9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Nincs fölös 7 ezrem 250 km pedig sok gyalog.
De nemsokára szülinapom, majd bebaszok és rátok gondolok (kivéve ha nem valami növény agyi szintjén leszek).

I S A e o e m o w s m !

Nov nem jo nekem tehát be buktad
mert haverokkal el meek boxolni teáht mecsem lesz rakjuk okt13 rak vagy nov14

ProType Shao Nuker GL+++

ToshiBá
Csakhogy tiszta legyen...

Nem Okt 13, hanem Nov 13.

És alap hogy mindenkinek ott a helye, aki tud/akar jönni.

De ha kérhetném inkább a 9D-s társaság gyülekezzen. A haverokkal lehet piálni máskor is. 😉

Boxolni meg majd a ringben.

Barack.

Ha az utad megoldod a többivel nem kell foglalkoznod. 😄

Live: DoZeR 982

Üdv!
Csak annyit arról amit olvastam hogy a tali jó 5let.
Másrészt lassan félek ide benézni amilyen kajak dolgok elhangzanak itt az nekem sok és mondjuk a játékhoz is kevés köze van.

Béke Veletek.
<#wave>
makiii
Én kérek elnézést. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
nem légpuska, "er szoft" már írta valamikor korábban 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

P0Th3aD
Kó kemény! : )

Kár, hogy messze vagy! pedig mindenkit szívesen látunk! : ))))
Azért ha tudsz jönni, jelezd bátran!

Apokalipszis - BOT warrior

makiii
Nem éri meg kiadni a lakcímedet mert könnyen visszalehet élni vele..
Erre az ivós találkára meg kíváncsi lennék ..
tudom sokan nem szívesen látnának de ott lennék és megmutatnám a valódi életben létezõ énemet .. Habár nem sokat szoktam inni de egy pár feles jó társaság mellett nem árt meg.. (Feltéve ha protype nem jön le AK-val meg ferrarival .. (Habár inkább Ladára meg Légpuskára számítok majd.. )

Mindenkinek további jó estét!

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Peter55
Ez csak nekem tûnt fel? "Doz okt 13. hanyadika"😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

MadeInHell
gyere le Hozzám Baranya megye Sellye vadvirág utca 4. Megnézem mit tudsz.Szerintem hagyd abba a hülyeségeidet sg-n mert senki sem kiváncsi rá.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Szted a Nov 13. az mien napra esik Okt. 13.án?!?!?!

Hihetetlen vagy!

ReszegKoldus
hú elment, gyorsan irkáljunk a háta mögött! <#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nah most 90perc idõt kérek tiltott királyságot nézek

ProType Shao Nuker GL+++

hozok kezstyüt majd zsákolunk 😄

ProType Shao Nuker GL+++

piát állom
az nem gond csak legyen idõm szombat tuti nem joh csajomnál vok vasig

ProType Shao Nuker GL+++

Doz okt 13. hanyadika mert Hétfõ - Szerd-Péntek edzsésem van 4-6 ig
utána megiszun aóhaverokkat sört tehát az mikor van nem vok rest megnézni 😛

ProType Shao Nuker GL+++

MadeInHell
nem vagyok fs be de ha bebaszásról van szó akkor ott vólna a helyem.csak ne lenne olyan messze<#szomoru1>Baranya megyei 9dragonos nincs?

TAO BoT Warr

BarackHUN
Eddig el akartam menni, de most hogy ott leszel már nem merek.
Meg mint mondtam, nincs nekem 6-7 ezrem az oda-vissza útra + piára.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
ez fórum, nem chat ha nem tûnt volna fel, nem kell gyorsan írnod, ráadásul még napokkal késõbb is lehet válaszolni valakinek, így aztán elég valószínûtlen, hogy valaki a "hátad mögött írna", ha egyszer tudja, hogy te is elolvashatod...

Barack te jössz ? azt megtanitalak majd ot boxolni okok majd küzdönk csak ugy alap hangon okok 😄DD hozok fogvédöt

ProType Shao Nuker GL+++

Énis 😄 gyertek beh mindenki ot lesz legjobb haverjaim 😄DD am elmehetnénk sörözni 😄DD

ProType Shao Nuker GL+++

Ottleszek! 😊

MadeInHell
Leviszem anyámat 5 éve ketrecharcos.Majd jól elver fõzõkanállal.<#lama>

TAO BoT Warr

ToshiBá
Vecsés nekem pont fekszik...
Oda megyek majd anyumékhoz.

Enzo Ferrari meg ak 47 makettek?
O.o

Egy körömvágó ollóval sem tudnék akkora fájdalmat okozni, mint amilyen hülye itt valaki. 😄

Amúgy meg.

Ha van pofid a gép mögül arcoskodni, akkor simán elmersz majd jönni egyedül is.

Remélem Petya is eljön.
Barinak is kéne.
Six messze lakik.
Esetleg Holló?
Csápinak is kb alap hogy jöjjön.
Jöjjön mindenki aki tud/akar.
Warlordkára is kíváncsi vagyok...
Sok kis szókumités arcbajnokra kíváncsi vagyok.
Max másnap az alkoholra fogok majd mindent. 😉
Meg mittomén.

Live: DoZeR 982

Blood Raven
<#eljen><#eljen><#eljen>
lécci ne válaszoljatok pro tipe hüjeségeire mert igy nemhagya abba sosem

Hollo

<#taps><#eljen>Nekem nincs. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Efreet
Ne reagáljatok rá, ha folytatja jelentsétek a moderátori topicban. Az aktív személyeskedésnél minden résztvevõ büntetõpontot kap, függetlenül attól, hogy ki kezdte.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

P0Th3aD
Remek füvet szívhatsz ha te ien álomvilágban élsz...

Különben ez nem egy fidesz gyûlés, hogy mindenki hozzon magával egy embert...mi csak sörözni megyünk, honnan veszed hogy kezet akarok emelni rád?! Csak kíváncsi vagyok rá, ki állhat ezeknek a nagy szavaknak a hátterében, mert oan embereket szapulsz akikkel nem 1 és nem 2 hónapja játszom!

Volt idõm megismerni õket...deh masd haz dzsössz elõdzse zsolj idzse meh nyem todzsom hodzs lezsek mádzs ott idzsõre, écsed?!

anyádra legyél kivácsi te rohadt buzi gyeer ki teis okt 13 szarrá verem a burádat te kis köcsög faszrágo punci

ProType Shao Nuker GL+++

Peter55
Itt jelezném, hogy szóltam egy moderátornak. Remélem nincs ellenetekre, de én erre nem vagyok kíváncsi.

Am legyen deh énis hozok két havert ha már 3jöttök okok a Edzsömet meg a fiát okok az egyik 12éve nyoymja okok majd ott tali azt makd egy enzo ferárrival megyünk AK-47 okok shi maszkban

ProType Shao Nuker GL+++

HUGI xd nem tom mi bajod én nem szidtam DOZT és Tusy seh meg téged seh deh ha kaarod ott tali

ProType Shao Nuker GL+++

P0Th3aD
Inkább told el te az arcod a "helyi" boxterembe, Blahán az Akácfa sörözõbe Nov. 13.án ami szombat és akkor majd kiderül ki is rejtõzik a cyberbetûid mögött!

Ott lesz Tusy+Dodó 100% én is ott leszek...Tán ha jól emléxem engem és Tusyit vmeik "hozzászólásodban" eléggé szidtál, hozzáteszem nem tudom miért, mivel lövésed sem lehet arrol, hogy akár Tusy akár én mien ember/személyiség lehetünk!

És még1x hozzáteszem, hogy akinek van kedve, jelezze, sztem szívesen látunk mindenkit, még a nagyszájú cyberharcosokat is, legalább 1x kiállhatnak az ide beírt szövegeikért!

BarackHUN
Ahogy érzed.

I S A e o e m o w s m !

barack eskû nagyon bejön az a Barack-HUN karid vagy mih csinálok egyet az lesz a neve CigányGyilkos 😄D

ProType Shao Nuker GL+++

Barack benne vok de az a lényeg barackos legyen azt szeretem -_-"

ProType Shao Nuker GL+++

péter fogd már be azt a kúrva nagy pofádat te köcsög kuss -oly már te rohadt gyõkér nem veled dumálokk és mér kell mindig be szolni esküszöm meglátlak halálra ütlek míg nem kussolsz

ProType Shao Nuker GL+++

Bocs, az most nem fog menni, leszokóban vagyok. Majd legközelebb. 😛
Na, tényleg léptem. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Peter55
Gratulálok ismét csak. És itt befejeztem a neked való írogatásomat, mivel nem úgy néz ki, hogy fel tudod fogni azt amit írok.

BarackHUN
Vagy ki eszik meg több fánkot, de izgi lesz!<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

I S A e o e m o w s m !

ok deh nem vagyok egy részeg éllat inkáb ki tudsz cigit elszivni ???

ProType Shao Nuker GL+++

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

ProType Shao Nuker GL+++

Ha fizeted az útiköltséget, megyek az elsõ vonattal.
De én nem bunyózok, ezt elõre tárgyaljuk le, inkább rendezzünk egy ivóversenyt egy általad választott itallal.
Felõlem sima alma izû üdítõital is lehet. 😛

Ok, kaja idõ letelt, vissza a dolgomhoz, tõlem nincs több spam.

8smile xd

ProType Shao Nuker GL+++

Pfffffffffffffffffff..................<#vigyor><#hehe><#vigyor2><#papakacsint><#nevetes1><#eplus2><#alien2><#alien>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

am megha valakinke baja van eljöttök vecsésre a box terembe azt megdmáljuk a ringe ha akarjátok

ProType Shao Nuker GL+++

xD de akkor meg ne pattogj itt a leveleddel xd

ProType Shao Nuker GL+++

Ne tagadd! Félsz tõle és kész! 😄

Ez így van! Kétségtelenül fél tõled!

Peter55
"Nem mert mikor itt voltam dumált és amikor elmentem direkt akkor irt"

Ez némileg ellent mond egymásnak, de mindegy. És igen, valószínûleg azért írtam azután, hogy el mentél mert féltem, hogy beszólsz valamit, csak így lehetett.

De örülnék ha értelmeznéd is amit írtam de segítek, kiemelem azt a részt ami egyértelmûen cáfolja, hogy azért nem írtam mert féltem, hogy beszólnál. "...nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tõled..."

Egyébként meg, honnan tudod Te, hogy én mikor nézek fel ide? Mibõl gondolod, hogy direkt megvárom míg elmész és ide írok valamit? Látom tisztában vagy azzal, hogy mit jelent igazából, hogyha a hátad mögött beszél valaki rólad.