• bomb1111
    Persze,nem 1rt tanárrol,de 1rt az eltanácsolásról.Egy erdélyi suliból nem tanácsolnak el ha a takar1tónénit vagy a portást meglökdösöd.Ha netalán ezt tette Maki,jól tette és nincs miért más sulit keressen magának.Te meg kedves RészegKoldus barátuonk,jobb lenne ha behúznád a kéziféket.Nem másért csak hogy ne fárasszad magad a kákán való csomó kereséséével.Ha meg ez a szorakozás a te élvezeted,semmi gond,megkaphatod a megfelelő replikákat.Tudod,eddig próbáltam diplomatikus meg toleráns lenni,de pont úgy lehetek kötekedő is.Ha a nézetek ellentétét próbálod a közösség tanulságára hasznosítaní,rendben és minden tiszteletem a tiéd.De ha csak a szópárbajt keresed,személyemben emberedre találtál.
    És mégvalami : Ha esetleg nem tudod megérteni a lenemírt szavak értelmét akkor ne replikázz hanem várj még 1-2HSzt és akkor biztosan megérted hogy miről is van szó.
    +1 Ha 2m+120Kgos vagy,ne állj ki egy 1,7M,70Kg osaal mert semmi értéke sincs a győzelemnek.De velem kiállhatsz mert 2+M fölötti meg 120Kg fölötti vagyok.És mégcsak nem is puhány))
    Tudom hogy megértetted a metafórámat és várom a reakciódat.Persze minden intelektuális szabályok betartása mellett.Szerintem nincs értelme ebből az érdekes meg hasznos fórumból személyespárbaly közhelyet csináljink.