• LordTusy
    "Mikor megalakult az "FS" liga, én heves nemtetszésemnek adtam "hangot". Én voltam a szarszemétgeci. Most hol is tartunk? Már akkor megírtam többek között azt is, hogy Raven nem alkalmas a dolgok kontrollására. Mintha most kb nem is játszana. ;) Sok kis pondró is ugatott nekem, hogy egy elszállt buzi vagyok. Mostanra azok már innen is eltűntek. Az hogy én még várok már más tészta. És azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki még kivár. Így nincs csalódás, nincs játékabbahagyás.
    Csak vad mosolygás azon, hogy akik elkezdték szépen levonultak elégedetlenkedve.na tessék...
    Megnyilvánulok, és elkezdődik a játékkedv egyből. Esetleg valaki egy pizzát? :D" (by Dóz)

"Tényleg nem tudom, minek örülsz, miben is lett igazad? Ha jól emlékszem, régen a tagok ellen volt némi ellenvetésed. Azokkal meg most sincs semmi baj és akkor sem volt. Aki játszik még, az talán igazolhatja is. " (by Six)

Te önelégült, nagyszájú, butaarcú tökfej!Ugyan Six már írta, de azért leírom én is,mert rég "hallattam a hangom" SG-n. Semmi kapcsolat sincs a játékosok személye (,hogy a magyarázat érthetőbb legyen: "minősége",) és FS kis létszámhiánya között. Saját példámból kiindulva: 9D a jelenlegi állapotában nem nyúlj minőségi szórakozást,ezért nem pazarlom rá a szabadidőmet. Szerinted nem szállingóztak volna el az emberek, ha más (pl. Te) lett volna a master? Ha már itt tartunk masterséged alatt nem volt olyan,aki ráunt 9D-re és lelépett? Igazad van abban, hogy a master személye fontos, de Madárkával nem volt semmi gond. Kezdj el játszani, legyél mester és bizonyítsd, hogy hülyeséget írtam!

Kicsit más téma...
    "Személyes véleményként csak annyit tudok mondani hogy a kutyából nem lessz szalonna.Tehát a cigányból sem lessz soha a büdöss életben,becsületes,dolgos,keresztény hazafi.Ok,ne legyen keresztény meg hazafi se legyen mert elvégre szabadság van.De az a helyzet hogy cigányból sosem lehet ember,míg a cigány kultúra(mert van ilyen is) nem fogja leküzdeni a középkori szokásokat." (by Bomb)
    Ahhoz képest,hogy félvér vagyok sokkal több "hazafi,keresztény magyart" ismerek, aki segélyen él és közben otthon lustul. Cigányból nem lehet ember, mi? Amúgy hogy egyezteted a rasszizmust a kereszténységgel? Ó végülis az a csodás vallás gyűlöleten alapszik, ez is belefér.

"300-400 millió embert álszentnek hívni butább dolog, mint te azt hiszed." (by Bari)
    Hány főnél húzzuk meg a határt? Ha egy gyermekáldozó sátánista szektában 50-nél többen vannak,akkor ők nem lehetnek hülyék és nem kell megállítani őket? Igen, nem a legjobb példa,de ha belegondolsz mindkét esetben az okozza a problémát, hogy fura nézeteket valló emberek csoportba tömörülnek.