• Udead
    Üdv mindenki.Six az van az éjjeli baglyokkal hogy mióta bebugtam a bot nukerem és warim:D azóta ha meglátok egy black clanost rosszul leszek mert eszembe jut mit buktam el szóval whitot tolok:DAmit tök sajnálok mert fs nagyon bejött de talán elmúlik ez a z érzés..Jelenleg harakiriben tolom és nem rossz liga jó fejek.ps 12 beggar nuekrrel voltam vohba és majdnem meghalt templecate kaikról ennyit..És most nem nagyzolok tényleg majdnem meghalt ....Nem tudom hogy csinálta lehet nem nyomta be shiledeket meg egyebek nem volt rajta cuc de baszus...amúgy anno accalim küldött üzit hogy templacate...mert éne z tmos tudatam meg eddig abban a naiv tévhitbenéltem hogy majd csak be kelll írnia régi past meg un t és megy is:Dna mindegy:Dlassan meg vana második secund roles os karim amit remélhetőleg msot már tényleg nagy szintre húzok.Úgyan is a warimnak cucok ... nélkül olyan szörnyű sebzése volt és lassú volt hogy előrelátóan lemondtam róla...A nukerm egész jó még egy 600 def set rá meg def buf bookok és szép defem lesz már csak 2 4 slottos deco kéne meg 90 napos premi de majd nagyobb szinten meg amikror lesz annyi fölös lé meg hit hogy áldozzak..Sok sikert az fs eknek és minden magyar gamernek, bár véleményem szerint nem fog üzemelni sokáig a játék de ki tudja hátha.örülnék neki ugyan is ezen kívül semmi más nem tetszik....Kellemes ünnepeket mindenkinek béke