21072
  • Szid
    Grat Szabi
  • unusual
    Grat! :)
  • szabi34
    Inkább gyertek white oldalra :P itt legalább van magyar is, elég sok.
    Tegnap éjszaka meg lett a Shen Mo epim is, végre nem vártak rá 10-en. :D
  • bomb1111
    Időközben lecsillapodtam semmi sőr meg ablaktörés nélkül is.
  • Peter55
    Na szép. Otthagyom a játékot egy pillanatra, és tessék, máris kitör a káosz!
  • ToshiBá
    Na még nem disbandolta. Helyes.
    Akkor add át a bandot Xilynek vagy Whitenaík. Ők aktívak, Te meg dobj be egy rivotrilt meg 4 sört. És ha még tudsz, akkor ájulás előtt 3 ablakot, az üres sörösüvegekkel. :DDD
  • ToshiBá
    Fel is megyek gyorsan megnézni, hogy mizu. Engem nem rúghat ki senki. Én kilépek. :DDD
  • ToshiBá
    Zsír.
    Bombiapó got mad... Na akkor csinálok helyette másikat. :P
    Multilog FTW :DDD
    Peti meg remélem beveszi a ligába, és majd visszaveszünk mindenkit, aki akar jönni. :)
  • bomb1111
    Sehogyan.Föloszlatom a bandot és mindenki boldoguljon ahogy tud.
  • BarackHUN
    Hogy bírjátok még? :)
  • unusual
    Kompenzáció.....
  • Sixtail
    Hefeiben 2 alannyal kell beszélned, először egy nősténnyel hefei közepén, aztán egy hímnemű taggal, és csak ezután mehetsz srsbe dolgozni. Az emberek gyakran elfelejtenek a 2. taggal beszélni, nézd meg, hogy te meg e tetted.
    Ha nem, akkor az a baj, ha igen és nem jó, akkor próbáld újrakezdeni a questet, ha ezután sem megy, hagyd a fenébe. :D
  • unusual
    Ha nem dobja az adott mob a küldi item-et akkor ott valami gebasz van. Kezd újra a küldit hátha.
  • bomb1111
    Ha valaki még emlékszik,az Unsealed silver,show mesékhez kéne eesenek azok a bigyuszok is ? Nem másért de fölvettem a küldit,elmentem a SRS be,kinyírtam a mobokat az Ayakashiig de se bigyusz,se mobkill counter a q ba.Ez valami új bug lenne vagy én nem emlékszem jol a sztoryra ? Arra emlékszem hogy a Yakumo+Abe,meg a Hiamykra bigyuszok esnek.Vagy esetleg szakitsam meg a küldit és kezdjem újra ?

Előre is köszi a választ
  • lolkaésbolka
    Ezek után végülis már mindegy:
    http://www.youtube.com/watch?v=HSgajl6FdTM&feature=related

Ő megtalálta...
  • lolkaésbolka
    Sikerült már megtalálni a "Núbiai Szent Grált?" :)
  • ToshiBá
    Én a sintér vagyok...
    Nekem kint van a helyem.
  • ReszegKoldus
    valahogy te is kijutottál úgyhogy tulajdonképpen igaz
  • unusual
  • ToshiBá
    Üdv néked Bomb bátyó! :))

És csak nyugi.
    Boldogok a lelki szegények. Tudod. Van belőlük itt is pár.
    Az egyik részegeskedik, a másik meg morzsolódik. ;)
    Írhattam volna úgy is, hogy "Nagy az Isten állatkertej, de kurva alacsony a kerítése." :D
  • ToshiBá
    ;)
    1 hónap bann innen az semmi. Persze, amit az a nolifer kapott tőlem PMben azért egy életre eltiltott volna legszívesebben szerintem. :)))
  • ToshiBá
    @morzsi

Gyere szórok neked valamit, de nem morzsa lesz. Gogo exAsura-s hülyegyerek. Meglátjuk mennyire szereted a RL PvP-t. ;)

(becsületemre legyen mondva: én nem bírom az erőszakot, de rajtad szívesen grindelnék. közben kiélném az összes szadista gondolatomat. A végén meg elkaparnálak valahol. De nem túl mélyre, mert az Anyaföld kivetne magából úgy is.)
  • ReszegKoldus
    a #19081 után az volt a legkevesebb, hogy lehülyéz
  • unusual
    Event.....
  • unusual
  • bomb1111
    Ez meg a bejelentősdi oldalra van föltéve ))))) :

© morzsi555
    tegnap 22:03 | privát | válasz erre | #16177

bomb1111-re rájött az ötperc

Csakhogy én nem szeretek "Megmondlak Apukának" játékokat játszani és ezért nem jelentgettem hogy valaki lehülyéz.Általában az ilyen nemü helyzetkezelések csak szánalmat tudnak kiváltani belőlem.
  • bomb1111
    Feladó: morzsi555
    Elküldve: 2011. 06. 15. 22:12
    Tárgy: hülye vagy
    Majd a moderátorok megnevelnek, ha anyád nem volt képes rá. Ja és csak úgy mondom, hogy kurvára nem ismerjük egymást, én Asurán játszottam kb 2007-2009-ig. Ja és ez a 9d topic soha nem volt a tiétek és kurvára nem érdekel, hogy miket írkáltok a szaros kis saját fórumotokon

És ime a pofátlanság csúcsa ^^ Aki feljelenti azt aki felpörög a tolvajság láttán,most engem hülyéz le.De tévedtél barátocskám,ilyen olcsó provokációval nem fogsz válaszra késztetni,ami esetleg engem is bannoltatna.És még valami : Mindamellett hogy néhanapján használtunk itt durva szavakat is,mégis képesek voltunk kezelni a helyzeteket anélkül hogy spicli módra a moderátorokat zavartuk volna hogy valakit bannoljon.Amúgy nem értem mit akartál mondani a "ez a 9d topic soha nem volt a tiétek" kijelentéseddel . Valaki igényt tartott itt a tulajdonjogra ? Tudomásom szerint ez GubberX topikja és azon túl a 9d,Magyar játékosok leghasznosabb interkommunikációs eszköze.És ami engem illet,ezen túl is a csalókat meg a tolvajokat,tettük minőségével egyenértékü szavakkal fogom illetni,amig e forumra írok.És tudom vállalni szavaim,tetteim,döntéseim felelőségét anélkül hogy valaki kioktasson.

@ToshiBá ! Örvendek hogy újra látlak a szócsaták barikádján.
  • ToshiBá
    Ma járt le a bannom. :))
    Nyugi Bomb. Majd lesz.
    Még nincs.
  • ToshiBá
    Szerény személyem alig 3 éve anyázik itt gazdagon.
    Szóval jah. VÉGRE egy magyar fórum, ahol a gerinctelen,gusztustalan "hazaárulókat" védik. Aki meg felbassza magát rajta, azt bannolják. Üdv az sg-n.
  • Peter55
    Pedig egy ideje azért meg van már ez a topik... :)
  • gulaxy
    Sziasztok,
    végre egy magyar fórum a 9dragons-nak. Amikor az acclaim leállt a 9dragons-al, a Gamerfirst-nél meg olyan borzalmas volt az indulás tavaly, azt hittem ennek a játéknak vége. Aztán május óta újra rendesen lehet játszani, nincs dc, és végre találok magyarokat :-)

jó játékot mindenkinek

(karijaim: phoenix server
    Székelyvihar - wu-tang wari
    BlackLabel - BOT)
  • bomb1111
    SZopikám te még fel mered tenni a pofádat ide ? Hogy a hajszálrugót csesznéd ki a kedves,szopós édesanyád ütközőjéböl.Szopos geci semmirevaló köcsög.És meg se baszom a bannt mert hamarosan új 9d fórumunk lessz ahol az ilyen kibaszott gecik,akik a honfitársukat meglopják,be sem logolhatnak.Szopjál le gecikém.
  • Sixtail
    Úgy érted, lopott "verziója"?
  • lolkaésbolka
    egy újabb csont a függőknek...
  • evoo
    Nah, lecseréltem a videót. Szerintem ez a max XP, amit LM-n kaphatok belőle, kivéve ha eljutok az 1000. killig M&D alatt.

http://www.youtube.com/watch?v=BsZZSiHpuUo

De elég jó, kb. minden 100. mob lehet ez a mini boss, respawn miatt. Eléggé felgyorsítja a grindet.

Egyébként ezek új mini bossok, minden mapen van belőlük kettő, ZZ-től Icy-ig, és a +5 WD sealhez droppolnok cuccokat, meg néha VE absorb pillt, meg hasonlókat. Két nap alatt kb. 11 fan-t droppolt, meg rengeteg mást.
  • morzsi555
    Hát ezek érdekes újdonságok lettek volna... 2-3 évvel ezelőtt...
  • makiii
    9Dragons -Új verziója
  • Fecoo96
    Bár lehet inkább abba kéne segíteni hogy letöltsem, mivel már 3x leszedtem de mindíg kiír valami nyomiságot légyszi segítsetek!!!!
  • Fecoo96
    Hello All!

Megmondaná valaki hogy, Melyik szerveren vannak leginkább magyarok?:O
  • ReszegKoldus
    kösz, hogy betetted, nagyon jó videó!