21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
zsele1000 #19152 Igaz hogy a saját tapasztalat a wu hyb és a hd hyb, de mindig megéri clan főfegyverrel menni. Nagyon kényelmes, nem kell medizni, szerintem még a grind is gyorsabb vele.
Nem tudom mennyire nézegetitek a G1 forumot, aki nem igazán annak is érdemes megnéznie a következő oldalakat:
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=188034
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=188049
Majd egyszer talán nálunk is lesznek ilyenek. :) Nagyon messze vagyok még ezektől a szintektől, de örülnék ha hamarosan megjelenne egy patch ezekkel a dungikkal, ruhákkal, fegyókkal, epikkel, droppokkal stbstb. -
bomb1111 #19151 Ha netalán valaki kipróbálta,bejön a BOT Hyb nek a Spear az Axe helyett ?Persze olyan közép-magass szinten(H++-PS)
Megköszönöm a hasznos tapasztalatok esetleges megosztását. -
#19150 Persze, ilyenre tudják fecsérelni az idejüket a kedves GM-ek... -
unusual #19149 Event..... -
#19148 Elfelejtettem beírni a 25 felnőtt melóst, akinek esze ágában sincs költeni. -
#19147 Bummahasra...
Van 200 magyar játékos.
Annak a fele gyerek, a máik felének a fele feltörekvő semmittevő. (tinédzser) A maradék 25 ember meg nem költ annyit, hogy megérje vesződni vele. Ízi matek. ;) -
bomb1111 #19146 Köszi Six de a csel az hogy eddig is voltam hasonló esetbe,és mégse írta ki a figyelmeztetést.Ráadásul még be sem voltam logolva a fórumos accra.Csak mint vendég frissitettem a topikot))))
Ami meg a GubberX hez irányzott kérdésemet illeti,az ok az lett volna hogy ha külömböső országok játékját lehet reklámozni,miért nem lehetne Pl.egy G1 es credit vásárlási lehetőséget reklámozni ? Főleg hogy 9Dragonsról beszélünk.Tudom,tudom,rögtön hozzámvágjátok hogy management meg reklám szerződés.Ok rendbe,de ha 9dragonsról beszélünk,nem lehetne egy Magyar közösség érdekében lépni ? Illetve mint Topik tulajdonos,a közösséget érdeklő,G1 et haszonba részesító szintről tárgyalni az alanyokkal ? És itt gondoltam a német változatra is,ahol szintén van egy pár fizetőképes játékos,Magyar játékos.
Na mindegy,szerintem ezen kérdések már a retórika határvonalát súrólják. -
Sixtail #19145 A flood protection akkor kapcsol be, amikor túl sok üzenetet (postot) küldesz rövid idő alatt a fórumon.
Feltételezem, hogy éppen postoltál, de az oldal nem töltött be, úgyhogy elkezdted frissítgetni a fórum oldalát. Ha túl gyorsan frissítgeted ilyenkor, akkor bekapcsol a flood protection.
A topsite hirdetések nem hiszem, hogy Gubber művei. A fórum maga (sg.hu) nem Gubber tulajdona (tudtommal), szóval neki nem sok beleszólása lehet az ilyen dolgokba. Gubber csak nyitott egy témát ezen a fórumon. Persze lehet, hogy tévedek. :P
Peti, unokaöcsémnek volt ilyen problémája, ő úgy kb 4-5 napig ölte őket és megkapta. Sokszor reloggolt hozzá, habár nem tudom, hogy ez mennyiben segített. G1 fórumon van szó egy hasonló esetről egy másik (szintén HD RtD) questtel, ott sem tudtak mást írni rá, csak hogy ölj meg pár milliót, majd csak bedobja. Szóval sok sikert! :D
Udead, ha ez tényleg te vagy, akkor ideje kijózanodnod. :D
Ha nem, akkor ne nagyon próbálkozz, van aki jól ismeri az igazi Udead-et itt, és még sosem látta így, ilyen értelmetlenül és bénán írni.
Tusy, ahoj! :D -
Csaprago #19144 Sziasztok!
Peti, azt szeretném kérdezni, hogy ha ráérsz valamikor, tudnál leadet adni a Csaprago-H nevű karakteremneK?
A második kérdést mindenkitől szeretném kérdezni. :) Rámírtak, hogy nem tudják meg csinálni a demonos rtd questet, amiben tarantullákat kell ölni. Azt mondta felvette rendesen a questet, öli a tarantullákat, de nem dobnak semmit, amit kellene. Szerintetek mi lehet a baj? -
bomb1111 #19143 GubberX ! Azok a Topsite hirdetések a te műveid ? -
bomb1111 #19142 Warning!
The flood protection on this site has been activated and you are warned that if you carry on requesting pages you could be banned
Na ezt magyarázzátok meg nekem.Ez mi a franc ? A G1 General Disscussions oldala f5 özése közben jelent meg. -
#19141 Egészségedre. -
#19140 Huh...mindenekelőtt szia!
Ha jól értem a kérdést szeretnéd visszaigényelni az acclaim-os karaktereket?Én úgy tudom a karakter visszaigénylést már jóideje lezárták,ezért a válasz sajnos nem.
További szép napot! -
Udead #19139 Sziasztok mizujs mót toltom vietben a 9 d csak kícit szar itt a net szoval nem tuti hogy mennifogxDne gyertek ide nyaralnixDen nagy fs é voltam acclaimon mót mả nem detst igenyelnema kảriakt lehet rola szo?
-
bomb1111 #19138 Értsem úgy hogy tényleg nem a te karid az a asdgjfd ? Avagy a tiéd volt és eladtad Kexinek ? Mindegy mert úgyis lúzerek vagytok a fölhasználónév hiányában. Amúgy nem is nagyon érdekelnek a piszkos ügyek ,de azért zavar az hogy nincs gerinc beismerni hogy kié is az a kari,meg az is zavar hogy nincs egy annyi betyárbecsület hogy ne honfitársakat csaljatok-lopjatok meg,bárki is legyen a tolvaj és anyaföldi avagy szomszédországi legyen is az,szégyen és gyalázat a Magyar közösségre nézve.És te kedves Makiii barátunk,ha a G1 et be tudtad húzni a templatekkal,a te bajod,de tőlem biztosan nem fogsz vásárolni SRS pazzt,még ha 1000 KK t is adnál darabjáért. És lássam ha van annyi vér annak a berendezésében akié az a bizonyos kari. -
unusual #19137 Event..... -
#19136 Egyet fizet kettőt kap? -
unusual #19135 Mást nem is kaphat? :) Szegény! :-D -
#19134 Te itt maximum egy pofont veszel. -
#19133 Bomb most télleg elhibáztad a dolgot. :))
Nekem most nem igazán hiányzik plusz kari mert az enyémeimmel is szenvedek :)) Jut Eszembe SrS pazzt vennék minden mennyiségben. :) és egy FC-cs 3-4slotos speart. :) -
#19132 Ha valakinek kell az accom írjon rám, FC12 warri, HM mittudoménmennyi nuker (talán 12), és EC (talán 3-4) healer van rajta. Mind BoT, mind female.
Főleg FS-nek adnám oda, ilyen VoHos karinak vagy valami ilyesminek, idegenek ne írjanak, lófaszt kapnak nem karit. -
Ryzox #19131 Bomb accountnevemet se tudja senki főleg nem a jelszót hozzá..
Ss sajnos ahogy alább is írtam nem készült a chatbug miatt, de szerencsére azóta leszállt rólam. Lehetséges másik áldozatot szemel ki magának. -
bomb1111 #19130 Sejtettem.Az a kari az aki behúzta Kamit ha nem tévedek,és megpróbált engem is meglopni.A másik BOT bandába volt és a történtek után ki is volt rugva.Az illető több mint valószínü Makiiii.Azért nem merem biztosra írni,mert ahogy vettem észre vannak olyanok is akik nagy szorgalommal adnak el,lopnak karikat.Amúgy ha nem tudja az account ID t megnevezni,senki sem fogja komolyra venni ha netalán reklamál G1 nél hogy az az ő karija-accountja.A tegnap azért ajánlottam neked az SS készitést,mert alaptalan,ismételt zaklatás címen bannoltathatod. -
unusual #19129 Persze majd ő segít,hogy ne legyen ez,és csak meg kell adnod neki minden elérhetőséget. :-) Annyi ilyen van,és persze más módszer is. Nem kell velük foglalkozni. Szarni rá. :) -
Ryzox #19128 Vennék BoT Hybrid fast heal c11 bookot. (Greater Healing of Iron)
akinek lenne írjon ingame.. köszi
Sorry a dupla postért! -
Ryzox #19127 Röviden elmesélem akkor bomb kérésére:)
Reggel fellépek a hybemre, nem telik el 2 perc, és már jön az első whisp, amiben kifejti, hogy ez a ő karakterje és én ezt eltulajdonítottam tőle.
Indoklásra azt adta, hogy ő "szenvedte fel 2nd roleig a karaktert és megszerezte neki a gc killer epithetet egyből 2nd role után. (Na itt egy kis hiba a dologba, hogy Wh1te-nak FC4-n lett meg a killer, amit tanúsíthat Petya és Kami is, amivel ők segítettek).
És egészen ez ment délután 2-3-ig aztán én felraktam black listre ő pedig lelépett. Aki írt annak a karakter neve: asdgjfd (több mint valószínű, hogy kamu reg). Az illető nyelvezetét és nyelvhasználatát figyelembe véve, magyar-angol nyelven írt (vegyesen) és erőteljesen használta a vulgáris kifejezéseket. Nem tudom ki lehet ez a játékos-személy. De megkérném rá, hogy hagyjon békén, mert a Fekete Sólymok ligába többen is tudják bizonyítani, hogy ez a saját karakterem a saját accountomon.
Sajnos screenshot nem készült amivel hefeibe logoltam be és ugye szeretjük a spammereket, és az illető "szerencséjére" ugrált a chatem..
Röviden ennyi lenne. -
bomb1111 #19126 Mindenki annyit van fönt amennyit ideje,türelme,kedve engedi. White légyszi írd le ide hogy ki és hogyan vádol téged azzal hogy lopott kari lennél. És várom azon SRS pazzal rendelkezők jelentkezését akik hajlandóak fifty-fifty alapon SRSzni(a pazz menyiségre értem az osztoszkodást) -
#19125 Miért csesztetném? :D
Fent van nekem FB-n.
Tudom, hogy vizsgázik a kis japófan. :D
Mellesleg én sem vagyok sokat, mert nemigen engedi az időm. :D -
bomb1111 #19124 Itt is üdvözőlve légy ))) Örvendek a viszontlátásnak de nézd csak meg mit fogsz kapni Dodótól a hiányzásod miatt ))))) És HAJRÁ -
#19123 Kösssz! -
#19122 Whitenak írhatsz, [Hun]Wh1te/PlaZGiRl, de Bomb is fent szokott lenni. -
#19121 Előszöris minden alkalommal okot adtál rá! Másodszor 2nd role-ig biztonságban vagy.(CS-en vagy GL-en adja be a skill-t?) Végül, ha jól viselkedsz nem hánylak le!
Egyébként kinek írjak majd játékban, ha betévedek? (Egy BoT leader vagy master névnek nagyon örülnék, de ha kapok egy nevet, aki kb non-stop benn van és segít nekem keríteni valakit, aki bevesz. /Neeem...nem Gabi bácsi jelenleg használt karijára gondoltam.../)
Szép napot! Jó játékot mindenkinek! -
#19120 Nem jöhetsz, csúnya vagy, lehánytál nem is egyszer.:))) -
#19119 Sziasztok!
Micsoda vélelen, nekem is most jutott eszembe játszani.
Régi acc-okat szerintem buktam.Az oldalon újra aktiváltam magam, de a játékba nem tudok belépni. (Persze nem is biztos, hogy jó ID-re és jelszóra emlékszem...) Lényeg, hogy nulláról indulok megint. Kezdtem egy BOT-ot, aki örülne egy kis társaságnak. Sajna még elég sűrű a programom, ezért nem leszek olyan aktív, mint régen, de majd alakul ez még.
"Nyugodalmas-boldog joccakát mindenkinek!" -
bomb1111 #19118 Tényleg semmi mondanivalóm sincs csak kiváncsi vagyok ki fog besugni hogy offolok.Amúgy a fekete oldalon elkezdett pezsegni))))) Szabadság,vakáció vagy csak a szabadidő ,de kezd érdekes lenni.
-
unusual #19117 2x skill+xp -
#19116 Holnap (Pénteken) honi idő szerint este 7 körül fogok hazaérni.
-
#19115 Hellobello!
Petya/Kami!
Bitte egy IS. Tegnap bevadultam, és vettem egy GL12 speart. Lerántjuk CS12re azt haccójjon a refi. Küzdős lesz, mire belenövök, de +19 fogom refizni. Vagy +40ig. Nem érdekel. :DDD -
bomb1111 #19114 Tehát ami biztos : A SRS epikhez néhanapján bug is társúl.Megoldás : Megszakítani a küldit és újrakezdeni.Nálam bejött.Ami a SRSs BE droppot illeti,hasonló az acclaimon tapasztalt mennyiséghez. -
szabi34 #19113 Köszi :)