9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lulz, Sixó? Oda kell költöznöm! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Akkor azt hallottam😄

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

BarackHUN
A falusat komolyan kérded?
Mert az Szikszó.
Ha nem komoly akkor ne vedd figyelembe amit írtam.

I S A e o e m o w s m !

Six, ha jobban bele gondolunk,ha hamarabb mentem volna és tudtad volna,hogy aoe smash is megy bosson akkor lehet, hogy meglett volna😄

Amúgy TV-be hallottam,de nem tudom,hogy jól😄:Magyarországon létezik olyan falu, hogy Six?😄 Hírekbe mondták hogy Sixon megöltek valakit o.o

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

makinak tuti van pár fölösleg. 😄

Gratz Dóz, mikor jött? 😄

Sziasztok!

Ha valakinek van template wari vagy nuker amit nem használ megvenném mindegy mekkora vagy milyen
P0Th3aD
Kiváltogatom és elrakom...azon ne muljon 😄
van 27-8 accom, abbol ha kivehetõ és tradelhetõ szép kis summa jön majd össze : ))
Szóval vki? Mondjuk Law...Tradelhetõ a card???

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Six, Pot, Kami! Meglett az epim. 😄
Széttaktikáztam magam, és még DC gyanús szitu is volt. x)

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Érne is valamit egy fullos karival SrSbe, ja de az nincs mivel mindenki bukta õket :S

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
hm...ha ez 5 card/account! : )))

Dear Gamer,

We experienced a technical issue between April 13, 2011 and April 15, 2011, which intermittently affected our gamersfirst.com website, and also affected some players' ability to log in to games. We noticed that you tried accessing your game account during the above period, and therefore you may have experienced this connection problem. This email is to let you know that we have fixed the issued and invite you to come back to the site again.

To compensate for this downtime, you'll find a 9Dragons promo code below good for five free Item Bonus Cards. Simply log in to gamersfirst.com to redeem the code and receive your free item. Your code expires on 4/24/2011 so log in today and get your free item.

hihetetlenek! kaptam 5 item bonus cardot 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

mintha hitlert látnám csak húzott szemekkel 😄 !!! már csak a mutogatás hiányzik :d

BarackHUN
Erõfitogtatásnak nem rossz, csak éppen az emberek nem boldogok az országban. Nagy szó az élõ adás, meg az internet arrafelé 😄

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá

ToshiBá

Indynek nincs ideje a játékra. Most ezzel foglalkoznak. 😄

Ejnye...én ma is voltam két órát. 😛 Meg tegnap is kétszer egyet. 😊
Kami,Te meg hol vagy??Már majdnem mindenki itt van csak Te nem😄

Jó megint gémelni, már tegnap szétröhögtem a belem, mikor Shen papát 3an AoEztük. 😄
Kár hogy aztán jött az a kicsi KSer és leölte elõlünk. >.>
Nembaj, majd legközelebb. 😄

P0Th3aD
Köszi! Már bent vagyok, és nyomom!
Bár most nem mivel melóban sínylõdöm...uh majd max estébb felé leszek online. : ))

Hugi ha nem vagy még bent a klánban, írj ide és felmegyek beveszlek. 😊
P0Th3aD
Ez sajnos a tény!

Mert nincs semmi cucc, se pass, se be, se SEMMI!
Hiába a lvl ha nincs mivel felruházni, ha nem tudsz hová menni lootolni satöbbi satöbbi!
Mint tegnap kiderült énis ujra kezdtem...nem örömbõl hanem hiánybol!
Egyrész a cuccokbol is hiányom volt és a grindbõl is, természetesen a társaságot sem hagyhatom ki 😄
Vagy max igazi pénzt forgatok be, de a scale/tear/JS/nekem is jóljön...pláne ha majd kell a premi akkor az is jol fog, uh ezeket inkább nem adnám el, de pénz meg kell vhonnan!
Uh ez az egyetlen kiut amit Bomb is elmít!

Ja egy kis közérdekû közlemény, inkább kérés...ha láttok vagy esetleg van jó áron FD H bracer, arra vevõ lennék! Köszönöm : ))

ToshiBá
Na ez nem megy ma... 😄

ToshiBá
*E6-on*

ToshiBá
Én kivártam. Az eredménye is elég jó, EC 5on minden 2nd role skill koppos. És már GB12-n is azok voltak. 😉

Na akkor egy kis történelem :

Mikor G1 bejelentette hogy szarklájm bedobja a kulcsot és csináljunk SS t hogy visszakapjunk minden 9d s cuccot,már furcsa volt.Mikor Indy21 azt mondta hogy mindent megtesz a 9d karis+cuccos sima áttelepitéséért,még furább volt.Aztán hogy akik sosen játszottak 9d t adtak amit adtak és úgy ahogy adták skilleket+mindenmást ,dicséretes.......De a lényeg az hogy ha nem vagy hacker-cheater,a legjobb megoldás az újrakezdés.Aki ezt megtette idejében Ok aki meg nem...

Na Six itt vagyok amikor csak tudsz pm-elj😊

az a 150/3sec tudod hova mehet 😄 lm12rol mire eljutok H1re azzal a pill-el elfogy vagy 100 000-er 😊 ! ja és akkor is medizhetek minden percben! undoríto a warrioroknak sztem azok szívták meg a legeslegjobban! még jo hogy már icy-ben tolom a nukerrel ott legalább esik srs pazz meg valami jobb relicek! 😊

P0Th3aD
Köszi! XD

Az kb olyan mint halottnak a csók! Rádmegy 4 mob Tibetben és ütnek 2-300akat fejenként az nem nagyon jó...
Tápolni kell egy kis karit aki segíti a nagyot cuccokkal! Erre jöttem rá még mindig 😄 😄 😄
Vagy össze kell rakjak egy 4 slotos fegyót! De ahhoz meg BE kell...meg van ez bonyolítva rendesen...

Az én ch10es healem nem volt elég ha rageben voltam, lulz. 😄

De ha szerzek kis GKt relicekre és leiszom magam elixekkel, szerintem sokkal lazább lesz. Meg ugye buffokat tolhatom megint, már a tegnapi bemelegítõmbõl is összejött 10% a healre. 😄

Ok, Norbi, majd zaklatlak. 😊

Egy kis nosztalgia ^^:

http://www.youtube.com/watch?v=K25XegQd4dg
http://www.youtube.com/watch?v=C2vU_ATMels

Siiiiix örvendek,hogy megint nekifogtál 😊ma délután hazalátogatok,úgy hogy 6,fél hétõl felfele dobj egy pm-et warimra és beveszlek😉

Neked is van healed Hugi, 150hp/3sec. 😊

Tegnap roarban 4scale 1teart vett volna a srác 1def trinketért,vagy 75xp card-ért. Ha mákod van 90-120kk között kifogsz 4slotos decot. 50-60def reflic-et párszáz k-ért már tudsz venni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Bakker...neked van healed!
Na most képzeld el ugyan ezt csak heal nélkül!!!
Finoman fejezném ki magamat ha azt írnám "nem jött be"!

Különben mennyit ér most az IM cucc? Ugy mint JS/Scale/Tear?
Tehát ha látok piacon egy sima 4 slotos deco-t 120-30kk ért az reális?
Vagy mennyit ér egy Def relic?

Sok mail-t írtam nekik. Pm-et is írtam 3embernek. Fórum-ra is elég sokat postoltam már.....Pm-ek re sem reagálnak.....

Lulz, megpróbáltam grindelni egy kicsit, nem jött be. 😄
Igaz, semmi nem volt rajtam CS6os rucin kívül... Maradok a questeknél, azokból tuti összejön az xp H1re meg egy kevés GK relicekre. 😄

Ha valaki játszik még FSben és van leadere, örülnék ha bevenne. Akartam magamat bevenni, aztán rájöttem, hogy ugyanazon az accon van mindkét hyb. >.>

Unu, mit írtál nekik? Ha jelentkeztél a 2. claim topicban (és tudom hogy jelentkeztél), akkor azt mondták, hogy írj supportnak, ha nem kaptad meg a karid. A ticketet meg kösd össze az akkori ticketeddel, hogy tudják hogy jelentkeztél idõben és akár a postodat abban a claim topicban be is linkelheted nekik. Ha nem így írtál nekik, javaslom próbáld ki, hátha segít.

Thank you for contacting the 9 Dragons Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We would like to inform you that the character claim page has been closed.

As of now we will not be able to restore your template character/s currently as the service unavailable. We suggest you to visit the forums regarding this issue.

WTF????? 5hónapja várok,és ennyi????? Hányszor kell karit visszaigényelni????? El mennek a *********************** <-----találjátok ki.....

Én pont fordítva tudtam. 😉 Ki tudja már ezeket?!? :-)

Csak mellékesen a 130 dodge orni 8,5kk körül van😄,én ezt nem látom normálisnak, hogy a 20 dodge külömbség az 6,5;7kk

BarackHUN
CK 1.6k, sima meg 2.2k ha jól tévedek.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Valahogy úgy...de én sem irtam hülyeséget az a fõ!
Kell majd 130 orni, csak mibûl! :V :V :V
Majd összetarhálom, ha kell miséket is tartok hozzá 😄 😄 😄

Nem 1,6k,vagy 1,8 a dodge cap? Nem tudom már én sem.....

P0Th3aD
Nagyon ügyes, külön pont hogy meg sem tudtak zavarni az egyes felkérésekkel! :V :V :V

Más...sokat számít ha vkinek 110 helyett 130 ornik vannak a decoban?
Mondjuk 80dodge a különbség, bár ha már cipõ és sapka esetleg wb is adódik hozzá akkor az már 200dodge : )))
Mennyi is ennél a limit? 1.5-2k? Nem emléxem már...

Tegnap megpróbáltak behúzni...természetesen nem sikerült a gyereknek!
500k/BE vettem volna 10et, berakom a pénzt...várok! berakja a 10 BE-t de azonnal ki is nyomta, ugye felugrik az üzenet hogy megváltozott a trade ablak tartalma, de ha túl gyors vagy akkor bebukod! Ezt 2x mûvelte le, én csak vártam...majd kiloggolt!
Szánalom...de vszínû hogy többeket igy huztak be, persze aki madár az repüljön tovább, de azért ti figyeljetek/vigyázzatok!
Még mindig a legbiztonságosabb ha nyittatok vele egy standot!

Már csak 2 óra és kocc home! : )))

Jah, és: http://www.youtube.com/watch?v=YLqYF1SXeuc

😊

Hát a koreai 9Dben teljesen más a refine rate, ott simán tudsz +9et csinálni scale nélkül, és a slotokat is elég megcsinálni a refi után. Ez nagyban megkönnyíti a dolgot. Habár lehet, hogy mindez csak a teszt szerveren mûködik.
Hehe Dózi, ilyen levelet én is kaptam anno. Csak az volt a baj vele, hogy még hetek múlva sem nézték meg a videókat, amiket elküldtem nekik. De azért sok sikert 😊

Grabnak:

http://www.microsoft.com/security/scanner/hu-hu/default.aspx
ToshiBá
Greetings ********,

Thank you for contacting the 9 Dragons Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We appreciate the information you have provided us and would like to inform you that this issue has been forwarded to the concerned department.

This issue will be investigated and the appropriate action will be taken against the reported player.

We hope this has answered your question. Should you require any further assistance, or for additional information, please visit our web site at .

Thank you again for contacting us and we hope you continue to enjoy your experience with 9 Dragons!

Regards!

Aston,
9Dragons Support.

hahaaaaaaa!!!

Sokkal több +10 +11 fegyó van itt G1-él mint eddig láttam! Veszik,és hackelik. 127-es patch-ben tényleg nagyon gáz volt a refine rate. 128-as ban még nem próbáltam. Majd esetleg szerdán. 😊

Háát ha itt G1-es verzion +3-on törnek be a fegyok akkor kétlem hogy valaha is +13-15-re(ha itt is beteszik😄)felmegy egy fegyó,habár láttam egy +11 4 slot h speart 5/5,ami szerintem hack.

Jobb fegyók lesznek a hacker-ek nél.....