• Ryzox
    Röviden elmesélem akkor bomb kérésére:)

Reggel fellépek a hybemre, nem telik el 2 perc, és már jön az első whisp, amiben kifejti, hogy ez a ő karakterje és én ezt eltulajdonítottam tőle.
    Indoklásra azt adta, hogy ő "szenvedte fel 2nd roleig a karaktert és megszerezte neki a gc killer epithetet egyből 2nd role után. (Na itt egy kis hiba a dologba, hogy Wh1te-nak FC4-n lett meg a killer, amit tanúsíthat Petya és Kami is, amivel ők segítettek).
    És egészen ez ment délután 2-3-ig aztán én felraktam black listre ő pedig lelépett. Aki írt annak a karakter neve: asdgjfd (több mint valószínű, hogy kamu reg). Az illető nyelvezetét és nyelvhasználatát figyelembe véve, magyar-angol nyelven írt (vegyesen) és erőteljesen használta a vulgáris kifejezéseket. Nem tudom ki lehet ez a játékos-személy. De megkérném rá, hogy hagyjon békén, mert a Fekete Sólymok ligába többen is tudják bizonyítani, hogy ez a saját karakterem a saját accountomon.
    Sajnos screenshot nem készült amivel hefeibe logoltam be és ugye szeretjük a spammereket, és az illető "szerencséjére" ugrált a chatem..

Röviden ennyi lenne.