9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Ez valóban csak pár embernek megengedett hangszín 😄
Ki-ki döntse el maga, hogy kinek megengedett.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Muti law Hsz-ért, nem láttam 😄

I S A e o e m o w s m !

Aki ismeri Dózt, az szerintem tudja, hogy õ is írhatta volna épp olyan módon, mint Law... Buhh. o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Akkor hasonlítsd össze a két hozzászólást. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Vicces, hogy mikor Law írt ilyet ide, rögtön lehordta valaki, aztán ki is rúgták, de gondolom téged senki nem fog megszólni miatta. 😊

G1 fórum 2011-ben lesz már csak jó, vagy mi? >_>
In-game valami hír róla esetleg? Hova spammoljak, ha oda nem bírok? -.-

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Raven!
Szerkezeti átalakításokra lenne szükség. +1 BoT band, és az inaktivitásodra való tekintettel vezetõségi váltás. Ha nem probléma. 😉

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Jaja tudom az árat. ThorHeHe is mondta hogy el ne adjam 600 alatt.
A Karácsonyom meg enélkül is jó. Ez csak játék achi. 😄

makiii
vagyis rövid idõ alatt annyi pénzt szedtél össze mint a többiek fognak hónapok múlva 😄 Grat..
Neked már nem rossz a karácsonyod . : )

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
az úgy 600 milla körül van.. nekem is van 4/1000 -esbõl még 2 darab eladó 😊

ScullyH
Ha valakinek van/lesz eladó flower vagy demon nõi 2nd role ruhája kérem jelezze. Köszönöm.

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

RetekRudi
nahh,majd ha lessz zsé a kártyámon ,normálisan,akkor megprobálom még 1x,mer az is lehet azé nem adott semmit mer nem tudott normálisan levonni nem?mindegy,majd ha lessz rajta zsé,megprobálom megint kéne 2 forever deco,ha sikerül akkor okés,ha nem vetetek haverral,azt átküldöm neki a zsét,vagy lessz valami,minden esetre szar hogy csak bank kártyával lehet vásárolni creditet

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

ToshiBá
Logolj be Te kis genyómanó.
MSN üzenetedet Maffia Warssal kapcsolatban kb 2-3 héttel késõbb kaptam meg. Szal puszi a hasadra! 😄

ZzoleE
A szeretet ünnepére való tekintettel nem mondom, de tudod! 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Vegyél. Más mód nincs sajna.

ScullyH
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna (elõre is bocsánat ha már más kérdezte, nem láttam), hogy visszakaptam a karijaimat, de 2nd role ruha nélkül ugye, és a küldiket már completednek mutatja. Valahogy vissza lehet szerezni, vagy jobban járok ha megveszem hefeiben ha árul valaki, vagy senki nem tud semmit?

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

ReszegKoldus
tudok, érdekes
5541 az nagyon durván megfelel a 2000 credit 25$-os árának (bár szerintem kevesebb is lehetne), szóval nálam ez "sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint" azt jelentené, hogy annyit akart levonni, de nem tudott, mert csak 1200 volt rajta, mert ha meg levont 6741-et, az nagyon sok 25$-nak

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RetekRudi
hallod Bari,ha kapok rá fizut az okés lessz "kipengetés" néven? 😄
mert most azé nem fogok bemászni a városba h tegyek rá 5500 Ft-t 😄

RetekRudi
hát pedig -5541 Ft van az egyenlegemen,kicsit geciség,lehet azért nem adott credit-t mert minuszba mentem?nameg sikertelen vásárlás azt irta az esemesben " sikeertelen vásárlás/zárolás" ezt hogy érti ,Részeg???tudsz valamit rá mondani? 😄

ToshiBá

Unedited. Ezt ma sikerált másodikra szerezni. Loglisten látszik, hogy nem kamu. 😉

hopp, most már eljutok a karakterkiválasztásig és csak ott kapok DC-t xD
(bocs a duplapostért)

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

Emberek, ebben a játékban, az ErrorCode: 01-et meg a "User is already logged in."-t hívják úgy, hogy megtelt a szerver? mert elvileg normal-nak jelzi...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

ReszegKoldus
ha neten be lehet lépni nézd meg az egyenleged hogy mennyi, szerintem maradnia kellett volna 1200-on

BarackHUN
Tartozásod van, 5541 forint, elvileg amíg nem pengeted ki, addig a kártyád ugrott. Én se értek a lovakhoz, de ez jön le számomra 😊

I S A e o e m o w s m !

RetekRudi
Szevasztok,lenne 1 problémám,és talán itt valamelyikõtök tud választ adni a számomra,
szóval: vettem 9D be credit-t
2000-t akartam de nem volt eszembe hogy, a kártyámon már csak 1200 forint van,
na szoval,megadtam a bank kártya számot stb,confirm,irja hogy vettem 2000 credit-t
erre jön az sms a tellómra a banktól,
hogy sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint
credit-et sem kaptam meg de a zsét leszedte,valaki tudna segiteni? most a kártya is zárolva lett vagy mivan,nem értek a lovakhoz...
választ minnél elõbb lécci srácok,
elõre is kössz

BarackHUN
Rádírtam MSN-en, de nincs válasz.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Oks- Jázminka nevét szerintem tudod. De esetleg az esemény konkretizálása miatt egy laza MSN rámírást is szívesen fogadok. 😉

Amúgy néztem. És ha Dodóval tudok GT-t szerezni, akkor gyorsan lesz 600 def set a csajsziknak.

BarackHUN
Nagyon széles skálán vagyok benne mindenféle hülyeségben, ezt ti is tudjátok, de más hitét még én se szívesen gyaláznám.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Pontosan. 😊

ReszegKoldus
több hozzászólást adtunk a fórumnak

BarackHUN
És félre ne érts, nem vagyok az a fajta keresztény aki minden vasárnap a templomba ül, de ennek a 3 napnak akkor is van mondanivalója, ilyenkor TÉNY, hogy az emberek többet adnak, jobbak egymáshoz, és még a bûncselekmények száma is csökken valamennyivel. Ha a Karácsonynak nem is, de legalább ennek örülne 1-2 ember.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
nanana...én írtam az atombombáról, de direkt nem írtam, hogy ledobnék olyat bárhova, gondoltam valaki úgyis bele fogja magyarázni 😊
egyébként részben igazad van, várhatunk pár napot a folytatással 😄

BarackHUN
Este fele belogolok a healerre, dóz majd megyünk Cofot.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Hazajövök másnaposan Nagymuteréktól, ahol a Szentestét töltöttem, és elolvasok 68 üzenetet, amelybõl kb. 60 arról szól, hogy minden nem keresztény bekaphatja, a másik azt mondja, hogy még a keresztény is bekaphatja, vitatkoztok a Karácsony mivoltján, atombombát dobnátok egy olyan országra, ahol rengeteg gyerek és civil is él a hadseregen kívül, egy egész MILLIÁRD lakosságú országot a tengerbe süllyesztenétek, vitatkoztok a Magyarság mivoltjáról, mindezt a SZERETET ünnepén.
Hát a faszom belétek.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
jaj ez a videó épp tegnap jutott eszembe, jó vicc ez a szabadkõmûves pókember
de ezzel az erõvel berakhattak volna egy rakás metálost is vagy kik azok akik ugyanezt a "jelet" használják

ToshiBá
rossz link!!!

Elõzõt felejteni! Ez lesz az igazi!!!

Nem scooter.

ToshiBá

Csakazértisigazamlesz!

P0Th3aD
Kössz he! = )))

Üzenem Norbinak, hogy a def setet már elajándékoztam másnak!

Apokalipszis - BOT warrior

NagyonBoldogSzülinapotKívánokMájky!!!!! <#pias><#taps><#eljen><#wave><#nezze>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
http://www.gamersfirst.com/9d-claim-character/index.php

Bocsi Law. Nem privizek. Ez másnak is hasznos lehet. 😊 Nekem mindhárom karimat visszaadta. Mindegyiket a jó szerverre. Szóval "crossedfingers". 😊

Potnak meg

SzopcsybaszcsyBolcsyszülcsynapcsyt kivcsyzek itt is. xD

ZzoleE
Bolcsi karcsit, és bolcsi újcsi évcsit mindenkinek...csi!
<#vigyor4>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Sztem keress magad mellé egy SM+ hybet/healert, az a biztos 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

eh, CoF GB8-on nukerként kivitelezhetõ? :/

Igen,meg kell csinálni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Én úgy tudom igen, mindet meg kell...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

srácok, 2nd Role-hoz meg kell az összes RTD questet csinálni? ezzel a CoFban mászkálós idõpocsékolással együtt?

ToshiBá
az összes quest az elejétõl kezdve... Mire végzek minddel PS leszek lol!

Ha ma még grindelsz szólj😄 adok buffot 😊

ToshiBá
na

Megvan mindhárom kari. Kicsit lol hogy a hybem minden nukja c10. Ha rajtam múlt volna ott rohadnak meg ahol vannak. A másik lol, hogy mindkét warrimnak összes skillje szintén c10. Azok is amiknek majd csak olyan HM környékén kéne annak lenni. Tekintve hogy az egyik warrim GB12 nem is olyan rossz bolt. ?D
Hybem kapott +8 glovest meg Bracert. 😄DDD

ReszegKoldus
ez a 98% honnan jött?
mert mondjuk itt van ilyen 2001-es népszámlálós adat, ami szerint (a kb 15 millióból) Magyarországon 9 416 015 magyar élt, abból 7 584 115 vallotta magát kereszténynek, ha azt feltételeznénk, hogy az összes nem magyarországi magyar keresztény, akkor 7 584 115 + 5 500 000 = 13 084 115
ez kb 87% lehetne szerintem
de igazából lehet jobb lenne megvárni a következõ népszámlálást jövõre