bomb1111#19086
Feladó: morzsi555
Elküldve: 2011. 06. 15. 22:12
Tárgy: hülye vagy
Majd a moderátorok megnevelnek, ha anyád nem volt képes rá. Ja és csak úgy mondom, hogy kurvára nem ismerjük egymást, én Asurán játszottam kb 2007-2009-ig. Ja és ez a 9d topic soha nem volt a tiétek és kurvára nem érdekel, hogy miket írkáltok a szaros kis saját fórumotokon
És ime a pofátlanság csúcsa ^^ Aki feljelenti azt aki felpörög a tolvajság láttán,most engem hülyéz le.De tévedtél barátocskám,ilyen olcsó provokációval nem fogsz válaszra késztetni,ami esetleg engem is bannoltatna.És még valami : Mindamellett hogy néhanapján használtunk itt durva szavakat is,mégis képesek voltunk kezelni a helyzeteket anélkül hogy spicli módra a moderátorokat zavartuk volna hogy valakit bannoljon.Amúgy nem értem mit akartál mondani a "ez a 9d topic soha nem volt a tiétek" kijelentéseddel . Valaki igényt tartott itt a tulajdonjogra ? Tudomásom szerint ez GubberX topikja és azon túl a 9d,Magyar játékosok leghasznosabb interkommunikációs eszköze.És ami engem illet,ezen túl is a csalókat meg a tolvajokat,tettük minőségével egyenértékü szavakkal fogom illetni,amig e forumra írok.És tudom vállalni szavaim,tetteim,döntéseim felelőségét anélkül hogy valaki kioktasson.
@ToshiBá ! Örvendek hogy újra látlak a szócsaták barikádján.