21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #18015 Van 1 pár Csavargó,Unicum,Holtpont. Nem tudom mennyi a felvételi szint. :) -
unusual #18014 Mostanában nekem is vannak ilyen jelenségek. Van állítólag ilyen,hogy dc-ztetnek. Le is van írva a fórumon. -
zsele1000 #18013 Találkoztatok-e már azzal a jelenséggel, hogy Hefeiben vagy és egyszercsak bezárul a 9D. Nem triplex vagy dc, hanem mintha nem is indítottad volna el.
Ez a dolog nem csak standolás közben történhet. XP és Win7 alatt is csinálja. Jó lenne ha valaki tudná a megoldást erre a problémára, és közölné is. -
stukkos #18012 és white oldalon? milyen klán van ahova felvennének? RC1 WT Nuker -
unusual #18011 Lehetséges,de sok minden más is közre játszik gondolom én..... -
szabi34 #18010 Ezért nem is játszom már... :/ -
#18009 Sajnos ez az igazság :/ -
#18008 Azt mondják amióta nincs FS-be Barack azóta nem olyan jó, de lehet csak pletyka. -
#18007 ahha :) oks -
unusual #18006 Akkor HD vagy,vagy leszel. Black oldalon van az FS liga. -
#18005 Phoenix szerveren vagyok
Mount Yanmo
Mappon :)
Magyar Clant Please -
unusual #18004 White,vagy Black? -
#18003 Hello Mindenki :)
Elkezdek szerintem újra játszani, azért hagytam abba mert beszart a gépem..
Keresnék 1magyar Clant ha lenne.. :)
-
unusual #18002 Mert a G1 ilyen gyorsan intéz mindent,gondolom én. -
stukkos #18001 1000 hálám!!!! -
Sixtail #18000 A basic wutang skilleket (sword+fist) legalább cheng 2-re fell kell vinned, hogy megkapd a questet hozzá. -
stukkos #17999 valaki megtudja mondani? -
#17998 Unusual mér nem kaptad vissza a kariaidatt ?
-
stukkos #17997 már OC5 vagyok és nem kaptam semmien klán questet:S -
stukkos #17996 WT-nál hanyas szintől lehet belépni, hogy wu tang student legyek
? -
unusual #17995 Még mindig megy a 2x. Mikor bent voltam 48%-on volt a szeró. -
#17994 mennyit írtál feleslegesen...
annyit mondtam, hogy maki nem írt tanárról, ez nem kötekedés
ezzel az erővel én meg mondhatnám, hogy minek írsz takarítónéni/portás lökdösésről, amikor verbális agresszióról írt, de nem mondom :D
ez a méter meg kiló dolog nem tudom hogy kerül ide, de rád hagyom :D -
bomb1111 #17993 Persze,nem 1rt tanárrol,de 1rt az eltanácsolásról.Egy erdélyi suliból nem tanácsolnak el ha a takar1tónénit vagy a portást meglökdösöd.Ha netalán ezt tette Maki,jól tette és nincs miért más sulit keressen magának.Te meg kedves RészegKoldus barátuonk,jobb lenne ha behúznád a kéziféket.Nem másért csak hogy ne fárasszad magad a kákán való csomó kereséséével.Ha meg ez a szorakozás a te élvezeted,semmi gond,megkaphatod a megfelelő replikákat.Tudod,eddig próbáltam diplomatikus meg toleráns lenni,de pont úgy lehetek kötekedő is.Ha a nézetek ellentétét próbálod a közösség tanulságára hasznosítaní,rendben és minden tiszteletem a tiéd.De ha csak a szópárbajt keresed,személyemben emberedre találtál.
És mégvalami : Ha esetleg nem tudod megérteni a lenemírt szavak értelmét akkor ne replikázz hanem várj még 1-2HSzt és akkor biztosan megérted hogy miről is van szó.
+1 Ha 2m+120Kgos vagy,ne állj ki egy 1,7M,70Kg osaal mert semmi értéke sincs a győzelemnek.De velem kiállhatsz mert 2+M fölötti meg 120Kg fölötti vagyok.És mégcsak nem is puhány))
Tudom hogy megértetted a metafórámat és várom a reakciódat.Persze minden intelektuális szabályok betartása mellett.Szerintem nincs értelme ebből az érdekes meg hasznos fórumból személyespárbaly közhelyet csináljink.
-
stukkos #17992 na mivan a játékkal? valamiért nem műkszik:S -
unusual #17991 Karakteré akarom tenni a régi karijaim! :-) -
#17990 Köszi Bombom! :)
@unu
Char's = Karakteré
Chars = Karakterek.
;) -
unusual #17989 Max 5be = 1xp card -
bomb1111 #17988 Dodó,jó utat és vigyázz magadra. -
stukkos #17987 Hány BE-t ér egy XP card? -
stukkos #17986 köszi:) -
unusual #17985 BE = 800k / GT = 300k -
stukkos #17984 mennyiért megy el mostanság, egy BE vagy GT ? -
Ezt a sok buffkönyves üzenetért ajánlom cserébe. ^^ -
#17982 maki nem írt tanárról -
bomb1111 #17981 Hehe Makiii te vagy a portást küldted el az anyjába,vagy a pedellust))))) A tanárok nem tartoznak a közfeladatot végző személyek közé AZOK TANÁROK és a diák-szülő meg a suli közt aláírt szerződés értelmében,verbális agresszió esetében,(persze ismételt formában) a diák kicsapásával büntethető.Ha nem hiszed,olvassad csak el azt a szerződést amit a szüleid aláírtak a te nevedben is. -
bomb1111 #17980 Nem vagyok nagy neurológus hogy negmondjam kinek mennyire károsúlt a központi idegrendszere.De azt tudom hogy az erdélyi komoly sulikban az a törvény van,hogy aki nem bírja,azt eltanácsolják.Csak példaképp,a marosvásárhelyi Bolyai Farkas elméleti liceum. -
#17979 Verbális agresszió? Rámorogtál a tanárra, mert el akarta venni az ételed vagy mi? -
#17978 Valaki szóljon neki, hogy szerintem Kami az agykárosult.
Amúgy díjazom, hogy az összvéreket kirakják az erdélyi sulikból. :) -
#17977 mert az vagfyok.,ugye? - .- -
Sixtail #17976 Köszönjük Emese!
Erre büszke is lehetsz...