bomb1111#17347
Bíz Isten cukik vagytok)))Csakhogy én nem eszem vagy iszom cukrot.Noha nem vagyok cukorbeteg,a kávémat is cukórmentes cukorral iszom))).Nem akarok beleszólni nagyon,mert nem nagyon tudom hogy miről is van szó,meg az igazat megvallva nem is nagyon érdekel,de annyit merek szolni hogy a hazug embert hamarább utolérik mint a sánta kutyát,meg hogy aki nem dolgozik,az ne is egyék))) De külömben az egéssz csak genetika gyerekek,genetika.És csakhogy a most szélesen mosolygó Részeg Koldus barátomat cukkoljam(persze már ha tudom és noo offense) a Vatikán hivatalos álláspontja a földönkivüliekkel kapcsolatosan : Ha netalán léteznek,azok is Isten teremtményei. Ez csak mint fűszerezés a Darwinista evolucios elmélethez.Aztán meg nem is említem hogy 3 nap leforgása alatt a modern ember bizonyitott életkora 200k rol 400k ra ugrott.Úgyhogy szegény Darwin most forog a sírjában meg az egyház keresi a hitelesen hangzó magyarázatot.
De tudjátok mit ? Mi legyünk egézségesek aztán a többi meg csak meglessz valahogy,épp ahogyan eddig is.Tehát éljen az Élet))))
P.S. Kocsonyát nem küldök postán,de ha érdekel,elmondhatom hogyan kell készíteni,azt megjegyezve hogy mi ezt így csináljuk több mint 150 éve(amit tudok írott családi papírokkal bizonyítani)és amikór megjön a kocsonya időszak,a szagra még a cicák is az ablakunk alá költöznek.De pechükre csak csontot kapnak)))
Béke veletek Krisztusban szeretett Magyar testvéreim(Csakhogy egye a fene azokat akik krisztusban sem hisznek,meg a magyarságban sem))))