• BarackHUN
    És ebbe a világba fog felnőni majd az összes gyerekem, még nincsenek meg, de a nevük Nintendó vagy Ármándó lesz ha fiú, és Eszmeralda vagy Eper ha lány. Lehet el is köttetem az ondóvezetékem, megkímélve leendő gyermekeimet a jövőbeli világ adta megpróbáltatások elviselésének terhétől. Mellesleg a púzó sokkalta találóbb szó, mint pl: a fosó, hiszen bárhonnan is nézem, az ember többet fingik, mint fosik(már az egészségesebbje legalábbis), ha Hugi nálad másképp lenne, én kérek elvérzést/elnézést .
    De ne felejtsük el azt a tényt, hogy a mai és a múltbéli orvosi és tudományos technológia is bebizonyította NEM EGYSZER, hogy a LÁNYOK/NŐK fizikailag képtelenek a fingásra és/vagy büfögésre!
    EZ TUDOMÁNYOS ALAPOKON NYUGSZIK! A LÁNYOK/NŐK A FÜLÜKÖN PÁROLOGTATJÁK EL AZ ODA NEM ILLŐ GÁZOKAT, ÉS CSAKIS JÓL SZELLŐZŐ HELYEKEN!
    Elnézést ha azt feltételezte rólam BÁRKI is, hogy én azt feltételezem, hogy a többiek feltételezik, hogy a feltételezésem szerint, feltétlenül "púz"-na akármelyik Nőstény is!
    Kicsit hosszúra sikeredett Dr. Barack fingszakértő mai szaknyilatkozata, ezért elnézést kérek. Áldás Békesség!