21072
  • ToshiBá
    "az őslakos"
  • ToshiBá
    És nem lett volna inkvizíció, és nem kellett volna a sötét középkor nagy elméinek eretnekség vádja miatt visszakozniuk (vagy meghalniuk), nem kellett volna at őslakos indiánoknak megtagadni a saját isteneiket a "szent" misszionáriusok "kedves" kéréseinek eleget téve, stb-stb...
    Mindettől függetlenül.:
    A Római Katolikus Egyház tudja a mai napig a legnagyobb pompájú vallási bulikat tartani a világon.
    A fejrázós transzban rángatózó zsidókkal végignézetném a siratófal általam elvégzett levizelését, miközben hangosan tagadnám azt a holokauszt nevű szarságot, amit a kommersz média egyfolytában a pofánkba akar vágni.
    Az idióta gyökkettő "dzsihádvandinamitotnekem!" araboknak meg mókás Mohammed karikatúrákat rajzoltatnék a házfalaikra. Hogy miért? Mert megtehetném.
    Az indiaiakra most nem térnék ki különösebben. Ott azt a félkontinenst ahogy van süllyeszteném az óceánba.
  • ReszegKoldus
    részemről a többi is bekaphatttya...keresztények nélkül meg nem lettek volna keresztes háborúk pl :)
  • ToshiBá
    Nem vagyok (na jó de vagyok) rasszista! De ez alapvetően az egyik legfontosabb (ha nem a legeslegfontosabb) KERESZTÉNY ünnep. Ehhez a zsidóknak kb köze nincs. A muszlimoknak meg még annyi se! Ők eleve bekaphatják. Bár a zsidók nélkül nem lenne ennyire megosztott, és színes (vérrel festett, gyémánttal díszített, aranyba foglalt) az élet.
    A kis barna pelenkásfejű szakállas gizmók nélkül meg nem lenne nájnileven, meg olajháború.
    Ezektől függetlenül bekaphatják.
  • Sixtail
    Happy karácsonyt. o.o
  • MadeInHell
    Kellemes kairi hányást!
  • szabi34
    Hugi! Norbi azt üzeni hogy a játékban válaszolj az announcra:)
  • miamoto
    Az a female shao monk ott van a 1.falu bejáratánál Jinan-ban ahol az őrök sétálnak!Nincs a map-on megjelölve.Csak odamész rákattintasz és ott a quest!A többit ott megtudod!:)

és mégegyszer, Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • w34p0nz
    Jó estét mindenkinek, kellemes ünnepeket.

Lenne egy problémám: a Nine Dragons Jade Wall nevű questet (kis RL szintű fehér RTD quest) felvettem, majd nem csináltam meg rögtön, hanem el mentem két másik RL szintű Road To Karma questet leadni... azóta nem látom a questeket a mini map-en, és nem is tudok újakat felvenni. Valami female monkot kellett volna megkeresni abban a Nine Dragons Jade Wall questben, de azt sem találtam meg. Mit lehet ilyenkor tenni, ez egy bug, vagy csak valamit rosszul csináltam?
  • P0Th3aD
    jaja Boldog Hanukát és ne játszatok túl sokáig a dreiderrel!

Visszatérve arra hogy Luke szülinapját sem és hogy ienkor sem vkinek a szülinapja jut eszedbe...Sajna nekem csak erről szól!
    És holnap már közelebb leszek a 30hoz mint a 20hoz :F Doh >.<

Jó zabálást és békés boldog karácsonyt : ))
  • janess
    Kellemes Karácsonyt mindenkinek,még a rasszistáknak is.
  • unusual
    Kellemes,Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!
  • makiii
    Vagy az ötödik tányér halászlé után :)
    esetleg az alkeszek a pálinkák után :)

Mindenkinek boldog és békés karácsonyt kívánok !
    Újévre pedig , bort , búzát békességet , Holdra kilőtt kissebséget ! :)
  • ToshiBá
    On (Bari kedvéért: Off)

Látom most sem késtem le semmiről. Majd lesz játék az elkövetkező pár napban (vagy nem), és akkor kiváltom a karaktereimet.
    Addig is mindenki higgadtan bambuljon a 2. kiló beigli után a kakaós bögréjére! :D
  • ToshiBá
    Faszbúkon már megtettem, most itt is.
    Minden számomra kedves játékostársamnak kívánok Békés-Boldog Karácsonyt!
    A zsidók továbbra is leszívhatnak, a muszlimokkal együtt. ;)

TyumTyum! :)
  • RetekRudi
    figyu,karácsony alkalámobl minden elmarad :D ,majd január 1. -től lehet játszani megint xDDD addigis kellemes ünnepeket :D
  • Udead
    Amúgy lehet csak azért fogy mert mindenki kajálni ment:DVagy mert én sem tudok beloggolni nem tud kapcsolódnia szerverrexDEz kész.G1 heheheÉs hol az ünnepi event buf?:DMeg a im cucok?:D
  • lolkaésbolka
    Elég ügyesen megcsinálták a régi karik reinkarnációját. PS7-es kariért hermit 12-est, a hermit 5-ösért is hermit 12-est adtak vissza.
    PS-en elég gány grindelni, ráadásul amelyik kari hermit5-röl 12-es lett az most nem tud már SrS-ben lootolni BE-t mobokbol.

Még jó, hogy most nem lehet játszani, ez a lehető legjobb ajándék, karácsonyi event.
    Boldog Emo-s Karácsonyt Mindenkinek!
  • szabi34
    Még g1 fórum se megy szóval itt valami baj lehet... majd hétfőn kijavítják biztos :)
  • Udead
    A karácsony álszent ünnep.Én minden nap a családdal vagyok:DÉs nem csak karácsonykor szeretm őket meg nem csak karácsonykor veszek ajándékot, ha kedvem van veszek..:DAmúgy beszart nekem a gamerfirst én nem tok loggolni:Dyeahhh:DÉn utáloma karácsonyt unalmas szar még breakelni sem tudok elmenni mert zárva a termek 3 nap punnyadás lustulás és hízás:DAmúgy mindenkinek kellemes ünnepeket:DA ps 12 kari nem tudom mit csinált amúgy, azon is meglepődtem hogy csak 3-4 % okat sebzet a bosra:D
  • ReszegKoldus
    azt átéreztem eddig is, de ahogy Luke Skywalker születésnapját se ünneplem úgy itt se valami születésnap jut eszembe :D

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • RetekRudi
    egyre csak fogy a nép a szerókról,Nirvana másfél orával ez előtt 34% -nál volt,most csak 15% ,ennyit erről ,karácsony van szard le a game-t és legyél a családdal,ünnep van
  • RetekRudi
    amugy,ha megnézitek a szerver státuszt,egyre kevesebben vannak fent...
    nekik is kezd beszarni a game,amugy most h nincs GG annyi hack megy,példa Nirvana szerón egy HD nuker recast hacket tol, ezt képzeld el ugy templates gb12 es szintű,és egymás után tolja az fc10 es nuke-t vagy példa a stun nuke-t lolz.....
  • BarackHUN
    Szerintetek nem függhet ez össze pl azzal, hogy Karácsony van?
    Gondolok itt arra, hogy most rakják be az Eventet, vagy a másik opció, hogy mindenki a családjával van, és leszarják a 9d-t(beleértve a hindu vallásos indiai G1 staffot is)? :D
  • szabi34
    van más játék is...
    Na de komolyra fordítva a szót. Ez nem is lenne hülyeség amit mondtál. :))
  • RetekRudi
    ha arra céloztok h nem lehet belogolni,és szerver mégis van,akkor dettó,nem tom lehet azért nem jó most a 9D hogy ne a gép előtt üljünk hanem a családdal legyünk :D
    kitudja......
  • miamoto
    Nekem sem!Valamit megint szaroznak!Hmm...
    Pedig a szerverek mennek........francba!!!
  • szabi34
    Nekem sem megy.
  • Stanyizllava
    Am nektek is szar 9d ? vagy csak nekem mert azt írja szerver hiba van.
  • Stanyizllava
    Boldog Békés karácsonyt mindenkinek itt a SG-n :D:D:D:D
  • BarackHUN
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek, még Lin-nek is, tudom nem hiszel egy sci-fi történetben, de azért érezd át a Karácsony Szellemét :P
  • bomb1111
    Áldott Karácsonyt mindenkinek
  • RetekRudi
    sziasztok,szeretnék az itteni embereknek és a családjuknak nagyon,nagyon,nagyon,nagyon,nagyon BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Remélem olyan jó nektek a karácsony amilyen nekem,kellemes ünnepeket srácok.
  • miamoto
    Sziasztok!Valaki tud már valamit az elmaradt karikrol?Ki akarják egyáltalán javitani ezt a hibát vagy bele fájdul nekik a ...?Ha valaki tud valami infot erröl irja ide légyszi!Kösz!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Peter55
    Dupla...

Mondjuk elég természetesen, hogy az ember ezen a szinten nem hal meg WT-ben - nem szól be - csak a template karik minőságáre akartam célozni. Mellesleg full buffban 2,9K deffem van a 2nd role ruha hiánya miatt.

Kérdés, mitől is olyan rossz a template kari? Semmitől, csak kellene rá adni cuccokat...
  • Peter55
    Nem tudom milyen PS nuker volt az, de én WT-ben és SRS-ben sem haltam meg HM12-ön. Oké persze, nuker meg minden, de PS12-ön VoH-ban?
  • Udead
    Üdv mindenki.Six az van az éjjeli baglyokkal hogy mióta bebugtam a bot nukerem és warim:D azóta ha meglátok egy black clanost rosszul leszek mert eszembe jut mit buktam el szóval whitot tolok:DAmit tök sajnálok mert fs nagyon bejött de talán elmúlik ez a z érzés..Jelenleg harakiriben tolom és nem rossz liga jó fejek.ps 12 beggar nuekrrel voltam vohba és majdnem meghalt templecate kaikról ennyit..És most nem nagyzolok tényleg majdnem meghalt ....Nem tudom hogy csinálta lehet nem nyomta be shiledeket meg egyebek nem volt rajta cuc de baszus...amúgy anno accalim küldött üzit hogy templacate...mert éne z tmos tudatam meg eddig abban a naiv tévhitbenéltem hogy majd csak be kelll írnia régi past meg un t és megy is:Dna mindegy:Dlassan meg vana második secund roles os karim amit remélhetőleg msot már tényleg nagy szintre húzok.Úgyan is a warimnak cucok ... nélkül olyan szörnyű sebzése volt és lassú volt hogy előrelátóan lemondtam róla...A nukerm egész jó még egy 600 def set rá meg def buf bookok és szép defem lesz már csak 2 4 slottos deco kéne meg 90 napos premi de majd nagyobb szinten meg amikror lesz annyi fölös lé meg hit hogy áldozzak..Sok sikert az fs eknek és minden magyar gamernek, bár véleményem szerint nem fog üzemelni sokáig a játék de ki tudja hátha.örülnék neki ugyan is ezen kívül semmi más nem tetszik....Kellemes ünnepeket mindenkinek béke
  • sylvanor
    Be állítottam a prioritást normál alattira(aztán felettire is), biztos, ami biztos és semmi előrehaladás.

Lassan nem marad semmilyen lehetőség a probléma orvoslására.
  • sylvanor
    Nem, nem azt állítottam át.
    Prioritás és Affinitás nemugyanaz. A Prioritás vmi olyasmivel kapcsolatos, hogy mennyi teljesítményt fordítson a gép rendszer az adott programba.
    Affinitásnál pedig konkrétan azt állítjuk be, h ha több magos procink van, akkor azok közül hányat és pontosabban melyiket akarjuk használni.
    Azért sem ugyanaz, mert pont egymás mellett van a 2 menüpont, szóval valószínűleg mindkettőnek más a feladatköre.
  • evoo
    Ehh...
    Szóval ha az ugyanaz, csak más szóval Win 7 alatt, akkor ne a legalacsonyabbat válaszd. XP-n van:
    -Valós idejű
    -Magas
    -Normál feletti
    -Normál
    -Normál alatti
    -Alacsony

A programok rendszerint normálon futnak. Ha a 9D normalon fut, akkor szinte képtelenség MSN-eznem közben, vagy netezni, vagy akármi.
    Ha alacsony, amire szerintem te állítottad, akkor a rendszer le fogja szarni a játékot, és ez ezért tart sokáig betölteni.
    Szóval próbáld meg a normál alattit. Nekem azzal működik.