9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
azt a silver valamit at lehet adni 1ik accrol a másikra?
Vagy 1 accon belul a storen keresztül?
Yang: Skandi- senior shao wari
És tessék beszólni nekem is, Ununak is, Pícsnek is, Dodónak is, Potnak is, makiiinak is, és mindenki másnak más játékok "reklámozása" végett, ne csak annak, akire pikkelsz.
"Support fair things!" 😄
Pícs, annak a szövegnek (eltekintve a nyelvtani orbitális hibáktól) még lenne is értelme, legalábbis ha valaki nagyon megerõltetné magát és elgondolkodna, hogy vajon mire is gondolhatott az író, a gond csak az, hogy nem azt jelenti, amit magyarul írtál. 😄
Egyes szavakat ragok és toldalékok nélkül fordított a gugli (gondolom azzal csináltad 😄), és ez bizony eléggé eltorzította a mondanivalódat.
De értékelem a törekvést, csak így tovább! 😄
Így van Peti, társaság nélkül egy MMO = 0. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Probálj meg újra belogolni, nekem is volt ilyen problémám, ez egy új hiba sajnos... 2 napja fél órán át senki se tudott belogolni, mert azt írta ki rossz a jelszó...😄 Sajnos nem lehet minden tökéletes...
Bari, az az item bugos, engem is kivágott. 😄
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
szerintem oda írok ahova akarok 😊
érdekes akkor nem pattogtál így amikor más jött "reklámozni" az egyéb játékait 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hogy a G1 lassú meg stb.de ez a mostani peccs,törekedésre utal.Ezt meg Én,személyesen csak tisztelni tudom.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nem telt el 2 perc máris meguntam, mivel a Collectionsba körülnéztem, és lám a Clan fülnél az utolsó cucchoz bizonyos "Null" nevû item kell, naná, hogy rávittem az egeret, ki is baszott Xkernel errorral.
Így kell elvenni valakinek a kedvét 😊
I S A e o e m o w s m !
Mert ha megyek játszani akkor is lesz hülyeség.
Ha nem, akkor is.
I S A e o e m o w s m !
Ha még ezek mellett szépen fejlesztgeted a karakteredet, már amennyire lehet, akkor viszonylag el tudsz merülni a játékban. De hangsúlyozom, hogy ehhez fontos a társaság - szerintem legalábbis -, mert, ha csak magadban vagy, na akkor tényleg semmi értelme.
Pícs: A hülyeségeid helyett inkább gyere játszani.😄
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
I S A e o e m o w s m !
Не, јер ви нисте проблем произилази из кесзулекедбол.
Најбоља ствар за учинити, нешто да се окупира, а понекад и покушате да унесете, то може да буде неколико сати, али сам имао више од тога.
Али најбоље можете да урадите је да иде лако у овом мечу, јер је умирање је око један и по година. Хлеб је да се не обесхрабри никога из ништа, али можда је то постојање човека је спасила од тоталитарног психологије ронццса мелимаморос процесу формирања, хајхулласос-дрхтав, сзоронгос-каду, јадан, глава фалбавересес, ниугодалмассагтол ремалмос ноћ без живота.
Наравно, свако има право да одлучи да ли ће играти, јер, као што сам рекао ја сам само мали трун у машине, која је "НЕ" одговор на тако дуг, скоро никада не завршава (надамо се не и алкохола лечи због тешке мозга и функције јетре створена због оштећења😉 може да конвертује монолог.
Пошто ја не знам своје старости (у 9-не знам шта ваше име😉 ја ћу објаснити мој одговор је једна реч: НЕ.
Надам се да нико није изазвала физички и / или душевног бола ироманиоммал да, с обзиром на дислекиц не може да га стави у комплекс, скоро се описати као психосоматских елемената.
А пропадне на лицу места овде, ако сте користили ово писмо за било какву помоћ и која преузима ову да умру за све коње држе у оловке са којом да се помогне људима који сзантасокат. Ко још може да сок неколико бесмислене фразе, али ја не мислим да би било велики отпад од мађарског речника ротквице ЕМЕ игру. Дакле, не, не можете учинити ништа против тога.
I S A e o e m o w s m !
Legjobb amit tehetsz, hogy elfoglalod valamivel magad, és néha megpróbálsz belépni, ez lehet órák kérdése, de volt már több is annál.
De a legeslegjobb amit tehetsz, hogy nem erõlteted ezt a játékot, mert kb másfél éve haldoklik. Nem kenyerem, hogy lebeszéljek bárkit is bármirõl, csak hátha ezzel is megmentek egy emberi létet a totális pszichológia ronccsá alakulás mélymámoros folyamatától, a hajhullásos-reszketõs, fürdõkádban-szorongós-sírós, fej-falbaveréses, nyugodalmasságtól-mentes rémálmos éjszakás életmódtól.
Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse mivel játszik, mint mondottam csak egy jelentéktelen porszem vagyok a gépezetbe, aki egy "NEM"-es választ egy ilyen hosszú, már-már véget nem érõ ( remélhetõleg nem az alkoholos kúrák okozta súlyos agy és májfunkciók károsodása miatt létrejött) monológgá tud alakítani.
Mivel nem tudom a korod (az a 9-es nem tudom mit takar a nevedben) leírom a válaszom egy szóval is: NEM.
Remélem senkinek se okoztam fizikai és/vagy mentális fájdalmat ezen irományommal, a diszlexiásokra való tekintettel nem raktam bele bonyolult, már-már pszichoszomatikusnak nevezhetõ elemeket.
És pusztuljak el itt helyben, ha használtam volna ezen levelemhez bármilyen segítséget, és aki ezt feltételezi annak dögöljön meg az összes karámban tartott lova, melyekkel a szántásokat végzõ embereket segíti. Ki tudnék még facsarni jó pár értelmetlen mondatot, de nem hinném, hogy érdemes lenne pazarolnom a magyarság hatalmas szókincsét eme retek játékra. Tehát NEM, nem tudsz ellene semmit tenni.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Élek a gyanúperrel, hogy feltörték az accountom, mert azt írja ki, hogy incorrect password, amit nem válttoztattam meg, mióta újra játszom...
a dologban az a szomorú, hogy végre egy normális karim volt, amivel jó volt gyepálni+régi bandtársakkal és újakkal is ismerkedtem...
ez úton is köszönöm Petinek h bevett a FS-hoz, de az említett problémából kifolyólag úgy tûnik, hogy (végleg) felhagytam ezen játékkal...
Akik még játszanak vele, azoknak üzenem h gogo immortal ^^ és ihatenoobs
(am most régi kedvencemhez a woderland online-hoz tértem vissza, persze healerként...)
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Az elsõ verzióra nem tudom a választ.
A másodikra elméletileg ki tudnám számítani.
Minden órában kapsz 1, 2, 3, 4 vagy 5 silver cuccot, az ötödik után elõröl kezdõdik, szóval 5 óránként kapsz 15 darabot. Eszerint 300 darabra minimum 100 óra kéne. Ebben természetesen nincsenek benne az esetleges DCk, és ne felejtsük el, hogy ebben az elméleti 100 órában online kell lenni.
Szóval beleszámolva a DCket és a néhai szüneteket, kb 2 hét alatt össze is jöhetne. Ez max 10 óra napi játék (afk vagy sem, nem számít) esetében lenne így.
De például, ha nagyon "gyorsan" szeretnénk összehozni a dolgot, akkor ott van a jól bevált multilog. Ebben az esetben az eredményt osszuk el az online karik számával és megkapjuk a végeredményt. Ezt a módszert ajánlanám, persze csak akkor, ha még kivitelezhetõ és ha ez a silver valami tradelhetõ. Ha nem, akkor marad a hagyományos módszer.
Nah, ha valamit elvétettem volna a számolásban, nyugodtan ki lehet javítani.
Remélem ezzel a válasszal megelégszel Pícs, tudod, sokáig tartott ezt begépelni. 😄
I S A e o e m o w s m !
Habár ha ez az event is addig lesz, amíg a halloweeni, akkor van idõ. 😄
Ezt mind csak olvastam, lehet hogy nem így van.
A +10 stat pillekrõl már hallottam, valami dmg relicrõl is.
Deco? Valami forever item? Esetleg valami más?
Datong és Bamboo kilõve, ugye?
Ha nincs semmi használható, akkor megkímélném magam a beloggolástól. 😄
igaz mondjuk hogy itt el is tüntetik õket ha reportolják, meg ha blacklistre teszi az ember még csillagokat se lát tõlük 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Today we will be patching up to version 126 of 9Dragons! It's been a long time coming and we are all excited to get this version live. Here are the patch notes and promotion details:
126 Patch Notes
Bamboo Village – A New tutorial/starting zone for players. Specifically, this is designed to ease new players into the mechanics of 9Dragons more gracefully and provide a whole new set of beginner quests.
Bug Fixes
76- Enabling the REFUSE TRADE option in the OPTIONS window gave an error- Fixed
77/96/128/132- General Stores/Draperies/Item shops Items not being displayed – Fixed
97 – Game crash upon login – Fixed
100- Spelling error in transportation window –Fixed
102/103/104/105/111/112/114/115/116/120/121/123/126/127 – Quest/NPC text bug – Fixed
107 – New content quest error - Fixed
119 – Stands with certain text causes crash – FIXED
109- Quest Stolen Honey P.2 unable to be completed – Fixed
110- Quest Touring Wu-tang – Fixed
139 - Vagabond Lightfoot restored
# - NPC Sima Tiezhong is back in Hefei.
Event
Belated Holiday Event
Silver Talant Giveaway: Earn Silver Talants for logging in and racking up gameplay time. Wan Daye the Collector loves these silver talants! Get 1 talant for the first hour of gameplay, increasing up to 5 Talants for 5 hours of gameplay.
Buffs will be given out at certain times on Fridays, Saturdays, and Sundays
Item Drops: New and Additional consumable items will drop at higher rates off all mobs in the Land
Christmas Deco’s are available in Hefai
Santa needs help! Santa got stuck in Hefai and needs your help before he can resume his busy schedule
Bear Hunting: The Black Clans and White Clans can quest for the Black/White Bears in Bloody Plains. The Black clans must kill the White Bear and the White Clans can kill the Black bear. Whichever clan kills their respective bear will earn a server wide buff for their faction until the bears respawn.
Double XP/Skill XP on the Weekends
Promotion:
30% off 7/30/90 Day Premiums
25% off Item/EXP cards
40% off Jade/Iron Separators
40% off Detachers
30% off Scales and Tears
15% off Permanent Deco's
Correct Prices:
7d Prem: 714
30d prem: 1068
90d prem: 2848
Exp 5: 569
Exp 10: 996
Exp 50: 3916
Item 5: 468
Item 10: 856
Item 50: 3560
Jade Separator: 328
Iron Separator: 398
Detachment 1: 213
Detachment 5: 999
DS 1: 479
DS 3: 1264
DS 5: 2055
DS 10: 3383
DT 1: 479
DT 3: 1264
Perm Deco’s: 853
Promo Prices:
7d Prem: 500
30d prem: 748
90d prem: 1994
Exp 5: 444
Exp 10: 747
Exp 50: 2937
Item 5: 351
Item 10: 642
Item 50: 2670
Jade Separator: 197
Iron Separator: 239
Detachment 1: 128
Detachment 5: 600
DS 1: 335
DS 3: 885
DS 5: 1439
DS 10: 2368
DT 1: 335
DT 3: 885
Perm Deco’s: 731
Other Change
Ornament Detachment 5: 1068 reduced to 999 permanently (Promo price is 600G1C)
Live: DoZeR 982
Még ilyet, még! 😄
Kösz az ismertetõt Pícs, ma is tanultam valamit. o.O
Ebbõl jött létre a "nüansznyi", kis eltérés, épphogy, hajszálon múlt stb. az értelmezése.
I S A e o e m o w s m !
UI: Már nincsenek a ligában, és nem is szeretném, ha lennének.😊
Nembaj Stanyi, ahogy az angolok mondanák: "Better luck next time!" 😄
Btw, a "nüansznyi" egy tényleg létezõ szó, vagy csak most hoztad össze a nagy rögtönzésbe? o.O
Egy nüansznyi valami.
Gombostû a szénakazalban.
Csattogós lepke az óriás macik között.
Bolygó az univerzumban.
Perpill nem jut eszembe több hasonlat, a google-s keresés azért, hogy okosabbnak tûnjek, hát az nekem nem pálya 😊
Azért halott a fórum, mert stanyit bannolták.
I S A e o e m o w s m !
Az enyém sem érint semmit, csak gondoltam linkelek egyet. 😄
És azért volt egy pár vicces darab is köztük. 😛
Persze ezt a cuki rókát nehéz überelni. 😄
És ki az a Pícs? 😄
Miért ilyen halott ez a fórum manapság? (ok ok, költõi kérdés volt 😄)
A tied viszont shit... 😛 😄
Live: DoZeR 982