9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Persze ha okos voltál, csináltál backupot a már updatelt fájlokkal. Úgy csak egy copy/paste kellene neki. 😛
Azt nem tudom, hogy ez mitõl van, mert nekem még sosem volt ilyen esetem.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Launcher azt írja ki: "Updated to the latest version 55." és nem tudok játszani.. ha valaki tudja megköszönném segítségét 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nem akarom lelõni a poént, de este 8kor menjetek Hefeibe, csinálok egy kis meglepit.
I S A e o e m o w s m !
kicsit elbaszottul megy a cég
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Meg az is, hogy NN/HZben a leállás után simán visszarakták az alap xpt, szóval szerintem tudnának ezek eventet csinálni, csak vagy nem akarnak, vagy simán lusták rá. 😊
valamit alkothatna már a G1 ez a 3. hét hogy nincs event <#wilting>#wilting>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vindictusra pedig lehet menni kell valami progi amivel amcsi ipn keresztül csatlakozol gaméhoz le is van irva részletesen hogykell a Vindictus SG s forumban ha valakinek sikerül majd irjon rám mert nekem valamiért nem ment😊
Hollo
1: Attól, hogy neked valami nem tetszik, nem biztos hogy szar (lásd: nekem nem tetszik az anime, szerinted meg jó)
2: Tudtommal a WoW miatt még senki se ugrott ki az ablakon Songokunak képzelve magát (ennek ellenére szeretem a Dragon Ballzt 😛)
3: Nem szoktam személyeskedni, pláne nem interneten keresztül
4: Ha belogolok a WoW törtszeróra ott vár 10 kari amiért nem küzdöttem, ingyenes, és PvPz-hetek akármikor, nem kell minden szir-szar hozzá (premi stb), és ha elbukom nincs mit vesztenem, ha emiatt nekem gyerekkori traumám van, vagy nem vagyok 13 évesnél érettebb, akkor én kérek elnézést.
I S A e o e m o w s m !
Persze, ha pl. multimilliárdos lenne egyik gémer, aki már tényleg nem tud mit kezdeni a pénzével, az felvásárolhatná az egész gamet (publisher+developer jog), átszervezné a munkásokat, kirúgná a bénákat és jobb, tehetségesebb munkásokat állítana a helyükre, csinálna egy kis reklámot, stb, stb, na akkor az az ember tudna tenni 9D-ért valamit.
De ez egy kicsit irreálisnak tûnik, nemde? 😄
Pícs, a mondat már az elsõ postodban is helyes lenne, ha használtál volna vesszõt ott, ahol kell. 😄
Én személy szerint nem érdeklõdöm a játék iránt! Ugyan volt egy pici nosztalgikus érzésem és visszatértem egy rövid idõre, de ennyi elég is volt! Rájöttem hogy baromira nem akarom végig szenvedni ugyanazt az utat!
alap xp akár 2x-es akár nem...mire összejönnek az itemek, mire megleszenk a killerek bla bla bla! Nekem ez már nem játék lenne hanem kínszenvedés, persze mindenki azt csinál amihez kedve támad vagy épp amit szeretne!
hiányzik a karakterem és szerettem ezt a játékot de ez a pici visszatérés ráébresztett arra hogy nekem ez igy nem megy...
Nektek akik még mindig bízva bíznak hogy lesz ez még jobb is, kitartás és sok türelmet kívánok mert tuti hogy kelleni fog!
Sajnos nem találtam jobb vagy legalább ien jó játékot mint 9D volt...Akár Acclaim rossz volt akár nem (persze tudjuk hogy az volt) azért a sok grind után tudtad ha belépsz ott lesz a karid most G1-nél sztem ez nem annyira biztos! Ha 1x tényleg ráunnak mert õk még lehet próbálkoznának de ameddig a felsõbb körök lekakkantják mi van és ki mennyit cheat-el addig kár is próbálkozni, gondolom ennek tudható be az a sok "soon" ami már lassan szállóigévé avanzsált!
Remélem azért ti akik kitartotok még szebb napokat is megértek a játékkal, nem mondom hogy soha többé nem térek vissza mert az lehet túl erõs lenne és tõlem kicsit nagyot mondás is, hiszen az elmúlt 3 éve grind alatt voltak kisebb nagyobb szünetek de mindig ott voltam!
Szép napot/7végét
Apokalipszis - BOT warrior
Unu,Dragonball filmnek jó volt a reklámja.vezette/-ti a DVD eladási listákat?Nem.Mindenki egyszer megnézte és az máris sok volt.WOW-nak jó volt a reklámja,ezért én is kipróbáltam.Aztán ott is hagytam szépen.Attól,hogy egy termék mögött jó marketinges csapat áll,nem lesz jobb a termék.
A WOW-os offolást magam mögött hagyva...
Javaslatokat/ötleteket kérek!Mit tehetünk mi,a hétköznapi játékosok, azért,hogy a játék jó irányba induljon?Van-e lehetõségünk arra,hogy Indy-re vagy G1-re nyomást gyakoroljunk és valamilyen komolyabb eredményt csikarjunk ki belõlük?
A kreatív és témához kapcsolódó válaszokat elõre is köszönöm!Holnap estig nem nézek fórumot,remélem addig írtok nekem valami jót.(Fölös infó rizsával csomagolva...Na és?Legalább próbálkozom.)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Aki animét néz AZT* az apja molesztálta, így helyes a mondat.
Tehát 1-1?
I S A e o e m o w s m !
Aki eddig fizetett "extrákat" kapott a pénzéért.Ha most hirtelen fizetõssé tennék a játékot,akkor csak azért kéne fizetnünk,hogy játszhatunk..."extrák" sehol,a játék tele van buggal és évek óta minden probléma megoldása a "soon" varázsszó.
Lehet,hogy sokan tényleg reménykednének némi javulásban és fizetnének 1-2,talán 3 hónapig...és mi történne aztán?G1 dobhatná 9D-t a kukába,mert Indy-nél a jó munka fogalma ismeretlen.Örülnének,hogy "kis" veszteséggel ki tudnak szállni,Indy meg keresne egy másik balek céget,akire rátukmálhatja ezt a vackot.
(4 év...4év...ha ennyi idõ nem elég arra,hogy normális szintre hozzanak egy játékot,akkor mennyi kell?Talán az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükunokáink játszhatnak majd a játék teljes verziójával,amiben elvétve találnak hibát?Nem hiszem...Indy addigra becsõdöl vagy beolvad egy nagyobb cégbe.)
(Oh és megragadnám az alkalmat,hogy újra leírjam a véleményem WOW-ról: "13 éven felülieknek vagy súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedõk szerintem inkább kerüljék azt a játékot."Tõlem 5,999,999,999-en is játszhatnának vele,a véleményemen ez nem változtatna.Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,csak picit unalmas,hogy laikusok elõtt,ha felröppentem az MMO RPG kifejezést mindenki a WOW-os oltásokkal jön...)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Time to nut up or shut up
9D sosem lehet fizetõs, ameddig ennyi bug van benne.
Ha teljesen leállítják a gamet pár évre és kijavítják a bugok 95%át minimum, szereznek rendes szervereket, na akkor lehet úgy elõfizetéses, hogy valaki tényleg elõ is fizessen rá és játsszon vele. De addig is semmi esélye arra, hogy ennyi bug mellett valaha is P2P legyen.
Ha most benyomnák az emberek képébe, hogy 9D mostantól P2P, az egész gémer bagázs reakciója az lenne, hogy inkább elhúznak egy rendes játékot játszani és azért fizetnek majd. Legalábbis ez lenne a logikus.
Ok, most balra el! 😛
De ha pl szeptembertõl lett volna az, akkor havidíj.
I S A e o e m o w s m !
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
(És a 10 millió+ csak az EREDETIVEL játszók száma, a törtszerverekkel még kitudja hányan tolják).
Ha acclaim havidíjat vezetett volna be 9d-re nincs ez, ez ilyen egyszerû.
Aki akart volna játszani fizet, aki nem az meg elmegy.
Remélem ettõl nem leszek paraszt, de így is fizettem havonta x összeget, ha havidíjas lett volna akkor is fizettem volna, csak nem premiért hanem a játékért.
Ez megoldotta volna a STAFF problémákat, ergo: több karbantartó, vehettek volna 2 konnektort és nem kellett volna a kávéfõzõhöz kihúzni az LD mapot futtató kábelt stb stb.
Nah mehet a FLAME<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
I S A e o e m o w s m !
ráadásul ugyanott van a fõhadiszállásuk is, mint a gamersfirstnek...szóval tök mindegy, hogy amerikai a cég vagy sem
Olvass vissza és számold meg hányszor írta már ezt le.
Engem nem zavar, csak rámutatok, miért írta Kexii az elõzõ hozzászólását.
Nem tudom, lehet te vagy itt az ész, az üzleti szakember, a nagy filozófus de nem unod még ezt ez kicsit?
1 embert nem láttam, hogy mondta volna, hogy júúj most pénz fogok kiadni...1 ember se mondta, hogy mennyi pénzt költök erre a játékra és mégis milyen sz'r.
Ha meg nem mondja senki, neked mért kell mondani?
Már mindenki beletörõdött, hogy döcög a játék majd lesz jobb.
Ha meg anyira nem tetszik neked...vedd meg a játékot legyél te a tulajdonos és akkor majd tuti f'sza lesz meg bugok nélküli lesz.
Én voltam, hosszú lett, bántó az nem lett 😊
üdv.
ProType Shao Nuker GL+++
mind1,
annyival szivtuk hogy HZ/NN-ben nincsen 2x exp rate,kicsit cumi,régi grind emlékek vissza jöttek <#nevetes1>#nevetes1>
remélem ez a 2 szint a nukerel nemlesz ilyen lassú szar megint
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
1. James.Bond.007.Blood.Stone
2. Need.for.Speed.Hot.Pursuit
3. Call of duty : Black ops
4. Medal Of Honor
5. Star.Wars.Force.Unleashed 2
karácsonyig van mit végigvinnem 😄
ja és CS1.6on is megtaláltok steamen : GoldenLotus1985 név alatt akinek van vegyen fel! csátok
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker