--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Nem tudom miből vonsz le következtetéseket, de ha csak virtuális életet élnék abba sem lenne semmien beleszólásod!
Tudtommal egy szabad országban élek, még ha a körülmények szarok is, akkor is "szabad"!
Önálló ember vagyok, majd ha leraksz vmit az asztalra, talán, hangsúlyozom TALÁN adhatsz nekem "tanácsot", addig viszont nem kérek belőle!
Az megint egy teljesen más téma, hogy itt arra vered a nyálad hogy mennyi lvl különbséggel tudtál "saját" karikat visszakapni! Ez szerintem sovány vigasz...Ja! Hogy téged az is örömmel tölt el hogy esetleg más semmit sem kapott nem hogy plusz lvl-es karikat, nos ez önmagáért beszél!
A +36-os HSZ pedig Bombnak ment...hogy semmi esetre sem kell csöndben lennie, mivel van annyira magyar mint Én. Aki pedig románozik, annak csak gratulálni tudok, persze vannak ien emberek, nem lehet velük mit kezdeni...neoprimitivek!
Így utólag örülök hogy nem jöttél a 9D talira, és ha rajtam múlik egyikre sem fogsz jönni, bár minek is hívnánk ha kb mindenki rühell!?
Nembaj...itt ronthatod a levegőt, cyber országban a magad féléknek is van hely, csak a közvetlen közelemben ne legyél mert nem viselnélek el!