9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0-0 lesz és unalmas. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

P0Th3aD
Helyes!!! : )))
Akkor este grind lesz úgyérzem..kell az SM!

@Bari

Igen! Telejes mértékben undorító "olasz" tördelt játékot játszat Mourinho!
És hiába nyafognak a bírónak, egyfolytában durva szabálytalanságokat csinálnak...ennyire szar játék felfogás még talás sosem volt a REAL-nak!
Az hogy nincs Pepe, Ramos és Adebayor...nos kiváncsi leszek!
Én egy eléggé mozgalmas és gólokkal tûzdelt meccsre voksolnék, ahol a kibontakozó REAL-t jó sok ellengóllal megszórnak! : ))

Apokalipszis - BOT warrior

Jah vissza állították mert fd végén 0.21/mob.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
Visca el Barca, ma meglátjuk mire megy a fos Real a sok nyavalygásával a bíró felé... Pepe meg Ramos-t meg se említem.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Na basszus mire oda jutottam hogy lenyomjam a mehetet, jött vagy 5 post! :V :V :V
Nem baj fõ hogy legyen élet : ))

P0Th3aD
Jó nagy a cseng...
Én most ebédeltem, szivem szerint aludnék, de melózni kell!!! Nincs igazság : )) Najó nem sírok, az ember annak is örül hogy van hol és mit melóznia!!

Szóval picit visszatérve az xpre...akkor már a normálsat (acclaimos 2x-e) kapjuk ugye? Ma lesz idõm kicsit játszogatni, de csak fél9-ig leszek mert ujra játszik a Barca : ))
Uh ha kell vissza a trinket, csak szólj nyugodtan Norbi!

Az az axe engem is érdekelne, bár szerintem nem lenne közel se annyim, mint amit kérnél érte. 😄
xp rate-t vissza állították már?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Wow, megint kipakoltál valakit? 😄

Az a PS fejsze mennyi lenne? 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Eladóóó Dolgok
FC 3 slotted bd spear 3/k hp leech 20%crit +7 0/2 tear inpossible
PS axe +9 4 slotted 40%crit
4x 3/k hp leech orni
6x 130 dodge orni
50BE
18 High gt
25 Middle Gt
132 Low gt
600Def Female

Vennék : EC old bk str relic
Def/HP trink
600def male ( ha female csere megoldható akkor ugy jobb lnne)
egy HM 3-4slot bracert +8,9,10 és egy 4slotos bot Deco-t 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

P0Th3aD
Rendben!

ToshiBá
Egy karid sem fejlõdik... Akkor minek HM spear? xD

Live: DoZeR 982

Hugica adtam egy gyereknek egy offert egy spearre(lm>hm 4 slot + 8 0/0 inc poss, 30% crit)és ha esetleg elfogadná(ami 30-40%)akkor visszaigényelném amit oda adtam neked😊)

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

ToshiBá
Nekem a Monique-s tetszik a legjobban. 😄

BarackHUN
1-2 még elment de elég idegesítõ a gyökér hangja egy idõ után.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Hallo-Zsigmond-vagyok/112363935512970

Adjátok neki a like-oi. 😊
JewTubeon vannak fent a munkái. 😄

ToshiBá
Semmi para srácok. 😊
Megkönnyebbültem. 😊

<#banplz><#nemtudom><#nezze><#violent><#boxer><#gun>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
<#banplz>

ToshiBá
Dóz probléma letudva. Szót se róla többet.

Most warri ezerrel. 😊

Én meg már úgy vagyok ebben a kari dologban h nem tudom eldönteni mivel játszak. Megint...
Wari jó, de nincs rá pénzem.
Template karikról meg nem is beszélek, egyedül a healer ami jó közülük de hyb/healer meg unalmas.
Nukerrel meg ugyanaz a baj mint warival --> pénz
elég szar ez így... valahogy meg kéne gazdagodni 😄

Hát....Ha ennyire jól jön neked a BE akkor eladod 700k / db áron,és lesz lovéd. :-)

pffff annyi pénzem sose volt és lesz 😊!!! azért kell unrafined 😊 de koszi

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

GL12 H Bracer 35kk-ért volt kint 15perce Hefei-ben. Ami vicc ár szerintem,mert 1hete volt FC12 H bracer 30kk-ért.

H6 nari 2slot / 20% crit/ +7 Pole = 50kk Hefei-ben most néztem.

ja meg H vagy PS polearmot 😊 unrafinedet 😊 koszonom

a nuker nem is agyhalál 😊 cs-n vagyok vele alig várom az aoe-t 😊 ! és ígyis darálok vele 😊 !!! hiába adták vissza a template LM12es warrim...szart se ér hiába van meg neki a DS epi meg az unsealed silver az csak 3hp absorb és fegyot meg nemtudok csinálni...de most icy boss kempeltem 1 hétig és osszejott 40be 😄 !!! szoval bossozni jo dolog a warrival és a nukerrel meg szépen haladni!!!
amúgy én is veszek HM,GL BD bracert 0,2 slottal 😊!!! pm me

2,7-ért is már lehet venni néha,és 3 alatt van már elég sok. 1hete aszem Icy map chat-en írta valaki,hogy gyorsba kell neki lové,és 30db-ot elad 75kk-ért.

2slot +8-at láttam Hefei 80-90kk-ért. 20%crit volt benne. LM lvl.

ToshiBá
Már a claimnál is erõsen gondolkoztam, hogy kell-e nekem. Unalmas a grind vele, és ha ott van, akkor ingerem van abbahagyni azokat, amikkel meg szeretek darálni.

Ez egy személyes döntés. És azt hiszem meghoztam. 😛

P0Th3aD
Refinolt fegyóban egyáltalán nem tudok segíteni sajnos!
BE senincs scale-rõl nem is beszélve!
+8as HH törött +9re ha jól emléxem : )))

Hát igen,2-3 szlottos BD re gondoltam.+7-8.Ha lenne ajánlatod,megbeszélhetjük az árat is.

Amúgy Dodó,megint kezded a törléses mesét ? A tavaj már egyszer mûsoron volt.Akkor is egy +9 vagy +10 es H Hermit kesztyüt tõrtél és máris elcsüggedtél. Na mindegy,mindenki azt tesz amit akar.
P0Th3aD
Bocsi hogy melózok! : ))
És este sem hiszem hogy bent leszek, max egy picit mert asszonyozás lesz folyamatban és az vhogy jobban mozgat most 3nap különlét után mint egy 2 órás grind pölö 😄 😄 😄
Amúgy nem feltétlen deco, lehet fegyóbol is meggazdagodni...van pár IS-m és azokhoz csak 2-2JS kell hogy 4 slotos legyen! Ezeken az alternatívákon gondolkozom, xp cardot pedig nem adom ha ujra lesz, mert kell a szinte minél elöbb! 2nd roleig kábé agyhalál a nuker, de utána nagyon bejövös! Én szeretem : )))

ToshiBá
Am meg jah... Most is tele volt a liga...
Alig 2 óra grind után meguntam, hogy pörög a cset. 😉

ToshiBá
Vagy csak +9... 😄
Majd ha lesz pézem scalera meg tearre, akkor talán. IMM-bõl meggazdagodni nem fogsz. XP kártya 3kk... És csak a premi pakkos tradelhetõ, ha jól tudom. Minden más scamfelület lehet. Te odaadod, de behúznak. 😉

P0Th3aD
Nem is te lennél...elöbb még arról beszélsz hogy eladnád a glovest és lesz 3-400kk, erre fogod és betöröd! Kis mohó : )))
Ezután szoktak jönni a +10es 4 slotos fegyók ugyebár?!?! 😄
Amugy sztem ne töröld a hibridet, jó az! Én simán használnám amikor nem vagy, magam mellett adnánekem a scale buffot 😄 😄 😄
Amugy meg szoktunk lenni, legalábbis ha nem is töménytelen aktivitással, de van FS! A rég itagok ha nem is teljes létszámban de jelen vannak csak váltakozva!
Szerintem azért ne kapkodj azzal a törléssel, jó azért egy PS hybrid a kéznél, ha kell help vagy mittudom én!!!

@ Bomb
Mien fegyó lenne jó? LM BD gondolom még mindig erõsebb mint sima H?!?!
És egyáltalán mennyit szánnál a fegyverre?

Ha valaki tud egy valamirevaló,LM BOT hyb nek való baltát,szoljon ide.
Köszi,szevasztok.
Ami az xpt illeti,az este nem is néztem hogy mi az ábra de most,Icyn,LM szinten normál G1 xp van.
ToshiBá
Tökéletesen egyetértek.
Én pl most jutottem olda, hogy Dóz már rendesen irritál. Hiába PS. Ha eltûnik napokon belül, akkor tudjátok mi lett. 😊
Haladni nincs kedvem vele. Dungeonban nem esik semmi. A glovesát meg betörtem. 😄
Semmi kedvem hozzá. Unalmas, és lassú. PvP esélytelen kb. Nem csoda, hogy anno is az SF warrimnak volt csak 1k + BK ja. Most a bot warrimnak lesz. (meg majd az SF-nek. 😄) Szóval Dózt már régóta tervezem abbahagyni. De amíg ott van, addig irritál, és kész. Beleszólása igazán senkinek. A liga úgy is halott nem kicsit. Epirunokra sem kell igazán. Szal nekifekszem a lány(ok)nak, és dóz megy a levesbe. 😄

Healer-nek heal könyvön kívül nem kell más könyv GB elõtt. Fegyót nézve bármi jó neki mivel van heal,hyb kb ugyanez. Nuker-el dungizni + bossozni nem nagyon fogsz szerintem,és ugye nuke-al ez a 12lvl elég szopcsi! Nuker-nek ugye kell sok-sok def,és FC+on már nem árt neki HP leech,bár kinek mi.....De már írtam,hogy írj rám,itt vagy ott,és beszélünk,mivel én aszem hanyagolom a 9D-t. További jó mindenfélét.....

P0Th3aD
Én szombaton játszottam többet illetve, vasárnap déleött, és normál G1 xp volt (2x annyi mint acclaimnál) de estére ez eltünt!
Múlthéten is volt vmi hasonló mikor szarakodtak a szerverrel, de jött pár Roar és vissza is állították a megfelelõ tartományba!

Figyi...pénzt csakis ugy tudok jelenleg keresni ha eladok IM cuccot, mivel más lehetõség nincs! Az pedig hogy viszi a pénzt, sztem relatív, de mutass egy oan castot ami az elejétõl fogva már hozza a pénzt?! Minden cast-nál kell megfelelõ equipment hogy jól mûködhessen!
Ettõl függetlenül beleköthetsz, hogy hyb/healer nem igényel semmit, és végig veri egész magas szintig egy +0s bottal a mapokat!
De akkor is kell neki könyv, vagy egy normálisabb ruha! Ezek is pénzbe kerülnek, ha nem akarsz sokat szitkozódni és egy mob megölése alatt 4x magadat healelni...
Mivel más pénz forrásra nem látok módot, marad ez! Különben ha eljutok vele 2nd role-ig igen is jó lesz az! Az hogy nerfelve vannak, nos IJ, aki nem akar nem csinál nukert...és nem is csinálnak! Mindenki warizik, de nekem van már egy akinek viszont 0 felszerelése van, hacsak nem istenitem az egekig G1-et amiért kaptam egy SET CS6 dmg rucit!!!
Márpedig nem fogom! : )))
Akárki akármit is mond, wari/nuker! Ez a két legjobb cast, és ha törik ha szakad nekem kell egy nuker is, sztem hamar lehet vele fejlõdni és ha már LDben leszek akkor összeszedek annyi pazznak valót amennyit csak tudok!
Ha már lesz mibõl vennem Huginak cuccokat nem lesz gond...mehetünk SrS/GC ahová csak akarunk, de jelenleg nincs se pénzem se bem se semmim, és piszok idegörlõ hogy nem jutok egyrõl a kettõre mert nincs mibõl!
Amúgy láttam a kis polgárpukkasztó kommentedet 9D oldalon...az megint ugye egy másik történet ha neked nem jön be a nuker! : ))

Amúgy ha tudsz vmi hatékonyabb pénzszerzési módot, nyugottan oszd meg velem, és igérem alkalmazni fogom!!!

ToshiBá
Nem tudom. 2x-en kaptam közel 0.30%/mob. Most a hétvégén fullosan csak 0.08% volt a plafon. Ki lehet számítani, hogy mi a difi.

A pénzszerzzési startégiád meg csak azért furcsa nekem. Nukerrel? 😄 Az csak viszi a pénzt, de nem hozza. 😄

P0Th3aD
Mien egész 7végén? Mikor csak tegnap du/este felé lett elrontva a dolog?!
De az legyen a fõ hogy ne hagyják igy!
Mert akkor eléggé le leszek lombozva ahhoz hogy tovább toljam!

@ Kami
Gondolkoztam (mert iet is szoktam :V) és sajnos nem fog összejönni a business!
Mivel SrS deco azt nem tudjuk tradelni ergo, nem tudok belevarázsolni slotot, ha más deco volna akkor az oké, de ezzel nem fog menni! +

ToshiBá
Errõl rinyáltam egész hétvégén...
Nem 0.08 at szoktam kapni EC-n. Most viszont az a plafon.

P0Th3aD
Hát 0.12-t kaptam este FD11en, FD10en pedig 0.26!!!
Szóval elõször nekem is ez tünt fel hogy itt vmi nem kóser...remélem nem ez lesz a módi hogy visszaállnak erre az xp rate-re, mert igy akkor 8millió év hogy felfejlõdjek...
Franc a pofájukat!

Nem lett vissza állítva. Gondoltam felmegyek grindelni, de elég is volt 😄
Annyit kapok fd-n mint amennyit gb végén szoktam kb.

P0Th3aD
Reggelt! XP vissza lett allitva??? Tegnap estere jol elszartak es oan volt szarklaimnal...nem tudtam megnezni ha vkinek lenne tapasztalata es megosztana azt megkoszonnem! ; )))

Már jó nekem is😊 kb 1 órája bent vagyok és minden oké.

Nem tudom mi lehet nálatok a baj mert nálam prímán mûködött a forum is meg a játék is,a reggel is és most este is,aztán közben meg standoltam és se DC se más kellemetlenség.Csak saccolom hogy ha más 9d kliensed is telepítve van,az úgynevezett ÚJ G1 es antihack kavar össze valamit,noha nem kéne.Ha meg a neted valamiért gyenge,el sem indúl a launcher,úgyhogy ez is kizárva.Marad Dodó verziója : PECH )))))

Na további szépjó estét kívánok nektek !
Most elindult nekem is.....Érdekes.....Semmi patch,vagy ilyesmi sem volt.