21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18935 Isten kezére bíztam a dolgot,beraktam bracerem refizni scale nélkül lesz ami lesz.Csak +7 lett de én ennek is nagyon örülök!Így hát maradok gk nuker :-) -
zsele1000 #18934 Hyb: Nem igazán kell hozzá pénz, felszerelés. Tudsz vele grindelni, na nem a leggyorsabban, csak a 3. helyen. BP felejtős, bár tudsz csinálni nagyon idegesítő karaktert, de győzni nem fogsz olyan ellen aki tud pvpzni. Dungizni nem rossz vele, de SrS fullrunnál rájössz, hogy csak támogató karakter.
Nuker: Ha tudsz neki adni felszerelést, gyorsan tudsz grindelni. PvPre nagyon jó (szintén kell a felszerelés). Dungi, csak partyval.
Harcos: Szintén kellenek jó cuccok. Grindre kiváló. PvP-ben nagyon jó. Dungizni is nagyon lehet vele.
Healer: Hasonló, mint a hyb.
Leggyorsabb grindre a beggar ck hyb H11-ig, utána a harcos a leggyorsabb.
SrS-t egy bármilyen DB8 karival sem tudsz megcsinálni! Legalább 2 PS++, de inkább 3 ember kell a kijutáshoz. Ahhoz, hogy minden bosst kinyírjatok 5-6 DB ember kell. A lootolás miatt nem éri meg odamenni, akkor van mákod ha boss droppol gl dmg felsőt vagy alsót.
Ja igen. Egy idő után mindegyikkel unalmas a grind!
Mondom ezeket PS2 hyb, PS2 warr, H12 nuker, CS12 healer után.
A grindért nem érdemes játszani!
Ezek után már csak 1 dolgot kéne eldöntened.
Támogatni akarsz, vagy győzni?
-
#18933 Boldog Péntek 13.-át kívánok azoknak akik megérdemlik, hogy kívánjam nekik.
:D -
#18932 17 perc múlva szerverbuff.
47 perc múlva maintenance p129el.
megkapjuk a 2nd skillbart. Mag a hílerek az új skilljeiket. Meg néhány bugot, meg még néhány dolgot. -
#18931 srs-be moneyt verni... LOL
A mobok már kicsik, a bossok még nagyok. Miről is beszélünk? xD -
#18930 Nem akarom visszakapni. :)
Nekem nem kell.
Ha neked kell kérd vissza te. :D -
#18929 Hermit Cutter kell, és Hefeiben tudod belerakni annál az NPCnél aki balra áll Mo Talin-tól (refiner). -
#18928 A H2SO4 nem iható, hacsak nem akarsz kénsavat inni, de a vízben való oldását se javaslom, hacsak nem akarsz megégni (mivel nagyon ó vízelvonószer, azonnal reakcióba lép mindennel amibe víz található, így veled is). Kénsavat csakis védőfelszerelésben oldunk vízbe, és mindig a vízhez adjuk a kénsavat (!) lassacskán, és sose fordítva (hacsak nem akarsz megégni, a kémiai égés mellesleg kurvára fáj).
Javaslom nézd meg a cukorhoz kénessav (oldott kénsav) hozzáadása című kísérletet, kb olyan mintha egy darab jól méretezett szardarab jönne ki a pohárból (ami szén akar lenni). -
#18927 Köszi helpet srácok! Nekem is bejön Hyb maradok annál aztán lesz ami lesz:-)LoL Dozi kb 2 óra altt visszakapod nekem 2x bejött végre van gm tool ha "Dear Support!
Accidentally deleted one of the characters I want to recover
ID: xy
Server: phoenix
Character: xy
Ne légy bolond sokat szoptál vele jó lesz az srs be money t verni ha ráleszel szorúlva!Van még 2 hely accodon elfér az.Igaz más lehet háttérbe mint a hely szűke te dolgot . -
Lawless #18926 sziasztok,valaki segitenne vettem 2 JS de nemtudom belerakni a Hermit 2slotos fegyomba pedig 4slotot akaraok...mert láttam egy PS fegyoban 4 slotot...és arra is kivolt írva hogy uncollectabla! a kérdés a kovetkezo:
1. hol tudom belerakni, 2. ha uncollectable lehet-e egyáltalán és hogy
3. a H2SO4 iható? :D :D :D
koszonom a válaszokat,jollenének minnél elobb! -
Lawless #18925 warr a legjobb :) de ha a ketto kozul kell választanni inkább a nuker :) !!! hyb olyan idiota persze SRS soloban igen tud!!! legyél hyb annak mindig van healje és grindelhetsz látástol vakulásig :)
jaj puxi mindenki és ez az also téma inkább hozzá se szolnák mert semmi kozom hozzá de a nagyobb kari visszaigénylésétol a pofám leszakadt hogy honnand vette ezt a pofátlanságot :/ ja persze ilyen emberek is vannak
Law - (Szlovákiábol) elore várom mit tesztek hozzá :) de bevállalom hogy itt éllek de oda tartozok :) -
#18924 Hybbel 40% crites fegyót, és no more ew. Nukerrel 30% és 6/1k hp leech.
Nuker... Megvanróla a véleményem.
Hyb. Kurvajó, de mostanában töröltem 1 PS1 est, mert UNALMAS.
Warrizz, ha nem akarsz a nukerrel szopni. Mondjuk az awareness buffja odabasz. -
#18923 Sziasztok lenne egy kérdésem! van egy hm2 nukerem meg egy gl1 hybem mind2 shao.Szeretnék kicsit költeni gamera de nem tudom melyik karival toljam.(kicsit piáltam bocs)kb 2-3 napja agyalok mivel játszak.nukerrem szarrá verik bp n cucccok nélkűl meg azzal is,meg nem is vagyok oda bp ért.hyb eléggé unalmas de néha jól esik dungeonozni főlehg hogy hm en lehet golden coinsba menni.Szóval van egy nuker amivel nem szeretnék bp re járni megy kurva sok pénzt rákőlteni meg egy hyb amit szerintem lm fele megunok.Nem tudom mit tegyek!lehet inkább megvárom age of wulint.Vagy kéne valmi hugaryse liga white hamárt dög unalom a game a társaság ne legyen az.Igaz csak vietek nyomják magyar nem jön be unatkozni.Szóval nagy kérdés HYB vagy NUKER? jah king slayer epi ad 400 def et hülye kérdés de szerintetek db8 nukerral lehet srs runt nyyomni soloba? mert akkór inkább nuker.Jah meg kurva sok az EW m icy n pedig 3k def 2k dodgem van ez a pve cap nem?+scaleBuff bocs még egyszer helyesírásért. -
bomb1111 #18922 Becsszóra nem akartam senkit megsérteni,(még téged sem Makiii)meg nem tartom magam méltónak hogy "lelkidumát" tartsak.De 100 szónak is egy a vége : Ha a mostani 9d nél maradunk,ne várjunk pozitív változást,míg a ferdeszemüeket vádolva csalunk,lopunk.Persze amig nem tőlem lopsz,talán nem is érdekel de végsősoron nem tőlem lopsz,se nem a G1 től,hanem a 9d játék jövőjétől.Ha meg erre utalva,Makikám,leszarod az összes becsületes munkát,fáradságot,Isten segéljen.
És elnézést mert lévén hogy nem én teszem le az asztalra a mindennapi kenyeredet,jogom sincs hogy kioktassalak,vagy kérdőre vonjalak.
Egyszerüen a jóérzésedre hivatkoztam. -
unusual #18921 -
#18920 akkor lehet h másképp viszonyulnék hozzátok és ugyanez fordítva :)) -
#18919 Nem tudom miből vonsz le következtetéseket, de ha csak virtuális életet élnék abba sem lenne semmien beleszólásod!
Tudtommal egy szabad országban élek, még ha a körülmények szarok is, akkor is "szabad"!
Önálló ember vagyok, majd ha leraksz vmit az asztalra, talán, hangsúlyozom TALÁN adhatsz nekem "tanácsot", addig viszont nem kérek belőle!
Az megint egy teljesen más téma, hogy itt arra vered a nyálad hogy mennyi lvl különbséggel tudtál "saját" karikat visszakapni! Ez szerintem sovány vigasz...Ja! Hogy téged az is örömmel tölt el hogy esetleg más semmit sem kapott nem hogy plusz lvl-es karikat, nos ez önmagáért beszél!
A +36-os HSZ pedig Bombnak ment...hogy semmi esetre sem kell csöndben lennie, mivel van annyira magyar mint Én. Aki pedig románozik, annak csak gratulálni tudok, persze vannak ien emberek, nem lehet velük mit kezdeni...neoprimitivek!
Így utólag örülök hogy nem jöttél a 9D talira, és ha rajtam múlik egyikre sem fogsz jönni, bár minek is hívnánk ha kb mindenki rühell!?
Nembaj...itt ronthatod a levegőt, cyber országban a magad féléknek is van hely, csak a közvetlen közelemben ne legyél mert nem viselnélek el!
-
#18918 Te meg ne csak a virtuálisan élj... -
#18917 Egy magyar nem attól magyar hogy +36 a hívószáma! -
bomb1111 #18916 Ha hiszitek ha nem,egyáltalán nem zavar hogy ki mennyire tudta átverni G1et.Úgyhogy makikám,felőlem nyugodt lehetsz hogy nem fogom venni a fáradságot hogy az érdemtelenűl visszakapott kariidat elvetessem(pedig tudom hogyan kéne,és biztosan sikerrel is járna)
Viszont ami zavar,és az NAGYON,hogy a TEfélék e nemü viselkedése miatt,mikor átutazunk az anyaföldre,még csak pofázni se tudunk,mi erdélyiek,ha lerománoznak.
Én ezt a témát be is fejeztem,annyi megjegyzéssel hogy Makiii !
Magyar létedre szégyeld magad és hidd el nekem hogy a valós életet nem fogod tudni ilyen könnyen átverni mint G1 et.Főleg ilyen nemü hőstettekkel. -
unusual #18915 Én meg remélem ez a legnagyobb örömöd az életben.....A többiről inkább nem nyilatkozom,és rólad sem,mert tudnék mit írni..... -
#18914 Fogd már fel, hogy itt semmi szükség nincs rád. Menjél aztán örüljél magadnak, mert olyan menő vagy, hogy nagyobb szintű karaktereket kértél vissza. Tényleg, ez már valami, bejött az élet!
De legalább volt? Anyádat! Ez nem ad okot arra, hogy jobbat kérj vissza. Húzz a fenébe innen, nincs szükség a majomkodásodra. -
#18913 Hogy jön hozzád a magyar játékközösség, amikor te mindig úgy viselkedsz mint egy rosszabb fajta román? Gondolok itt az account lopásaidra meg hasonló stiklikre, nem beszélve a társadalombomlasztó hatásodról.
Eleve nagy pofa kell ahhoz, hogy itt áruld a lopott BE meg hasonló szarjaidat. És mielőtt válaszolsz olvasd el a mondókámat, és hasonló hangnemben írjál vissza. -
#18912 akkor remélem te se kaptad vissza.. :DDDDD ráadásul a másik meg az ,hogy nem claimeltem vagy 40db PS 12 -es karit mint egyesek .. ráadásul a magyar játé "közösségből" is tudnék sorolni olyanoakt akik claimeltek rajtam kivül hamis karikat.. cska nem válalják fel.. ennyit errőll.. :)) -
Sixtail #18911 Hogy lehet valamit visszakérni, ha soha nem is volt? o.o
Látod, pont az ilyenek miatt, mint te, van aki sosem kapta vissza a kariját. Büszke lehetsz magadra. -
#18910 Lm12 nuekr tempaltet és egy H12 healer templkatet kértem vissza..a helaerem HM volt acclaimnál.. nukerem meg ec.. msot az más hogy rá huztam az egyikre vagy 80lvl-t a másikra meg 24-et...de legalább volt.. mindegy.. nem vitatkozok mert ugyse tudtuk mit tenni ellene.. -
#18909 Erről jut eszembe
All Roles-Basic Level Level 25 - 100 Need 24 h 90 USD
All Roles-Basic Level Level 100 - 156 Need 24 h 88 USD
All Roles-Basic Level Level 156 - 168 Need 24 h 40 USD
All Roles-Basic Level Level 168 - 180 Need 24 h 55 USD
All Roles-Basic Level Level 180 - 192 Need 24 h 70 USD
All Roles-Basic Level Level 192 - 200 Need 24 h 65 USD
KB 408 USD lvl25-200lvl nem tudom most mennyi usd olyan 78 ezer HUF ból megvan.Szerintetek egy angolnak vagy németnek mi 78 ezer forint?És 1 hét alatt megvan.Jobban megéri power lvlt venni mint premiunot,azt ráérsz a végén.Persze jön az hogy büszke vagy a karakteredre mert te húztad fel.Ja tök jó 12 órát grindelni 25% ért:-) az a szomorú sokan élnek ezzel a lehetőséggel. -
Lawless #18908 néha hétvegen nem olcsobbak az IM cuccok? csak kivancsisagbol kerdem -
Lawless #18907 vagy :D lehet maskban grindelt hogy nelegyen feltuno es elkerulje a látványt :) meg hogy nekelljen neki mindig koszongetnie :) ezt is meglehet értenni :) -
#18906 Vannak zug grinderek...akiket nem is látsz és hipp hopp lvl cap!
Persze hogyan is láthatnád, hiszen vagy nem vagy örökké onlány vagy nem őket kémleled alapbol!
Azért felmerülnek érdekes dolgok, miszerint honnan lett például hm+ os hybrided/healered...
Ő eltünt a süllyesztőbe, vagyis nem láttuk többé se a nevét se semmit, s mivel azt irtad nem használsz buta névátírós dolgokat IM-ből igy vagy tényleg oan időben grindeltél amikor senki más, vagy esetleg maskban vagy az isten tudja...
Minden esetre érdekes ha hm+ ról csak úgy full csöndben felkusztál PS8ra úgy hogy ez idő alatt még csak senki sem látott!
Sőt ez idő alatt felhúztál még egy Hermit nukert is...nagyon ügyes rejtözködő képességről tesz mind2 karakter tanu bizonyságot! -
#18905 minek loptam volna templatet? a másik meg az hogy maki néven vannak a karik és valószínűtlen ,hogy fogok fizetni name changer szarért... szoval mellélőttél :))) :DDDD -
unusual #18904 warrior CS,vagy GL dmg set str+dex relic-ek / ha van BBOE,vagy valami ilyesmi akkor az / GL+ min 100con -
Lawless #18903 kosyi...csak azért kérdem mert az elsonél nagyobb a dmg meg az ar :) persze itt még jon hozzá az unsealed epi ami most még csak +3 hp-t ad de dolgozok a conq-eron ami +5 lesz majd :) meg most megyek +olni egy hermit szintu fegyot és persze abba is raknák hp absorbot :) és végre mehetnék grindelni :) hogy meglegyen az az átok H1 :) majd felveszem vidire mint doz...aztán torlom a karit :D!!! puxi mindenki :) doz téged is lajkolak :) -
#18902 2. -
Lawless #18901 kis dilemma...a nagyobb hozzáérto személyek segítségét várnám :) koszonom elore is
1. CS dmg set,relikek és +8as fegyo.....DMG 4080 - 7235,AR 1493,Def 2793, Dodge 1432
2. 300dmg wb,15% speed cipo +130 dodge,500 cc def ruha,hp sapi +130dodge.....DMG 4039 - 7145,AR 1333, Def 3233, Dodge 1551
mellyik a jobb ezek kozul? ja és még majd jon hozzá a 4slotos deco 520 dodgeos :) -
#18900 Nem fake Template!Csak lopta. -
#18899 comments
-he had scammed me out of my last account
-guys i made a payment to this guys but he still did not return the username and PWD for this char..got scammed -
#18898 elitpvprs.de
-Hello,
I WTS hm12 Warrior
2 Spears Pve and Pvp and more good stuff..
i whant $ ..pm whit offers
One more cs4 lob ck hybrid char on acc
-XY i give u H12 Bot Healer
-
unusual #18897 -
#18896 Csak egyet érteni tudok!