AZ kb mindegy,hogy milyen szerver van...el se jutok addig,hogy szervert látnék,mert meghal a videókarim.Egyébként 9D ázsiai változataival is tudtunk játszani,szal emiatt nem kéne,hogy baj legyen.
Egy jó tapasztalatot viszont már szereztem Priussal kapcsolatban.Technikal Support-os srácok nagyon gyorsan reagáltak.Ők is csak annyit tudtak javasolni,hogy próbálgassak régebbi drivereket,mert ha nem driver probléma,akkor a videókártya szar.Vagy túlmelegszik vagy zárlatos vagy nem kap elég áramot...a lényeg hogy le kéne cserélni.4-5 drivert próbáltam,de semmi.
Úgy néz ki új gépig semmibe se tudok kezdeni kb.Nagyon bántja ez az én pici szívem,már kezdtem tervezgetni a karakterem kialakítását,stb.
Csápi: 9D-t unom és elég sűrűn bakiznak mostanság.Más MMO eddig nem ragadta meg úgy a fantáziámat,így marad az animézés vagy keresgélhetek még játékot.
Bocsánatot kérek mindenkitől a kis off-topic közjátékomért!Petyának köszönöm a segítséget!Szabinak köszönöm a vállalkozó szellemet!Szép napot és jó játékot mindenkinek!