21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #17095 Windows típusának ehhez semmi köze. Én is Win7-et használok, semmi problémám nem volt még 9D-vel. Jobban megy 7es alatt, mint XP alatt, legalábbis nekem. Csak bejelöltem, hogy mindig adminként futtassa és semmi gondom nem volt vele.
Windows konfigurálásához lehet köze, de abban nem tudok segíteni (vagyis lehet tudnék, de túl sok lehetőség van), esetleg más programok miatt.
Hardver... Hát nem tudom, én már nyomtam 128as grafikussal, lajhár procival (már nem emlékszem milyen volt - hála égnek :D) meg 256MB RAM-mal is. Persze lassú volt meg über-laggos, de tűrhető volt, lehetett játszani tőle.
Ilyen maxon használja a procikat mikor volt? Nekem pl ilyen sem volt soha. :D
Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, de jó nyomkodni ezeket a gombokat a billentyűzeten. :D -
sylvanor #17094 Egyetértek. Legalább nem egyedül vagyok, aki a megoldást várja. ; )
Az egész délutánom azzal ment el, h próbálgattam és google-on keresgéltem megoldást. De a legtöbb helyen vagy az a bajuk, h több magos proci vagy az, hogy nem xp. De a 2 együtt? Olyat nem találtam. :s -
#17093 jeee végre valaki akinek ugyanaz a baja, mint nekem :D
bocs :)
én magamnál azt tartottam elképzelhetőnek, hogy esetleg a hardver kevés, de ha így van, miért tudtam játszani win 7 alatt az idei medal of honorral? jó kérdés...mindenesetre az tuti, hogy a sok éves 9dragons miatt nem fogok 4 magos procit venni meg még + ramot venni (meg más miatt se)
esetleg fel lehetne tenni xp-t de egy játék miatt azt is minek
egyébként az elmúlt pár hónapban változhatott valami, mert amikor a G1-nél indult a játék akkor is hasonló volt, de akkor csak játék közben jött elő időnként hogy maxon használja a proci(ka)t, viszont mostanra már jelszavam alig bírom beírni, belépni meg egyáltalán nem tudok :) -
sylvanor #17092 Sziasztok.
Le töltöttem a játékot.
Feltelepítettem.
A Launcher-ben rá kattintottam a Start-ra...ÉS:
Első próbára vagy fél óra volt mire el ért a bejelentkező képernyőig.
Próbáltam azt, hogy újra indítom. Nem jó.
Több helyen is láttam, hogy a dual-core proci-val baja van. További keresgélés után rájöttem, h az Affinitás beállításával lehet ezt módosítani. Meg is találtam ezt feladatkezelőben.
Először nem is engedte beállítani. Azt írta a hibaüzenet, h nem férhetek hozzá az affininitás beállításaihoz vagy ilyesmi. Hát mondom jó. Találtam olyat, h Futtatás Rendszergazdaként, hát megpróbáltam azzal, akkor se engedte.
Folyamatoknál, ha alul át váltok arra, hogy az összes Felhasznló folyamata vagy ilyesmi, akkor be léphetek és ki is vehetem a pipát, de mintha nem is módosítottam volna rajta, mert mikor leokézom és kilépek Feladatkezelőből, továbbra is rohadt lassú.
Nincs vége még, mert ugye Win7-et használok. Láttam néhány helyen, h Win xp (SP3) módra kell állítani. Nem láttam különbséget, de ha fontos, akkor említsétek meg, köszi. És még találtam olyat beállításoknál, hogy Mindig Rendszergazdaként indítsa a programot, de nem láttam különbséget itt se. Mellesleg néha ezeknek az állítgatása közben már játékindításnál error-t adott és el se indult a játék. Ugyanezeknek a beállításoknak különféle kombinációjával.
A kérdésem nagyon egyszerű:
Hogyan tudok játszani 9Dragons-al normálisan?
Köszi.
Üdv.:
sylvanor -
szabi34 #17091 Én is tudok segíteni bot bandban.... -
kalidor #17090 Köszi szépen! :) Sajnos nem hiszem, hogy sokkal több aktív lenne mostanában...Majd Peti lesz, ha bekerül. :D
Bomb én tudok segíteni egy karival a bot band létrehozásában. :) -
#17089 Éjjeli baglyok pf, éjjel alukálni kell a pihe-puha ágyikóba, rózsákról álmodozva. És most finom voltam, és nőies. -
Sixtail #17088 40 tagú a banda jelenleg, épp most néztem. :D
De mi lett az éjjeli baglyokkal? Soha nincs fenn senki ilyenkor. >_> -
bomb1111 #17087 Szerintem normális hogy nem mindenki akkor van onn amikór én.De ezt már elmondta(ha nem is ebben a formába)Murphy is.Épp ezért javasoltam a BOT liga bővítést.Most vagyunk 39 en meg full 7 leader.Ha még 4 tag,rajtam kívűl társulna,meglehetne a második BOT banda.Csak tudjunk időpontot egyeztetni.Persze nem erőltetem ha nem fontos de a Magyar közöség érdekében szoltam.És elnézést ha fölöslegesen szoltam. -
#17086 Beléptem én is ma, csodálkoztam, hogy Kami meghívott(így is csak az egyik karim fért be, huh!), azt hittem odacsal hefei közepére és a liga körbeáll, majd rituálisan megköpköd.
De lehet lelőttem a poént, és ezt holnapra tartogatták.
Mindenesetre nem tudom még, hogy elevickélek-e 2nd roleig a healerrel (a másik kettőről már most lemondtam, warri-nuker, mind2 fos cuccok nélkül). -
Sixtail #17085 Ahhoz képest, hogy "nem férünk el", a napi online játékosok száma ritkán haladja meg a 4 személyt, lol.
Vagy csak én vagyok fenn rosszkor mindig? o.O -
bomb1111 #17084 Loool Dózika,ezek szerint még csak elmélet a H++ os karid ? Nem másért de hogy írtad hogy átnevezed.Tudtommal perpillanat csak a claim your charrral lehet-lehetne átnevezni.Ami a nemzetiségtagadásodat illeti(tudom hogy nem fogsz megharagudni mert belevaló vagy )Tudod miért olyan lombos a ló farka ?
Ami a Phonixes BOT okat illeti,szerintem kéne még efgy BOT liga mert nem férünk.Ha gondoljátok és lenne egy kedvező időpont is erre,csak bátran írjátok ide. -
szabi34 #17083 gb12-n is van 2nd role mastery is... szóval sztem semmi nem fog változni. -
Sixtail #17082 Ide írd a problémád:
Template problems
Ha gondolod, írj supportnak is.
Aztán meg várj, mint mindenki.
Skilljeid megmaradnak, csak megjelennek a 2nd role mastery-k. Legalábbis ezt írják róla. -
#17081 acclaimes accal szerintem csak az tud belépni, akinek ugyanaz a G1-es is :D
és az acclaimes kariját se kapta vissza senki... -
Lawless #17080 ez mi a fos...en nemkaptam meg semmit es be se tudok logolni az acclaimos nickemmel. en is kerem szepen vissza a jatekosomat de izibe...six pls irj le mindent privatban...kosz elore is -
#17079 srácok még 1 kérdés,ugye most megvan a 2nd role skill is,minegyik,gb12-re adták vissza a warrimat,már ec2 vagyok,de ha elérem ec6-ot megcsinálom a 2nd role-t vissza veszik a skilleket? :S
a másik ugy kellet vissza kérni a karikat hogy egy lvl 0-ás karit kellet csinálni és arra kéred ,legalábbis nekem ugy adta,szoval a nukert nem adta vissza,és már kérni sem tudom ,szoval most ilyenkor mivan,mondjak le rola?Bár annyira nem gáz, nekem bejön a warri is,( amugy nirvana-n vagyok,
a hülye oda adta vissza mikor phoenix-et kattoltam ),szoval ilyenkor már vegyem ugy hogy kukában van a nukerem? -
#17078 Adtam leadert Cry nak ha mondtok neveket adok még de az a 2 ember nemtudott aki bent volt:P -
#17077 nem xd am csak vicces -
#17076 mi olyan vicces? segítsek szorozni? -
#17075 xD -
#17074 1 str = 6 def
1 con = nukernél kb 25 többinél 40 -
#17073 meg ot van 220stre és 1.5k def egy warinak lol legalább 3k kéne lenni e -
#17072 Vicces kivül mondom gyengébb a tenplates kari mint ha rendesen megcsinálnám 110cos és 3.7k hp nevetséges szerintem olyan 7k körül kéne lennie -
Sixtail #17071 Még semmi.
Dóz, hogyhogy H10es? o.o Nem, H12es? :D -
#17070 Nekem bőven elég, hogy van egy H10-es karim, és mellé a kicsik. A többit majd rendezem magamnak. Akiknek ez a "kis" gesztus nem elég, azok lőjék fejbe magukat, vagy tudom is én. Elég bosszantó, hogy szinte mást sem csináltok, mint károgtok. Majd lesz valahogy. Minde3nki leírta a Template karikat még egy hete. Most hogy megvannak már ez is kevés. LÓFASZT MINDENKI PICSÁJÁBA! (A negatív elégedetlenkedőkébe.)
Valószínűleg át fogom neveztetni minden karimat. És azt is le fogom tagadni, hogy magyar vagyok. >.<
Üdv akinek jár. És bassza meg a többi! -
#17069 Nekem még mindig az van mint hétvégén :S
Remélem miharabb megcsinálják -
miamoto #17068 Sziasztok!Mi a szitu,van már valami fejlemény az elmaradott vagy a még vissza sem kapott karikkal kapcsolatban?Six kaptál már valamit vagy még mindig váratnak? -
kalidor #17067 Sziasztok!
Szeretném megkérni a démon leadereket, kicsit lépjenek már be néha, mert senkit se tudunk bevenni a klánba...Szegény Peti is két napja csak vár és vár, de előrelépés nem történt.
Raven mivel máshol nem tudlak elérni, légyszi alkoss valamit, és az aktív démonok ( ha van egyáltalán olyan) kapjanak lídet...Köszi előre is. :D -
bomb1111 #17066 Sok mindenről volt szó de az igéretek meg a tettel közötti szakadékban sokan szegték nyakukat. -
#17065 nem is mondta szerintem senki, hogy azokat fogják visszaadni, csak adnak valamiket a kitöltött adatok alapján...GG-ről meg az volt, hogy kiveszik és helyette raknak be valami mást, de nem mondják meg hogy mit, hogy ne tudják a hackerek, vagy valami ilyesmiről volt szó -
bomb1111 #17064 Ahogy már mondtam-írtam.Ez a templates mese made by Indy21.Úgyhogy ne várjatok rendes munkára.Én már leszívtam és gondolom sokan mások is...
Én már abban a stádiumba vagyok hogy elkönyveltem a nulláról való újrakezdést.És valahol nem is várhattuk el hogy az acclaimnál vásárolt cuccokat suhogó ingyen visszaadja G1.Na mindegy,egézség legyen és kiheverjük.Aztán meg ez a GG kiiktatási mese mindennek a teteje.Lássam hogyan bírkózik meg G1 a sok csalással......Szerintem szinte sehogy.
Ki is mondja ? BÉKA ? mert jol mondja ))))) -
sajnálatos -
#17062 Minden ValóVilágot néztem, és még a Big Brothert is, szal buktad. -
Udead #17061 ha lehet majd privibe részletesen.Köszönöm -
Udead #17060 meg most mi van mit hogy kell?:DKérek helpet azt sem tudom miről van szó:D -
Udead #17059 Sziasztok kicsit le vagyok maradva játlkban:DMi az a template kari?:DVisszakaptuk régi karikat?:Dmi van?:D Köszi -
#17058 akkor lépj ki -
#17057 ki ez a csöves killer_23 mindig megöl meg a haverjaimat és nem lehet megölni és elegem van belőle főleg úgy hogy buggos -
#17056 Lehet élvezni egy csöves GB2 eknek GL skiljei xD