21072
  • ZzoleE
    Bolcsi karcsit, és bolcsi újcsi évcsit mindenkinek...csi!
  • szabi34
    Sztem keress magad mellé egy SM+ hybet/healert, az a biztos :)
  • w34p0nz
    eh, CoF GB8-on nukerként kivitelezhető? :/
  • unusual
    Igen,meg kell csinálni.
  • szabi34
    Én úgy tudom igen, mindet meg kell...
  • w34p0nz
    srácok, 2nd Role-hoz meg kell az összes RTD questet csinálni? ezzel a CoFban mászkálós időpocsékolással együtt?
  • ToshiBá
    az összes quest az elejétől kezdve... Mire végzek minddel PS leszek lol!
  • szabi34
    Ha ma még grindelsz szólj:D adok buffot :)
  • ToshiBá
    na

Megvan mindhárom kari. Kicsit lol hogy a hybem minden nukja c10. Ha rajtam múlt volna ott rohadnak meg ahol vannak. A másik lol, hogy mindkét warrimnak összes skillje szintén c10. Azok is amiknek majd csak olyan HM környékén kéne annak lenni. Tekintve hogy az egyik warrim GB12 nem is olyan rossz bolt. ?D
    Hybem kapott +8 glovest meg Bracert. :DDDD
  • ReszegKoldus
    ez a 98% honnan jött?
    mert mondjuk itt van ilyen 2001-es népszámlálós adat, ami szerint (a kb 15 millióból) Magyarországon 9 416 015 magyar élt, abból 7 584 115 vallotta magát kereszténynek, ha azt feltételeznénk, hogy az összes nem magyarországi magyar keresztény, akkor 7 584 115 + 5 500 000 = 13 084 115
    ez kb 87% lehetne szerintem
    de igazából lehet jobb lenne megvárni a következő népszámlálást jövőre
  • ToshiBá
    Project ai-nak köszönhetően lett linkem karikiváltáshoz. Google a barátom volt! Karikiváltás done. Lássuk az eredményeket. ;)
  • ToshiBá
    Kizárt. Fórum off. Link meg csak onnan van a visszaigénylős részhez. :S
  • bomb1111
    Nem tudom hogy állsz te a szémokkal de gyere számoljuk össze a Magyar etnikumot és azoknak a kereszténységi arányát.Kb15 millió,melyből 98% keresztény.A megmaradt 2% ateistának avagy liberális vallási közösségheztartozónak vallja magát.Perze igazad van hogy nem minden Magyar keresztény,meg hogy a felekezeti hovatartozás semmmiképpen sen lehet etnikumi meghatározó eszköz.
  • szabi34
    Azt tudom:) azt hittem már template karival vagy fent:)
  • ReszegKoldus
    pusztán kíváncsiságból beleolvastam ebbe, az első két mondat fontos szerintem ezeknél a kérdéseknél :)
    mongolokról mindig ez jut eszembe
  • ToshiBá
    Én voltam. Csináltam 3 karit, és szétnéztem mindegyikkel kicsit. Cseresznyével is beszélgettem kicsit Hefeiben. :)
  • bomb1111
    Jópofa vagy de ne tévesszed össze a nyelvcsopórtot az etnikai származással.Mások a Plutót csak kaptívum égitestnek vélik.A finnugorok etnikumilag a gótokhoz tartoznak és a magyarok akik etnikumilag a mongolokhoz tartoznak csak betársúltak a finnugór nyelvcsopórtba.
  • szabi34
    Inkább gyertek játszani...:D
  • ReszegKoldus
    én az egyik apostol nevét viselem...de ez is lényegtelen szerintem :)
  • ReszegKoldus
    szóval most akkor nem a finnugoroktól származunk
    én még erre emlékszem a "tanulmányaimból", és nem vagyok naprakész ebben, mondjuk én még a Plútót is bolygónak tanultam :D
    vitatkozni nem fogok, de szerintem akkor se kell kereszténynek lennie valakinek ahhoz, hogy magyar legyen...én is meg vagyok keresztelve, látható, hogy mennyit ért, ha ilyen szörnyű dolgokat hordok itt össze-vissza :)
  • bomb1111
    És nagyon szépen megkérlek RészegKoldus hogy e témában ne vitatkozz velem,mert az első Magyar király nevét viselem és volt anyi jóérzésem hogy utánnaolvassak
  • bomb1111
    LOOOOOl maga a Magyar címerben benne van a kereszténység.És azt se nem TE,se nem ÉN találtuk ki.Azért lett a húnból magyar,mert keresztény lett.
  • ReszegKoldus
    ha pl olyasmire gondolsz, hogy valaki gyalázná a magyar címert vagy zászlót vagy bármi ilyesmit, azt természetesen én se nézném el, de szerintem ehhez nem kell kereszténynek lenni

Dózer
    néhány ezer ember meg azért nem jó, mert egyrészt könnyebben észreveszik, másrészt nekik több van az valószínű...akkor már pár atombombával jobban lehet járni és akkor oda se kell menni
  • bomb1111
    HEheee azt a fejfedőt Sábeszdeklinek hívják.Zsidó ide vagy zsidó oda,közöttük is van rendes ember.De szeintem is a jelenlegi válság legnagyobb bűnösei a mértéktelen,pénzéhes zsidók.
  • ToshiBá
    *csápokkal
  • ToshiBá
    A zsidókét mindenképp szabad. Azok nem is emberek csak ilyen izék csápőkkal. amiket a kis hülye sapijaikkal takargatnak. Bár néha pajesz formában kitüremkedik a kalapjuk alól. :D
  • bomb1111
    Első sorban is nem gyaláznám meg a más kulturák jelképeit,de azért elsem nézném ha valaki gyalázni próbálná a saját vallási vagy kulturális jelképeimet
  • ToshiBá
    Elkerülte a figyelmedet a lényeg. A lényeg pedig a jogi blablában van.
    A mit lehet, és a mit szabad között néha rengeteg évnyi fegyház és hasonló finomságok tanyáznak. ;)

@RK

Hidd el van az a fegyvermennyiség amivel a világon bárhova eljuthatsz. Lásd az Amerikanszkij Egybesültovszkij Állatok népes "felszabadító" seregét.
    Amikor én néhány embert írok, akkor pár ezerre gondolok cimbi. ;)
    És öszinte leszek. Itthon még csak a Dohány utcai zsinagógát tudtam egy kis katolikus veselével megáldani. Hánynom épp nem kellett sajna. :D
  • ReszegKoldus
    én inkább arra gondoltam, hogy ez kb olyan mintha a nemzetiszocializmus "születésnapja" Hitler megszületésének napjától számítódna...jó ez nem a legünnepibb példa :D
    a másik részt nem nagyon értem, bár ebben közre játszhat a tény, hogy nem igazán tanulmányoztam a kereszténység értékeit :)
  • bomb1111
    Hehehe,Ezt képzeld magad elé Dodó : 2m+,110Kg+ sportos alak,de egy kb.1,70 es gyerek úgy meggyötőrt hogy az összes csontjaim fájtak bele.Persze kifeküdt az első telitalálatra és én hívtam a mentőket de a lényeg az hogy nem mindennek a lényege a méret)))))
  • ReszegKoldus
    Ha te elmész fegyverrel izraelbe, levizelni a siratófalat, szerintem téged előbb lőnének le, minthogy bárkin "megfelelő mérvű testi kényszert" alkalmazhatnál vagy mielőtt bárkit beperelnél. :)
    arról nem beszélve hogy ott te lennél az idegen, úgyhogy szerintem még kisebb eséllyel indulnál, szerintem ez itthon kivitelezhető lenne, legalábbis itt el tudom képzelni, hogy még a "sértett" pereskedhetne
  • bomb1111
    Valahol igazad van ha figyelembe veszem a naptárváltozást.De szerintem nincs igazad ha MAGYAR létedre kétségbe vonod a kereszrénység értékeit.
  • ReszegKoldus
    Na hát arra meg aztán végképp nem gondolok :D
    viszont akkor én meg annyiban javítanálak, hogy annak a 2010. születésnapjára meg várni kell még szerintem...
  • ToshiBá
    Ismered a "Megfelelő mérvű testi kényszer" alkalmazásának fogalmát?

Példa erre.:
    Vagyok 187cm magas kb 95-100 kilogramm súlyú.
    Ha egy Woody Allen tipusú szobacirkáló rámtámad, akkor a megfelelő mérvű testi kényszer alkalmazása kimerül annyiban, hogy a piciny buciját kitámasztva távoltartom magamtól.
    Ha egy velem azaonos (vagy nagyobb) ember nekemront mondjuk egy hentesbárddal, akkor ott az illető lábonlövése is belefér a megfelelő mérvű testi kényszer alkalmazásának fogalmába.

Na most képzeld el mi lenne, ha egy országnyi dühös ember özönlene felém ártó szándékkal? Ott nem egyénit kell nézni, hanem az egységet. Azaz sok célzott figyelmeztető fejlövés is leadható gyors egymásutánban sorozatjelleggel. :)
    És mivel én lennék a sértett a fennmaradó tömeget akár csoportos garázdaság kísérletének vádjával fel is jelenthetném. A sok hulla pedig a jogos önvédelem kategóriáját merítené ki. ;)

Summa summarum:
    Ha lenne elég eszközöm a lokális tiltogatásra, és lenne még pár ember, akik szívesen bevállalnák a poént, akkor megtehetném mindkét akciót. Addig vágyálom marad.

Raven.

Nem vagyok kíváncsi Ghandi filmekre. Ennyi erővel ajánlhatnál Nelson Mandela, vagy Martin Luther King életrajzi könyveket is. Pont leszarom. Most amiban niggerezni sem lehet. Pedig szaros rabszolgának lettek odacipelve drága pénzen. Kis hazánknak is vannak már afromagyar büszkeségeik. Például "fekete dákó"...

A lényeg, hogy engem nem lehet beskatulyázni. Nem buta neonáci szkinhed vagyok. Nem is túlművelt lokálpatrióta. Inkább a kettő keveréke. ;)

És én magamban hiszek.
  • bomb1111
    Csak annyiban javítanálak ki hogy az a 2010 ik születésnap immár nem a valakié,hanem VALAMIJÉ.És az a valami a KERESZTÉNYSÉG.
  • ReszegKoldus
    "Ez az ünnep a szeretet meg a békesség ünnepe"
    ez szerintem is így van, és nem az jut eszembe róla hogy valakinek a 2010. születésnapja :)
  • bomb1111
    És amig el nem felejtem,Kedves,Krisztusban Szeretett Testvérem : Ne tévezd össze a hitet a papok által prédikált baromságokkal.
  • bomb1111
    Csak azt szeretném megemlíteni hogy azért az se semmi ha több mint félmilliárd ember emlékezik egy születésnapra.És ez immár a 2010 ik.

Kedves RészegKoldus barátom ! Mindenki hisz abban amiben akar.Igazad van,keresztes háborut csak a keresztesek indithattak.De kérdem én hogy mi lett volna ha annak idején nem lettek volna olyan GENETIKAI tisztogatások ? Ne itéljetek engem rasszistának,de ha mindenki csak a kunyhója elött csücsűlve várná a szájbarepülő sűltgalambot,lett volna ma pl.internet ? Ez az ünnep a szeretet meg a békesség ünnepe.Menj ki az utcára és az első rászorultnak adj valamit ami hasznos számára.Aztán meséld el hogy milyen érzés ha tudod hogy valakinek hasznos segitőkezet nyujtottál.

Áldott Békés Karácsonyt mindenkinek és csak annyit szeretbék még hozáfűzni hogy mindenki eljut abba a korszakba amikor sajátmagába fordulva megkérdi : DE MIBEN IS HISZEK ÉN ?
  • Sixtail
    Az még messze van. :D

Én pár pirulát ajánlok neked Dóz, látom most különösen jól esne. :D
    Azt a "megtehetnéd" részt meg nagyon "megnézhetném", lol.

És mióta nincs G1 fórum? >_>
  • Blood Raven
    Ajánlom neked a Gandhi cimü filmet neked biztos tetszeni fog
    és BUÉK mindenkinek!