9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Apokalipszis - BOT warrior
Csak a magad és/vagy családod nevébe beszélj 😛
I S A e o e m o w s m !
Sajnos igy jártunk, semmit sem lehet ezzel kapcsolatban felróni nekik, hiszen egy Acclaimos sem szegezett fegyvert vagy fenyegetõzött bármien testi fenyítéssel ránk és/vagy családtagjaink, közeli hozzátartozóink irányába.
Nem kezdem el taglalni ezt, ez is csak egy ujabb lerágott csont ujboli felöklendezése lenne. a Lényeg hogy ennek a rendszernek is megvan a maga tökéletlenség, mint ahogyan a másiknak is!
De számomra van egy óriási különbség...mégpedig az hogy az Acclaimosokat el lehetett viselni és közben játszani is, sajnos ugyanezt a G1 féle 9Dragons-ról nem tudom elmondani.
Bár úgy lenne hogy 1x még feltámad ez az egykori remek kikapcsolódás nyujtó játék és visszatérnek a rég megszokott arcok a jol megérdemelet cybervilágukba...
Bár amig ien dolgok vannak mint hack orrba szájba, és például húsvétkor végre fellélegezhet a nép hogy véget ér a karácsony...szánalom!
Találgatni tudok csak énis, de sztem ha ien irányba és ien tendenciával haladnak ebbõl ismételt szolgáltató váltás lesz! Végezetül pedig eltûnik a süllyesztõben ez az egykor igen is jobb fényben tündöklõ játék, számomra ez a szomorú! Mert akárki akármennyit is szidta (énis persze) azért csak-csak viszajöttek az emberek, mert a kategóriában nem talált jobbat.
Remélem, de tényleg, hogy 1x még újra nagy lehet a cyber csapat!
Szép estét
De nem bántom õket, pedig...cserébe nem játszom. Sajnálom mert jokat szórakoztam, tehát a játék elérte a célját, de jelen körülmények ezt nem tennék lehetõvé.
hát most véletlen ugyesebbek mint anno acclaim 😄 ! de legalabb a 2x gombot megtalálták szegény G1 lehet UK-ban vannak és ott ahogy tudjuk elég gyakran esik szóval a napot hiába is várnánk 😊 !!!
Jéézusom, ez komolyan szánalom, nem bánom hogy nem tolom ezzel a verzióval!
De neketek jó gémet azért, és remélhetõleg éri még napsütés a kóbor kutya seggét is! ^.^
* 90 days Premium’s effect changed. Originally it was a little bit higher than the others(7 days and 30 days), but it was set to the same with 30 days and 7 days.
Bonus attribute Hermit’s Cavity Press increased from 20 to 25.
Critical damage bonus increased from 3% to 5% ,
Damage increased from 5% to 10%
Chi kung defense bonus increased from 5% to 10%
* Hefei’s event decorations are removed
* All the Christmas event quests are removed
* bug fixes, listed here:
o Stand Crash – Fixed
o The Item Mall/Gamersfirst Marketplace remains on top of all other windows when in windowed mode. When another window is bought on top of the IM it still remains on top covering the application which comes in front of it. – Fixed
o Refuse Trade in Options will now work correctly
o text on premium items rewritten – No more 9D Primium Package(7 days)
o item names and descriptions in the purchase inventory now match the name in the Bag
o Special characters in some item names removed
o 90 day premium item icon changed
o Abandoning a quest will not break the game in Bamboo Village
o added text for Wisdom Flower and Gak Lian NPC’s
o Several text bugs in Bamboo – fixed
Most important to note is that the Christmas Event will END when this patch is applied. So finish up any santa quests NOW.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
@Law
99% hogy az õrök max 2 napon belül (és most tuti sokat mondtam, lol) eltûnnek. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ui: kedves fs liga feltörték a demon warim ami amúgy sem volt aktív,s zóval fel sem tünt hogy eltünt de azért szólok így tisztességes.ja és ha valakinek van 2 slottos cs botja vagy gl collectbe botja az fs(flow stone) esbe azt majd írjon ide😄 köszike
Tomorrow we are planning to patch the game up to 127 (Patch notes to come tomorrow for specifics).This is a bug fix patch (so no new content), and it will remove the Christmas event (because its march). So be sure to get all of Santa's Chores done and turned in as soon as possible, because Christmas 2 is almost over!
The patch times will be different starting with 127, we will begin patching later in the evening around 8-9 PM (PST)/ 3-4AM (GMT). This is because there are fewer players on at this time, and we will be able to work with Indy21 more directly if bad things happen. I'm not 100% sure on the time at the moment, I am waiting for my IT team to get back to me on the times...we could very possibly move the times back even further into the night as well. Ill let you know tomorrow.
Also, because this will surely come up, we should be getting our tools back any day now. Once we do, we will start on the template distribution. I will post an update specifically on this, when we are ready to go with the tools again.
Thanks all.
UPDATE: 3/24/11
Ok, so bad news/good news.
The Bad News is that we need to postpone the patch until next week. Resources on our end are overwhelmed with work this week because of our other titles and some new IPs we may be getting soon (OMG!). We have some loose ends to tie up that will require several team members to get together and share some information that no one has time for this week.
The Good News is that we will start the XP event early (today, ill send out the request now) and it will go through Monday. So an extra day of double XP as we are not patching today.
Double XP for the weekend (not triple) because we wanted to patch first before we do a triple xp weekend event. So maybe we'll do the Triple XP event next weekend.
ez úgy emlékeztete valamire! nincs patch de xp event azért majd lesz...és hogy nebánjátok a no patcht...megtoldjuk még hétfore is az eventet !!! jo grindet mindenkinek 😊
forrás :
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=140674
\o\ \o/ /o/
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Nektek azért jó szórakozást! 😊
És õszintén, nem értem mit kell kiérdemelni, ha nincs is nagyon más aktív tag a bandában...
Igen, akiknek leadje volt, azok talán ha hetente egyszer beloggoltak, és most lehet, hogy sokat mondtam. (Tisztelet a kivételnek ugye!)
Aktív a tag, kap leadet, inaktív, nem kap/elveszti. Nekem ez így logikus. o.O
Def trinket😊 ha érdekel árat meg tudjuk beszélni😉
@Law
Egy utolsó hozzáfüzzés:
A lead adás az nem úgy megy , hogy adjá leadet hanem ki kell érdemelni😉
ja a kérdésedre egy nomrális választ ha azt a bracert akarod tovább árulni akkor neméri meg ha meg használni akarod akkor meg meg!
De most egy villám kérdéd és egy villám(normális😊))választ várok:
Megéri eladni trinketet egy +8 hm 40% crit hm bracer +10 xp cardért?
Megvan minden könyv végre. 😊
Persze semmi nem lett a kis közösség segítségével.
Én azért megpróbáltam.
Live: DoZeR 982
Kb minden este vagyok 8 után amúgy, meg délután is fel tudok menni 4 után általában 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Hollo
Tegnap lementem cc-be jött egy 4/k hp orna meg 250def also férfiba.. meg 110,130dodge meg 130ck dodge ornák is.. ha valakinek kell akármi is kakor pm pm pm .. 😊) továbba van 47 eladó BE is ! 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
UI:Arról nem is beszélve, hogy valószínûbb, hogy õ jön el a mi temetésünkre, mint fordítva.
I S A e o e m o w s m !
Csak, hogy tisztán lássatok: amikor a teknõsöm megijed, olyan sebességre kapcsol, hogy igen csak erõltetett menetbe kell felváltsak, hogy utol érjem, és hosszú távon tartani tudja a tempót. Arról nem is beszélve, hogy tud úgy lopakodni, hogy bejön a szobába küszöbön(!!) át, majd tesz egy kört, és felmászik a táskámra(!) úgy, hogy még csak egy nyikkanást se hallasz. Azt, hogy a WC-ben lévõ durván 4-5-6 centis küszöbön felmegy meg se említem. Vagy azt, hogy ha be akar menni valahova és zárva az ajtó, addig kopácsol a páncéljával amíg ki nem nyitja valaki 😛
I S A e o e m o w s m !
Habzó szájjal húzná a szarcsíkot a kecóban szédületes sebességgel. 😊))
(legyen mondjuk 20m/óra. 😊 )
Meginni egy dolog, de ki tudja pl mi van ha a szemedbe megy?
I S A e o e m o w s m !
A pezsgõtabletta hideg vízben is épp ugyanúgy buborékol, mint melegben. 😛
És hogyhogy oda tojik, ahova éppen kedve van? Tessék megtanítani a rendre! >.>
Csak hülyültem. 😄
Nem kell überelni sem! Nincs mit. 😄