9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordTusy
Szükségesnek nem szükséges,de sajnos népszerû...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
"fehérfûzõs-bakancsos","rendfenntartó jelleggel vonuló",kis kopaszra nyírt"
ezek egyike sem szükséges ahhoz, hogy valaki "rasszista" legyen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LordTusy
Ha szeretnéd...<#gun><#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

De én nem is veszekedtem!
Most komolyan... Kötözködsz? 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Megbocsájtva.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Sziasztok!
Asszem idõrendben válaszolgatok...
Bomb: Tudom,hogy volt FS-nek ventri szervere és elejétõl a végéig használtam is.(Akkor hallottam Dózi beteges kacaját elõször...majdnem lefordultam a székrõl és fél óra kellett a teljes regenerálódáshoz.)Most teljesen magán szerót szerettem volna nyitni a lakótársaimmal,hogy ne kelljen LAN-ozás közben felüvöltöznöm a felsõ szintre,ha akarok valamit...Találtam is egy hasznosnak tûnõ linket és elvileg mindent jól meg is csináltam,de nem tudok csatlakozni a szerverre.
A G1-ellenes kampányodhoz csak annyit fûznék hozzá,hogy...hát hogy ennyi már azért elég.Hidd el annyian annyiszor elmondtuk már játékban és itt SG-n is,hogy már senki még a G1 Marketplace felé se néz.

Madár/Petya/Six: Most komolyan...vesszetek össze egy ilyen baromságon,hogy nagyobb-e az xp szorzó!Akit igazán érdekel,belép megöl pár mobot,matekol és eldönti hogy szerinte mennyi az annyi.

Dóz: Mért bannoltatod magad,ha még nem is játszol,"csak teszt jelleggel" és rossz szerveren?Amúgyse hiteles,ha egy "ismeretlen játékról" írsz,max beépülsz a "kenyérért és szórakozásért" tüntetõ csõcselékbe.Óh...és a világért se másznék a lelkedbe,de elõször tanulj meg angolul,utána oltogasd õket.Én a modik helyében elõször kicinkeltelek volna,csak aztán küldtem volna a mikulás csomagot.(Mondjuk én egy tahó paraszt vagyok,de ez most mindegy.)<#hehe>

Bari: Porban hasalva kérem elnézésed,hogy eme hozzászólásom több,mint fele 9D-hez kötõdik.Nem tudom mi ütött belém.Kérlek kegyelmezz és mutasd az utat a fórumozók igaz ösvénye felé!Gondold meg még azt a nov. 13-at!(Igen,azért eröltetem,hogy mind legyetek ott,mert egy szórakozóhely tetején kialakított privát helyiségbe akarlak gyûjteni titeket,és ha nem a dresscode-nak megfelelõen jelentek meg szitává lövöm a placcot egy helikopterre szerelt gépágyúval.)

Maki: Elõbb gondold végig,hogy mit írsz Te kis zsenipalánta...A rasszizmus mindenhol minden formában tiltott.(Kivételt képeznek a szakos fórumok.)#15947 bõven elég lenne,hogy bannoltassam a kis "fehérfûzõs-bakancsos","rendfenntartó jelleggel vonuló",kis kopaszra nyírt lelkedet...Ajánlom nézd meg az Amerikai históriát!Lehet nem segít rajtad,de legalább látsz majd egy lehetséges jövõképet.
Gondolom érezhetõ,hogy én is mélyen rasszista vagyok...annyival alsóbbrendû fajnak tekintem a többi rasszistát,hogy le se merem írni,mert rámkülditek a rendõrséget.Csak azt remélem,hogy egyszer mind kihúzzák a fejüket a seggük mélyérõl és elkezdenek értelmes ember módján gondolkodni.

No ennyi elég is volt,sõt...sok is de mindegy,ha már leírtam nem törlöm.
Grat mindenkinek a rengeteg hétvégi szintlépéshez!Szép napot!

BarackHUN
Na végre, ON-oztál is! 😊

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Ma mindenkinek az agyára ment valami? Beszéltek itt össze-vissza minden hülyeséget. Nyugodjatok már meg egy picit, és ezt a rasszizmust meg egyebeket kéretik másik témába írni, és nem ide.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

makiii
Egyébként kifelejtettem a mocskos zs*dó illetve fa**zopó c*gányt..
elnézést ..

Mindenkinek szebb jövõt , bort , búzát , békességet , holdra kilõtt kisebbséget !

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
majd ha teleírod a fórumot azzal hogy a románok ellopták félhazánkat meg hasonló dolgok akkor beszéljenek rasszizmusról addig meg kussoljanak és dolgozzanak..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
hopp...
kicsit sokat jelöltem ki.

mindegy. a REMOVED volt a flame.

filofaszfej szerint meg rasszizmus volt...

Live: DoZeR 982

ToshiBá
DOZERhun
View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Oct 15 2010, 09:03 PM Post #1390

Initiate

Group: Members
Member No.: 256,350

QUOTE (Claimed @ Oct 15 2010, 06:53 PM)
Why no updates on this Thread,Dear gamersfirst staff. We would like to receive an official word,if its not a trouble.

As i told here many days ago.

G1=Acclaim. Just another name. But the mentality is (the) s(h)ame.

This is what can gave us a company from the USA... (promises, promises, grand words, and promises)

Next time i won't forgot to write some nice words about Yongnam too. Now hes just a REMOVED from the REMOVED.

This post has been edited by Cthulhu: Yesterday, 11:32 AM
Reason for edit: Quit flaming.

--------------------

At the dusk of the Acclaim they had a dog on the forum. A real licker henchman. Now G1 owe that dog.
Also you need to read the "Mein Kampf" to know what mean "racist"! Or just learn more about the 88...

Full Edit Quick Edit

Claimed
View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Oct 15 2010, 09:24 PM Post #1391

Conscript

Group: Members
From: İzmir/Türkiye
Member No.: 261,135

QUOTE (DOZERhun @ Oct 15 2010, 07:03 PM)
As i told here many days ago.

G1=Acclaim. Just another name. But the mentality is (the) s(h)ame.

This is what can gave us a company from the USA... (promises, promises, grand words, and promises)

Next time i won't forgot to write some nice words about Yongnam too. Now hes just REMOVED from the REMOVED .
Lol bro,Hope you won't receive a suspend for saying this.

This post has been edited by Cthulhu: Yesterday, 11:34 AM

--------------------

Darenor:ForFun Hero League Master
Greetings to all my friends at AoW,Pandora,Killer_Bees
Destiny,UnitedForces,NoMercy,EternalWinter

ToshiBá
Én is láw jú Te alkesz genyó!
😄

ReszegKoldus
az elõzõ hozzászólásában volt...

mellesleg amennyire beleolvastam, csupa türelmetlen gyökér ír oda szokás szerint, folyton csak "ápdétet" akarnak akkor is, ha nincs, nem tudom miért nem tudják megvárni, amíg lehet is valami újdonságról beszélni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
"That will proove my truth... wink.gif

And about this events, and the increased XP...

In Hungary we call this to "parasztvakítás" (this mean about "redneck blinding")-
Now all know what is my opinion about this.
Just some bones to the "loyal" dogs. "

hmm.. ebben hol a rasszizmus?

makiii
ja gondolom nem mentetted el.. mindegy akkor megkeeresem..

makiii
linket tudnál adni? =)

ToshiBá
Abálom G1 et még fészbúkon is. 😄

ToshiBá
Philosopher szerint rasszista megnyilvánulás. Érdekes hogy Chtululu vagy ki a rák csak flamingnek minõsítette.

Yongnamról írtam hogy egy kutyaevõ keletrõl. A pollos database thread 70. oldalán
😄

Semmivel sem több, max ugyanolyan, persze jobb abban a tudatban grindelni, hogy több. 😛

Dóz, lol, miért bannoltak már megint? 😄

ToshiBá
Sajna én nem tudom dícsérni õket egy ideig. Suspendeltek. 😄

Bomb.

Menj ki a levegõre egy kicsit. Ölelgess meg egy barna macit az erdõben vagy mittomén.
Korodra való tekintettel nem küldelek el a gecibe, de néha kicsit már sok vagy...

Nálunk otthon Magyarországon nem olyan elõrehaladott az élelmiszerek tartósítása, mint DE-ben (és mint tudjuk tõled RO-ban is sokkal fejlettebb). Nálunk sajnos minden hulladék termék hûtést igényel. A tibeti yaktejbõl (ami orosz jegesmedveg*ci igazából) készült parizertõl kezdve a havasföldi lószarból (ami antarktiszi jéglé) készült krémsajtig.

És ha Te nem is akarsz belekölteni egy fillér ojrót sem (mert ugye a lejt nem fogadják el), miért kell ezt ennyire reklámozni? Akinek egy csepp esze is van az messzire elkerüli a fizetési módok összes fajtáját, mert egyszer itt is lehúzzák majd a rolót. Mégsem kiabálják egyfolytában, hogy nekik 60k forint semmi, és simán kifizetnék de nincs kedvük.

Vegyél egy PS3at vagy X360-at, vegyél mellé 200 centis LCD-t (plazma nem jó játékra a statikus képek beégésének lehetõsége miatt) fizess elõ PSN-re (erre ha jól emlékszem nem kell, de lehet mégis) vagy XLive-ra és zúzdázz ott. Nincsenek hackerek, nincs IM, és elitnek érezheted magad.

Remélem sikerül levenned a soraim között megrejlõ rejtett tartalmat.

Pihizz kicsit, mert ha nõ lennél tuti menopauzára gyanakodnék, és le klimaxos ribancoználak.

Fasziknál is van kapuzárási pánik. Ilyenkor általában dobják a régi bútor nejüket, és beújítanak ilyen 18-25 év közötti igaz szerelemre vágyó ($$-€€😉 lányokat.

On😞az eleje is az volt a suspendes rész 😄 )

A szorzóra olyan magasról szarok, hogy mire eléri a legifjabb 9D játékos is nyugdíjas lesz.

Lehet a szart fényképezni 20 oldalról, mûvészi háttérrel. Akkor is szar marad.

A cég hozzáállása itt az alapvetõ hiba. 9D nek nyugdíjba kellett vonulnia (a feledés homályába veszni) acclaimmal együtt. Ez a G1 es ígérgetés csak napi szinten még több játékost mar el még a fórumról is.

Aki tudja mirõl beszélek, az most gondolkozzon el. Aki meg nem az sztárolja az xp-t, meg a különbözõ "ajándék" eventeket.

Blood Raven
DE TÖBB AZ ALAP XP<#boxer><#falbav><#duma><#banplz>

Hollo

Nekem semmi gondom nem volt azzal, hogy ti minek hívjátok az eventeket, 2xnek vagy 4xnek.
Csak szerintem ideje lenne áttérni G1 alapokra és abban számolni.
De nekem mindegy. 😛

Azt viszont érdekesnek tartom, hogy G1 fórumon mennyien dicsérik õket, hogy ilyen alap xpt meg olyan alap xpt adnak, pedig semmivel sem több, mint acclaimnál volt.

Bocs az offért! 😄

BarackHUN
Megint elírták a topik nevét, peti ez nem a 9dragons topik, ne offolj -.-

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Megint akadékoskodom, de ez van.

Ha a base xp 2x, akkor ha azt meg duplázzák, akkor 4X-t kapsz. Tök mindegy, hogy ezt most duplának vagy 4X-nek hívod, mert jelen esetben ugyanott vagy XP terén. Szóval nem értem mi a fene volt a gond eddig.

makiii
Te is inkább játszál ameddig tudsz ..
mi kisemberek úgyis mindig megszívjuk szóval fölösleges ezen rágódni.. Vagy megszokod vagy megszo*od ...

Köszi,most már meg is tanultam angolúl.Eddig csak azt hittem hogy én vagyok részeg amiért még ide irogatok.De fölvilágositott egy nálamnál is részegebb aki ráadásúl még koldus is ))))))) Ne vedd rossznéven mert csak tréfa)) Aztán meg te is irhatod naponta hogy : TISZTELT KIBASZODOTT 9DRAGONS JÁTÉKOSOK,NAPONTA VEGYETEK KENYÉR HELYETT G1 KREDIUTET MERT ÚGYIS LESZÍVJÁTOK.EDDIG VOLT ACCLAIM DE MOST VAN G1,ami 10x JOBBAN SZÍVAT MINT ACCLAIM,LÉVÉN HOGY GAMERS FIRST.Aztán hogy végûl ki lessz koldus........De hogy nem lessz részeg mert arra már úgysem jút,az biztos))))
Írta Bomb,aki még nem robbant fõl)))) mert részegen sem koldulja a gyutacsot

És tényleg ne vedd rossznéven mert csak vettem a lapot mint te))
Még jó hogy Dodó alszik ilyenkór mert rögtön kijavitaná a russzki tájszólásomat a dortmundi orosz tudásával)))))Fõleg hogy német-holland margarint eszik,amit orosz tehén tejbõl készitenek,mesterségesen szinesítve,kémiailag tartós1tva meg szintetikusan aromatizálva.De tuti NATUR és eláll hûtésmentesen akár 300+ napig is hahahaha.Meg persze csak növényi alapanyagokból készûlt,tehénkékbõl kifejve.
ReszegKoldus
"interested in" egyébként...
attól lennék szerelmes a G1-be, mert nem írom be naponta, hogy leshetik a pénzem? oké..
pedig ahhoz hatalmas csodának kéne történnie, hogy vásároljak az IM-ben, csak nem érzem úgy, hogy ezt naponta mindenki tudomására kéne hozni 😊

Értékelem a realitásodat.Teljesen igazad van.Ha akartok 9dragonsozni,ez van,ha meg nem tetszik es,van az orosz is,de ott a bejelentkezés avval kezdõdik hogy : Zdrasztvtje daragije drujza,gospodin, malcsiki i djevucski.Ja hatcshu igrajtje 9dragons.pazsalujtsza........
Mert itt nincs EIT> Thank you for money spending,but we are intrested just about your money, not about the developing
Blood Raven
teljesen lényegtelen menyi volt az xp aclaimnál a lényeg hogy a G1 es xp az valamivel több mint az aclaimos volt és ha azt mondják 2x lesz hétvégén akkor nemértem minek kell variálni hogy jajj 4x mert aclaimhoz képest anyi ami nemis igaz a lényeg hogy azt irták 2x és azis lett<#falbav><#falbav>

Hollo

Ja,kimaradt a JUST (about your money)
Igazad van,jópárszor már elmondtam.De csak azért mert sokan csak az utolsó 2-3HSZt olvassák.Meg se pattintanám a 100-200 Eurós veszteséget de lehet vannak itt olyanok is akik 200-300 Euróbol kell megéljenek egy teljes hónapban.Azok meg megérdemlik a tanácsot meg a frissitést.Ha meg te G1 es szerelmes vagy,semmi kifogásom.Csak add oda a pénzedet.Majd megköszönik.Pl.olyan módon hogy : Ty for your money spending,but we are intrested abaout your money and not about the game delepoving.

Na ez rasszisra ?

amit legûjabban hallottam(persze csak füst,noha füst nincs tûz nélkül) Ha okt.30.ig nem jön be a számításuk,miután megnyitották az IM t,elsõ lépéskõnt visszaadják a volt karikat,csórén,semmi item nélkül,meg ha ekkor sem jön be a számításuk,ejtik a 9dragonst.
ReszegKoldus
akkor nem fogsz, elmondtad már párszor...

Volt ingyenes ventrillonk de senki sem használta.Még én sem.Ha nagyon akarjátok szoljatok mert elintézem.

Ami az XP meg skillxp ratet illeti.Nincs értelme a mostanit az acclaimoshoz hasonlítani,mert ez G1.Azaz más cég,más elképzelés.Szóval ez az XP-skillXP,és ha tetszik,jó,ha meg nem,írhatsz SzentPéternek.De szerintem úgysem fogja elolvasni a leveleinket mert nála van a kulcs))))

Itt,pont mint acclaimnál-szarklájmnál,neve van a játékosnak : KUSS MEG FIZESS.Ha meg nem tetsziki,POFA BE ÉS FIZESS.És szerintem ezért fognak bebukni.Én meg ezért nem fogok G1 es krediteket vásárólni.
BarackHUN
Megbocsájtok.

I S A e o e m o w s m !

Ööö, az xp-ben nem vagyok biztos, de szerintem az sem éppen úgy van, ahogy azt a legtöbben hiszik. A skill xpben viszont biztos vagyok, oda majd írok is számokat.
Megpróbálom egy kis matekkal leírni/elmagyarázni:

Van a vagy xp. Ezzel az xp aránnyal indult az eredeti játék.
Aztán van (vagyis ez már csak volt) az xp, ami az Acclaim verziós 9D indításánál még megegyezett az eredeti vagyis az xp-vel.
Pár évvel késõbb az xp arányát megemelték, ugyanis a magasabb lvl cap ezt kívánja (habár ezért is sokat sírtak-ríttak a fórumon mire végre megemelték).
És mivel a legtöbben a késõbbi xp-hez vannak szokva, rögtön azt hiszik, hogy azt az xp arányt duplázta meg G1. Pedig ez nem így van.
A xp arány (avagy a mostani G1 verziós alap xp) az megegyezik a vagy xp kétszeresével, nem pedig a késõbbi xp kétszeresével.
A skill xp-vel ugyanez a helyzet. Nem az skill xp arányt hatszorozták meg, hanem az eredeti skill xp arányt.
És ehhez még számokat is tudok nyújtani, ugyanis mikor Acclaim megemelte az állandó skill xp arányát (ez a makrók betiltása után/miatt történt), akkor az eredeti () skill xp nyolcszorosára emelte meg egy kis tesztelgetés után. Mindenkinek tetszett, nem volt több para a fórumon, úgyhogy így hagyták.
Most pedig, G1-es verzióban az eredeti skill xp hatszorosa az állandó skill xp arány, ami megint csak nem egyenlõ az (késõbbi) Acclaimes skill xp hatszorosával. Sõt ez még kevesebb is (mivel 6x1 kisebb mint 8x1 ugye).

Itt egy kis összegzés:

Acclaim skill xp = Basic skill xp x8
G1 skill xp = Basic skill xp x6

Acclaim xp = Basic xp x3 (vagy 2,5, ebben nem vagyok biztos, de nagyobb volt, mint a mostani xp arány)
G1 xp = Basic xp x2

Ennél világosabban nem tudom leírni. A lényeg, hogy a mostani xp arányokat nem kéne összehasonlítani a régi (acclaimes) arányokkal, hacsak nem akarunk törtekben vagy tizedesekben számolni.

Bocs a hosszú postért.
Kellemes játékot és eventet mindenkinek!

Peter55
Így már világos, köszi.

BarackHUN
G1-nél az alap az acclaim 2x-ese.
És G1 ha 2x-ezik akkor az 4x ACCLAIMOS mércével, és 2x G1-es mércével.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Ezt nem vágom, lehet, hogy én vagyok a hülye, sõt biztos, de akkor sem.
Acclamenál nem tudom, hogy mennyi volt az alap xp de gondolom 1X. Na mivel G1-ék írták, hogy náluk az alap xp 2X, akkor annak, hogy a francban lenne 2 a duplája? Világosítsatok már fel.

makiii
ez egy jó ötlet..

LordTusy
Ha már úgyis offoltok...
Ingyenes Ventrilo szervert szeretnék nyitni,ha valaki tud ebben segíteni kérem vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben vagy a profilomban megadott egyéb elérési módokon!Elõre is köszönöm!
Jó szórakozást az eventhez,lehet késõbb én is benézek.<#hehe>

BarackHUN
Majd rendet rakok ott is.

I S A e o e m o w s m !

makiii
A politikusok ígérete? miféle politikus? itt már olyan nincs.. sõt az egész világon nincsenek.. mostmár egy elkorcsososdott , pénz hajhász banda van a világ tetején..

Csakhogy eszembe jutott:A politikusok igéreteibõl egy kenyeret sm tudsz vásárólnni,meg a nemzetiségi szólamokra sem osztamak kenyeret.De a kompetenciára adnak bármit.
És hogy még egyszer ismételjem :Felõlem lehetsz akármilyen nemzetiségü de ha nem vagy ember........egyidõs vagy a Fa.....

És elnézést)))
Hehe,értékelem a szikrádat.Percet sem vagyok rasszista de a tolvajokat sosem szerettem.Legyenek azok Ciklon B beoltott,tetkós alanyok vagy csak egyszerû tetkó nélküliek.Ahogy már mondtam nektek : Az amber legyen ember meg a sertés,legyen jól felfüstõlve,meg megsûlve)))))
Válság van! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676