9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
És igen, kell hozzá, ha jól tudom, de sosem próbáltam még fegyóba JSt rakni, úgyhogy ebben nem vagyok biztos.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
újj skilleket milyen szint-tõl lehet kapni a healernek?
vagy nincs szinthez kötve?
én most szedem le a patch-t
hogy is mükszik ez???
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
csak a healerek kaptak uj masterytiket?
Yang: Skandi- senior shao wari
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
PvPben tuti ki lehet használni.
Már csak az érdekel, hogy ez a dolog a party tagokat is megszivatja vagy nem? 😄
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
A mastery meg röhelyes...Kaptam 100 szart a masteryba, amik partyban adnak jó dolgokat. Dodge, damage stb. Csak hogy nincs rá mastery pontom. 😄 Jó pár meg el is tünt véletlen, pl refi +5%. Van targetting is, ez gondolom ak/ck ak-t ad.
TAO BoT Warr
Nuker: Ha tudsz neki adni felszerelést, gyorsan tudsz grindelni. PvPre nagyon jó (szintén kell a felszerelés). Dungi, csak partyval.
Harcos: Szintén kellenek jó cuccok. Grindre kiváló. PvP-ben nagyon jó. Dungizni is nagyon lehet vele.
Healer: Hasonló, mint a hyb.
Leggyorsabb grindre a beggar ck hyb H11-ig, utána a harcos a leggyorsabb.
SrS-t egy bármilyen DB8 karival sem tudsz megcsinálni! Legalább 2 PS++, de inkább 3 ember kell a kijutáshoz. Ahhoz, hogy minden bosst kinyírjatok 5-6 DB ember kell. A lootolás miatt nem éri meg odamenni, akkor van mákod ha boss droppol gl dmg felsõt vagy alsót.
Ja igen. Egy idõ után mindegyikkel unalmas a grind!
Mondom ezeket PS2 hyb, PS2 warr, H12 nuker, CS12 healer után.
A grindért nem érdemes játszani!
Ezek után már csak 1 dolgot kéne eldöntened.
Támogatni akarsz, vagy gyõzni?
47 perc múlva maintenance p129el.
megkapjuk a 2nd skillbart. Mag a hílerek az új skilljeiket. Meg néhány bugot, meg még néhány dolgot.
Live: DoZeR 982
A mobok már kicsik, a bossok még nagyok. Mirõl is beszélünk? xD
Apokalipszis - BOT warrior
Javaslom nézd meg a cukorhoz kénessav (oldott kénsav) hozzáadása címû kísérletet, kb olyan mintha egy darab jól méretezett szardarab jönne ki a pohárból (ami szén akar lenni).
I S A e o e m o w s m !
Accidentally deleted one of the characters I want to recover
ID: xy
Server: phoenix
Character: xy
Ne légy bolond sokat szoptál vele jó lesz az srs be money t verni ha ráleszel szorúlva!Van még 2 hely accodon elfér az.Igaz más lehet háttérbe mint a hely szûke te dolgot .
TAO BoT Warr
1. hol tudom belerakni, 2. ha uncollectable lehet-e egyáltalán és hogy
3. a H2SO4 iható? 😄 😄 😄
koszonom a válaszokat,jollenének minnél elobb!
jaj puxi mindenki és ez az also téma inkább hozzá se szolnák mert semmi kozom hozzá de a nagyobb kari visszaigénylésétol a pofám leszakadt hogy honnand vette ezt a pofátlanságot :/ ja persze ilyen emberek is vannak
Law - (Szlovákiábol) elore várom mit tesztek hozzá 😊 de bevállalom hogy itt éllek de oda tartozok 😊
Nuker... Megvanróla a véleményem.
Hyb. Kurvajó, de mostanában töröltem 1 PS1 est, mert UNALMAS.
Warrizz, ha nem akarsz a nukerrel szopni. Mondjuk az awareness buffja odabasz.
TAO BoT Warr
És elnézést mert lévén hogy nem én teszem le az asztalra a mindennapi kenyeredet,jogom sincs hogy kioktassalak,vagy kérdõre vonjalak.
Egyszerüen a jóérzésedre hivatkoztam.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Tudtommal egy szabad országban élek, még ha a körülmények szarok is, akkor is "szabad"!
Önálló ember vagyok, majd ha leraksz vmit az asztalra, talán, hangsúlyozom TALÁN adhatsz nekem "tanácsot", addig viszont nem kérek belõle!
Az megint egy teljesen más téma, hogy itt arra vered a nyálad hogy mennyi lvl különbséggel tudtál "saját" karikat visszakapni! Ez szerintem sovány vigasz...Ja! Hogy téged az is örömmel tölt el hogy esetleg más semmit sem kapott nem hogy plusz lvl-es karikat, nos ez önmagáért beszél!
A +36-os HSZ pedig Bombnak ment...hogy semmi esetre sem kell csöndben lennie, mivel van annyira magyar mint Én. Aki pedig románozik, annak csak gratulálni tudok, persze vannak ien emberek, nem lehet velük mit kezdeni...neoprimitivek!
Így utólag örülök hogy nem jöttél a 9D talira, és ha rajtam múlik egyikre sem fogsz jönni, bár minek is hívnánk ha kb mindenki rühell!?
Nembaj...itt ronthatod a levegõt, cyber országban a magad féléknek is van hely, csak a közvetlen közelemben ne legyél mert nem viselnélek el!
Viszont ami zavar,és az NAGYON,hogy a TEfélék e nemü viselkedése miatt,mikor átutazunk az anyaföldre,még csak pofázni se tudunk,mi erdélyiek,ha lerománoznak.
Én ezt a témát be is fejeztem,annyi megjegyzéssel hogy Makiii !
Magyar létedre szégyeld magad és hidd el nekem hogy a valós életet nem fogod tudni ilyen könnyen átverni mint G1 et.Fõleg ilyen nemü hõstettekkel.
De legalább volt? Anyádat! Ez nem ad okot arra, hogy jobbat kérj vissza. Húzz a fenébe innen, nincs szükség a majomkodásodra.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Eleve nagy pofa kell ahhoz, hogy itt áruld a lopott BE meg hasonló szarjaidat. És mielõtt válaszolsz olvasd el a mondókámat, és hasonló hangnemben írjál vissza.
I S A e o e m o w s m !
Látod, pont az ilyenek miatt, mint te, van aki sosem kapta vissza a kariját. Büszke lehetsz magadra.
All Roles-Basic Level Level 25 - 100 Need 24 h 90 USD
All Roles-Basic Level Level 100 - 156 Need 24 h 88 USD
All Roles-Basic Level Level 156 - 168 Need 24 h 40 USD
All Roles-Basic Level Level 168 - 180 Need 24 h 55 USD
All Roles-Basic Level Level 180 - 192 Need 24 h 70 USD
All Roles-Basic Level Level 192 - 200 Need 24 h 65 USD
KB 408 USD lvl25-200lvl nem tudom most mennyi usd olyan 78 ezer HUF ból megvan.Szerintetek egy angolnak vagy németnek mi 78 ezer forint?És 1 hét alatt megvan.Jobban megéri power lvlt venni mint premiunot,azt ráérsz a végén.Persze jön az hogy büszke vagy a karakteredre mert te húztad fel.Ja tök jó 12 órát grindelni 25% ért:-) az a szomorú sokan élnek ezzel a lehetõséggel.
TAO BoT Warr
Persze hogyan is láthatnád, hiszen vagy nem vagy örökké onlány vagy nem õket kémleled alapbol!
Azért felmerülnek érdekes dolgok, miszerint honnan lett például hm+ os hybrided/healered...
Õ eltünt a süllyesztõbe, vagyis nem láttuk többé se a nevét se semmit, s mivel azt irtad nem használsz buta névátírós dolgokat IM-bõl igy vagy tényleg oan idõben grindeltél amikor senki más, vagy esetleg maskban vagy az isten tudja...
Minden esetre érdekes ha hm+ ról csak úgy full csöndben felkusztál PS8ra úgy hogy ez idõ alatt még csak senki sem látott!
Sõt ez idõ alatt felhúztál még egy Hermit nukert is...nagyon ügyes rejtözködõ képességrõl tesz mind2 karakter tanu bizonyságot!