21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
cSoPiKa #16975 fsfd -
#16974 most örülhet aki gyors volt...
ugyanis: "unhandled exception" sok mindenkinek ezt írja ki.. :) -
#16973 tudom de sokan azt csinálták hogy nem csak egy accountot csináltak ..( Ip changer) és akkor nekik most nem csak 1 template accountjuk van van.. -
#16972 kikapcsolod a géped, kialszod magad, elmész magántanárhoz megtanulsz írni visszajösz , leírjuk és tudni fogod ez a javaslatom..
amúgy meg www.gamersfirst.com/9dragons
bejelentkezel utána support írsz nekik ( ez lesz a nehéz neked)
és vársz .. Mára ne írj többet megkérlek szépen a többiek nevében is ! -
szabi34 #16971 jah akkor oké. :D nem szenvedek feleslegesen^^ -
#16970 Ja, nekem sem ápdétel.Viszont sikerült a 3 karit visszahozni, más dolog, hogy mind3 bot volt, és most shao, beggar-ok lettek. lol
Ja, és ha jól láttam minden karim szintjét lefelé kerekítették. Mind1, én úgyis imádok grindelni... xD
Hugim: Fakkomba, azt hittem hogy mindenki vissza tud jönni régi karikkal, és akkor én is visszatértem volna. -
#16969 Mit kell csinálni azt mit nekem mondod makkiii ? hogy kell cuccot küldeni hyperion emailjára meg képet hogy vissza adja és meg kell adni melyik karira adja ? -
#16968 Félre értés ne essen max azt a 3 karit tudod amit reggeltél
és csak arra a 3 ami van azon az accon...
uh ien átruházás és atöbbi nem igen lehetséges
-
#16967 a szemöldökömet*
Ez kimaradt : D::D -
szabi34 #16966 hmm hát nekem ez nem megy amit itt leírnak... lehet hogy rosszul csinálom. :/ -
#16965 neked legalább van. :)
Télleg ha esetleg valakinek van 200 accountja templatekkel adhat egyet amíg hyperion nem intézkedik nekem.. -
Sixtail #16964 A game még nem jó, nem is írta senki, hogy jó már.
Csak az oldal a karik visszaszerzésére lett megjelenítve.
Mint mindig, most is sok a bug, valakinek nincs meg a karija, van aki másik klánt vagy rolet kapott, van aki rossz szintűt. :D
A game maga még update státuszban van. Most cserélik ki a GG-t is. Úgyhogy még lehet várni rá. -
#16963 Sikerült megoldani...de csak Hugit!
Viszont ami az érdekes hogy ugy tünteti fel amikor visszamentem megint hogy LoB warrior :D:D
Az érdekes lesz...Amugy normálisan kiirta hogy BoT harcos de mikor felül írtam a másikat már azt írta h LoB!
Eléggé érdekesen fogom ráncolni ha ez tényleg igy is van... -
szabi34 #16962 köszi! -
#16961 Failed to connect server ! -
#16960 nem jó a játék.. -
#16959 Akkor már ketten vagyunk. :) -
#16958 Na király...
Ugye aktiválni lehetne a karikat, namost a fő accon amit először csináltam nem tudtam megváltoztatni a jeszót mivel az ellenőrző kérdésre hülye összevissza szöveget gépeltem be...
Na most ugye csináltam sok ujat, de azon a régin nem csináltam semmit, és ien összevissza jelszó volt hozzá amit G1 ad randomra és megváltoztatni sem lehet így...
Akartam volna aktiválni magam de kiirta hogy az adott accounton nincs oan karim amit vissza hozhatnék, így a régi első acc kellene, de a jelszo ugye krix krax...na most ez nem is lenne gond gondoltam benézek freemailre mi a helyzet!
Nos, a helyzet az h megváltoztak a szabályok és mivel kábé 2 hónapja áttértem gmailre és bele sem néztem a freemailesbe így ők addig blokkolták azt a mail címet aki oda akart küldeni bármit is nem tudta, és az össze levél ami ott volt automatikusan és visszavonhatatlanul törlődött!
Szuper kis mese volt ugye?
Szóval eldőlt játszok e vagy sem :D
FAIL -
szabi34 #16957 Játék csak nekem nem megy? nem csatlakozik még a szerverhez ahogy elindítom a launchert... -
#16956 Mind2 jelszavam elfelejtettem, és a kép amire mentettem, nos nem találom.
Szal elleszek egy darabig még. -
Sixtail #16955 Hát "bugok" már vannak, mert az én karijaim sehol sincsenek. -.- -
#16954 Na hyperion azt mondta hogy ma már nem foglalkozik a template karikkal de holnap meghalgat sok mindennkit és megpróbál segíteni!
nem azt ígéri hogy sikerülni is fog de megpróbálja..
Küldtem SS-ket a régi kariról neki így talán sikerül..
Ha nem akkor feladom és Stanyizlava barátja leszek.. -
#16953 Tehát mindent értek deh még nem tudunk jászani igy van igaz -
#16952 Az, hogy kapunk karikat közel azon a szinten, amit elértünk, az jó! Az, hogy kapunk mellé cuccokat, hogy valahogy megéljünk, az jó. Az, hogy kapunk legalább egy epit, az jó! Az, hogy a skillek nagy része c10 lesz, és nem kell az elejéről felhúzni, csak 2 lvlt, az jó - persze nagy szinten azért kellemetlenebb megoldani - !
De sokan még így is rengeteget buktak, gondolok a tárgyakra, epikre, valós pénzre, és ami visszaszerezhetetlen, sok-sok játékkal töltött idő. De legalább van valami és nem kell az elejéről kezdeni. Biztos lesznek, akik innen-onnan előnyhöz jutnak, ha ezt nem tisztességesen teszik, akkor nyugodtan élvezzék csak a „munkájuk gyümölcsét” én inkább vagyok „jó” hiányában, de azokat saját magam szerezzem meg. A kérdés az, hogy van-e elég potenciál ebben és feltudja-e éleszteni az amúgy haldokló félben lévő játékot, vagy mehet a süllyesztőbe amíg Indy nem talál egy másik szerencsétlen kiadót, akit megszívathat a játékával.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mégis mi alapján szűrik ki azt, aki valótlan adatokat adott meg a karakter visszaigénylő lapon. Továbbá, hogy menni fog-e a template karik zökkenőmentes beépítése vagy csak bugok ezreit láthatjuk viszont, vagy ne adjisten pár napra leáll a játék. Mert akik egy kicsit is ismerik a játékot tudják, hogy a nagyobb kaliberű változtatásokat nem szeretik a szerverek. Az tény, hogy más a kiadó, viszont a fejlesztő cég ugyanaz szóval a nagyobb (játékmenetbeli) hibákat nekik (is) köszönhetjük. Ezek mellett még számtalan kérdést lehetne feltenni. De azért én bízom, hogy találnak egy megoldást és viszonylagosan helyre áll a játék egyensúlya ezzel a lépéssel, persze lehet, hogy csak túl naiv vagyok, és erre esély sincs, majd meglátjuk!
Elnézést ha hosszúra sikeredett és emellett semmilyen lényeges információt nem tartalmazott! -
#16951 Six és ezt hogy értsem és hogy tok a kariba bele lépni -
#16950 szerintem nem.. kellet vna ujat csinálni asszem.. :) -
Sixtail #16949 Na eljött az idő, hogy megjöjjenek a template karik:
Templates
Az instrukciókat a fenti link tárgyalja.
Fontos! Lépj ki 9D-ből teljesen, mielőtt elkezded!
Hajrá! :) -
#16948 A régi accountomról tudok felmenni rá? -
szabi34 #16947 hát ezt kíváncsian várom...:) -
#16946 hoghy lepakolj a kariról* -
#16945 nyugi.. :)
Most teszik fel a template karikat mindenkinek sok sikert aki kap..
20percet ígértek... -
szabi34 #16944 én meg a hülyeségeidet itt...na mind1 nem akarok vitatkozni hagyjuk, inkább úgycsinálok mintha észre se vennélek itt... -
#16943 úristen - . - pihen jegy keveset.. mint ahogy előbb is leírtam keversz valakivel.. - . - -
#16942 Ez a mondat végre helyes volt, csak így tovább! -
#16941 Am meg zsolt ha átbasztál és , és elküldtem és nem lesz karim akkor te fogsz rá fázni mert ezt nem tudod letagadni hogy írtad mert megmutatom és mondok még pára jó dolgot rólad csak ennyit szeretem volna és szevasztok -
#16940 Szabi maradj csöndbe mert unom a beszólásaidat -
#16939 Makiii ne hazudjál te csak ilyen voltál másra nem is számítottam veled -
#16938 ráadásul nem is arra a címre.. -
#16937 így van.. - . - -
szabi34 #16936 faszomat már mért nem lehet normálisan írni? rossz feljönni a fórumra... elmegy tőle a kedvem ha meglátom h te írtál. xD