• P0Th3aD
    Én szombaton játszottam többet illetve, vasárnap déleött, és normál G1 xp volt (2x annyi mint acclaimnál) de estére ez eltünt!
    Múlthéten is volt vmi hasonló mikor szarakodtak a szerverrel, de jött pár Roar és vissza is állították a megfelelő tartományba!

Figyi...pénzt csakis ugy tudok jelenleg keresni ha eladok IM cuccot, mivel más lehetőség nincs! Az pedig hogy viszi a pénzt, sztem relatív, de mutass egy oan castot ami az elejétől fogva már hozza a pénzt?! Minden cast-nál kell megfelelő equipment hogy jól működhessen!
    Ettől függetlenül beleköthetsz, hogy hyb/healer nem igényel semmit, és végig veri egész magas szintig egy +0s bottal a mapokat!
    De akkor is kell neki könyv, vagy egy normálisabb ruha! Ezek is pénzbe kerülnek, ha nem akarsz sokat szitkozódni és egy mob megölése alatt 4x magadat healelni...
    Mivel más pénz forrásra nem látok módot, marad ez! Különben ha eljutok vele 2nd role-ig igen is jó lesz az! Az hogy nerfelve vannak, nos IJ, aki nem akar nem csinál nukert...és nem is csinálnak! Mindenki warizik, de nekem van már egy akinek viszont 0 felszerelése van, hacsak nem istenitem az egekig G1-et amiért kaptam egy SET CS6 dmg rucit!!!
    Márpedig nem fogom! : )))
    Akárki akármit is mond, wari/nuker! Ez a két legjobb cast, és ha törik ha szakad nekem kell egy nuker is, sztem hamar lehet vele fejlődni és ha már LDben leszek akkor összeszedek annyi pazznak valót amennyit csak tudok!
    Ha már lesz miből vennem Huginak cuccokat nem lesz gond...mehetünk SrS/GC ahová csak akarunk, de jelenleg nincs se pénzem se bem se semmim, és piszok idegörlő hogy nem jutok egyről a kettőre mert nincs miből!
    Amúgy láttam a kis polgárpukkasztó kommentedet 9D oldalon...az megint ugye egy másik történet ha neked nem jön be a nuker! : ))

Amúgy ha tudsz vmi hatékonyabb pénzszerzési módot, nyugottan oszd meg velem, és igérem alkalmazni fogom!!!