--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Ismered a "Megfelelő mérvű testi kényszer" alkalmazásának fogalmát?
Példa erre.:
Vagyok 187cm magas kb 95-100 kilogramm súlyú.
Ha egy Woody Allen tipusú szobacirkáló rámtámad, akkor a megfelelő mérvű testi kényszer alkalmazása kimerül annyiban, hogy a piciny buciját kitámasztva távoltartom magamtól.
Ha egy velem azaonos (vagy nagyobb) ember nekemront mondjuk egy hentesbárddal, akkor ott az illető lábonlövése is belefér a megfelelő mérvű testi kényszer alkalmazásának fogalmába.
Na most képzeld el mi lenne, ha egy országnyi dühös ember özönlene felém ártó szándékkal? Ott nem egyénit kell nézni, hanem az egységet. Azaz sok célzott figyelmeztető fejlövés is leadható gyors egymásutánban sorozatjelleggel. :)
És mivel én lennék a sértett a fennmaradó tömeget akár csoportos garázdaság kísérletének vádjával fel is jelenthetném. A sok hulla pedig a jogos önvédelem kategóriáját merítené ki. ;)
Summa summarum:
Ha lenne elég eszközöm a lokális tiltogatásra, és lenne még pár ember, akik szívesen bevállalnák a poént, akkor megtehetném mindkét akciót. Addig vágyálom marad.
Raven.
Nem vagyok kíváncsi Ghandi filmekre. Ennyi erővel ajánlhatnál Nelson Mandela, vagy Martin Luther King életrajzi könyveket is. Pont leszarom. Most amiban niggerezni sem lehet. Pedig szaros rabszolgának lettek odacipelve drága pénzen. Kis hazánknak is vannak már afromagyar büszkeségeik. Például "fekete dákó"...
A lényeg, hogy engem nem lehet beskatulyázni. Nem buta neonáci szkinhed vagyok. Nem is túlművelt lokálpatrióta. Inkább a kettő keveréke. ;)
És én magamban hiszek.