9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Petya: Vigyázz a szádra, az FBI nem szarral gurigázik, nehogy baleset érjen<#sir>#sir>.
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
De ezt jeleztem a váltás elõtt is 😛
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Ettõl rossz ember vagyok?
Remélem nem, akkor ki kell dobjam a plüssállataimat<#rinya>#rinya>.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Döntöttem, és csak az utóbbit vettem be, nem szeretném barnára festeni a kunyhómat, nos ezért vagyok fent.
I S A e o e m o w s m !
Mért is vagy Te ilyenkor még ébren?Holnap korán reggel mész melózni az ültetvényre a többiekkel,nem?Aludd ki magad,nehogy utcára rakjanak,mert nem bírod a munkát!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Mit csinálsz,ha belövik a helyet az IP-d alapján,mi?Lett volna 5 csillagos búvóhelyed és szabad kijárásod egy új személyazonossággal,erre Te mit csinálsz?Részegen kikotyogod a teljes sztorit egy ázsiai sztriptíztáncosnak...Tényleg dögös volt a csaj,de akkor se szabadott volna csak így kitálalni neki!
A randival kapcsolatban remélem lesz valami fejlemény a hét folyamán!Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint amúgy se tudtam volna részt venni az eseményen,mert egy édes kis gyümölcs rengeteg pluszmunkát csinál nekem...<#vigyor1>#vigyor1>
Bari maradj nyugton a seggeden és várj türelmesen!Már intézzük a következõ helyed.Egy magánklinikára küldünk majd,ahol a személyzet tudni fog mindenrõl.Luxus körülmények várnak rád és ezúttal az emberi kapcsolatokat sem kell nélkülöznöd.Kitartás!
(Lesz pár könnyûvérû nõvérke is a klinikán,de ha kikezdesz egy beteggel repülsz,szóval bírj a véreddel!!!)
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!
Többet nem mondok, Tusy így is tajtékzani fog -.-
I S A e o e m o w s m !
Sajna ez van. Ezt dobta a gép.
Majd máskor összejön.
Live: DoZeR 982
Menj azért el, legfeljebb potyára mentél oda.
Barack is out.
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Az okok között szerepelhetne:
Pot Istentelen frigyre lépett egy Barlangi Trollánnyal.
Barack rejtegetése miatt Tusy súlyos leszidást kapott Mulder ügynöktõl, hogy milyen jogon rejteget egy barack formájú idegent az 51es körzet egyik budijában.
Csápi kolléga visszakerült a helyére, egy molylepke szájára.
Engem arabnak terroristának néztek, hiába mondtam hogy terrarista, és letiltották a repülésemet haza. A filateristára is csúnyán néztek, és LSD-s kérdéseket tettek fel.
Az okok sajnos nagyon is tényszerûen hatnak, és a valóságtartalmuk megkérdõjelezhetetlen.
We will update this post if we have any information from Indy.
Sorry for the inconvience!
Best regards
Hypergeek
Live: DoZeR 982
azt írja ki hogy " Not the current event "
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
de acclaimnél ez már nem mûködött a vége felé azért nem is írtam, szerintem itt se megy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Igen, dátumátállítással vettem volna ki, de ilyen trutyikért nem loggolok most be. 😊
De ha véletlen lenne valami használható is, mint pl. JS vagy forever deco 4 slottal és über statokkal, akkor majd informáljatok please! 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
Ezek szerint a Velence-i oszlopok is a kivételbe tartoznak! : )
Apokalipszis - BOT warrior
De, hogy jön ez az én kilátástalan helyzetemhez?
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Na miujság srácok?!?! Megy a 9D powa? Remélem jól szórakoztok, ha nem akkor menjetek friss levegõre! Szép 7végét mindenkinek aki melózni fog esetleg annak meg kitartás! 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Várom a szerdát, lécci hozz pár szappant, centis kosz van rajtam.
I S A e o e m o w s m !
Bari ügyesen lebuktattad magad,köszönöm...Elvileg 2-3 óra múlva odaérnek a kollégák és átszállítanak &@£$ßÐð-ba, ahonnan €ðÄ#&@-t érintve £ß$@-ben kapsz új búvóhelyet.Most luxus körülmények közt leszel az elõzõhöz képes.Ugyan meleg vized itt se lesz,de nem is lesz rá szükség.Az étkeztetés kicsit keményebb dió,de valahogy megoldjuk.Jah,ügye megvan még az a fekete mágneskártya,amit felszállás elõtt adtam?Most lesz rá szükséged,úgyhogy semmi esetre se hagyd Dusanbéban!Jó utat!Ha minden terv szerint megy meglátogatlak szerdán.
Szép napot mindenkinek!(Még pár óra és online leszek!Rettegjetek!<#vigyor1>#vigyor1> )
I S A e o e m o w s m !