Nem, mivel nem a te készülékedből ered a probléma.
Legjobb amit tehetsz, hogy elfoglalod valamivel magad, és néha megpróbálsz belépni, ez lehet órák kérdése, de volt már több is annál.
De a legeslegjobb amit tehetsz, hogy nem erőlteted ezt a játékot, mert kb másfél éve haldoklik. Nem kenyerem, hogy lebeszéljek bárkit is bármiről, csak hátha ezzel is megmentek egy emberi létet a totális pszichológia ronccsá alakulás mélymámoros folyamatától, a hajhullásos-reszketős, fürdőkádban-szorongós-sírós, fej-falbaveréses, nyugodalmasságtól-mentes rémálmos éjszakás életmódtól.
Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse mivel játszik, mint mondottam csak egy jelentéktelen porszem vagyok a gépezetbe, aki egy "NEM"-es választ egy ilyen hosszú, már-már véget nem érő ( remélhetőleg nem az alkoholos kúrák okozta súlyos agy és májfunkciók károsodása miatt létrejött) monológgá tud alakítani.
Mivel nem tudom a korod (az a 9-es nem tudom mit takar a nevedben) leírom a válaszom egy szóval is: NEM.
Remélem senkinek se okoztam fizikai és/vagy mentális fájdalmat ezen irományommal, a diszlexiásokra való tekintettel nem raktam bele bonyolult, már-már pszichoszomatikusnak nevezhető elemeket.
És pusztuljak el itt helyben, ha használtam volna ezen levelemhez bármilyen segítséget, és aki ezt feltételezi annak dögöljön meg az összes karámban tartott lova, melyekkel a szántásokat végző embereket segíti. Ki tudnék még facsarni jó pár értelmetlen mondatot, de nem hinném, hogy érdemes lenne pazarolnom a magyarság hatalmas szókincsét eme retek játékra. Tehát NEM, nem tudsz ellene semmit tenni.