21072
  • makiii
    És ha ennyire akartam volna veled balhézni már megtettem volna itt.. itt úgyis sokkal többen látják. :))
  • makiii
    Oké :)
    De olvass viszaaa azért :D
  • ToshiBá
    höhö..
    Én Dózi kishúgának a kutyája vagyok...
    Dóz nem játszik. Jelenleg kolumbiában éli a drogcsászárok nem mindennapi életét...
    Ez nyílt reakció volt a privátodra maki. Bocs, de nem bírtam kihagyni. :D
  • makiii
    valószínűleg szépen dicsérted meg.. de erre én is kiváncsi leszek..
  • makiii
    Ask my bro !;)
  • ToshiBá
    Első körben.:

Köszi hogy szóltatok, hogy van leaderem... Cica előbb tudta, mint én lol!!!

Six

Megdícsértem a nickjét, erre nekiállt anyázni. Aztán jó szokásához híven nekiállt szidni FS-t. Ez már elég, hogy bepöccenjek. A JS-t meg mapcseten reklámozta miután megpiszkálta a balhéláda tetejét.
  • Sixtail
    Néhányan nagyon szeretnének a múltban élni, ahogy látom. o.O

Bomb, tényleg szép és jó, hogy ennyi mindent tudsz a múltról meg a "magyarságról", de szerintem itt az ideje, hogy a jelennel vagy a jövővel foglalkozz, az több hasznot hoz.
    Elég érdekes, hogy szinte mindent össze tudsz kötni a "magyarsággal" meg a "hittel", még olyan dolgokat is, amiknek abszolút semmi köze hozzá, arról nem is beszélve, hogy semmi keresnivalója egy játék-fórumon.

Az meg hogy téged zavar, hogy valaki nem éppen ért egyet a hiteddel vagy más hitével, legyen az magyarsághoz vagy éppen más nemzetiséghez köze, szerintem annyira érdekel másokat, mint az, hogy én sem bírom a rasszista megnyilvánulásokat, legyen az éppen tőled, Dóztól vagy bárki mástól. (A két példa mivoltát szerintem nem kell megmagyaráznom :D) Én mégsem szólok be senkinek (már egy ideje), elsősorban azért, mert fölösleges, úgysem érdekel senkit. Másodsorban azért, mert megtanultam mi az a tolerancia, amit sajnos elég sokan elfelejtettek az idő múlásával.

Na de ennyi elég lesz erről (még sok is :D). o.o

Dóz, mit tett az a kecses nevű illető? Maki aláírásában is az a név szerepel. 27-32 JS? Gyerünk, mesélj! :D
  • ToshiBá
    Raven!!! >.<!!! Megtöltötted a poharam Te is!!!

Bombom! Calm down! Take it easy! Mondjuk ugyanígy éreztem mikor valaki a nevemben indított lejáratókampányt... De nyugi! Mi tudjuk, hogy nem kaptad vissza a karidat.
  • ReszegKoldus
    milyenek az én fajtáim?
    az "ajjaj :)" hogy van a magyarsághoz kötve?
    meg most ki beszélt a hitről? mert én nem :D
  • w34p0nz
    EC1 shaolin nuker keres klánt Nirvana szerveren, írjatok ha van hely valahol
  • bomb1111
    Megtörténhet hogy az a szó töltötte csurdulásig a poharat.A te fajtáid hitetlen hozzászolásait meg sosem kedveltem.Elnézném őket,de nem akkor ha a magyarsághoz vannak kötve.Elöbb nézd meg a Magyar Címert és utána még beszélünk a hitról.
  • ReszegKoldus
    ez meg érdekes, ha egy szótól ilyen "ideges" lettél
  • ReszegKoldus
    remek!
  • bomb1111
    Én sem voltam ott,de ha hiszed ha nem, az én családomba,még abbol a korszakbol is vannak szájról szájra hagyott események,tanulságok.
  • ReszegKoldus
    nem tudom, nem voltam ott :)
  • bomb1111
    Jajaa,hogyan is mondták annak idején a törökök ? Gyaur ?
  • ReszegKoldus
    nem vagyok hitetlen
  • bomb1111
    És te : mélyen tisztelt RészegKoldus,értékelem az inteligenciádat meg az ismeret tarisznyádat de lassan kezdesz a skorpiofarkamra lépni,azt meg nem tűröm.Lehetsz te a legrendesebbpofák legrendesebbje de amikor kezded kétségbe vonni a magyarság lényegét meg a lényeg hitét,a szólásszabadság nevében úgy elküldlek az anyádba mint talán senki eddig.
  • bomb1111
    Nem tudom hogy mire értetted ezt a ajjajt de ha hitetlen létedre kétségbe vonod a hitemet,nagyon tévedsz.És a legföbb amiben hiszek,az a saját képességem.
  • ReszegKoldus
    ajjaj :)
  • bomb1111
    Sok mindent nem értek de azt hogy ma Bomb1111 be volt logolva azt végképp nem értem.Most itt mondom hogyha netalán valamelyik Magyar volt az az okos aki kitudja hogyan a volt Bomb1111re tett kezet,adja föl ezt a játszmát.Aval nem fenyegetőzöm hogy bannoltatom,hanem direktbe azt üzenem hogy úgyis megtudom ki az és hol lakik,és a pofáját személyesen fogom szétverni.
  • ToshiBá
    ööö. Köszi!
  • unusual
    O.o O-O Mákostarisznya!!!!! GéZé
  • evoo
    Yin server :)
  • ReszegKoldus
    szerintem nem véletlenül volt idézőjelbe téve a "refine rate" azt hiszem ezzel mindent elmondtam :D
  • ToshiBá
    A képekhez meg annyit, hogy nem meglepő, hogy szinte mindegyik VN... Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
  • ToshiBá
    Melyik szerver? a német?
    Bocs. de én oda nem megyek.

Ezúton gratulálnék
    "pinapunci"-nak, hogy sikeresen felbaszott picit. A nick miatt eleve reportolni fogom, és a 27-32 JS-t is magyarázhatja majd a megfelő embereknek. Nem kellett volna pajti. Csak remélni merem, hogy nem maki volt, de mivel nem tagadta, ezért feltételezhetően Ő az.
  • evoo
    Ha már képek, mutatok egy kis ízelítőt mennyivel jobb a "refine rate" a másik szerveren:

http://noob.hu/2010/12/27/0.JPG
  • ToshiBá
    Hát elmondok valamit.

Sok régi új néven tolja. És aki mostantól nem mondja meg, hogy ki volt régen, de ismer azt alapból ridegen fogom kezelni.
    ;)

Ma hajnali 2 kor war volt. Gondoltam kitolom a pofim. Ki ölt meg? Egy BoT nuker. Hát köszi. lol

Kérdés:

Mióta vannak Clan Guardok Datongban? O_o

És egy régi kis Fun Acclaimos verzióból... (látszik, hogy G1 nem figyel :D )

• makiii
    Hát elmondok valamit.. :D
    Van egy nagyon jó játék beli ismerősőm akinek a neve Stanyizlava volt az acclaimos verzión...De ő sajnos nem az...
    Aztán most Stanyi csinált egy LoB nukert ami már EC6-os de nem tudja megcsinálni a role-t mert a questeket nem nagyon érti...
    Szerintem nem neki kell hanem az igazi Stanyizlavának...

@És ezúttál üzenem Stanyizllava- nak hogy változtasson nickname-t mert nem kell a másik nevét lejáratni :)

• ReszegKoldus
    de ő nem játszik, nem tudunk segíteni :D
  • makiii
    Megtáltosodtál , hogy helyesen írsz? :)
    Viccet félretéve a LoB questek képekkel már nincsenek fent sehol sajnos.
    Viszont ha leírod a küldetések nevét akkor szerintem többet tudok/tudunk segíteni :)
  • Stanyizllava
    Szevasztok lécci rakjátok föl a Lob questeket köszi előre is
  • ToshiBá
    ööö...

Kicsit már furcsa a szerencsém. Mindegy. Nem borzolom az idegrendszeredet holmi slotos mansion dropokkal és hasonlókkal. x)
  • ToshiBá
    Nyugalom az ünnepekre. Nem meglepő. :D
  • Sixtail
    Amíg nem kapom vissza én is a karijaimat, addig nem hiszem, hogy felnézek.
    Meg már átpakoltam az összes cuccom másik acc-ra, nincs kedvem megint nyaggatni másokat azzal, hogy visszapakoljam.
    Szóval max jövőre benézek, mert úgy írták, hogy január elsejétől kezdik átnézni a "missing template" ügyeket. Ezért is akarom spammolni a fórumukat, de ha nincs fórum, nem lehet spammolni. ><
  • P0Th3aD
    Gratulálok Dózi...látom abszolúte nem vagy mákos! : ))

Üdv ujra nájndé ben...majd csatlakozom énis vmikor de most pont nem izgat még ha vissza is kaptam a karikat... :D
  • ToshiBá
    Nóri megkapta rendesen. :D

Elfelejtettem frissíteni ezért jött az előző kérdés.
  • ToshiBá
    Hogy írta Law? O.o
    És miért nem vagy már aktív Six?
    És hol van Raven? :D
  • ReszegKoldus
    nekem