21072
  • P0Th3aD
    Refinolt fegyóban egyáltalán nem tudok segíteni sajnos!
    BE senincs scale-ről nem is beszélve!
    +8as HH törött +9re ha jól emléxem : )))
  • bomb1111
    Hát igen,2-3 szlottos BD re gondoltam.+7-8.Ha lenne ajánlatod,megbeszélhetjük az árat is.

Amúgy Dodó,megint kezded a törléses mesét ? A tavaj már egyszer műsoron volt.Akkor is egy +9 vagy +10 es H Hermit kesztyüt tőrtél és máris elcsüggedtél. Na mindegy,mindenki azt tesz amit akar.
  • P0Th3aD
    Bocsi hogy melózok! : ))
    És este sem hiszem hogy bent leszek, max egy picit mert asszonyozás lesz folyamatban és az vhogy jobban mozgat most 3nap különlét után mint egy 2 órás grind pölö :D :D :D
    Amúgy nem feltétlen deco, lehet fegyóbol is meggazdagodni...van pár IS-m és azokhoz csak 2-2JS kell hogy 4 slotos legyen! Ezeken az alternatívákon gondolkozom, xp cardot pedig nem adom ha ujra lesz, mert kell a szinte minél elöbb! 2nd roleig kábé agyhalál a nuker, de utána nagyon bejövös! Én szeretem : )))
  • ToshiBá
    Am meg jah... Most is tele volt a liga...
    Alig 2 óra grind után meguntam, hogy pörög a cset. ;)
  • ToshiBá
    Vagy csak +9... :D
    Majd ha lesz pézem scalera meg tearre, akkor talán. IMM-ből meggazdagodni nem fogsz. XP kártya 3kk... És csak a premi pakkos tradelhető, ha jól tudom. Minden más scamfelület lehet. Te odaadod, de behúznak. ;)
  • P0Th3aD
    Nem is te lennél...elöbb még arról beszélsz hogy eladnád a glovest és lesz 3-400kk, erre fogod és betöröd! Kis mohó : )))
    Ezután szoktak jönni a +10es 4 slotos fegyók ugyebár?!?! :D
    Amugy sztem ne töröld a hibridet, jó az! Én simán használnám amikor nem vagy, magam mellett adnánekem a scale buffot :D :D :D
    Amugy meg szoktunk lenni, legalábbis ha nem is töménytelen aktivitással, de van FS! A rég itagok ha nem is teljes létszámban de jelen vannak csak váltakozva!
    Szerintem azért ne kapkodj azzal a törléssel, jó azért egy PS hybrid a kéznél, ha kell help vagy mittudom én!!!

@ Bomb
    Mien fegyó lenne jó? LM BD gondolom még mindig erősebb mint sima H?!?!
    És egyáltalán mennyit szánnál a fegyverre?
  • bomb1111
    Ha valaki tud egy valamirevaló,LM BOT hyb nek való baltát,szoljon ide.
    Köszi,szevasztok.
  • bomb1111
    Ami az xpt illeti,az este nem is néztem hogy mi az ábra de most,Icyn,LM szinten normál G1 xp van.
  • ToshiBá
    Tökéletesen egyetértek.
    Én pl most jutottem olda, hogy Dóz már rendesen irritál. Hiába PS. Ha eltűnik napokon belül, akkor tudjátok mi lett. :)
    Haladni nincs kedvem vele. Dungeonban nem esik semmi. A glovesát meg betörtem. :D
    Semmi kedvem hozzá. Unalmas, és lassú. PvP esélytelen kb. Nem csoda, hogy anno is az SF warrimnak volt csak 1k + BK ja. Most a bot warrimnak lesz. (meg majd az SF-nek. :D) Szóval Dózt már régóta tervezem abbahagyni. De amíg ott van, addig irritál, és kész. Beleszólása igazán senkinek. A liga úgy is halott nem kicsit. Epirunokra sem kell igazán. Szal nekifekszem a lány(ok)nak, és dóz megy a levesbe. :D
  • unusual
    Healer-nek heal könyvön kívül nem kell más könyv GB előtt. Fegyót nézve bármi jó neki mivel van heal,hyb kb ugyanez. Nuker-el dungizni + bossozni nem nagyon fogsz szerintem,és ugye nuke-al ez a 12lvl elég szopcsi! Nuker-nek ugye kell sok-sok def,és FC+on már nem árt neki HP leech,bár kinek mi.....De már írtam,hogy írj rám,itt vagy ott,és beszélünk,mivel én aszem hanyagolom a 9D-t. További jó mindenfélét.....
  • P0Th3aD
    Én szombaton játszottam többet illetve, vasárnap déleött, és normál G1 xp volt (2x annyi mint acclaimnál) de estére ez eltünt!
    Múlthéten is volt vmi hasonló mikor szarakodtak a szerverrel, de jött pár Roar és vissza is állították a megfelelő tartományba!

Figyi...pénzt csakis ugy tudok jelenleg keresni ha eladok IM cuccot, mivel más lehetőség nincs! Az pedig hogy viszi a pénzt, sztem relatív, de mutass egy oan castot ami az elejétől fogva már hozza a pénzt?! Minden cast-nál kell megfelelő equipment hogy jól működhessen!
    Ettől függetlenül beleköthetsz, hogy hyb/healer nem igényel semmit, és végig veri egész magas szintig egy +0s bottal a mapokat!
    De akkor is kell neki könyv, vagy egy normálisabb ruha! Ezek is pénzbe kerülnek, ha nem akarsz sokat szitkozódni és egy mob megölése alatt 4x magadat healelni...
    Mivel más pénz forrásra nem látok módot, marad ez! Különben ha eljutok vele 2nd role-ig igen is jó lesz az! Az hogy nerfelve vannak, nos IJ, aki nem akar nem csinál nukert...és nem is csinálnak! Mindenki warizik, de nekem van már egy akinek viszont 0 felszerelése van, hacsak nem istenitem az egekig G1-et amiért kaptam egy SET CS6 dmg rucit!!!
    Márpedig nem fogom! : )))
    Akárki akármit is mond, wari/nuker! Ez a két legjobb cast, és ha törik ha szakad nekem kell egy nuker is, sztem hamar lehet vele fejlődni és ha már LDben leszek akkor összeszedek annyi pazznak valót amennyit csak tudok!
    Ha már lesz miből vennem Huginak cuccokat nem lesz gond...mehetünk SrS/GC ahová csak akarunk, de jelenleg nincs se pénzem se bem se semmim, és piszok idegörlő hogy nem jutok egyről a kettőre mert nincs miből!
    Amúgy láttam a kis polgárpukkasztó kommentedet 9D oldalon...az megint ugye egy másik történet ha neked nem jön be a nuker! : ))

Amúgy ha tudsz vmi hatékonyabb pénzszerzési módot, nyugottan oszd meg velem, és igérem alkalmazni fogom!!!
  • ToshiBá
    Nem tudom. 2x-en kaptam közel 0.30%/mob. Most a hétvégén fullosan csak 0.08% volt a plafon. Ki lehet számítani, hogy mi a difi.

A pénzszerzzési startégiád meg csak azért furcsa nekem. Nukerrel? :D Az csak viszi a pénzt, de nem hozza. :D
  • P0Th3aD
    Mien egész 7végén? Mikor csak tegnap du/este felé lett elrontva a dolog?!
    De az legyen a fő hogy ne hagyják igy!
    Mert akkor eléggé le leszek lombozva ahhoz hogy tovább toljam!

@ Kami
    Gondolkoztam (mert iet is szoktam :V) és sajnos nem fog összejönni a business!
    Mivel SrS deco azt nem tudjuk tradelni ergo, nem tudok belevarázsolni slotot, ha más deco volna akkor az oké, de ezzel nem fog menni! +
  • ToshiBá
    Erről rinyáltam egész hétvégén...
    Nem 0.08 at szoktam kapni EC-n. Most viszont az a plafon.
  • P0Th3aD
    Hát 0.12-t kaptam este FD11en, FD10en pedig 0.26!!!
    Szóval először nekem is ez tünt fel hogy itt vmi nem kóser...remélem nem ez lesz a módi hogy visszaállnak erre az xp rate-re, mert igy akkor 8millió év hogy felfejlődjek...
    Franc a pofájukat!
  • szabi34
    Nem lett vissza állítva. Gondoltam felmegyek grindelni, de elég is volt :D
    Annyit kapok fd-n mint amennyit gb végén szoktam kb.
  • P0Th3aD
    Reggelt! XP vissza lett allitva??? Tegnap estere jol elszartak es oan volt szarklaimnal...nem tudtam megnezni ha vkinek lenne tapasztalata es megosztana azt megkoszonnem! ; )))
  • szabi34
    Már jó nekem is:) kb 1 órája bent vagyok és minden oké.
  • bomb1111
    Nem tudom mi lehet nálatok a baj mert nálam prímán működött a forum is meg a játék is,a reggel is és most este is,aztán közben meg standoltam és se DC se más kellemetlenség.Csak saccolom hogy ha más 9d kliensed is telepítve van,az úgynevezett ÚJ G1 es antihack kavar össze valamit,noha nem kéne.Ha meg a neted valamiért gyenge,el sem indúl a launcher,úgyhogy ez is kizárva.Marad Dodó verziója : PECH )))))

Na további szépjó estét kívánok nektek !
  • unusual
    Most elindult nekem is.....Érdekes.....Semmi patch,vagy ilyesmi sem volt.
  • ToshiBá
    Valamibe negyon belenyúltál. Nekem p128 van, és nem frissít. x)
  • ToshiBá
    Patch? O.o
    ROFLMAO
  • goroland
    most próbáljátok, frissítés megy!
  • ToshiBá
    Peti is bent van rofl... Csak az itteni írások miatt. :D
  • ToshiBá
    El vagytok átkozva. :D
  • ToshiBá
    Nekem minden megy faszán... O.o
  • unusual
    Nekem sem indul el most már DE.őt még ment.
  • P0Th3aD
    Érdekes dolgokat művel a szerver! Hol látom öket hol nem, dc itt dc ott!
    nem lesz ez igy jó, pedig csak pici nyugisat akartam grindelni!

Brühühüüüü
  • MadeInHell
    Ha nem megy a luncser az abaaaj, ha nem mén 9dfórum az abaaj, ha Failed To Conect an Upgrade Information Server az abaaj,

belga cptan

meghalt az agyam
  • szabi34
    kipróbáltam a német verziót az simán megy, szóval szerintem sem az a baj.
  • goroland
    Nekem se megy,szerintem nem a chrome a hibás.
  • szabi34
    nekem is megy minden a 9d-n kívül. de most hogy így gondolkoztam ma vagy tegnap éjszaka a google chrome frissítette magát... lehet az a baj?
  • MadeInHell
    csak 9d weboldalt nem tudom megnyitni meg 9d live is behalt.Böngészni tudok és a letőltési sebességem is jó.Talán valami program kéne vagy nemkéne a gépre? Opera nagy nehezen behozza 9d fórumot.
  • unusual
    Nekem csak " szar " 8MB-s ;)
  • kalidor
    Nekem ma egész nap jó volt...
  • szabi34
    szar 1.5 megás netem van :/ de még most sem jó.
  • Lawless #18739
    dozi most? :D
  • MadeInHell
    Szabi fogadjunk hogy Fiberneted van.
  • MadeInHell
    nem értem nekünk minek szar!
  • unusual
    Nekem semmi baja nincsen.....