9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stanyizllava
jovan neketek könnyû nekem sulim van olyan 3-4 jövök haza lol és tanulni kell xd én nem tok játszani anyira

ReszegKoldus
"G1 nél 3 hét alatt csináltam ec3 lob nukert,és ugy,hogy napi 4 ora max grind,semmi több,ez sok?szerintem nem"
"am hirek,9d fut,HZ/NN jo lett,legalábbis én tok játszani már,9d be G1-es karikon megtaláltok napi 10 orában xD"

ja, sokat változik 1 hét alatt a világ 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
Szevasztok
Goldy nincs egy karid mi nem kell és oda tudsz adni ?

RetekRudi
nekem van életem a 9d-n kivül is ,este szoktam 2 orát gamelni,az sok???
sztem nem,és igyis jobban haladok mint acclaim-nál 170% és 2nd role,3 honap alatt,acclaimnál 1 év volt <#nevetes1>
csak ennyivel jobb a G1
event kéne még,meg egy normális szerverfentartás és már jo is a G1,csak az a kérdés mikor lessz ez meg? talán jövõre <#eplus2><#nevetes1><#eplus2>

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

makiii
Végig vittem.. =(

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
jó nevû

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

P0Th3aD
Nem kell sírni...
Ha nem teszik ott kell hagyni, hidd el jobb is lesz és a külvilág sem annyira zord!
De ha mindenáron a cyber világ ezzel lekötheted/leköthetitek magatokat! ; )))

Szép napot

Apokalipszis - BOT warrior

Egy hónapból fél hónapig vagy nincs server vagy nem lehet beloggolni vagy valamelyik map szar😄
Menjél iskolába.

RetekRudi
hahaaaa!megint el lett baszva ez a hülye játék!nem lehet megint bejelentkezni!TÖK JÓ!<#eplus2>

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Eddig ilyen Thai 9d-re emlékeztet csak talán az xp rate szarabb de a droprate jó nagyon. mondjuk nemsokat toltam.😄 LS6 vagyok asszem. majd hnap folytatom.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Rolly
Már én is játszok vele. Néha még szarakszik ugyan, de ha bejutsz már minden oké 😄

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

makiii
Holnap majd én is letöltöm 😊
De addig rakhatnál ki képet mert csak telóról tudok feljönni ide is.. :S

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Rolly
Köszi ezzel sikerült 😊

Na már kapcsolódik az update szerverhez. most töltöm a patchet. ^^

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Próbáld ezt:
Download

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Rolly
Lehet hogy neked az, de nekem nem. Nem tölti be az oldalt*, épp ezért írtam hogy valaki tud-e linket.
*(Amikor a Gamerfirst live-nál rákapcsolok a downloadra)

ReszegKoldus

Rolly
Sziasztok. Én is újra szeretném kezdeni a játékot. Viszont a fõ oldal linkje nem jó, így nem tudom letölteni. Valaki betudna linkelni 1 helyet, ahonnan leszedhetem? Elõre is köszönöm!

Köszönök mindent
G1 a GamerFirst rövidítése aki most acclaim helyett van, az új cég...😊

kár érte, de mit értesz a G1 alatt?(lehet hogy hülyeséget kérdeztem)
Jahm most raktam fel én is és rájöttem. ^^ Akkor marad a várakozás.

Sajnos igen,az a régi DP. És most G1-nél minden elõröl megy.

Üdv Mindenkinek
hosszú idõ után tértem vissza a 9d-hez(még az acclaimos idõszakban hagytam abba). Lehetséges hogy törlõdtek a régi accountok mert loginnál tovább nem jutottam a régi jelszavammal.
makiii
Le lehet tölteni de update szerverhez nem lehet csatlakozni.. 😊

Hmm le lehet tölteni már a német 9d-t 😊 megnézem milyen, bár nemhinném hogy jobb ennél. Talán annyival hogy ott nem lesz annyi hacker és mennek a szerverek.(remélem)<#nevetes1>

BarackHUN
Valóban.
Az se mindenkinek adatik meg, hogy a szarkazmust és az iróniát felismerje.
Én is várok a vacsira a szanatóriumban.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Tudod nem mindenkinek adatik meg az a lehetõség ,hogy iskolába járjon
fogyaték,családi ok vagy többi sajnálatos dolog miatt .. :S

UI: Tudom már mondtam ,hogy mára eltûnök de késik a vacsora a kollégiumban 😞

BarackHUN
Felháborító a helyesírásod, megtanulhatnál végre írni, nem hiszem el, hogy nem tanítottak meg az alapfokú nyelvtanra az iskolában...
<#ejnye1>

I S A e o e m o w s m !

<#vigyor4><#alien2><#alien><#nevetes1><#taps>

Peter55
Rendben, elfogadom! Én sem vagyok, a helyesírás mintaképe viszont akkor vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam! Ja, elnézést szóval vegyétek úgy, hogy nem írtam semmit! A tényeket elfogadom, de engedjétek meg, hogy nekem is legyenek hibáim. (Ha valakinek esetleg úgy tûnne, hogy az indulat szülte ezt a postot akkor téved!)

Végezetül:
azztán a G1 meg nem szerintem cég jo mert baj az a szerver és nem akar tõltenibe!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Ha már másokat kritizálsz:
"kitudja fejezni" helyesen: ki tudja fejezni, vagy tudja kifejezni
makiii
a vége eltûnt..
* NA meg a kapcsolatok..

és az íráskészségrõl meg ne is beszéljünk mert amit itt produkálsz barátom az nem íráskészség..
mert az írás nem arról szól hogy nyomogatod itt a gombokat..
persze tudom , hogy érted de nem ez volt rá a megfelelõ mondat / szó ..
inkább a magyar nyelv értelmezésére gondoltál , ugye? 😊

na mára ennyi voltam. ! Viszlát jó "játékot" mindenkinek !

makiii
A mai világban a pénz számít.. (sajnos) 😄

Példa:

Önnek fantasztikusan széles mellkasa van, barátom.
Jövõ héttõl a mi játékosunk lehet!
- Meg se nézték, tudok-e focizni!
- Nem érdekes! Az a fontos, hogy nagy a reklámfelülete.

BarackHUN
Az utóbbi idõben zabszem van a seggedben<#puszi>.
De ezt leszámítva igazad van.<#wave>

I S A e o e m o w s m !

A mai világban szerinted? 😊

Peter55
Hát akkor azt írja le bakker! Tudod van az a szép magyar nyelv, aminek a segítségével mesésen kitudja fejezni magát az ember. Azt meg egyszerûen nem hiszem el, hogy annyira alacsony lenne az oktatás színvonala, hogy még írni/fogalmazni sem tanítják meg a diákokat.

Most lehet nyugodtan pro-kontra érveket felsorolni meg lehet értelmezni, hogy mit akart írni, nem érdekel! De azért megkérdezném, hogy ez komolyan elfogadható szintû íráskészség?

makiii
ha kicsit megerõlteted magad akkor meg lehet érteni..

de ha ennyire nem megy akkor segítek.. :

Azt akarta leírni hogy:

A régi accountjainkat nem fogjuk vissza kapni soha a büdös életbe..

Peter55
"😄D az a baj nem acc szerintem többé" - Ennek ebben a formában nincs értelme, ezt nem lehet ennyire elírni. Vagy mégis?

"ELIRTAM BOCSÁNAT AZ A BAJ NEM LESZ TÖBBÉ ACC SZERINTEM" - Ennek így dettó nincs értelme. Mirõl beszélsz? Milyen acc nem lesz többé? Legalább gondold át magadban, hogy te érted-e amit írsz!

BarackHUN
kor*

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Elírtam, a meglepi reggel 8or lesz.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
én láttam már

Stanyizllava
ez nagy égés a G1-nek ti láttatok már VGM BP vagy valahol mert én még egy darabot sem láttam sehol a 9d-ben

Stanyizllava
ELIRTAM BOCSÁNAT AZ A BAJ NEM LESZ TÖBBÉ ACC SZERINTEM

BarackHUN
Egészségedre.

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
😄D az a baj nem acc szerintem többé

P0Th3aD
Szép körítésben ugyan arról beszélnek, de most még nyomatékosabban kitértek arra, mennyire is sajnálatra méltók!
De a soon soon soon elkerülhetetlen! Igaz engem annyira nem izgat de sok ujdonságot õ sem tudott mondani...
Majd ha jó lesz, majd ha meglesz, majd összejön majd majd majd...

Azért remélem 1x megéri mindenki hogy az a bizonyos kifizetõdés a sok munkára visszamenõleg majd látszatni engedi magát a játék menetében is!

Kitartás a várakozóknak és sok hitet! ; )))

Apokalipszis - BOT warrior

Stanyizllava
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>mi a helyzett van valami hir am milyen meglepi lesz 8 kor barack 😄