21072
  • Sixtail
    Az jó vagy rossz? :D
  • P0Th3aD
    A könny mirigyeim spontán ejakuláltak!
  • Stanyizllava
    Deh nem értem Figyeljetek aki okos speed hackel vagy küldöm ben nincs esélye szó szerintet
  • miamoto
    Sziasztok!
    Sikerekben,egészségben gazdag,Boldog Új Évet kivánok mindnyájatoknak!

P.S.Bocs, hogy kicsit megkéstem a köszöntővel de picit durvábbra sikeredett a buli mint ahogy terveztem!
  • unusual
    Sajnos ő az. :-(
  • ReszegKoldus
    miért ne?
    esélyegyenlőség :D
  • evoo
    Ízelítő hogyan intézzük el a hackereket:

http://www.youtube.com/watch?v=Hq1-1TRmsTU

http://www.youtube.com/watch?v=ie6aIwkNEOU

^^
  • BarackHUN
    Ízelítő a mai G1 helyzetről:videó
    És egy kérdés, Feketeagyar miért speedhackel kb a 2. percnél?
    Már, ha tényleg ő az.
  • Sixtail
    PS12 vagy H12 template kariknak van unsealed icy conquerorja, többieknek nincs semmi.

Evo meg csak illusztrálta a lehetséges helyzetet, ha esetleg külön kérésre megint megnyitnák azt a szeptemberi kari-kérő lapot, illetve ha mindenkinek külön kérésre visszaadnák a kariját.
    Szomorú, hogy a hazug gyökerek miatt a becsületes játékosok is megszívják, de sajnos ez van.
  • bomb1111
    Még egy kérdés a visszakapott nagy karikhoz: Megint kell Icys bosszokat lesni meg Hyamit gyilkólni,vagy visszaadták a Hyamis epit ?
  • bomb1111
    Aztakúrva.....Mostmár 1 darab DB+os kari,vagy 5 darab DBs kari ?
  • evoo
    Ez nem igazán így működik lol
    Nekem se volt időm még a maradék 5 DB karimat kérni mert csak 2 hétig lehetett...
  • Udead
    Siasztok.Kérek valakit küldje el linkelje be zt a címet ahova írni kella régi karik miatt. Megpróbálom hátha majd arra hivatkozom hogy csak 2 hétig lehetett.....köszike
  • bomb1111
    Na de hogy valami hasznosat is mondjak,ha netalán valakit érdekel,elmondhatom hogyan készűl az erdélyi,igazi szilvórium))Csak mert most az ideje))
  • bomb1111
    Sajnálatos módon kell közöljük önökkel hogy ezt is leszívták,és kedves egézségükre))))
    Na persze ne ijedjetek meg,mert csak április elsejei előidézetes volt. Vagy nem április elsejei ?? Ja igen,semmi esetre sem április,mivelhogy az ügyfélszolgálat oktobernél tart)) Ha nem hiszitek,fordittasátok le a hallowen jelentését.
    Na de félreéve az iróniát,nem tudom hogy vagytok ti vele,de az én szimatom szerint itt valami bűzlik.Ha van időtök meg kedvetek,olvassatok bele a G1 fórumba.(javaslatként csak a 9d staff meg Hyperion HSZait olvassátok)
  • BarackHUN
    B.U.É.K.
  • bomb1111
    Bort,Búzát,Békességet kivánok mindenkinek !
  • unusual
    Sokkal jobbat mint ami volt

BoldogÚjÉvetKívánok
  • ToshiBá
    Sziasztok Bogyókák!

Boldog év utolsó estéjét. és még boldogabb 2011-et kívánok mindenkinek!!!

• ZzoleE
    Bújjék Srácok! \o/
  • P0Th3aD
    Békés Boldog STFU mindenkinek 2011be is! ; ))

Szép estét :D
  • makiii
    Jövőre így fogjuk mi is csinálni :)
    Bomb én POGÁNY vagyok lehet hogy ezért te most megköveznél , de valahogy sosem tudtam hinni ezekben a nagyon misztikus dolgokban mert ennek nagyrésze szerintem butítás.. Viszont egy valamiben hiszek ..
    A népemben ami MAGYAR . Ez fontos számomra..
    Kívánok nektek Újév alkalmából Bort,Búzát,Békességet holdra kilőtt kisebbséget (hehe),illetve egy Szebb igazságtalanságoktól mentes Jövőt !
  • unusual
    Köszönöm szépen!
  • ReszegKoldus
    ja és nem, még mindig nem vagyok hitetlen :)
  • ReszegKoldus
    mivel megszólítva érzem magam
    az a "jó" a vatikánban, hogy mindenre van magyarázata...nyomorra, éhezésre, tömegmészárlásra, ezekre mind biztos van valami bődületes marhaságuk
    Krisztus alatt Jézust érted? én pl azt nem tartom kizártnak, hogy létezett, de valószínűleg, aki látta vízen járni vagy vak embernek visszaadni a látását, az sokat ihatott a borból, amit vízből csinált
    szóval valószínűleg létezhetett valaki, mert minden ilyen vallásnak lehet valami alapja (ha más nem, akkor megálmodták), lehettek "tanításai" meg cselekedetei amiket kiszíneztek "kissé"
  • bomb1111
    Aztán meg ha ez a recept nem sokban hülömbözik az általad ismmettől,ne csodálkozz.Noha Pesttől kb.700 Km re lennék,Magyar Kisnemesi család sarmazéka vagyok,meg ahogy szinte mindenki tudja,a magyarok mindig szerették a jó kaját)))
  • bomb1111
    Bocs hogy nem PM be írom.Tehát : 6 darab,perzselt,füstőlt sertés boka,paták felöli részről meghasítva,egy szép nagy füstőlt csülök(csont nélküli)kb 30-50 deka szalonnabőr(ez nem kell füstőlt legyen).Mindezt jól átmosni 2-3 v1zben.Egy kb 15 literes edénybe behelyezed,föltöltöd langyos vízzel(szinte szinűltig az edényt)Mikor elkezd párologni,még fövés elött,ez kb 30-50 perc,(persze nagyon lassu tüzön)leszeded róla a habot és hozzáadsz kb 2 mokkás kanálnyi jódmentes,konyhasót meg kb. 2 megtisztitott közepes méretü fokhagymát(azért csak kb mert ízlés dolga)Mindezt hagyod hogy főjön,lassu tüzön,fedő nélkül,kb még 2 óráig.Ha már a csülök meg a bokahús puha,hozzáadsz 25-30 szem fekete borsszemet egésszben,meg ha úgy érzed hogy kell még bele só vagy fokhagyma,izlés zszerint hozzá adod.Mindezt addig főzöd mígcsaknem a bokáról leválik a hús.Eloltod a tüzet,kihalászod a léből a húst,kicsontolod a bokát,a szín húst elosztod edényekbe,átszűröd a levet egy tésztaszűrővel,leveszed a tetejéről a fölösleges zsíradékot,majd a levet elosztod az adényeke,amelyekbe a húst behelyezted.(A szallonnabőrt teljesen kiveszed)Az így megtelt edényeket hideg helyen tárolod(legjobb a spájz és semmi esetben sem a hütőszekrény)KB 5-10 óra alatt meglessz a fogyasztható kocsonya. Pl a nagyanyám,Dédnagyanyámhoz képest sárgarépát meg zellert is adagolt hozzá,de nekem a hagyományos,zöldség néküli jobban ízlik.Űknagyanyám akié az általam használt recept,példáúl még csak a fokhagymát sem tette belé,hanem a megtőrt fokhagymát langyos vízzel fölkeverte aztán meg csak a levát adta hozzá..Én Jénai tálakba szoktam tennni a kocsonyát,ami esztétikusan is tuti,és darált feketeborsssal meg fűszerpaprikával megszórva fogyasztjuk.Meg persze mint savanyóság az ecetes pirosshagyma)) Jó étvágyat és ha valami nem érthető,szivesen részletezem.
  • unusual
    :-) Hát nem mindegy ki hogy csinálja. ;) Szívesen fogadom a receptet pm-ben. ;) Hátha tanulok most is valami újat. :)
  • bomb1111
    Bíz Isten cukik vagytok)))Csakhogy én nem eszem vagy iszom cukrot.Noha nem vagyok cukorbeteg,a kávémat is cukórmentes cukorral iszom))).Nem akarok beleszólni nagyon,mert nem nagyon tudom hogy miről is van szó,meg az igazat megvallva nem is nagyon érdekel,de annyit merek szolni hogy a hazug embert hamarább utolérik mint a sánta kutyát,meg hogy aki nem dolgozik,az ne is egyék))) De külömben az egéssz csak genetika gyerekek,genetika.És csakhogy a most szélesen mosolygó Részeg Koldus barátomat cukkoljam(persze már ha tudom és noo offense) a Vatikán hivatalos álláspontja a földönkivüliekkel kapcsolatosan : Ha netalán léteznek,azok is Isten teremtményei. Ez csak mint fűszerezés a Darwinista evolucios elmélethez.Aztán meg nem is említem hogy 3 nap leforgása alatt a modern ember bizonyitott életkora 200k rol 400k ra ugrott.Úgyhogy szegény Darwin most forog a sírjában meg az egyház keresi a hitelesen hangzó magyarázatot.
    De tudjátok mit ? Mi legyünk egézségesek aztán a többi meg csak meglessz valahogy,épp ahogyan eddig is.Tehát éljen az Élet))))

P.S. Kocsonyát nem küldök postán,de ha érdekel,elmondhatom hogyan kell készíteni,azt megjegyezve hogy mi ezt így csináljuk több mint 150 éve(amit tudok írott családi papírokkal bizonyítani)és amikór megjön a kocsonya időszak,a szagra még a cicák is az ablakunk alá költöznek.De pechükre csak csontot kapnak)))

Béke veletek Krisztusban szeretett Magyar testvéreim(Csakhogy egye a fene azokat akik krisztusban sem hisznek,meg a magyarságban sem))))
  • makiii
    Ha nektek ennyit megér az egész :)
  • BarackHUN
    És ha nyitok egy bankszámlát, amelyet felajánlok G1-nek, hogy amennyiben bannol megkapja a tartalmát, közzé teszem itt a számlát, és mindenki annyit ajánl fel amennyit nem szégyell, gondolod akkor se bannolnának?
    Dóz biztos beszáll pár euróval :D
  • makiii
    háátt van pofám nevetni emrt nem fogok kapn isemmit :)
    Másik nem az én karakaterem..
    a harmadik ne fenyegetőzzünk hanem cselekedjünk
    a negyedik 27-32 js az 27-32kk / js és nem ő hanem liga társa árulta..
    a többit meg leszarom.
    Én már egyszer szidtam a ligát tanultam is belőle..

És télleg nem fogok semmi lapni.. :) Vettünk ESN code-okat 120$ értékben
    szóvall hajrá drukkolok; )
    ráadásul Pelos neve is ugye tudjuk majdnem hogy m iaz..
    és nem érdekli őket hogy kinek mien neve van ..mert a hackereket banolják emg a scammereket nem engem fognak lol..
    Viszlát . ! Hajrá Reportos csapat ! :D
  • Peter55
    Á, hogy még te vagy felháborodva? Lássuk csak miért is, megvan...

Ki is választott ilyen nicket? - Jah, hogy te...
    Ki is írta map csetre, hogy elad 32-27 JS-t? Á, megint csak te
    Ki is küldte el megint a ligát a francba? Ó, ez is te vagy
    Ki is kezdett el anyázni, miután kapott egy normálisan megfogalmazott üzenetet tőlem? Ejj, csak nem magadra ismertél?

Szóval mégis milyen jogon vagy felháborodva azon, ha valaki bármit lép ellened? És még van pofád itt "nevetni", hogy majd biztos nem kapsz semmit?
  • makiii
    Háhááááá !
    Dózer a bant intézheted..:)
    Meglátjuk ki fog nyerni.. Írtam egy üzenetet Pelosnak aki azt mondta , hogy pont nem érdeklik őket a nick-ek először a hackereket,spammereket,scammereket fogják banolni..
    Szóval a reportod szart sem ér itt :)
    Legközelebb cselekedj mielött ilyen merész kijelentéseket teszel :)
    Ha véletlenül neked lenne igazad(amit kétlek a fentiek ismeretében) akkor én kérek elnézést..
  • makiii
    Szerintem ő sem akar.. Most mondhatjuk ,hogy ilyen meg olyan erősek vagyunk.. meg , hogy ilye nmeg olyan ismerőseink vannak..
    ezek a dolgok fejben dőlnek el..
  • ReszegKoldus
    egyébként a #17335-tel egyetértek, nem nagyon értettem sose az ilyet
  • Sixtail
    Hívhatják arroganciának vagy akár naivitásnak is. Ahh, de így már nem hangzik olyan jól. :D

És miért van az, hogyha én menni akarok valahova, mindig törlik a járatokat, amivel épp mennék? -.-

Pícs, ez tetszett! (17338) :D
  • BarackHUN
    Nemrég még találkozni akartatok, most meg valószínűleg csak Dóz akar találkozni veled.
  • ReszegKoldus
    mentségére szóljon, hogy nem ő kezdte :D
  • BarackHUN
    Már megint megy a szájkarate köztetek?