• BarackHUN
    Six, ezt neked írom, hogy egyenlő esélyekkel induljunk :D
    Не, јер ви нисте проблем произилази из кесзулекедбол.
    Најбоља ствар за учинити, нешто да се окупира, а понекад и покушате да унесете, то може да буде неколико сати, али сам имао више од тога.
    Али најбоље можете да урадите је да иде лако у овом мечу, јер је умирање је око један и по година. Хлеб је да се не обесхрабри никога из ништа, али можда је то постојање човека је спасила од тоталитарног психологије ронццса мелимаморос процесу формирања, хајхулласос-дрхтав, сзоронгос-каду, јадан, глава фалбавересес, ниугодалмассагтол ремалмос ноћ без живота.
    Наравно, свако има право да одлучи да ли ће играти, јер, као што сам рекао ја сам само мали трун у машине, која је "НЕ" одговор на тако дуг, скоро никада не завршава (надамо се не и алкохола лечи због тешке мозга и функције јетре створена због оштећења) може да конвертује монолог.
    Пошто ја не знам своје старости (у 9-не знам шта ваше име) ја ћу објаснити мој одговор је једна реч: НЕ.
    Надам се да нико није изазвала физички и / или душевног бола ироманиоммал да, с обзиром на дислекиц не може да га стави у комплекс, скоро се описати као психосоматских елемената.
    А пропадне на лицу места овде, ако сте користили ово писмо за било какву помоћ и која преузима ову да умру за све коње држе у оловке са којом да се помогне људима који сзантасокат. Ко још може да сок неколико бесмислене фразе, али ја не мислим да би било велики отпад од мађарског речника ротквице ЕМЕ игру. Дакле, не, не можете учинити ништа против тога.