• P0Th3aD
    Szia!

Hát igyexem visszaadni amint lehet.
    Clienst kéne leszedni, meg telepíteni illetve kideríteni meik is az az account ahol van.
    Eléggé elfelejtettem, no meg a jelszó változtatással lehet elsőre be sem fog engedni, de mindenképp visszaadom!

@ Dodó

Ez eléggé jól hangzik, lehet annyira hogy ien fajta verzióba vissza fogok énis szivárogni, bár addig még sok víz lefolyik a dunán, is! : ))
    Mondjuk ha azt is ki tudnák szűrni, hogy ne lehessen goldsellerekkel találkozni a játékban, az még nagyobb dolog volna!
    Nekem sem volt még hasonló játékom mint 9D, de a sok meghurcoltatás és a kárba ment 10ezrek kicsit hátráltatták a lelkesedést! Tulajdonképpen az demotivál a legjobban, hogy megint előről mindent...
    Emléxem mennyire nagy küzdés volt PS-re felhúzni egy karit is! Mennyi 5x és mennyi görnyedés a gép elött véresen izzadva a végén hogy elmondhassam 5 órányi non stop kockulat után léptem 2 szintet!

Nekem csak ez az ami nehéznek tűnik, hogy megint ezt megcsináljam.
    Nincs benne annyi küzdeni akarás, hogy gond nélkül letudjam! Meg ugye az sem biztos hogy marad az xp annyi amennyi volt, tehát az eredeti duplája!
    Ha vissza állítják mint acclaimnál, még nehezebbé válik a dolog!

Na majd meglátjuk...
    További minden jót!