9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden tiszteletem azé, aki még így is kitart a játék mellett... 😊 Kérdés megéri-e...
Sziasztok igen sokaknak behalt gg haveromnak se ment nekme meg megy o,O.Persze semmit nem érek vele mert a fõ kari liában vanxD
Hali

Ahogy latom valahogy de mindig hetveger sikerul ez a jo kis gg error event. hogy szopjanak hanyatt...inkabb necsinaljanak vele semmit mint hogy elkurjak es pont hetvegre amikor tolhatnánk...ennyit a G1 észjárásról...ettol meg a 1éves unokatesómnak is tobb esze van!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Üdv!

A Gameguard ahogy Csita is írta meghalt. Azt gondoltam hogy csak nekem, de akkor ezekszerint nem. Ha valakinek esetleg mûködik az jelezze itt! Bár kétlem, hogy egyedi esetrõl lenne szó.G1-nek nem megy ez a dolog sehogysem.<#idiota>

További minden jót mindenkinek!<#wave>
makiii
Na végre GG is meghalt. <#nevetes1>

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Vettem is jó sokat, hátha jó lesz még valamire.

I S A e o e m o w s m !

Dehogy. Most kell coint venni, mielõtt még bezár a bazár <#taps>
Remélem minél többen vásárolnak <#eplus2>
LordTusy
Tarts pár hét szünetet és gyere vissza higgadtan.<#papakacsint>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Nagyhirtelen ki is instalaltam a gamet, mert nan is halott.
Az a rohadék kitorolte meg a capturoket is.
Tele van a tokom a 9Dvel, .....

Yang: Skandi- senior shao wari

BarackHUN
Fórum is meghalt, ha esetleg valaki oda is akarna menni 😄

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
<#taps>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
El nem hinnéd mégis milyen nyugodtan fogok aludni éjjel 😄

I S A e o e m o w s m !

Jóhírek!

Elvileg HZ/NC felrobbant, és a detonáció akkora volt, hogy reggelre még ZZ-t is kifüstölte. Szóval, aki ezeken a mapokon volt, nyilván most nem tud gémelni.

A hétvégi "epic" event nyilván az lesz, amit elég sokan már megjósoltak. Egy nagy semmi. 😄
Kedves GMek beírták, hogy még mindig nem tudnak eventet csinálni, mert... sok ok volt, lusta vagyok mind leírni. 😛
Ja, de a végére odaírták, hogy még bármi történhet. 😊

Ezek után jó gamet és kellemes 7végét mindenkinek! 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
A legérdemesebb ha hacket veszel.
Úgy a káposzta is jól lakik, meg a kecske is megeszi a farkast.

I S A e o e m o w s m !

Sziasztok. remélem hogy egész hétvégén szar lesza 2 map és akkor megint nem tudom tolnia warim-.-Ezeknek mindig van valami bajok, megint miért nem enged be warimra,😄
Sajnos én nem hackelek, de nem is vásárolok ezektöl semmit. Így meg szar a játék. Talán érdemesebb hackelni, mint pénzt költeni ilyen baromságra. De erre mindenkinek magától kell rájönnie, vagy a saját kárából tanulnia.
BarackHUN
Beeeeeee

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Valóban...értékelné.Lévén könyvtáros rögtön katalogizálná is és a cetli alján a megjegyzés adatcsoportba beírná,hogy a szerzõk sürgõs pszichiátriai kezelésbe vétele erõsen ajánlott.<#hehe>
A korábbi kérdésedre csak annyival válaszolnék,hogy nem...tõled el is várom,hogy jobban érdekeljen egy állat halála,mint a játék aktuális állása.Te a természet gyermeke vagy.Ugyan nem vagy szép,se érett...de némely részed édes és ezért megtartunk.Te vagy a mi Barackunk,aki összeköt minket,a szobába ragadt;procigõzön tengõdõ;napfényt rég látott kockákat a külvilággal.(Egyébként néha elgondolkodom,hogy Te tényleg Barack vagy-e...sokszor Bari-nak becézünk,és amúgyis olyan kis szelíd jószág vagy...nem lehet,hogy valójában Bárányka vagy?<#wow2>)
Ma már talán utoljára írok,szóval nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!<#wave>

Tudom, de bírd ki, nem tart sokáig (vagy igen 😄).
Majd valahogy túléled. 😛

BarackHUN
A csudimudiba, épp be akartam logolni 😞

I S A e o e m o w s m !

Nanchang és HZ kiütve.
Vagy lehet minden map, igyekezzetek most nem dct kapni. 😄

BarackHUN
A dolgozatba meg írd le a köztünk folyó már-már regénnyé alakuló eszmecserét, a prof értékelné szerintem (és nem 1-esre).

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ha hyp kutyája meghal az engem jobban érdekel mint az, hogy éppen mi a napi gift.
Ettõl rossz ember vagyok?<#ravasz1>

I S A e o e m o w s m !

makiii
Nekem meg DC Premit is adtak.. 😄 megszorozzák minden órában 200-al a dc-im számát.. Tusy,Grab köszi a helpet !
a sp33d pillekrõl annyit hogy: Ajándék lónak ne nézd a fogát !

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Sokan fikázzák G1et meg Indyt, de ez a "bennragadok" mégtöbb emberrel elõfordul. 😊
Ma egyébként 3 speed pill az ajándék. 😉
Én kb pont lekaki,hogy Hyp-el mi van. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

LordTusy
Nem...amikor 20 oldalas beadandón dolgozom nem loggolok be egy percre sem,mert ha bennragadok 9D-ben a büdös életben nem lesz kész.<#papakacsint>
Sok értelme van a fórumnak,ha ezekhez hasonló infókat nem rakunk ki...
(Fogadjunk,ha Hyp kiírná G1-fórumra,hogy meghalt a kutyája fél napig jönnének a jobbnál jobb hozzászólások itt SG-n.)

Mindenféle finomság volt! Az offolás megy, de az h beloggolj 1 percre, az nem? :-)
Tegnap volt tükör,ma IS.

LordTusy
Nyafogni a hackerek miatt meg G1-et/Indy-t fikázni...az megy,de egyik zseninek se jutott eszébe kiírni,hogy ma Iron Separator az ajándék.Adtak esetleg Jade Separator-t vagy Quillins Mirror-t vagy akármi más használhatót is?
Legközelebb majd akkor hisztizzen valaki az offolás miatt,ha ír valami hasznosat...<#miaz>

Mindig is lesznek hackerek,meg csalók akármilyen gamerõl beszélünk szerintem. De a sok VN-el kéne kezdeni valamit,mert azok hozzák be a sok " rosszat " ide.

4 játékot játszottam, ami GG-t használ.
Mind a 4ben voltak hackerek, bot-grinderek, duperek és a többi.
A 4 gamebõl 2ben nagyon sokat láttam belõlük, a másik 2ben meg közepes mennyiséget.
Szóval szerzõdés ide vagy oda, ha GG béna. Egy darab papír nem fog ezen segíteni. Ha GG-nél maradnak, akkor marad minden nem kívánatos dolog ugyanígy.
Ki kéne próbálniuk valami újat, de az túl nagy meló lenne, arra meg lusták szerintem. 😄

G1 megvette indy21tõl a 9d közlési jogot északamerikára meg európára.A GG,ami egy biztonsági szolgáltatás,indy21 hatáskörébe tartozik.Tehát ha indy21 nem tud hatásos biztonsági(antihack,antiscam,antikeyjam,stb)szerzõdést kötni GG vel vagy bármely MMRPG pajzsrendszerrel,nem G1 hibája.De ettõl eltekintve én többet várnék G1 éktõl.Pl.a 9d bezárását,mert egy hackerekkel,scammerekkel tele játékot nem lehet eladni épeszü embereknek.
Látom ideges lettél. 😄
Take it easy! 😛

LordTusy
Mond meg nekik Law!<#vigyor1>(GG-hez meg úgy kb a technikai részhez semmi közük,õk max megszorongathatnák Indy21-esek tökét,de ez igazából mindegy...)

bocs six es hali nemtudok belepni mindig valami hibat ir ki h szopjanak le egesz g1 cég egy low buzi banda aki impotens kocsog

nekem behalt a gg a qva istenit

Anderszon meghalt,Hófehérke kurva lett és a 7 törpe beállt a ...... Na mindegy,A mesének vége.A NYUSZI meg elment fûrészt kérni a rókától,ha ismeritek a viccet.
BarackHUN
A húsvéti nyuszi igazi, ha nem akkor lesz egy kellemetlen beszélgetésem a szüleimmel<#gonosz3>.

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
Miii?? hogy a gumimaci sem igazi? ááá... pedig nekem azt mondta, hogy mindenki látja õt úgy mint én... de, de ugye a húsvéti nyuszi, õ igazi ugye? vagy hazugságban éltem eddig? <#sir>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ok,veszem a lapot)))))És ha elnézitek a jövendölési hajlamomat : G1 ejteni fogja ezt a 9d t.Miért ? Hack,dupe meg miegymás,ami ellen semmit sem tud kezdeni.A játék tartalmi része mainapig is indy21 kezében van.Indy21 meg szarik a dolgokra.Bár ne lenne igazam,de G1 komolyabb cég,mintsem egy szedett-vedett indy21 es játékot fölszedjen.Hogy van IM ? szarklájméknál a függönyzárás elötti percekben is mûködött az IM.Na de ahogy mondjátok, várjuk meg a végét.De nekem Hyperion 3 napos hallgatása nem sok jót sugall.
BarackHUN
Talán igaz volt, talán nem.
Olyan ez mint a gumimaci, ha hiszel benne akkor létezik és látod<#love12><#szeret><#love11>

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
Dehát Tusy és Bari én azt hittem, hogy minden igaz volt amit mondtatok...<#rinya>

Remélem a kapcsolatunk nem volt kamu...<#rinya><#szeret><#rinya>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

BarackHUN
Csúnya gonosz ember vagy, ha szarkasztikusan kezeled a halálhíremet, és mélységesen sajnállak<#sir>.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Nem is tudtam, hogy a túlvilágon is van internet. De ezek alapján annyira nem lehet rossz a helyzeted akkor.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Köszi, hogy méltóságteljes lett a halálom, megijedtem hogy az AIDS visz el amit az afrikai tiniktõl kapok.

I S A e o e m o w s m !

Helyes, a happy ending-ek már unalmasak. 😄

LordTusy
Wow...csak keresztre ne feszítsetek...
Az elmúlt 5 napban senki nem írt semmit a játékról az ajándékokat leszámítva.Gondoltam a kongó ürességnél egy kis "végtelen történet" játék is jobb.Én indítottam a hülyeséget,ne Bari torkának ugorjatok...max azért,mert #16189 pöttyet obszcénre sikerült.
Bomb, ez nem hazugság,egyszerû fikció.Ennyi erõvel minden irodalmi mû hazugság.Petõfi,Arany,Madách,Ady,Gárdonyi,Móricz,Tamási,Jókai és Mikszáth mind hazug disznók és az elsõ mûvüknél el kellett volna hallgattatni mindet.(Csak gyorsan végignéztem a könyvespolc magyar részén.)Nem kell mindig mindent olyan komolyan venni.Lazíts...kapcsolódj be a történetbe és tereld értelmes mederbe vagy mit tudom én.Az egész lényege,hogy mindenki kedve szerint formálja.
Tudom,hogy ez 9D fórum és ez elég nagy offolás,de jelenleg nincs semmi a játékkal kapcsolatos fontos infó vagy érdekesség,esetleg újdonság.Pang a játék és a bossok spawnidején vagy az adott napi ajándékon/eventen kívül szinte minden egyéb csak ismétlés lenne.Annak meg hogy 17000 hozzászólásban leírjuk ugyanazt kb semmi értelme.
A pénz dolgon ne görcsölj!Még el se indult a verzió,de már írtad hogy nem veszel semmit.Ha neked az úgy jó,ne törõdj semmi mással!(Én se tervezem,hogy pénzelem G1-et...egyenlõre.)
Érdeklõdõknek a történet vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barit sikeresen átszállítottuk egy spanyol magánklinikára.Az elsõ 10 órában minden zökkenõmentesen ment,ahogy kellett.Bari örült,mert nem kellett tovább bujkálnia a föld alatt,rengeteg ember közt volt,akikkel tudott is kommunikálni,és körülrajongták a könnyûvérû,csinos spanyol ápolólánykák.(Egyébként mázli,hogy elvittük abból az arab kis faluból,mert délután háromkor ott ért a felszínre a 4-es metró egyik fúrófeje.)Hogy rövidre fogjam a dolgot: a feletteseim gyanakodni kezdtek,ezért rövidebbre húzták a pórázom.Kiderítették hol rejtegetem Barit,akit egyébként nekem kellett volna letartóztatni,és kivezényeltek egy egységet az elfogására.Szerencsénkre Bari idõben váltott Rambo üzemmódba és kinyírta az ügynököket,a klinika betegeivel és teljes személyzetével együtt.Megvolt a nagy golyózápor és a tûzijáték,egy akciófilmben most minden megoldódna és boldogan élnénk míg meg nem halunk...De esetünkben nem ez történt.Sira-t és engem életfogytig börtönbe küldtek bûnrészességért,Barit meg elvitte a szifilisz.

Bocs,hogy ilyen hosszúra sikerült!Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!(Õszinte részvétem annak,aki végigolvasta az én kis agymenésem.)

*ezt.... ( is )

Ez mindenki maga dönti el. Elég jól látod a dolgokat..... Tehát már a választ is tudod! 😊