9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
WTS LM12 HD nuker (Yin)
😄
@Goldy: Nincs +13, csak valami gyökér Cheat Engine-el váltogatta a refi effekteket (csak a színt, nem a sebzést), és összekeveredtek. Habár úgy tudom a koreaiak tervezik a +13-15-t.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Six...de ks-elnek ezerrel de ugyebár nemvagyok hulye 😊 !!! van pár jo relicem a nukeremtol meg buffok és valahogy 85százalékban mindig én viszem a droppot! 23be idaáig 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Elküldtem a céges mailen magamnak gmailra a linket és megnéztem a telón!!!
Hatalmas 😄 😄 😄
Még másfél óra...menni akarok hazaaaaaaa!!! >.<
Apokalipszis - BOT warrior
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Azzal nyomom majd, szerzek vele pízt, feltuningolom megint, aztán jöhet a warri tuning is.
Persze gondolom nehezebb lesz, mint amihez hozzászoktam, de legalább nem kell alap 0-ról indulnom.
Warrimnak most azért örülök, mert vele épp olyan szinten vagyok, hogy bírjak farmolni SrS passokat, bármilyen színût és arra hamarosan szükségem is lesz, ugye.
Kis hybemet meg felhúzhatom ECre seperc alatt és farmolhatok GC passokat, onnan meg jön majd a píz, remélem.
Szóval én már beterveztem, már csak el kéne kezdenem. 😊
Law, ilyen könnyen ment az epi szerzés? Senki nem KSelt? Nem farmolják azokat manapság? o.O
Mindenek elött relicek kellenének, most mondom az a baj hogy nincs semmi pénzem! Igy ha kérek is akkora adósságokat halmoznék föl hogy tyááááááj!!!
Relic és HP orni ezek kellenének...na most van IS egy jó pár de még igy is kellene akkor igazi pénzbõl JS! Na most be-m sincs igy az is bukovári, uh annyi minden kell hogy atya úr isten!
UCoNS epi megvan, az az egy van, de hidd el hogy még 4/1 HP absorb is turó ha 4 mob jön rád!
Szóval tényleg esélyes hogy 0ról kellene kezdenem!
Értem én hogy segítesz, de te sem azért kuporgatsz hogy aztán belém invesztálj, de ha igen akkor ezeket kérném! Vagy ezekben segíthetsz 😄
Relicek természetesen BK : )))
Végre péntek, örvendjetek!!! Lassan lehet pihenni, bár fél 4 még messze van de ez a nap ugyvélem hamar elillan!
Akkor visszatér még pár ember, ezt jó hallani, ez is lehet csak javítja az én esélyeimet ahhoz hogy visszatérjek!
Six! Sok sikert a kis waridhoz, bár (nekem az) eléggé lehangoló hogy csak a karid lvljét kapod vissza a cuccok ugye felejtõsök!
Se epi, se ruha, se zsír fegyó se semmi...és ezeket össze kell szedegetni.
Én is próbáltam Hugival a grindet, na most Tibetben zöld mobok rámjönnek 4en, 1et kivégzek, de annyira drasztikusan leeszik a HP-m hogy utána mehetek medizni egybõl! Azért ien formán nem túl biztató a grind!
Kellene slotos fegyó, HP leech Ornament(ek)! Ruha még nem is annyira mert cs6 dmg set bõven jó, csak nem BT-s ami csak anyiból zavar hogy az jobban néz ki 😄 😄 😄
Szóval szerény személyem azon morfondírozik hogy elöbb fel kéne húzni megint egy karaktert a semmibõl, amivel megszedem magam, ugy mint passok pénz be satöbbi, amibõl tudom supportolni a warimat!
Eléggé szánalmasan hangzik, pláne fárasztóan, de mit tudok tenni?
Max ki állok tarhálni hefeibe hátha megszánnak! : )))
Installálni és utána peccselni régivel már bajos, legalábbis nekem az volt.
Tavaly 2 kliens jött ki, az egyik szeptemberben, amikor a játék újra elindult, a másik december közepén. A decemberi tuti jó, a szeptemberi nekem nem ment.
Idén még nem jött ki egy kliens sem tudtommal, úgyhogy azzal a tavalyi dologgal most nem sokat mondtál. 😄
Méghogy a kliensben van benne. xD
Simán felpeccseltem, és ennyi.
Live: DoZeR 982
Nekem is épp ez volt a problémám mikor újra feltettem 9Dt. A régi installer miatt volt. Letöltöttem az újat és már ment is. Ez tuti megoldás, de lehet, hogy a te módszered is mûködik, nem zárom ki, mivel nem próbáltam. 😛
Btw, visszakaptam warrimat is. Tán jövõ héten már be is nézek hosszabb idõre is a játékba. o.O
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
GG már nincs, és a régi kliensekbõl nincs kiszedve az installja, ezért nem connectel GG neked.
Töltsd le az új installert a honlapjukról, azzal menni fog.
Mi a baj?
GG nem connectel, cancel-ezem aztán meg a patchet sem engedi leszedni hanem kiírja ezt:Failed to connect to an upgrade information server.:/
Valaki help.
Elúre is köszi
Time to nut up or shut up
Yang: Skandi- senior shao wari
sok idióta,nembirnak megcsinálni semmit...
felenged phoenix re is,de a healeremmet nem engedi belogolni,elbaszták,template lenne,csak hülyén adtákv issza...
lehet ez a gond vele?
többi karival megy a game...
egyébként egy angol fórumon már láttam ezt a videót és ott hybridként volt a srác feltüntetve