9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki-ki döntse el maga, hogy kinek megengedett.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
G1 fórum 2011-ben lesz már csak jó, vagy mi? >_>
In-game valami hír róla esetleg? Hova spammoljak, ha oda nem bírok? -.-
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Szerkezeti átalakításokra lenne szükség. +1 BoT band, és az inaktivitásodra való tekintettel vezetõségi váltás. Ha nem probléma. 😉
Live: DoZeR 982
A Karácsonyom meg enélkül is jó. Ez csak játék achi. 😄
Neked már nem rossz a karácsonyod . : )
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
MSN üzenetedet Maffia Warssal kapcsolatban kb 2-3 héttel késõbb kaptam meg. Szal puszi a hasadra! 😄
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
5541 az nagyon durván megfelel a 2000 credit 25$-os árának (bár szerintem kevesebb is lehetne), szóval nálam ez "sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint" azt jelentené, hogy annyit akart levonni, de nem tudott, mert csak 1200 volt rajta, mert ha meg levont 6741-et, az nagyon sok 25$-nak
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mert most azé nem fogok bemászni a városba h tegyek rá 5500 Ft-t 😄
Unedited. Ezt ma sikerált másodikra szerezni. Loglisten látszik, hogy nem kamu. 😉
(bocs a duplapostért)
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
I S A e o e m o w s m !
szóval: vettem 9D be credit-t
2000-t akartam de nem volt eszembe hogy, a kártyámon már csak 1200 forint van,
na szoval,megadtam a bank kártya számot stb,confirm,irja hogy vettem 2000 credit-t
erre jön az sms a tellómra a banktól,
hogy sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint
credit-et sem kaptam meg de a zsét leszedte,valaki tudna segiteni? most a kártya is zárolva lett vagy mivan,nem értek a lovakhoz...
választ minnél elõbb lécci srácok,
elõre is kössz
Amúgy néztem. És ha Dodóval tudok GT-t szerezni, akkor gyorsan lesz 600 def set a csajsziknak.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
egyébként részben igazad van, várhatunk pár napot a folytatással 😄
Hát a faszom belétek.
I S A e o e m o w s m !
de ezzel az erõvel berakhattak volna egy rakás metálost is vagy kik azok akik ugyanezt a "jelet" használják
Üzenem Norbinak, hogy a def setet már elajándékoztam másnak!
Apokalipszis - BOT warrior
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Bocsi Law. Nem privizek. Ez másnak is hasznos lehet. 😊 Nekem mindhárom karimat visszaadta. Mindegyiket a jó szerverre. Szóval "crossedfingers". 😊
Potnak meg
SzopcsybaszcsyBolcsyszülcsynapcsyt kivcsyzek itt is. xD
<#vigyor4>#vigyor4>
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Megvan mindhárom kari. Kicsit lol hogy a hybem minden nukja c10. Ha rajtam múlt volna ott rohadnak meg ahol vannak. A másik lol, hogy mindkét warrimnak összes skillje szintén c10. Azok is amiknek majd csak olyan HM környékén kéne annak lenni. Tekintve hogy az egyik warrim GB12 nem is olyan rossz bolt. ?D
Hybem kapott +8 glovest meg Bracert. 😄DDD
mert mondjuk itt van ilyen 2001-es népszámlálós adat, ami szerint (a kb 15 millióból) Magyarországon 9 416 015 magyar élt, abból 7 584 115 vallotta magát kereszténynek, ha azt feltételeznénk, hogy az összes nem magyarországi magyar keresztény, akkor 7 584 115 + 5 500 000 = 13 084 115
ez kb 87% lehetne szerintem
de igazából lehet jobb lenne megvárni a következõ népszámlálást jövõre