• sylvanor
    Sziasztok.
    Le töltöttem a játékot.
    Feltelepítettem.
    A Launcher-ben rá kattintottam a Start-ra...ÉS:
    Első próbára vagy fél óra volt mire el ért a bejelentkező képernyőig.
    Próbáltam azt, hogy újra indítom. Nem jó.
    Több helyen is láttam, hogy a dual-core proci-val baja van. További keresgélés után rájöttem, h az Affinitás beállításával lehet ezt módosítani. Meg is találtam ezt feladatkezelőben.
    Először nem is engedte beállítani. Azt írta a hibaüzenet, h nem férhetek hozzá az affininitás beállításaihoz vagy ilyesmi. Hát mondom jó. Találtam olyat, h Futtatás Rendszergazdaként, hát megpróbáltam azzal, akkor se engedte.
    Folyamatoknál, ha alul át váltok arra, hogy az összes Felhasznló folyamata vagy ilyesmi, akkor be léphetek és ki is vehetem a pipát, de mintha nem is módosítottam volna rajta, mert mikor leokézom és kilépek Feladatkezelőből, továbbra is rohadt lassú.
    Nincs vége még, mert ugye Win7-et használok. Láttam néhány helyen, h Win xp (SP3) módra kell állítani. Nem láttam különbséget, de ha fontos, akkor említsétek meg, köszi. És még találtam olyat beállításoknál, hogy Mindig Rendszergazdaként indítsa a programot, de nem láttam különbséget itt se. Mellesleg néha ezeknek az állítgatása közben már játékindításnál error-t adott és el se indult a játék. Ugyanezeknek a beállításoknak különféle kombinációjával.

A kérdésem nagyon egyszerű:
    Hogyan tudok játszani 9Dragons-al normálisan?

Köszi.
    Üdv.:

sylvanor