Sixtail#17289
Néhányan nagyon szeretnének a múltban élni, ahogy látom. o.O
Bomb, tényleg szép és jó, hogy ennyi mindent tudsz a múltról meg a "magyarságról", de szerintem itt az ideje, hogy a jelennel vagy a jövővel foglalkozz, az több hasznot hoz.
Elég érdekes, hogy szinte mindent össze tudsz kötni a "magyarsággal" meg a "hittel", még olyan dolgokat is, amiknek abszolút semmi köze hozzá, arról nem is beszélve, hogy semmi keresnivalója egy játék-fórumon.
Az meg hogy téged zavar, hogy valaki nem éppen ért egyet a hiteddel vagy más hitével, legyen az magyarsághoz vagy éppen más nemzetiséghez köze, szerintem annyira érdekel másokat, mint az, hogy én sem bírom a rasszista megnyilvánulásokat, legyen az éppen tőled, Dóztól vagy bárki mástól. (A két példa mivoltát szerintem nem kell megmagyaráznom :D) Én mégsem szólok be senkinek (már egy ideje), elsősorban azért, mert fölösleges, úgysem érdekel senkit. Másodsorban azért, mert megtanultam mi az a tolerancia, amit sajnos elég sokan elfelejtettek az idő múlásával.
Na de ennyi elég lesz erről (még sok is :D). o.o
Dóz, mit tett az a kecses nevű illető? Maki aláírásában is az a név szerepel. 27-32 JS? Gyerünk, mesélj! :D