21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #18215 Mindenkinek megvan a saját véleménye.És tisztelem mindenkinek a véleményét. Hogy G1 messze áll a PERFEKT 9d től,az nyilvánvaló.De tróger lennék ha nem ismerném el a törekedésüket.Hogy ez nsgyon lassan megy,szerintem inkább az Indy hibája-hanyagsága.
De azért lássam azt aki nem ismeri el a mostani event sorozat értékét,úgy mint megoldás és úgy mint kivitel.
Ami a német 9dt illeti,nem adok sok hitelt neki.És csak azért mert szerintem a németek annál komolyabbak mintsemhogy egy koreai céggel üzletelnének. -
bomb1111 #18214 Valahol igazad van,sőt teljesen igazad van.És rajtam egyszerű kiigazodni.Mikór valaki jól végzi a dolgát dícsérem,meg mikór bakizik,ócsárolom. -
bomb1111 #18213 Nem,semmi közöm hozzá,amig jó gyerek maradsz ))) -
bomb1111 #18212 Persze nem pattogtam mert ők nem annyira idegesítőek mint te. -
bomb1111 #18211 Dodó,elnézést de nem jött össze. -
#18210 Na srácok..:) Belegondolva G1 nem is olyan rossz .. ha havonta tudnának egy ilyen nagy peccset kiadni + még 1-2 kisebbet akkor ez a játék jó lenne.. ^^ msot német 9d-tem egy kicsit.. ott van gameguard és a viet hackerek nem nagyon játszanak ott.. :)) egész fair az egész egyelőre.. most vissza jövök kicsit g1-re osztani a népet és majd meglátom hogy meddig bírom illetve G1 hogy végzi munkáját.. ha úgy ahogy leírtam az előzőekben akkor én örülök h acclámák helyett g1-é lett a 9dragons. :)) -
#18209 Jogos, de ennyire elvetemült nem vagyok azért. De angolra szívesen lefordítom, érettségi előtt kis gyakorlás sose árt. -
Sixtail #18208 Előtte is megcsinálhattad volna és egyszerre postolod a kettőt. :P
Az úgy bőven beleférne abba a 3 percbe. :D -
#18207 3 Perc alatt (annyi az eltérés a 2 HSZ között) tényleg elhiszed, hogy nekiálltam gyertyafény mellett kéziszótárral fordítani?
Naná, hogy ctrl+c ctrl+v webfordítóba :S -
Sixtail #18206 Rofl, túl sok szabad időd lehet. :D
A ragokat és toldalékokat nem lehet egy kéziszótárból fordítani. Plusz külön ragok vannak női, férfi és semleges nemre. Úgyhogy egy kéziszótár ide nem lesz elég. :P
De mondom, ettől eltekintve nem volt olyan rossz. :) -
#18205 Kéziszótárral fordítottam, de nem sok sikerrel ezek szerint, ah fene :( -
unusual #18204 Nem lehet sehogy sem..... -
Szid #18203 szevasztok,
azt a silver valamit at lehet adni 1ik accrol a másikra?
Vagy 1 accon belul a storen keresztül? -
unusual #18202 :-) Nekem ne! :) Mert nem vagyok rá vevő! :-D -
Sixtail #18201 Pár napja még te szidtad őket agyba-főbe, most meg hirtelen nagy védelmezőjük lettél? Nehéz rajtad kiigazodni...
És tessék beszólni nekem is, Ununak is, Pícsnek is, Dodónak is, Potnak is, makiiinak is, és mindenki másnak más játékok "reklámozása" végett, ne csak annak, akire pikkelsz.
"Support fair things!" :D
Pícs, annak a szövegnek (eltekintve a nyelvtani orbitális hibáktól) még lenne is értelme, legalábbis ha valaki nagyon megerőltetné magát és elgondolkodna, hogy vajon mire is gondolhatott az író, a gond csak az, hogy nem azt jelenti, amit magyarul írtál. :D
Egyes szavakat ragok és toldalékok nélkül fordított a gugli (gondolom azzal csináltad :D), és ez bizony eléggé eltorzította a mondanivalódat.
De értékelem a törekvést, csak így tovább! :D
Így van Peti, társaság nélkül egy MMO = 0. :) -
kalidor #18200 Szia Huncut!
Probálj meg újra belogolni, nekem is volt ilyen problémám, ez egy új hiba sajnos... 2 napja fél órán át senki se tudott belogolni, mert azt írta ki rossz a jelszó...:D Sajnos nem lehet minden tökéletes...
Bari, az az item bugos, engem is kivágott. :D -
#18199 remélem nekem nem szolsz be a játékomért..... -
#18198 gondolom csak az első sor szól nekem
szerintem oda írok ahova akarok :)
érdekes akkor nem pattogtál így amikor más jött "reklámozni" az egyéb játékait :D -
bomb1111 #18197 Gratula ! De akkor az általad kiválasztott játék forumjához szolj ,és ne ide.
Hogy a G1 lassú meg stb.de ez a mostani peccs,törekedésre utal.Ezt meg Én,személyesen csak tisztelni tudom. -
#18196 Ha idegesit a 9d akkor itt egy kis játék :)) -
#18195 Belogoltam csak úgy funból.
Nem telt el 2 perc máris meguntam, mivel a Collectionsba körülnéztem, és lám a Clan fülnél az utolsó cucchoz bizonyos "Null" nevű item kell, naná, hogy rávittem az egeret, ki is baszott Xkernel errorral.
Így kell elvenni valakinek a kedvét :) -
#18194 "A hülyeségeim helyett" és a "gyere játszani" ütik egymást.
Mert ha megyek játszani akkor is lesz hülyeség.
Ha nem, akkor is. -
#18193 Én azért nem értek egyet veled. Annyira nem rossz a helyzet a játékban, jó persze a dolgok 60%-a hibásan működik, de ez nem jelenti azt, hogy játszhatatlan. Ha el tekintesz a sok hackertől, meg minden hülyeségtől és csak fel jársz beszélgetni, párszor el menni dungeonokba - többen természetesen -, akkor már nem is olyan rossz a dolog. De a lényeg, hogy ne várjátok a megváltást, mert ez nem lesz az, és nem is volt sosem.
Ha még ezek mellett szépen fejlesztgeted a karakteredet, már amennyire lehet, akkor viszonylag el tudsz merülni a játékban. De hangsúlyozom, hogy ehhez fontos a társaság - szerintem legalábbis -, mert, ha csak magadban vagy, na akkor tényleg semmi értelme.
Pícs: A hülyeségeid helyett inkább gyere játszani.:D -
#18192 És ha vagy oly kedves, megírod, hogy a fordítás mennyire fos, értelmezhető-e, mert akkor elkezdem terjeszteni az igét a szerbeknek is :) -
#18191 Six, ezt neked írom, hogy egyenlő esélyekkel induljunk :D
Не, јер ви нисте проблем произилази из кесзулекедбол.
Најбоља ствар за учинити, нешто да се окупира, а понекад и покушате да унесете, то може да буде неколико сати, али сам имао више од тога.
Али најбоље можете да урадите је да иде лако у овом мечу, јер је умирање је око један и по година. Хлеб је да се не обесхрабри никога из ништа, али можда је то постојање човека је спасила од тоталитарног психологије ронццса мелимаморос процесу формирања, хајхулласос-дрхтав, сзоронгос-каду, јадан, глава фалбавересес, ниугодалмассагтол ремалмос ноћ без живота.
Наравно, свако има право да одлучи да ли ће играти, јер, као што сам рекао ја сам само мали трун у машине, која је "НЕ" одговор на тако дуг, скоро никада не завршава (надамо се не и алкохола лечи због тешке мозга и функције јетре створена због оштећења) може да конвертује монолог.
Пошто ја не знам своје старости (у 9-не знам шта ваше име) ја ћу објаснити мој одговор је једна реч: НЕ.
Надам се да нико није изазвала физички и / или душевног бола ироманиоммал да, с обзиром на дислекиц не може да га стави у комплекс, скоро се описати као психосоматских елемената.
А пропадне на лицу места овде, ако сте користили ово писмо за било какву помоћ и која преузима ову да умру за све коње држе у оловке са којом да се помогне људима који сзантасокат. Ко још може да сок неколико бесмислене фразе, али ја не мислим да би било велики отпад од мађарског речника ротквице ЕМЕ игру. Дакле, не, не можете учинити ништа против тога. -
#18190 Nem, mivel nem a te készülékedből ered a probléma.
Legjobb amit tehetsz, hogy elfoglalod valamivel magad, és néha megpróbálsz belépni, ez lehet órák kérdése, de volt már több is annál.
De a legeslegjobb amit tehetsz, hogy nem erőlteted ezt a játékot, mert kb másfél éve haldoklik. Nem kenyerem, hogy lebeszéljek bárkit is bármiről, csak hátha ezzel is megmentek egy emberi létet a totális pszichológia ronccsá alakulás mélymámoros folyamatától, a hajhullásos-reszketős, fürdőkádban-szorongós-sírós, fej-falbaveréses, nyugodalmasságtól-mentes rémálmos éjszakás életmódtól.
Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse mivel játszik, mint mondottam csak egy jelentéktelen porszem vagyok a gépezetbe, aki egy "NEM"-es választ egy ilyen hosszú, már-már véget nem érő ( remélhetőleg nem az alkoholos kúrák okozta súlyos agy és májfunkciók károsodása miatt létrejött) monológgá tud alakítani.
Mivel nem tudom a korod (az a 9-es nem tudom mit takar a nevedben) leírom a válaszom egy szóval is: NEM.
Remélem senkinek se okoztam fizikai és/vagy mentális fájdalmat ezen irományommal, a diszlexiásokra való tekintettel nem raktam bele bonyolult, már-már pszichoszomatikusnak nevezhető elemeket.
És pusztuljak el itt helyben, ha használtam volna ezen levelemhez bármilyen segítséget, és aki ezt feltételezi annak dögöljön meg az összes karámban tartott lova, melyekkel a szántásokat végző embereket segíti. Ki tudnék még facsarni jó pár értelmetlen mondatot, de nem hinném, hogy érdemes lenne pazarolnom a magyarság hatalmas szókincsét eme retek játékra. Tehát NEM, nem tudsz ellene semmit tenni. -
Donát9 #18189 Tehát semmit nem tudok ellene tenni?XD -
#18188 Én ezt csináltam annó. -
Donát9 #18187 Mi a teendő hogyha új karaktert kezdek és amikor beakarok logolni a karakterrel kidob egy ecode0val mit kell csinálni? -
#18186 Túl rövid. -
IOwnU #18185 Sajnálom, hogy feladtad.Esetleg megprobálhatod a forgot passwordot és ott elküldenek egy passwordot e-mailra,ha visszajösz akkor szeretettel várunk ha meg más utat választasz akkor meg sok szerencsét
-
huncutmaca88 #18184 Sziasztok!
Élek a gyanúperrel, hogy feltörték az accountom, mert azt írja ki, hogy incorrect password, amit nem válttoztattam meg, mióta újra játszom...
a dologban az a szomorú, hogy végre egy normális karim volt, amivel jó volt gyepálni+régi bandtársakkal és újakkal is ismerkedtem...
ez úton is köszönöm Petinek h bevett a FS-hoz, de az említett problémából kifolyólag úgy tűnik, hogy (végleg) felhagytam ezen játékkal...
Akik még játszanak vele, azoknak üzenem h gogo immortal ^^ és ihatenoobs
(am most régi kedvencemhez a woderland online-hoz tértem vissza, persze healerként...) -
IOwnU #18183 Azokat a Silver Talenteken nem lehet tradelni -
Sixtail #18182 Hogy meddig tart az event vagy hogy meddig tartana összeszedni azt a 300 silver valamit?
Az első verzióra nem tudom a választ.
A másodikra elméletileg ki tudnám számítani.
Minden órában kapsz 1, 2, 3, 4 vagy 5 silver cuccot, az ötödik után előröl kezdődik, szóval 5 óránként kapsz 15 darabot. Eszerint 300 darabra minimum 100 óra kéne. Ebben természetesen nincsenek benne az esetleges DCk, és ne felejtsük el, hogy ebben az elméleti 100 órában online kell lenni.
Szóval beleszámolva a DCket és a néhai szüneteket, kb 2 hét alatt össze is jöhetne. Ez max 10 óra napi játék (afk vagy sem, nem számít) esetében lenne így.
De például, ha nagyon "gyorsan" szeretnénk összehozni a dolgot, akkor ott van a jól bevált multilog. Ebben az esetben az eredményt osszuk el az online karik számával és megkapjuk a végeredményt. Ezt a módszert ajánlanám, persze csak akkor, ha még kivitelezhető és ha ez a silver valami tradelhető. Ha nem, akkor marad a hagyományos módszer.
Nah, ha valamit elvétettem volna a számolásban, nyugodtan ki lehet javítani.
Remélem ezzel a válasszal megelégszel Pícs, tudod, sokáig tartott ezt begépelni. :D -
#18181 Hát akkor logolj be és derítsd ki, néhányan (legalábbis én biztosan) kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyi ideig is tart! -
Sixtail #18180 Állítólag azokért a silver valamikért lehet beváltani, amiket kapsz minden órában. 8 gold valamiért, ami kb 300 silver, kapsz egy olyan relicet. És ha ez igaz, akkor hajrá, eltart majd egy darabig, lol. :D
Habár ha ez az event is addig lesz, amíg a halloweeni, akkor van idő. :D
Ezt mind csak olvastam, lehet hogy nem így van. -
unusual #18179 Deco van,csini nagyon! ;)Dmg relic? Where? -
Sixtail #18178 Milyen cuccokat lehet kapni eventből?
A +10 stat pillekről már hallottam, valami dmg relicről is.
Deco? Valami forever item? Esetleg valami más?
Datong és Bamboo kilőve, ugye?
Ha nincs semmi használható, akkor megkímélném magam a beloggolástól. :D -
IOwnU #18177 Peti,akkor nem jösz este GC?:P -
unusual #18176 Sok mindennel gond van megint,és amit ígértek,leírtak,hogy javítva lesz az sem működik szóval megint nagy semmi.....