21072
  • Sixtail
    Ne már! Épp kezdtem élvezni, hagy éljék ki magukat. :D

És tényleg, ki az a Zoli? o.O
  • unusual
    Betűkarate.....Ne itt rendezzétek már ezt a semmi hülyeséget!!!!! Előre is köszönöm!!!!!
  • ReszegKoldus
    ki az a zoli?
  • makiii
    "Feladó: Stanyizllava
    Elküldve: 2011. 01. 06. 18:43
    Tárgy: kurva
    MEgbaszhatod anyádat zoli kinyir a tesoival haha és ez szopás te csicska hahahahahahahahahahahahahaha"

Nem vagyok ártatlan !
  • BarackHUN
    Vagy ez.
  • ReszegKoldus
    inkább vegye videóra ahogy üti és közben üvölti hogy elloptadakarakteremcuccaiitanájndragonszbanteszeméééét
  • BarackHUN
    Fotózzátok le a szétvert fejét, Dóz hajlandó fizetni a képekért!
  • ReszegKoldus
    azt is mondtuk, hogy pocsék a helyesírásod, nem baj, majd most megfogod a könyved és tanulsz
  • Stanyizllava
    Maki val kapcsolatba ti mondtátok még régen hogy én hazudok !
    Mikor a legjobbhaerját meglopja ennyire köcsög csak ő leeht nem baj most megfogjuk és adunk a szájénak a kis köcsögnek :D
  • BarackHUN
    Ejnye te kis cukifiú.
  • Sixtail
    Az elképzelésed helytálló. :D
  • BarackHUN
    Ha a fos template kariért cuppanóst adsz, el se tudom képzelni, illetve el tudom képzelni mit adnál a régi karikért .
  • Sixtail
    Én már nagyon várom a holnapot, vagy legalábbis a jövő hetet.
    Vagy jó nagyot köpök a szemükbe, vagy egy nagy cuppanóst kapnak tőlem.
    Ha előkerítik a template karijaimat a nagy feketelyukból, akkor kapnak az utóbbiból, ha nem, akkor az előbbiből... de abból sokat. :D

On: Most néztem azt a RIFT-et, és március elsején indul. Sajna fizetős lesz, úgyhogy engem kiütöttek. >_>
  • unusual
    Én kérek elnézést
  • P0Th3aD
    Elég száni...

De a lényeget kivettem; Bla Bla Bla Bla Sajnáljatok beteg vagyok Bla Bla Bla Bla!
    Remélem semmit sem hagytam ki, jó soonozást :D

Ja és egy kis személyeskedés is, tényleg nem kéne ennyit offolni Uni...ez...eznem nagyon jó! XD
  • BarackHUN
    Unu sokat offolsz mostanában :S Nincs erre valami szabály? :D
  • unusual
    Kíváncsian várom.....!
  • P0Th3aD
    Nos Bari ha már puzó, és te azt állítod hogy a lányok nem szoktak (amit én élből megcáfolok a büfögéssel egyetemben) pukkantgatni, akkor már inkább a fosó mivel hígat még ők is termelnek! : ))
    De viccet félre téve ha már vagy majd lax együtt egy lánnyal több évig és mondjuk még a fürdő is úgy van kialakítva hogy egybe van a wc-vel...nos akkor sok meglepetés fog érni még az életben! :D
    Jobb felkészülni minél elöbb :D
    Bomb, én nem azért írtam hogy a kocsonya készítésről szólt a fórum mert degradálónak tartom, ezzel csak azt a sok színűséget akartam kifejezni ami mostanság megy itt, a játék helyett! De sztem ez érthető is, megváltozott minden!
    Prűd pedig egyáltalán nem vagyok, talán inkább az iróniát kellett volna érezni abban hogy "undorító világ"!
    Ez csak természetes, hogy benne van a napi eszme futtatásokban a szex és a kaki, ez már csak ien!: ))

Szép napot, szebb jövőt! És az elengedhetetlen KITARTÁS! ; D
  • ReszegKoldus
    Kánaán, Andersen
    gondolom én :)
  • bomb1111
    Elolvastam Hyperion G1 forumos HSZait.Ami a lényeg : Mint a mesékben,kolbászkerítés,a kutyák farka(a lomposabb) pereccel tele,meg Káánon csak kutyafüle ahozképest mi lessz ezután a G1 es 9dragonson.Csak egy a baj,miután Anderson meghalt,Hófehérke kurva lett meg a 7 törpe beállt a kommunistapártba(bocsánat,most már demokraták) én nem hiszek a mesékben))
  • bomb1111
    @unu ! Szerintem a belinkelt olvasnivalód,a legértelmesebb 9ds hozzászollás,szept.15 után.Mármint azoknak akik nem tudták 4 év acclaim,bocsánat,Szarklájm után hogy mitől döglik a légy)))
  • bomb1111
    Hahahaha,én eddig úgy tudtam hogy a fingot,liftet(fölvonót)nem talált böfögésnek hívjál.Aztán meg hogy az Évafajzatok hogyan szelelnek....mármint a hallócsatornán keresztűl))))igaz,csak ha elvetted a dobhártyaszüzességét is))))Pl.velem gyakran előfordul hogy nem huggyok,hanem kiizzadom)))))))

Csak így tovább))))
  • bomb1111
    De gonolom hogy a kocsonyát nem a kiválasztó rendszer legnagyobb ellenségének fogod tekinteni.Tudom jól hogy a recept amit leírtam az egy tuti koleszterol bomba, de ami az embernek jól esik vagy túl drága,vagy az orvosok ellenzik,vagy fogyasztás után gyónást igényel(már aki katolikus) Ami a legmenőbb témákat illeti,nem látom mi elitélendő abba hogy az ember szarik vagy basz..)))) Tán te másképp csinálod ?Tehát félretéve a prüdériát,az embernek egy élete van.Használjuk ki aztán hogy meg gyónunk vagy sem,felekezeti hovatartozás kérdése.
  • BarackHUN
    És ebbe a világba fog felnőni majd az összes gyerekem, még nincsenek meg, de a nevük Nintendó vagy Ármándó lesz ha fiú, és Eszmeralda vagy Eper ha lány. Lehet el is köttetem az ondóvezetékem, megkímélve leendő gyermekeimet a jövőbeli világ adta megpróbáltatások elviselésének terhétől. Mellesleg a púzó sokkalta találóbb szó, mint pl: a fosó, hiszen bárhonnan is nézem, az ember többet fingik, mint fosik(már az egészségesebbje legalábbis), ha Hugi nálad másképp lenne, én kérek elvérzést/elnézést .
    De ne felejtsük el azt a tényt, hogy a mai és a múltbéli orvosi és tudományos technológia is bebizonyította NEM EGYSZER, hogy a LÁNYOK/NŐK fizikailag képtelenek a fingásra és/vagy büfögésre!
    EZ TUDOMÁNYOS ALAPOKON NYUGSZIK! A LÁNYOK/NŐK A FÜLÜKÖN PÁROLOGTATJÁK EL AZ ODA NEM ILLŐ GÁZOKAT, ÉS CSAKIS JÓL SZELLŐZŐ HELYEKEN!
    Elnézést ha azt feltételezte rólam BÁRKI is, hogy én azt feltételezem, hogy a többiek feltételezik, hogy a feltételezésem szerint, feltétlenül "púz"-na akármelyik Nőstény is!
    Kicsit hosszúra sikeredett Dr. Barack fingszakértő mai szaknyilatkozata, ezért elnézést kérek. Áldás Békesség!
  • P0Th3aD
    Most miért baj az ha ismerkedik a saját testével a gyerek?! : ))
    Irhatnánk fosót is ánuszrózsa helyett ha ez tán túl degradáló lenne, bár inkább a fosó mint az elöbbi : ))

Szretem ezt a forumot, abszolute játékcsentrikus...
    Minap még a jófajta többnemzedékes kocsonya receptjeiről szóltak a kommentek, most meg... : ))

Mondjuk ez is általános hogy a leggyakoribb témák szex és a különbözö fekáli ürítési módok : ))

Undorító ez a világ....SG én így szeretlek! XD
  • BarackHUN
    Jobban szeretem ha púzónak hívják.
  • zsele1000
    Az ánuszrózsa? Te kis kakilónyalogató. :-D
  • miamoto
    ja majd figyelek ha irok.. de ezért jár az érem vagy az áram....
  • miamoto
    az is lehet..
  • ReszegKoldus
    éremszünet majd az olimpián lesz
  • miamoto
    na és most... vajon mi történhetett a szerverekkel....???
    éramszünet...
  • BarackHUN
    Áh kösz, pedig a nyelvem hegyén volt!(szó szerint)
  • unusual
    Én is! :) De ha lvl200-on fehér,és sárga mobok vannak,akkor gondolom kicsi a boss a végén. ;)
  • P0Th3aD
    Izomsorvadásos ánusz rózsa !

Remélem tudtam segíteni ; ))
  • Sixtail
    Én a bossra vagyok kíváncsi. *-*
  • unusual
    NSIP Dungeon.....
  • unusual
    Kis olvasnivaló.....
  • BarackHUN
    Én összeszartam magam, de akaratosan.
    Ennek mi a szakmai neve? Az ánusz-izom akaratlagos kordában tartásának megcsappanása? Biztos kitalálsz valami frappánsat :P
  • P0Th3aD
    A spontán ejakuláló dolgok sosem jók, hiszen nem tudod kordában tartani!
    Azt hogy kire mien hatással volt az elhangzott/leírt szöveg mindenki maga döntse el! : ))
  • BarackHUN
    Relatív, örömtől is sírhat.