9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Akkor este grind lesz úgyérzem..kell az SM!
@Bari
Igen! Telejes mértékben undorító "olasz" tördelt játékot játszat Mourinho!
És hiába nyafognak a bírónak, egyfolytában durva szabálytalanságokat csinálnak...ennyire szar játék felfogás még talás sosem volt a REAL-nak!
Az hogy nincs Pepe, Ramos és Adebayor...nos kiváncsi leszek!
Én egy eléggé mozgalmas és gólokkal tûzdelt meccsre voksolnék, ahol a kibontakozó REAL-t jó sok ellengóllal megszórnak! : ))
Apokalipszis - BOT warrior
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
I S A e o e m o w s m !
Nem baj fõ hogy legyen élet : ))
Én most ebédeltem, szivem szerint aludnék, de melózni kell!!! Nincs igazság : )) Najó nem sírok, az ember annak is örül hogy van hol és mit melóznia!!
Szóval picit visszatérve az xpre...akkor már a normálsat (acclaimos 2x-e) kapjuk ugye? Ma lesz idõm kicsit játszogatni, de csak fél9-ig leszek mert ujra játszik a Barca : ))
Uh ha kell vissza a trinket, csak szólj nyugodtan Norbi!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Az a PS fejsze mennyi lenne? 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
FC 3 slotted bd spear 3/k hp leech 20%crit +7 0/2 tear inpossible
PS axe +9 4 slotted 40%crit
4x 3/k hp leech orni
6x 130 dodge orni
50BE
18 High gt
25 Middle Gt
132 Low gt
600Def Female
Vennék : EC old bk str relic
Def/HP trink
600def male ( ha female csere megoldható akkor ugy jobb lnne)
egy HM 3-4slot bracert +8,9,10 és egy 4slotos bot Deco-t 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Adjátok neki a like-oi. 😊
JewTubeon vannak fent a munkái. 😄
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Wari jó, de nincs rá pénzem.
Template karikról meg nem is beszélek, egyedül a healer ami jó közülük de hyb/healer meg unalmas.
Nukerrel meg ugyanaz a baj mint warival --> pénz
elég szar ez így... valahogy meg kéne gazdagodni 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
amúgy én is veszek HM,GL BD bracert 0,2 slottal 😊!!! pm me
Ez egy személyes döntés. És azt hiszem meghoztam. 😛
BE senincs scale-rõl nem is beszélve!
+8as HH törött +9re ha jól emléxem : )))
Amúgy Dodó,megint kezded a törléses mesét ? A tavaj már egyszer mûsoron volt.Akkor is egy +9 vagy +10 es H Hermit kesztyüt tõrtél és máris elcsüggedtél. Na mindegy,mindenki azt tesz amit akar.
És este sem hiszem hogy bent leszek, max egy picit mert asszonyozás lesz folyamatban és az vhogy jobban mozgat most 3nap különlét után mint egy 2 órás grind pölö 😄 😄 😄
Amúgy nem feltétlen deco, lehet fegyóbol is meggazdagodni...van pár IS-m és azokhoz csak 2-2JS kell hogy 4 slotos legyen! Ezeken az alternatívákon gondolkozom, xp cardot pedig nem adom ha ujra lesz, mert kell a szinte minél elöbb! 2nd roleig kábé agyhalál a nuker, de utána nagyon bejövös! Én szeretem : )))
Alig 2 óra grind után meguntam, hogy pörög a cset. 😉
Majd ha lesz pézem scalera meg tearre, akkor talán. IMM-bõl meggazdagodni nem fogsz. XP kártya 3kk... És csak a premi pakkos tradelhetõ, ha jól tudom. Minden más scamfelület lehet. Te odaadod, de behúznak. 😉
Ezután szoktak jönni a +10es 4 slotos fegyók ugyebár?!?! 😄
Amugy sztem ne töröld a hibridet, jó az! Én simán használnám amikor nem vagy, magam mellett adnánekem a scale buffot 😄 😄 😄
Amugy meg szoktunk lenni, legalábbis ha nem is töménytelen aktivitással, de van FS! A rég itagok ha nem is teljes létszámban de jelen vannak csak váltakozva!
Szerintem azért ne kapkodj azzal a törléssel, jó azért egy PS hybrid a kéznél, ha kell help vagy mittudom én!!!
@ Bomb
Mien fegyó lenne jó? LM BD gondolom még mindig erõsebb mint sima H?!?!
És egyáltalán mennyit szánnál a fegyverre?
Köszi,szevasztok.
Én pl most jutottem olda, hogy Dóz már rendesen irritál. Hiába PS. Ha eltûnik napokon belül, akkor tudjátok mi lett. 😊
Haladni nincs kedvem vele. Dungeonban nem esik semmi. A glovesát meg betörtem. 😄
Semmi kedvem hozzá. Unalmas, és lassú. PvP esélytelen kb. Nem csoda, hogy anno is az SF warrimnak volt csak 1k + BK ja. Most a bot warrimnak lesz. (meg majd az SF-nek. 😄) Szóval Dózt már régóta tervezem abbahagyni. De amíg ott van, addig irritál, és kész. Beleszólása igazán senkinek. A liga úgy is halott nem kicsit. Epirunokra sem kell igazán. Szal nekifekszem a lány(ok)nak, és dóz megy a levesbe. 😄
Múlthéten is volt vmi hasonló mikor szarakodtak a szerverrel, de jött pár Roar és vissza is állították a megfelelõ tartományba!
Figyi...pénzt csakis ugy tudok jelenleg keresni ha eladok IM cuccot, mivel más lehetõség nincs! Az pedig hogy viszi a pénzt, sztem relatív, de mutass egy oan castot ami az elejétõl fogva már hozza a pénzt?! Minden cast-nál kell megfelelõ equipment hogy jól mûködhessen!
Ettõl függetlenül beleköthetsz, hogy hyb/healer nem igényel semmit, és végig veri egész magas szintig egy +0s bottal a mapokat!
De akkor is kell neki könyv, vagy egy normálisabb ruha! Ezek is pénzbe kerülnek, ha nem akarsz sokat szitkozódni és egy mob megölése alatt 4x magadat healelni...
Mivel más pénz forrásra nem látok módot, marad ez! Különben ha eljutok vele 2nd role-ig igen is jó lesz az! Az hogy nerfelve vannak, nos IJ, aki nem akar nem csinál nukert...és nem is csinálnak! Mindenki warizik, de nekem van már egy akinek viszont 0 felszerelése van, hacsak nem istenitem az egekig G1-et amiért kaptam egy SET CS6 dmg rucit!!!
Márpedig nem fogom! : )))
Akárki akármit is mond, wari/nuker! Ez a két legjobb cast, és ha törik ha szakad nekem kell egy nuker is, sztem hamar lehet vele fejlõdni és ha már LDben leszek akkor összeszedek annyi pazznak valót amennyit csak tudok!
Ha már lesz mibõl vennem Huginak cuccokat nem lesz gond...mehetünk SrS/GC ahová csak akarunk, de jelenleg nincs se pénzem se bem se semmim, és piszok idegörlõ hogy nem jutok egyrõl a kettõre mert nincs mibõl!
Amúgy láttam a kis polgárpukkasztó kommentedet 9D oldalon...az megint ugye egy másik történet ha neked nem jön be a nuker! : ))
Amúgy ha tudsz vmi hatékonyabb pénzszerzési módot, nyugottan oszd meg velem, és igérem alkalmazni fogom!!!
A pénzszerzzési startégiád meg csak azért furcsa nekem. Nukerrel? 😄 Az csak viszi a pénzt, de nem hozza. 😄
De az legyen a fõ hogy ne hagyják igy!
Mert akkor eléggé le leszek lombozva ahhoz hogy tovább toljam!
@ Kami
Gondolkoztam (mert iet is szoktam :V) és sajnos nem fog összejönni a business!
Mivel SrS deco azt nem tudjuk tradelni ergo, nem tudok belevarázsolni slotot, ha más deco volna akkor az oké, de ezzel nem fog menni! +
Nem 0.08 at szoktam kapni EC-n. Most viszont az a plafon.
Szóval elõször nekem is ez tünt fel hogy itt vmi nem kóser...remélem nem ez lesz a módi hogy visszaállnak erre az xp rate-re, mert igy akkor 8millió év hogy felfejlõdjek...
Franc a pofájukat!
Annyit kapok fd-n mint amennyit gb végén szoktam kb.
Na további szépjó estét kívánok nektek !