9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

makiii
ja ez a revolution..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Az enyém nem ilyen. Linket 😛

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
mocskos tolvajoktol ezt magadrah érted 😮😮 ??

makiii
szószerint "mocsokos tolvajoktóól"

makiii
1 ha haverom lenne az életben is nem lopnám meg. a 2. pedig elvettem 5be-t amit visszakartam adni de azt mondta , hogy mocsokos tolvajoktóól nem kell semmi ^^

makiii
Feladó: xudolasi
Elküldve: 2011. 01. 14. 13:45
Tárgy: hack?
szia. nemrégen tértem vissza játékba,és érdekelne,hogy vannak müködö hackek? ha igen akkor tudnál adni linket honnan tudom letölteni? vagy esetleg át tudnád küldeni nekem?

Nem pm-elek senkinek hisz nincsenek titkaim 😊
keresd meg . 😊

makiii
egyedül a dupe hack megy . igen elitepvpers-rõl szedtem le és simán ahogy start/futtatásba beírod azt a szart oda nem a viet server hanem a g1 server ip-jét kell írni. 😊

Stanyizllava
barack te most ezzel beszélsz most komoly ?
Mikor a saját haverját meg lopta lol

BarackHUN
Maki, NHTL-t használod? Ha igen, hol írod át a server IP-t?

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Tudjátok mit vettem észre el kéne vágni makiii nyakát 😄

BarackHUN
Müxenek a vietek? Akkor szedem is.
Cupp.

I S A e o e m o w s m !

makiii
van recast és attack speed hackem is ^^ 😊
A dupe-t az tölstd le a vietnámi szerverhez valót és az ip adrrest a log fileban írd át a G1-es verzióra és már mûködik is ^^ (csak a táskádban lévõ elsõ két itemet dupolja valamiért :S )

BarackHUN
A dupet átküldheted, adok érte skillgyorsítót magyarázattal együtt.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Nekem tetszik ez az új HACK SYSTEM 😊
Megy a dupe-m és a speed hackem is ^^

Az kemény! A vaga lf-et én is próbáltam. 😉 Hefei-ben azok az npc-k fel sem tûntek,hogy nincsenek ott. 😉 Viszont candle+pumpkin még esik,és be is lehet váltani. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ahogy olvastam fórumon, a többi hack is megy... Kész egy banda..😊
Viszont sikerült eltüntetniük hefeibõl a tanítvány-mester rendszerhez tartozó npc-ket... Ha már a zombikat nem sikerült nekik. 😄
Éljen az új patch...Természetesen hefei teli van spammerekkel, zombikkal...😄 Ráadásul a vaga lf se mûködik többet, mostantól maszkot probálja leszedni, ha használod...Pancserek. 😄
ZzoleE
Engem miért nem akarsz látni? nem volt jó a tegnap este? <#rinya><#rinya>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

makiii
Fõbe kéne lõni.. ^^

Jó reggelt!Na valaki kapott vissza karit?Nekem nincs semmi!Hát én nem tom mit szaroznak ......
<#falbav>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

na 11et órátor rakják az új patchet

Yang: Skandi- senior shao wari

ReszegKoldus
megfolyt 😄
jó hogy nem azt írta hogy gojót kapsz a felyedbe

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
A NÉP ZOLIT AKARJA LÁTNI! ÉS NEM Z-t!

I S A e o e m o w s m !

makiii
Feladó: Stanyizllava
Elküldve: 2011. 01. 06. 20:25
Tárgy: anyád 😄😄 ha kirakod SG megfolytalak xD
Anyádat hazudj remélem bele léppnek zoliék a pofádba te kis tetû hahah

UI: Mi volt a hazugság? 😊

ToshiBá
My Result: Halál Brigádos.
Mennyire vagy zsidány?
Nem vagy se roma,se rabbi,csak Hazafi!
Bõvebben
.
körülbelül egy perce, Quiz Monster használatával ·Tetszik Nem tetszik · Hozzászólok · Take this Quiz

Mintha eddig nem tudtam volna. 😄

De már a fészbúk is tudja. 😉

Live: DoZeR 982

ToshiBá

Szeretlek Tüsiii!! 😄

ToshiBá
Mert én elfoglalt vagyok... 😉

Nem telefonon... 😄

Peter55
Ez ott volt...😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Már nagyon senki nem is mit? o.o

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
ha már te nem akkor senki nem is

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
öcsém kihalt a SG forum xD már nagyon senki nem is

LOL ;-)

Stanyizllava
Szegény csávo xD

ReszegKoldus
ez valami gyümölcssaláta ellenes reklám lehet

ToshiBá
😉

ToshiBá
Bocs, de a ma este 7es bandcsinálós buli részemrõl elmarad.

Csak nehogy az legyen a vége hogy a G1,miután annyira amennyire rendbeteszi a játékot,ad egy szép nagy wipet.
Ami a visszaigényelt és visszanemkapott karikat illeti,azt mondja Hyp hogy manuálisan próbálja visszaadni de csórén,Se epi,se cucc meg semmi.Ha meg így van,akkor az én Bombomat kenje a hajára.És az is érdekes hogy a H vége,PS eleje kariknál van a legtöbb baj.Illetve azokat "tiszta váletlenûl",kifelejtették......
BarackHUN
ice-start hackelték állítólag, és az oldalról aki rendel scamm áldozata lett (legalábbis páran ezt mondták).
De sokan még mindig azt mondják hogy 100%-ban megbízható.
6 dollárba kerül 50 xp kari, 50 1k dmg pill stb.
30 dollár a 600 def set 😄
Bolt

I S A e o e m o w s m !

Régen volt valami bug Asuran, storage meg kari törlés kellett hozzá. Talán valami olyasmi volt, hogy beraktad a cuccaid storageba, törölted a karit, csináltál egy újat, és az új kari ugyanazokkal a cuccokkal készült el, mint az amelyiket töröltél. Így volt storageban is cuccod, meg a karin is. Vagy valami ehhez hasonló, nem emlékszek pontosan, de ezt már kijavították.
Meg volt/van valami program, ami valahogy úgy mûködik hogy rengeteg kamu adatot küld a szervernek, ami emiatt belaggol, te dczni fogsz, a cucc amit dupe-olni akarsz ott marad a táskádban + megjelenik a földön mint drop.
http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/487569-9dvn-dupe-hack-full-tutorial-faq.html

Nem mûködik! Ez a vietnami verzióhoz lett programozva. De gondolom aki ért hozzá meg tudja csinálni akármelyikhez. 😄

Nem icestar-t öltem le, szerintem az õ kariját rég bannolták, nem tudom hogy játszik e másikon. Van egy másik seller is, õt öltem meg 😄

BarackHUN
Viszont olyanokat kipróbáltam, hogy 2x-es speeden játszok, és a mob 2x hamarabb hal meg, meg ilyenek.
Ha sokáig csinálod DCzel, de pl tegnap def bossnál bejött, és enyém is lett volna a drop, ha droppol 😊
Olyan speed hackrõl nem is beszélve, hogy odakattintasz és ott vagy, és nem is DCzel tõle. G1 konkrétan nagyon elbaszta ezt a GG eltávolítást, mire bejön az új anti-hack system tele lesz a szerver igazságtalanul megszerzett cuccokkal.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Dupe "hack"-rõl én azt hallottam, hogy nem is hack hanem bug.
Kell hozzá trade window, közbe gyorsan storagebe rakod a cuccot, és bezárod a tradet, és állítólag lesz nálad is, meg storagebe is cuccos.
Hogy mennyire müxik nem tudom, de állítólag volt patch amikor ment.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
ice-star.vn-es fószert? 😊

I S A e o e m o w s m !

Cheat Engine-el nem lehet dupe hackelni. És szerintem sem a vietek, sem mások nem fogják megosztani a programot, ha egyáltalán van nem vieteknek.
Jah, lepkztam a shop9d-s viet hackert 😄

BarackHUN
Én ne venném a lapot? 😛

I S A e o e m o w s m !

Hajrá! <#nyes>

UI.: Az elõzõ HSZemben Pícs offolására gondoltam. Látom vette is lapot. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Speedhack müxik nekem, de néha DC-zek.
De az instant castos stun nuke bejövõs, és nem is DCzek tõle 😊
Csak kipróbáltam a dolgokat, most dupe hacket keresgélek, mielõtt beüt az új antihack, megpróbálok csinálni egy jó napot a ligának lol.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
"Even if a turtle can live the longest life, it must eventually die within it's shell."

Ismerõs?

Kár agonizálni. Lehetne rosszabb is. 😉

Stanyizllava
Most jöttél ráh hogy jobb volt az Aclaim .O és már megmondom nem jó bp-zni mert ölöm safe mert offos és úgy eltûnik hogy nem bírom utolérni mikor off ja van 4lépésbõl már white-nál volt mikor black-nél volt 3másod perce