21072
  • BarackHUN
    Az én accountomat valaki leigényli vagy csináljam meg én? Nem mintha nekem kéne, csak nem tudom mi szükséges hozzá, és ha akinek odaadtam nem tudja megcsinálni irjon nekem az infókért.
  • bomb1111
    A G1 es adatbázis átmásolási határdátuma szeptember 15 2011.Aki addig nem tölti ki a beleegyezési űrlapot,bukott.Noha Magyarok vagyunk,remélem sokan fogják bukni ezt a dátumot.
    Még a 10 acc per IP sem biztos eddig. És remélem ezután sem.Semmi szükség kibaszott,csaló játékosokra.És javasolni fogom GC nek hogy nemzetekként nevezzenek ki úgynevezett Honoryfic GM ket akiknek a javaslata alapján,le lehessen tiltrani egyes CSALÓ játékosok IP jét.Persze megfontolt,bizonyitott esetekben.
    ÉRTSÉTEK MEG VÉGRE :NINCS SZÜKSÉGÜNK CSALÓKRA,LEGYENEK AZOK MAGYAROK IS
  • RYO123
    Helló mindenki le írná valaki, hogy kell "elmenteni" az accountot? 22. én elvileg áthelyezik vagy mi csinálnak a 9dvel? Köszi
  • bomb1111
    Dodó ! Ha az NY akar lenni,gratula mert már selytem mi lehet az a kis csomag.De azért légy ovatos hisz tudod hogyan járt Hófehérke is az almával.
  • bomb1111
    Az Opt In oldal még csak G1éknél elérhető,viszont GC még nem tette elérhetővé.És amint gondolom tudjátok,az opt in csak akkor teljes ha a G1 es opt int GC nél is visszaigazolod.
    Ami engem illet még nem sietem el a dolgokat,mert elég sok zavaros dolog vár még végleges,hivatalos,félreérthetetlen tisztázásra.
    Ami eddig tetszik nekem GC nél,az a nyitottság.Ahogy nézem nem félnek kimondani a valós helyzetet,attol függetlenül hogy az tetszik avagy sem a játékosoknak.Eddig,erre,sem acclaim,sem G1 nem volt képes.
  • BarackHUN
  • Sixtail
    Jah, épp most találtam meg azt a postot.
    Azért én bekérdeztem ott is, hogy biztos infó legyen, ne pedig valami félreértés.

Kösz Pícs, most rövedebb lett, hogy kedvezzek neked is. :P
  • BarackHUN
    Legközelebb rövidebbre, most még elnézem.
  • Peter55
    Elméletileg csak 2 accod lehet, viszont egy GC 9D Staff tag írta, hogy egy ip-ről lehet 10 accod - max -, szóval szerintem nincs gond.
  • Sixtail
    No, én is optoltam, de lenne egy kérdésem:
    Bomb ide belinkelt egy ToS/RoC oldalt a GC-től, és ott valóban azt írja, hogy csak 2 account engedélyezett.
    Szerintem minden hosszabb ideig gémelő játékosnak van legalább 5 vagy több, már csak a cuccok tárolására is, ha másra nem.
    Most azokat felejtsük el, vagy mi lesz velük? o.o
    Van valami infó erről?
    Mert nekem 2 accounton vannak rendes karakterek is (nem csak storage accountok LS0 karival), és összesen 4 accountom van. Ha csak 2 engedélyezett, hogyan fogják kiválasztani, hogy melyik 2 lesz az?
    Remélem érthető voltam. A lényeg az, hogy nem szeretném bukni a rendes karakterjeimet ez miatt.

Bocs a hosszú postért! *-*
  • ToshiBá
    én nyomattam egy opt-int. :)
    De nem tudom, hogy mikor fogok tudni játszani majd. Egyszer.
    Egyelőre nem sokan értik majd, amit most írok, de kb 2 hónap, és van egy utam a nagy almába egy very important kis "csomagért". :)
  • Peter55
    Opt-in oldal elérhető!
  • RetekRudi
    végülis :D
  • unusual
    Csak neked,mert szeretlek tudod..... És ha már volt 302GK-m akkor miért ne rajtad veszítsem el.....
  • RetekRudi
    unu,látom nem unatkozol,és előszeretettel mész neki a magyar játékosoknak BP-n (német 9D) :DDD
  • Sixtail
    Wow, megint ez megy? o.O

No, csak érdeklődni szerettem volna a kölcsönadott cuccaim iránt, ha már megint ilyen dolgok jönnek. Nem azért, mert fogok a közeljövőben gémelni, csak hogy tudjam, hogy meg e vannak/lesznek még valakinél.

Meg hát, csupa jó híreket hallani erről a GC-ről, habár már hallottunk ilyet korábban, de ki tudja? Hátha most másképp lesz, és ha úgy lesz, talán megint kedvet kapok kicsit nyösztetni a 9D-t.

Na szóval, ami a cuccokat illeti, már nem nagyon emlékszem kinek adtam a fejszéim, de bízom benne, hogy az illető még gémel és emlékszik rá. Nem kell visszaadni, csak jelezze, hogy nála van.

Röviden (vagy hosszan :D) ennyi. Dankje!
    És üdv mindenkinek, további kellemes napot! :)
  • bomb1111
    Ha sikerült belépned,nekem is ide adhatod mert Ownu csak pénteken jön haza.
    De azért jó lenne ha sikerülne belépned,már csak azért is hogy át tudjaf hozni a karidat GCra
  • bomb1111
    GC Terms of Use

Ahogy nézem,csupán 2 account engedélyezett.
  • P0Th3aD
    Szia!

Hát igyexem visszaadni amint lehet.
    Clienst kéne leszedni, meg telepíteni illetve kideríteni meik is az az account ahol van.
    Eléggé elfelejtettem, no meg a jelszó változtatással lehet elsőre be sem fog engedni, de mindenképp visszaadom!

@ Dodó

Ez eléggé jól hangzik, lehet annyira hogy ien fajta verzióba vissza fogok énis szivárogni, bár addig még sok víz lefolyik a dunán, is! : ))
    Mondjuk ha azt is ki tudnák szűrni, hogy ne lehessen goldsellerekkel találkozni a játékban, az még nagyobb dolog volna!
    Nekem sem volt még hasonló játékom mint 9D, de a sok meghurcoltatás és a kárba ment 10ezrek kicsit hátráltatták a lelkesedést! Tulajdonképpen az demotivál a legjobban, hogy megint előről mindent...
    Emléxem mennyire nagy küzdés volt PS-re felhúzni egy karit is! Mennyi 5x és mennyi görnyedés a gép elött véresen izzadva a végén hogy elmondhassam 5 órányi non stop kockulat után léptem 2 szintet!

Nekem csak ez az ami nehéznek tűnik, hogy megint ezt megcsináljam.
    Nincs benne annyi küzdeni akarás, hogy gond nélkül letudjam! Meg ugye az sem biztos hogy marad az xp annyi amennyi volt, tehát az eredeti duplája!
    Ha vissza állítják mint acclaimnál, még nehezebbé válik a dolog!

Na majd meglátjuk...
    További minden jót!
  • ToshiBá
    Nekem meg van elveszett derűlátásom. Van valaki, akinek kölcsönadtam, és visszaadná?
    Na félre a szarkazmust!

L*f*szt fogok linkeket pakolni! Nekem tetszik GC. Kirakták az induláskori cuccokat. Tibet 2nd part pl. És terveznek egy zsírnulla szervert, amiről bárkit azonnal kivágnak ha hekkel. Az induláskor még nem lesznek kiszedve az illegál cuccok, mert 5 nap alatt nem lehet.
    Folyamatosan törlik majd őket.
    3 éves contractot írtak alá. Nagyon nagy megújítási potenciállal.
    Jah... A legfontosabb. Nem lesznek blokkolt országok. Az elején. ;)
  • IOwnU
    Hugica lenne egy kérésem:)
    Emlékszel, hogy egyszer kölcsönadtam egy def trinketet a nukerednek.
    Meg kéne beszéljük mikor lenne idöd feljönni és vissza adni mert kéne:)
  • Peter55
    Kliens újra letöltését próbáltad már?
  • Mohy
    Sziasztok fiúk/lányok, de főként FS!
    Bocsi, hogy nem léptem be mostanság, ha valaki keresne valamiért, itt tud csak elérni...
    Újratettem az oprendszert, és azóta megzakkant a játék. Egyetlen egy betű sincsen nekem a játékban, hanem minden betű helyére a betűnek megfelelő színű téglalapokat pakol csak. Újratettem a játékot, de semmi hatása...:S

Nem tudom mi lesz így, hogy lesz...
  • unusual
    G1 event.....
  • bomb1111
    Több okom is volt rá hogy meghagyjam neked a leadert.Most csak a legfontosabbat fogom leírni,mégha nem is fog tetszeni neked :

Nem vagyok hülye egy becsületes,megbízható ligatagtol elvenni a leadert.Még ha sokan is kiáltottak rád kígyót-békát,a hozzád hasonló játékos manapság ritka mint a fehér holló.Noha a ligánk neve Fekete Solymok,szerencsére elég sok,hozzád hasonló Fehér Holló tisztel meg minket a jelenlétével.

A tegnap délelött voltam fönt és csak Grabowski volt fönt egy darabig.Ezért nem találtál senkit.Ami a lettereket illeti,te akkor kértél 9 et és csak késöbb vetted észre hogy én 90 et adtam.És tényleg szó sem volt semmi kölcsönről.De azért szabad piszkáljalak nemde ? ))))

Kellemes hétvéget mindenkinek.
  • ToshiBá
    Hétfőn jönnek a hírek GamesCampustól.
    Hivatalos a forrás.

Meglepődtek, hogy ilyen hamar megtalálták őket.
  • ToshiBá
    Na.
    Am meg, ha az acclaimos cucc nem typo...
    Akkor az SF warrimmal nagyon szívesen játszanék végre. :D
  • ToshiBá
    Bomb..
    Kellemesen csalódtam. :D
    2 hónapig voltam off kb, és nem vetted el a leaderem. <3
    133 letterem van. :D
    Az tényleg 100-200. :D
  • ToshiBá
    Na belogoltam vaze. Ligában senki. Akkor minek mentem fel? XD
  • MikroMagrit
    :D biztos
    te jobban tudodd
  • ToshiBá
    Nem kölcsön adtaaad!! :DDDD
    Csak, hogy beszójjak! :DDD
  • ToshiBá
    Nem.
    Már most van 3-4 verzió lol. :D
  • bomb1111
    Szerintem maradjunk abba hogy esélyek vannak a karik+itemek megmaradásában.Néhány publisher váltás után meg szebbnél szebb igérgetések után szerintem nem bízhatunk a saját ingükben sem.Majd meglátjuk aug.15 után,illetve szept.15 után.Dodóóóóó TARTOZOLLLLL.Nem mintha kéne,csak hogy piszkáljalak)))
  • MikroMagrit
    Akkor egy kérdést akkor 29D lesz majd ? GC meg G1 ??????
  • MikroMagrit
    helloleo tök mind1 nekem se nyitja meg :S de kérdezd dozit vagy petit ők jobban tudnák lehet xD
  • ToshiBá
    With the Re-Launch of 9 Dragons on September 20th, Games Campus is proud to announce the following changes.
    Return of Storm Vs. Storm
    Class Balances
    GameGuard Integration
    New Update – Tibet

With the Re-Launch of 9 Dragons on September 20th, Games Campus is proud to announce the following changes.
    Return of Storm Vs. Storm
    Class Balances
    GameGuard Integration
    New Update – Tibet
    Zero Tolerance for Hacking
    Schedule Removal of Duped and Hacked Items Acquired Through Illegal Means
    Honoring Transfers From Acclaim
  • ToshiBá
    Jelen állás szerint az acclaimos írás typo.
    Ugyanis acclaimos DB mint tudjuk nincs.
    Szal tessék úgy értelmezni (amíg nem érkezik ellentétes infó), hogy G1 transfert jutalmazzák.
    Annyit takar kb, hogy aki nem adja fel most sem, és megy át hozzájuk az kap valami kis extrát-
    Tibet update, antihack, minden dupeolt itemet törölnek. Ez a 4 idáig, ami most eszembe jut.
    De nekem már ez is elég, hogy elgondolkodjak azon, hogy megéri átmenni.
    Mondjuk G1 is hangos volt. Lesz majd hetente patch meg anyámkínja. Mindenesetre. Ez gamescampus. Már az oldal is jobban, tetszik, mint G1 oldala.
  • Udead
    Sziasztok akkor jól értem 15 én lesz leállás 20 án újra indul? és mi lesz a nem acc laimos hanem g1 es karikkal meg a cucokkal amik rajta vannak? info van már?
  • helloleo
    Ti be tudtok lépni a 9d-be?
  • Peter55
    Ember, te inkább ne írj semmit, nemhogy mi nem értjük a felét, de szerintem még te sem hiszed el.