9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
igaza van

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem tudom,hogy ki olvasta,de megosztom veletek Hyperion írását. Nov 13

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Egy reinstall segít rajta.
Persze ha okos voltál, csináltál backupot a már updatelt fájlokkal. Úgy csak egy copy/paste kellene neki. 😛
Azt nem tudom, hogy ez mitõl van, mert nekem még sosem volt ilyen esetem.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Az mitõl lehet hogy ha beakarok lépni a
Launcher azt írja ki: "Updated to the latest version 55." és nem tudok játszani.. ha valaki tudja megköszönném segítségét 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Enyém üzbég, de szerencsére voltam ott 1 évig.
Nem akarom lelõni a poént, de este 8kor menjetek Hefeibe, csinálok egy kis meglepit.

I S A e o e m o w s m !

Nálad is van? Neked milyen nyelvû? Csak, mert ami nálam van az vietnámi meg román nyelven "tud". Kéne valami érthetõbb. 😄
BarackHUN
A GM tool nálam van.

I S A e o e m o w s m !

RetekRudi
király,akkor nyalják a seggem tisztára,ezeknek minden megy és mégse megy
kicsit elbaszottul megy a cég

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Amíg nincs nekik jól mûködõ GM tool-juk, addig nem lesz event. Legalábbis ezt írták... Azért vicces, hogy 3 hét alatt sem tudtak egy programot összehozni, ami simán megduplázza az xp-t. 😄
Meg az is, hogy NN/HZben a leállás után simán visszarakták az alap xpt, szóval szerintem tudnának ezek eventet csinálni, csak vagy nem akarnak, vagy simán lusták rá. 😊

RetekRudi
srácok,valaki tud valami infot? eventet megszüntették 9d-ben vagy mi?<#duma>
valamit alkothatna már a G1 ez a 3. hét hogy nincs event <#wilting>

LOL<#felkialtas><#banplz>

Nekem sem sikerült eddig összehozni.....

Itt egy epic fickó:
o.O

Jól bírja. 😄

ReszegKoldus
age of wulin a jó, ez a 2 olyan mint Baracknak az anime <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

és szerintem a continent of the ninth jobb mert ott lehet ugorni benneXD meg gyorsabb is meg több skill van a vindictusban egy idõ után repetivve lesznek a mozdulatok bár igyis király😄 mindegy az a fõ h vindictus kb január continent of the ninth kb 2012 január
hát minek bajlodni vele elvileg december jon ki euráõpában a closed beta aztan a open beta gondolom pár honapja rá nekem siekrult de nagy a lag 😄 ha soloban nyomod akkor nincs lag😄 mivel te vagy a hoster😄 meg izé http://www.youtube.com/watch?v=WshQ6rfcdSY én itten tanultam meg h kell megcsinalni az egyetlen gond h találni kell egy jó proxyt és folyton probálkozni amig be nem enged ami néha idegesitõ mert valamikor ez a proxy jó valamikor meg az szoval nem akadhatsz le 1nél
Blood Raven
jajj 1 KingDx jo rég jártál erre fele😊
Vindictusra pedig lehet menni kell valami progi amivel amcsi ipn keresztül csatlakozol gaméhoz le is van irva részletesen hogykell a Vindictus SG s forumban ha valakinek sikerül majd irjon rám mert nekem valamiért nem ment😊

Hollo

A Vindictus-t már én is várom. Eddig még csak USA verzió van, no meg valami távol-keleti. -.-

Srácok nem értem miért ragadtatok le ennél a játéknál amikor most már van console tipusu hack and slash mmo-k pl : Vindictus és a continent of the ninth (még nem jelentek meg de minjdárt kifognak) azért nézzétek meg õket és rájöttök h ez a játék a fénykorában is szarnak számít😄
BarackHUN
Én azért írtam azt, amit mert:
1: Attól, hogy neked valami nem tetszik, nem biztos hogy szar (lásd: nekem nem tetszik az anime, szerinted meg jó)
2: Tudtommal a WoW miatt még senki se ugrott ki az ablakon Songokunak képzelve magát (ennek ellenére szeretem a Dragon Ballzt 😛)
3: Nem szoktam személyeskedni, pláne nem interneten keresztül
4: Ha belogolok a WoW törtszeróra ott vár 10 kari amiért nem küzdöttem, ingyenes, és PvPz-hetek akármikor, nem kell minden szir-szar hozzá (premi stb), és ha elbukom nincs mit vesztenem, ha emiatt nekem gyerekkori traumám van, vagy nem vagyok 13 évesnél érettebb, akkor én kérek elnézést.

I S A e o e m o w s m !

Nem, nincs lehetõségünk, mivel a játékosok összetartása egyenlõ a nullával, szóval semekkora.
Persze, ha pl. multimilliárdos lenne egyik gémer, aki már tényleg nem tud mit kezdeni a pénzével, az felvásárolhatná az egész gamet (publisher+developer jog), átszervezné a munkásokat, kirúgná a bénákat és jobb, tehetségesebb munkásokat állítana a helyükre, csinálna egy kis reklámot, stb, stb, na akkor az az ember tudna tenni 9D-ért valamit.
De ez egy kicsit irreálisnak tûnik, nemde? 😄

Pícs, a mondat már az elsõ postodban is helyes lenne, ha használtál volna vesszõt ott, ahol kell. 😄

P0Th3aD
Nos...

Én személy szerint nem érdeklõdöm a játék iránt! Ugyan volt egy pici nosztalgikus érzésem és visszatértem egy rövid idõre, de ennyi elég is volt! Rájöttem hogy baromira nem akarom végig szenvedni ugyanazt az utat!

alap xp akár 2x-es akár nem...mire összejönnek az itemek, mire megleszenk a killerek bla bla bla! Nekem ez már nem játék lenne hanem kínszenvedés, persze mindenki azt csinál amihez kedve támad vagy épp amit szeretne!
hiányzik a karakterem és szerettem ezt a játékot de ez a pici visszatérés ráébresztett arra hogy nekem ez igy nem megy...

Nektek akik még mindig bízva bíznak hogy lesz ez még jobb is, kitartás és sok türelmet kívánok mert tuti hogy kelleni fog!

Sajnos nem találtam jobb vagy legalább ien jó játékot mint 9D volt...Akár Acclaim rossz volt akár nem (persze tudjuk hogy az volt) azért a sok grind után tudtad ha belépsz ott lesz a karid most G1-nél sztem ez nem annyira biztos! Ha 1x tényleg ráunnak mert õk még lehet próbálkoznának de ameddig a felsõbb körök lekakkantják mi van és ki mennyit cheat-el addig kár is próbálkozni, gondolom ennek tudható be az a sok "soon" ami már lassan szállóigévé avanzsált!

Remélem azért ti akik kitartotok még szebb napokat is megértek a játékkal, nem mondom hogy soha többé nem térek vissza mert az lehet túl erõs lenne és tõlem kicsit nagyot mondás is, hiszen az elmúlt 3 éve grind alatt voltak kisebb nagyobb szünetek de mindig ott voltam!

Szép napot/7végét

Apokalipszis - BOT warrior

LordTusy
Bari,most kezdhetnék én is személyeskedni és írhatnék hasonló valótlan,ám annál hangzatosabb görénységeket,de nem teszem."Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,..."(Ha agresszív válaszod erre:"súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedõk" alapozod,hát egészségedre.)

Unu,Dragonball filmnek jó volt a reklámja.vezette/-ti a DVD eladási listákat?Nem.Mindenki egyszer megnézte és az máris sok volt.WOW-nak jó volt a reklámja,ezért én is kipróbáltam.Aztán ott is hagytam szépen.Attól,hogy egy termék mögött jó marketinges csapat áll,nem lesz jobb a termék.

A WOW-os offolást magam mögött hagyva...
Javaslatokat/ötleteket kérek!Mit tehetünk mi,a hétköznapi játékosok, azért,hogy a játék jó irányba induljon?Van-e lehetõségünk arra,hogy Indy-re vagy G1-re nyomást gyakoroljunk és valamilyen komolyabb eredményt csikarjunk ki belõlük?
A kreatív és témához kapcsolódó válaszokat elõre is köszönöm!Holnap estig nem nézek fórumot,remélem addig írtok nekem valami jót.(Fölös infó rizsával csomagolva...Na és?Legalább próbálkozom.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Bocsánat:
Aki animét néz AZT* az apja molesztálta, így helyes a mondat.
Tehát 1-1?

I S A e o e m o w s m !

A WOW-nak jó a reklámja,és nem kevés volt belõle. Ha annak idején a Linage2-õt,vagy akár a 9D-t,vagy erre érdemes játékot reklámoztak volna ennyire akkor kb avval is annyian játszanának,és nem lenne ennyi " gané " benne. / szerintem /

BarackHUN
Aki animét néz az apja molesztálta.
1-1?

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Kérlek engedd meg,hogy erre én válaszoljak Six!(Elõször...aztán úgyis írnak még a többiek.)
Aki eddig fizetett "extrákat" kapott a pénzéért.Ha most hirtelen fizetõssé tennék a játékot,akkor csak azért kéne fizetnünk,hogy játszhatunk..."extrák" sehol,a játék tele van buggal és évek óta minden probléma megoldása a "soon" varázsszó.
Lehet,hogy sokan tényleg reménykednének némi javulásban és fizetnének 1-2,talán 3 hónapig...és mi történne aztán?G1 dobhatná 9D-t a kukába,mert Indy-nél a jó munka fogalma ismeretlen.Örülnének,hogy "kis" veszteséggel ki tudnak szállni,Indy meg keresne egy másik balek céget,akire rátukmálhatja ezt a vackot.
(4 év...4év...ha ennyi idõ nem elég arra,hogy normális szintre hozzanak egy játékot,akkor mennyi kell?Talán az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükunokáink játszhatnak majd a játék teljes verziójával,amiben elvétve találnak hibát?Nem hiszem...Indy addigra becsõdöl vagy beolvad egy nagyobb cégbe.)

(Oh és megragadnám az alkalmat,hogy újra leírjam a véleményem WOW-ról: "13 éven felülieknek vagy súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedõk szerintem inkább kerüljék azt a játékot."Tõlem 5,999,999,999-en is játszhatnának vele,a véleményemen ez nem változtatna.Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,csak picit unalmas,hogy laikusok elõtt,ha felröppentem az MMO RPG kifejezést mindenki a WOW-os oltásokkal jön...)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Akik eddig is fizették minimum a havi premit, miért ne adnának ki ugyanannyit ugyanazért a játékért vagy még jobbért ugyanolyan idõközönként egy jobb játék reményében?

I S A e o e m o w s m !

Szerintem az egész gond ott kezdõdik a 9D-vel, hogy az Indy szarik az egészbe és nem törõdik semmivel. Nekik tényleg csak az a cél hogy fusson a játék. De ha mondjuk megkapná a 9D-t pl mondjuk a Blizzadr akkor pár hónap alatt az egészet úgy megtudnák csinálni, hogy mennének az emberek rá mint a fene. De mivel egy jó kis Indy csinálja 😊 veszett ügy

Time to nut up or shut up

Mikor a WoW indult (eredeti, nem tört), nem volt benne tizedannyi bug sem, mint 9Dben most (és 9D már 4 éves game). Ezért õk nyugodtan indíthatták rögtön havi fizetõs alapon. Az eredményt a statisztikák mutatják.

9D sosem lehet fizetõs, ameddig ennyi bug van benne.
Ha teljesen leállítják a gamet pár évre és kijavítják a bugok 95%át minimum, szereznek rendes szervereket, na akkor lehet úgy elõfizetéses, hogy valaki tényleg elõ is fizessen rá és játsszon vele. De addig is semmi esélye arra, hogy ennyi bug mellett valaha is P2P legyen.

Ha most benyomnák az emberek képébe, hogy 9D mostantól P2P, az egész gémer bagázs reakciója az lenne, hogy inkább elhúznak egy rendes játékot játszani és azért fizetnek majd. Legalábbis ez lenne a logikus.

Ok, most balra el! 😛

BarackHUN
Jogos, és ha a kezdetektõl lett volna tört én is így tettem volna.
De ha pl szeptembertõl lett volna az, akkor havidíj.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
ez tiszta sor...részemrõl annyi elõnye lett volna ha havidíjas, hogy akkor talán lenne törtszerver és azon játszottam volna 😄

ez tetszik...lajk

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

BarackHUN
Blizzard amcsi és tényleg ott van, viszont 10 millió + fõ játszik vele, és tegyük fel, hogy mind megvette az összes kieget hozzá és fizeti a havidíjat, abból telik 1-2 bugfixre nem? 😊
(És a 10 millió+ csak az EREDETIVEL játszók száma, a törtszerverekkel még kitudja hányan tolják).
Ha acclaim havidíjat vezetett volna be 9d-re nincs ez, ez ilyen egyszerû.
Aki akart volna játszani fizet, aki nem az meg elmegy.
Remélem ettõl nem leszek paraszt, de így is fizettem havonta x összeget, ha havidíjas lett volna akkor is fizettem volna, csak nem premiért hanem a játékért.
Ez megoldotta volna a STAFF problémákat, ergo: több karbantartó, vehettek volna 2 konnektort és nem kellett volna a kávéfõzõhöz kihúzni az LD mapot futtató kábelt stb stb.
Nah mehet a FLAME<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

I S A e o e m o w s m !

a Wow az egy fizetõs játék. Ezért mindig tesztelik a patcheket, és ha van is bug azt hamar kijavítják, hogy ne veszítsék el a játékosokat. Ez a "nagy" titok.😊

Nyugodj meg játszottam Acclaimnál én is eleget! és ott se volt jobb a helyzet, csak a sok púderrel szépen el tudták fedni😊 A folyamatos LD down ott is megvolt, hackerek megvoltam, bugok megvoltak. Mégis költöttek rá pénzt és itt is fognak. Ezzel nem fog segíteni hogyha 100x elmondja.

ReszegKoldus
amúgy a blizzard is amerikai, nem? akkor a wownál is ugyanez van? (kérdezem, sose játszottam vele, de mivel amerikai cég így "nyilván" ott is ugyanez van😄 )
ráadásul ugyanott van a fõhadiszállásuk is, mint a gamersfirstnek...szóval tök mindegy, hogy amerikai a cég vagy sem

ReszegKoldus
szerintem mindenki el tudja dönteni akar-e pénzt költeni erre, tényleg felesleges folyton beírni már hónapok óta ez megy... 😄

Az ok, hogy igaza van, de minek ezt 236546754253x leírni?
Olvass vissza és számold meg hányszor írta már ezt le.
Engem nem zavar, csak rámutatok, miért írta Kexii az elõzõ hozzászólását.

RetekRudi
Kexii,ha játszottál volna acclaim 9d-be akkor nem járna a szád bomb miatt,bombnak igaza van,ez a G1 szarabb mint acclaim,de most leaglább mutattak valami ügyeset,vissza állitották a 2x rate-t HZ//NN-ben hogy LD ben el-e ment azt nem tudom,majd ha oda jutok h ott ölök akkor meglesem.

Hali!
Nem tudom, lehet te vagy itt az ész, az üzleti szakember, a nagy filozófus de nem unod még ezt ez kicsit?
1 embert nem láttam, hogy mondta volna, hogy júúj most pénz fogok kiadni...1 ember se mondta, hogy mennyi pénzt költök erre a játékra és mégis milyen sz'r.
Ha meg nem mondja senki, neked mért kell mondani?
Már mindenki beletörõdött, hogy döcög a játék majd lesz jobb.
Ha meg anyira nem tetszik neked...vedd meg a játékot legyél te a tulajdonos és akkor majd tuti f'sza lesz meg bugok nélküli lesz.
Én voltam, hosszú lett, bántó az nem lett 😊
üdv.

Ami a fájdalmasabb,hogy nincs alternatív.Azaz hogy van, erase-uninstall )))
Azt akartam mondani nektek,szín józanúl hogy ûljünk le a .......na mindegy,és esetleg próbáljunk meg úgy játszani hogy ne adjunk pénzt ezért a szarságért.Tusy te vagy a szarklájm elnevezés atyja,de a GamerstFirst,Gamers First sucker elnevéz tetszene nektek ? Mert nekem nagyon tetszik miután 3 napig HZ down aztán meg LD down.Jó hogy most van HZ meg LD is de azért G1 csak egy pénzéhes,tehetetlen,harmadkezü 9d publisher marad.
NEm tudom tegnapi leállás után egy darabig nem volt lia ha msot is megy az zsír meg is nézem😄
<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#schmoll2>

ProType Shao Nuker GL+++

RetekRudi
nem tudom mirõl beszéltek,Liaodong is megy nekem,HZ/NN is,vagy akkor most szerencsém van???
mind1,
annyival szivtuk hogy HZ/NN-ben nincsen 2x exp rate,kicsit cumi,régi grind emlékek vissza jöttek <#nevetes1>
remélem ez a 2 szint a nukerel nemlesz ilyen lassú szar megint

Nekem WRC 2010 is bejön nagyon. imádom.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Probáld ki a Fallout 3-t, elég jóra sikeredett. 😊
M.O.H Max 3óra. 😊 C.O.D olyan 8-9. A többit nem ismerem,és nem játszottam vele.

áááááá má meg nemmegy még jo h már nemvagyok ideges, itt az ok:
1. James.Bond.007.Blood.Stone
2. Need.for.Speed.Hot.Pursuit
3. Call of duty : Black ops
4. Medal Of Honor
5. Star.Wars.Force.Unleashed 2

karácsonyig van mit végigvinnem 😄
ja és CS1.6on is megtaláltok steamen : GoldenLotus1985 név alatt akinek van vegyen fel! csátok

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker