9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nemsokára szülinapom, majd bebaszok és rátok gondolok (kivéve ha nem valami növény agyi szintjén leszek).
I S A e o e m o w s m !
mert haverokkal el meek boxolni teáht mecsem lesz rakjuk okt13 rak vagy nov14
ProType Shao Nuker GL+++
Nem Okt 13, hanem Nov 13.
És alap hogy mindenkinek ott a helye, aki tud/akar jönni.
De ha kérhetném inkább a 9D-s társaság gyülekezzen. A haverokkal lehet piálni máskor is. 😉
Boxolni meg majd a ringben.
Barack.
Ha az utad megoldod a többivel nem kell foglalkoznod. 😄
Live: DoZeR 982
Csak annyit arról amit olvastam hogy a tali jó 5let.
Másrészt lassan félek ide benézni amilyen kajak dolgok elhangzanak itt az nekem sok és mondjuk a játékhoz is kevés köze van.
Béke Veletek.
<#wave>#wave>
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kár, hogy messze vagy! pedig mindenkit szívesen látunk! : ))))
Azért ha tudsz jönni, jelezd bátran!
Apokalipszis - BOT warrior
Erre az ivós találkára meg kíváncsi lennék ..
tudom sokan nem szívesen látnának de ott lennék és megmutatnám a valódi életben létezõ énemet .. Habár nem sokat szoktam inni de egy pár feles jó társaság mellett nem árt meg.. (Feltéve ha protype nem jön le AK-val meg ferrarival .. (Habár inkább Ladára meg Légpuskára számítok majd.. )
Mindenkinek további jó estét!
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
TAO BoT Warr
Hihetetlen vagy!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
az nem gond csak legyen idõm szombat tuti nem joh csajomnál vok vasig
ProType Shao Nuker GL+++
utána megiszun aóhaverokkat sört tehát az mikor van nem vok rest megnézni 😛
ProType Shao Nuker GL+++
TAO BoT Warr
Meg mint mondtam, nincs nekem 6-7 ezrem az oda-vissza útra + piára.
I S A e o e m o w s m !
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Oda megyek majd anyumékhoz.
Enzo Ferrari meg ak 47 makettek?
O.o
Egy körömvágó ollóval sem tudnék akkora fájdalmat okozni, mint amilyen hülye itt valaki. 😄
Amúgy meg.
Ha van pofid a gép mögül arcoskodni, akkor simán elmersz majd jönni egyedül is.
Remélem Petya is eljön.
Barinak is kéne.
Six messze lakik.
Esetleg Holló?
Csápinak is kb alap hogy jöjjön.
Jöjjön mindenki aki tud/akar.
Warlordkára is kíváncsi vagyok...
Sok kis szókumités arcbajnokra kíváncsi vagyok.
Max másnap az alkoholra fogok majd mindent. 😉
Meg mittomén.
Live: DoZeR 982
lécci ne válaszoljatok pro tipe hüjeségeire mert igy nemhagya abba sosem
Hollo
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Különben ez nem egy fidesz gyûlés, hogy mindenki hozzon magával egy embert...mi csak sörözni megyünk, honnan veszed hogy kezet akarok emelni rád?! Csak kíváncsi vagyok rá, ki állhat ezeknek a nagy szavaknak a hátterében, mert oan embereket szapulsz akikkel nem 1 és nem 2 hónapja játszom!
Volt idõm megismerni õket...deh masd haz dzsössz elõdzse zsolj idzse meh nyem todzsom hodzs lezsek mádzs ott idzsõre, écsed?!
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Ott lesz Tusy+Dodó 100% én is ott leszek...Tán ha jól emléxem engem és Tusyit vmeik "hozzászólásodban" eléggé szidtál, hozzáteszem nem tudom miért, mivel lövésed sem lehet arrol, hogy akár Tusy akár én mien ember/személyiség lehetünk!
És még1x hozzáteszem, hogy akinek van kedve, jelezze, sztem szívesen látunk mindenkit, még a nagyszájú cyberharcosokat is, legalább 1x kiállhatnak az ide beírt szövegeikért!
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Na, tényleg léptem. 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
De én nem bunyózok, ezt elõre tárgyaljuk le, inkább rendezzünk egy ivóversenyt egy általad választott itallal.
Felõlem sima alma izû üdítõital is lehet. 😛
Ok, kaja idõ letelt, vissza a dolgomhoz, tõlem nincs több spam.
ProType Shao Nuker GL+++
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Ez némileg ellent mond egymásnak, de mindegy. És igen, valószínûleg azért írtam azután, hogy el mentél mert féltem, hogy beszólsz valamit, csak így lehetett.
De örülnék ha értelmeznéd is amit írtam de segítek, kiemelem azt a részt ami egyértelmûen cáfolja, hogy azért nem írtam mert féltem, hogy beszólnál. "...nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tõled..."
Egyébként meg, honnan tudod Te, hogy én mikor nézek fel ide? Mibõl gondolod, hogy direkt megvárom míg elmész és ide írok valamit? Látom tisztában vagy azzal, hogy mit jelent igazából, hogyha a hátad mögött beszél valaki rólad.