--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Az, hogy kapunk karikat közel azon a szinten, amit elértünk, az jó! Az, hogy kapunk mellé cuccokat, hogy valahogy megéljünk, az jó. Az, hogy kapunk legalább egy epit, az jó! Az, hogy a skillek nagy része c10 lesz, és nem kell az elejéről felhúzni, csak 2 lvlt, az jó - persze nagy szinten azért kellemetlenebb megoldani - !
De sokan még így is rengeteget buktak, gondolok a tárgyakra, epikre, valós pénzre, és ami visszaszerezhetetlen, sok-sok játékkal töltött idő. De legalább van valami és nem kell az elejéről kezdeni. Biztos lesznek, akik innen-onnan előnyhöz jutnak, ha ezt nem tisztességesen teszik, akkor nyugodtan élvezzék csak a „munkájuk gyümölcsét” én inkább vagyok „jó” hiányában, de azokat saját magam szerezzem meg. A kérdés az, hogy van-e elég potenciál ebben és feltudja-e éleszteni az amúgy haldokló félben lévő játékot, vagy mehet a süllyesztőbe amíg Indy nem talál egy másik szerencsétlen kiadót, akit megszívathat a játékával.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mégis mi alapján szűrik ki azt, aki valótlan adatokat adott meg a karakter visszaigénylő lapon. Továbbá, hogy menni fog-e a template karik zökkenőmentes beépítése vagy csak bugok ezreit láthatjuk viszont, vagy ne adjisten pár napra leáll a játék. Mert akik egy kicsit is ismerik a játékot tudják, hogy a nagyobb kaliberű változtatásokat nem szeretik a szerverek. Az tény, hogy más a kiadó, viszont a fejlesztő cég ugyanaz szóval a nagyobb (játékmenetbeli) hibákat nekik (is) köszönhetjük. Ezek mellett még számtalan kérdést lehetne feltenni. De azért én bízom, hogy találnak egy megoldást és viszonylagosan helyre áll a játék egyensúlya ezzel a lépéssel, persze lehet, hogy csak túl naiv vagyok, és erre esély sincs, majd meglátjuk!
Elnézést ha hosszúra sikeredett és emellett semmilyen lényeges információt nem tartalmazott!