21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Szid #19112 Grat Szabi -
unusual #19111 Grat! :) -
szabi34 #19110 Inkább gyertek white oldalra :P itt legalább van magyar is, elég sok.
Tegnap éjszaka meg lett a Shen Mo epim is, végre nem vártak rá 10-en. :D -
bomb1111 #19109 Időközben lecsillapodtam semmi sőr meg ablaktörés nélkül is. -
#19108 Na szép. Otthagyom a játékot egy pillanatra, és tessék, máris kitör a káosz! -
#19107 Na még nem disbandolta. Helyes.
Akkor add át a bandot Xilynek vagy Whitenaík. Ők aktívak, Te meg dobj be egy rivotrilt meg 4 sört. És ha még tudsz, akkor ájulás előtt 3 ablakot, az üres sörösüvegekkel. :DDD
-
#19106 Fel is megyek gyorsan megnézni, hogy mizu. Engem nem rúghat ki senki. Én kilépek. :DDD -
#19105 Zsír.
Bombiapó got mad... Na akkor csinálok helyette másikat. :P
Multilog FTW :DDD
Peti meg remélem beveszi a ligába, és majd visszaveszünk mindenkit, aki akar jönni. :) -
bomb1111 #19104 Sehogyan.Föloszlatom a bandot és mindenki boldoguljon ahogy tud. -
#19103 Hogy bírjátok még? :) -
unusual #19102 Kompenzáció..... -
Sixtail #19101 Hefeiben 2 alannyal kell beszélned, először egy nősténnyel hefei közepén, aztán egy hímnemű taggal, és csak ezután mehetsz srsbe dolgozni. Az emberek gyakran elfelejtenek a 2. taggal beszélni, nézd meg, hogy te meg e tetted.
Ha nem, akkor az a baj, ha igen és nem jó, akkor próbáld újrakezdeni a questet, ha ezután sem megy, hagyd a fenébe. :D -
unusual #19100 Ha nem dobja az adott mob a küldi item-et akkor ott valami gebasz van. Kezd újra a küldit hátha. -
bomb1111 #19099 Ha valaki még emlékszik,az Unsealed silver,show mesékhez kéne eesenek azok a bigyuszok is ? Nem másért de fölvettem a küldit,elmentem a SRS be,kinyírtam a mobokat az Ayakashiig de se bigyusz,se mobkill counter a q ba.Ez valami új bug lenne vagy én nem emlékszem jol a sztoryra ? Arra emlékszem hogy a Yakumo+Abe,meg a Hiamykra bigyuszok esnek.Vagy esetleg szakitsam meg a küldit és kezdjem újra ?
Előre is köszi a választ -
lolkaésbolka #19098 Ezek után végülis már mindegy:
http://www.youtube.com/watch?v=HSgajl6FdTM&feature=related
Ő megtalálta... -
lolkaésbolka #19097 Sikerült már megtalálni a "Núbiai Szent Grált?" :) -
#19096 Én a sintér vagyok...
Nekem kint van a helyem. -
#19095 valahogy te is kijutottál úgyhogy tulajdonképpen igaz -
unusual #19094 -
#19093 Üdv néked Bomb bátyó! :))
És csak nyugi.
Boldogok a lelki szegények. Tudod. Van belőlük itt is pár.
Az egyik részegeskedik, a másik meg morzsolódik. ;)
Írhattam volna úgy is, hogy "Nagy az Isten állatkertej, de kurva alacsony a kerítése." :D -
#19092 ;)
1 hónap bann innen az semmi. Persze, amit az a nolifer kapott tőlem PMben azért egy életre eltiltott volna legszívesebben szerintem. :))) -
#19091 @morzsi
Gyere szórok neked valamit, de nem morzsa lesz. Gogo exAsura-s hülyegyerek. Meglátjuk mennyire szereted a RL PvP-t. ;)
(becsületemre legyen mondva: én nem bírom az erőszakot, de rajtad szívesen grindelnék. közben kiélném az összes szadista gondolatomat. A végén meg elkaparnálak valahol. De nem túl mélyre, mert az Anyaföld kivetne magából úgy is.) -
#19090 a #19081 után az volt a legkevesebb, hogy lehülyéz -
unusual #19089 Event..... -
unusual #19088 -
bomb1111 #19087 Ez meg a bejelentősdi oldalra van föltéve ))))) :
© morzsi555
tegnap 22:03 | privát | válasz erre | #16177
bomb1111-re rájött az ötperc
Csakhogy én nem szeretek "Megmondlak Apukának" játékokat játszani és ezért nem jelentgettem hogy valaki lehülyéz.Általában az ilyen nemü helyzetkezelések csak szánalmat tudnak kiváltani belőlem. -
bomb1111 #19086 Feladó: morzsi555
Elküldve: 2011. 06. 15. 22:12
Tárgy: hülye vagy
Majd a moderátorok megnevelnek, ha anyád nem volt képes rá. Ja és csak úgy mondom, hogy kurvára nem ismerjük egymást, én Asurán játszottam kb 2007-2009-ig. Ja és ez a 9d topic soha nem volt a tiétek és kurvára nem érdekel, hogy miket írkáltok a szaros kis saját fórumotokon
És ime a pofátlanság csúcsa ^^ Aki feljelenti azt aki felpörög a tolvajság láttán,most engem hülyéz le.De tévedtél barátocskám,ilyen olcsó provokációval nem fogsz válaszra késztetni,ami esetleg engem is bannoltatna.És még valami : Mindamellett hogy néhanapján használtunk itt durva szavakat is,mégis képesek voltunk kezelni a helyzeteket anélkül hogy spicli módra a moderátorokat zavartuk volna hogy valakit bannoljon.Amúgy nem értem mit akartál mondani a "ez a 9d topic soha nem volt a tiétek" kijelentéseddel . Valaki igényt tartott itt a tulajdonjogra ? Tudomásom szerint ez GubberX topikja és azon túl a 9d,Magyar játékosok leghasznosabb interkommunikációs eszköze.És ami engem illet,ezen túl is a csalókat meg a tolvajokat,tettük minőségével egyenértékü szavakkal fogom illetni,amig e forumra írok.És tudom vállalni szavaim,tetteim,döntéseim felelőségét anélkül hogy valaki kioktasson.
@ToshiBá ! Örvendek hogy újra látlak a szócsaták barikádján. -
#19085 Ma járt le a bannom. :))
Nyugi Bomb. Majd lesz.
Még nincs. -
#19084 Szerény személyem alig 3 éve anyázik itt gazdagon.
Szóval jah. VÉGRE egy magyar fórum, ahol a gerinctelen,gusztustalan "hazaárulókat" védik. Aki meg felbassza magát rajta, azt bannolják. Üdv az sg-n. -
#19083 Pedig egy ideje azért meg van már ez a topik... :) -
gulaxy #19082 Sziasztok,
végre egy magyar fórum a 9dragons-nak. Amikor az acclaim leállt a 9dragons-al, a Gamerfirst-nél meg olyan borzalmas volt az indulás tavaly, azt hittem ennek a játéknak vége. Aztán május óta újra rendesen lehet játszani, nincs dc, és végre találok magyarokat :-)
jó játékot mindenkinek
(karijaim: phoenix server
Székelyvihar - wu-tang wari
BlackLabel - BOT) -
bomb1111 #19081 SZopikám te még fel mered tenni a pofádat ide ? Hogy a hajszálrugót csesznéd ki a kedves,szopós édesanyád ütközőjéböl.Szopos geci semmirevaló köcsög.És meg se baszom a bannt mert hamarosan új 9d fórumunk lessz ahol az ilyen kibaszott gecik,akik a honfitársukat meglopják,be sem logolhatnak.Szopjál le gecikém. -
Sixtail #19080 Úgy érted, lopott "verziója"? -
lolkaésbolka #19079 egy újabb csont a függőknek... -
evoo #19078 Nah, lecseréltem a videót. Szerintem ez a max XP, amit LM-n kaphatok belőle, kivéve ha eljutok az 1000. killig M&D alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=BsZZSiHpuUo
De elég jó, kb. minden 100. mob lehet ez a mini boss, respawn miatt. Eléggé felgyorsítja a grindet.
Egyébként ezek új mini bossok, minden mapen van belőlük kettő, ZZ-től Icy-ig, és a +5 WD sealhez droppolnok cuccokat, meg néha VE absorb pillt, meg hasonlókat. Két nap alatt kb. 11 fan-t droppolt, meg rengeteg mást. -
morzsi555 #19077 Hát ezek érdekes újdonságok lettek volna... 2-3 évvel ezelőtt... -
#19076 9Dragons -Új verziója -
Fecoo96 #19075 Bár lehet inkább abba kéne segíteni hogy letöltsem, mivel már 3x leszedtem de mindíg kiír valami nyomiságot légyszi segítsetek!!!! -
Fecoo96 #19074 Hello All!
Megmondaná valaki hogy, Melyik szerveren vannak leginkább magyarok?:O -
#19073 kösz, hogy betetted, nagyon jó videó!