21072
  • P0Th3aD
    Igazság szerint nincs infóm erről, sőt 9D-vel kapcsolatban csak annyit amennyit ide kiírnak mostanság az emberek tehát nulla! : ))
    Csodálom a kitartásod/lelkesedésed hogy még mindig játszani szeretnél ezzel a (cenzúra) játékkal!

Azért sok sikert! :D
  • Stanyizllava
    hallod Hugi elvileg már itthon van Hypero nem ?
  • Stanyizllava
    a szar itt -4 van bocs
  • Stanyizllava
    szerintem itt -1
  • P0Th3aD
    -5 fok van! Nálatok is?
  • Stanyizllava
    gyerekek beszart a 9d nekem nektek is ????
  • P0Th3aD
    És ha ő abban hisz hogy szar az egész?
  • ReszegKoldus
    ebben egyetértek, én azt hiszem, amit látok, néha még azt is csak nehezen :)
    valamiben hinni kell alapon, akkor higgyek az ufókban is mert valaki már azt is látott
  • BarackHUN
    Szar lehet, hogy mindent csak leszarozni tudsz, nagy űr tátonghat benned, valamiben hinni kell.(by Bari)
  • ReszegKoldus
    szar vallások (by ReszegKoldus)
  • BarackHUN
    ""300-400 millió embert álszentnek hívni butább dolog, mint te azt hiszed." (by Bari)
    Hány főnél húzzuk meg a határt? Ha egy gyermekáldozó sátánista szektában 50-nél többen vannak,akkor ők nem lehetnek hülyék és nem kell megállítani őket? Igen, nem a legjobb példa,de ha belegondolsz mindkét esetben az okozza a problémát, hogy fura nézeteket valló emberek csoportba tömörülnek.(by Tusy)""
    Ha belegondolsz, ezzel arra céloztam, hogy nem kéne feltétlenül általánosítani, pláne egy olyan vallásnál, mely (elvileg) a szereteten és a tolerancián alapszik (legalábbis a MAI formában!), és könyörgöm kíméljetek meg az inkvizíciótól meg a bibliai idézetektől (már ha ellenérvnek akarta volna bárki felhozni).
    Mindig van kivétel, mindig van akit ok nélkül skatulyáznak be, mindig van sztereotípia, és mindig is lesz. Nem a számon volt a hangsúly, ha már ezt így kiemelted, 50 fős gyermekáldozó sátánista szektát meg egyesével áldoznék fel szívesen, hidd el.(by Bari)
  • LordTusy
    "Mikor megalakult az "FS" liga, én heves nemtetszésemnek adtam "hangot". Én voltam a szarszemétgeci. Most hol is tartunk? Már akkor megírtam többek között azt is, hogy Raven nem alkalmas a dolgok kontrollására. Mintha most kb nem is játszana. ;) Sok kis pondró is ugatott nekem, hogy egy elszállt buzi vagyok. Mostanra azok már innen is eltűntek. Az hogy én még várok már más tészta. És azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki még kivár. Így nincs csalódás, nincs játékabbahagyás.
    Csak vad mosolygás azon, hogy akik elkezdték szépen levonultak elégedetlenkedve.na tessék...
    Megnyilvánulok, és elkezdődik a játékkedv egyből. Esetleg valaki egy pizzát? :D" (by Dóz)

"Tényleg nem tudom, minek örülsz, miben is lett igazad? Ha jól emlékszem, régen a tagok ellen volt némi ellenvetésed. Azokkal meg most sincs semmi baj és akkor sem volt. Aki játszik még, az talán igazolhatja is. " (by Six)

Te önelégült, nagyszájú, butaarcú tökfej!Ugyan Six már írta, de azért leírom én is,mert rég "hallattam a hangom" SG-n. Semmi kapcsolat sincs a játékosok személye (,hogy a magyarázat érthetőbb legyen: "minősége",) és FS kis létszámhiánya között. Saját példámból kiindulva: 9D a jelenlegi állapotában nem nyúlj minőségi szórakozást,ezért nem pazarlom rá a szabadidőmet. Szerinted nem szállingóztak volna el az emberek, ha más (pl. Te) lett volna a master? Ha már itt tartunk masterséged alatt nem volt olyan,aki ráunt 9D-re és lelépett? Igazad van abban, hogy a master személye fontos, de Madárkával nem volt semmi gond. Kezdj el játszani, legyél mester és bizonyítsd, hogy hülyeséget írtam!

Kicsit más téma...
    "Személyes véleményként csak annyit tudok mondani hogy a kutyából nem lessz szalonna.Tehát a cigányból sem lessz soha a büdöss életben,becsületes,dolgos,keresztény hazafi.Ok,ne legyen keresztény meg hazafi se legyen mert elvégre szabadság van.De az a helyzet hogy cigányból sosem lehet ember,míg a cigány kultúra(mert van ilyen is) nem fogja leküzdeni a középkori szokásokat." (by Bomb)
    Ahhoz képest,hogy félvér vagyok sokkal több "hazafi,keresztény magyart" ismerek, aki segélyen él és közben otthon lustul. Cigányból nem lehet ember, mi? Amúgy hogy egyezteted a rasszizmust a kereszténységgel? Ó végülis az a csodás vallás gyűlöleten alapszik, ez is belefér.

"300-400 millió embert álszentnek hívni butább dolog, mint te azt hiszed." (by Bari)
    Hány főnél húzzuk meg a határt? Ha egy gyermekáldozó sátánista szektában 50-nél többen vannak,akkor ők nem lehetnek hülyék és nem kell megállítani őket? Igen, nem a legjobb példa,de ha belegondolsz mindkét esetben az okozza a problémát, hogy fura nézeteket valló emberek csoportba tömörülnek.
  • Szid
    eventek nincsenek
  • Blood Raven
    Ha valaki leirja ide hogy mikor vannak eventek (ha egyártalán vannak) akkor szivesen benéznék grindelgetn.
    Az hogy nemjátszok az nem miattam van mert amikor elmentem 1 hétig nemvoltak mapok aztánmeg semmi event nemvolt nameg a fránya ROM hibája az egész nemkelett volna ijen jóra megcsinálni
  • Sixtail
    Szólj, ha "hiányzik" valami. Még megvan mind. Remélem tudod mire gondolok. :D
  • ToshiBá
    jajajajajajajajjjj

Bomb!
    Nekem is hiányzik a brigád jobbik fele! Nagyon is! De a lábam be nem teszem Phoenixre, amíg nem rendeződnek a dolgok.
    Majd egyszer talán eljön annak is az ideje.
  • ToshiBá
    Igazából Te nem értesz dolgokat. ;)
    A körítéssel meg csak akkor foglalkozz, ha Te is elhagytad azt a süllyedő hajót. :D
    Bár eddig emberszámba vettelek. És valszeg a téli melankóliád sem fog ezen változtatni. Egyem meg azt a mimóza lelkivilágodat! :D
  • ToshiBá
    na tessék...
    Megnyilvánulok, és elkezdődik a játékkedv egyből. Esetleg valaki egy pizzát? :D
  • Peter55
    Srácok nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de a sok bug, hack meg FS emlegetés következtében kedvet kaptam játszani.:D Valószínűleg holnap be is ugrok, aztán vagy tolom egy kicsit megint vagy nem. : )
  • Sixtail
    Látom nem érted, de nem én leszek az, aki megmagyarázza neked.
  • ToshiBá
    A liga nem a régi. Be is halt rendesen. Most akkor minek ne örüljek? :D
    Igen. Az emberekkel volt bajom. A lényeg így is ugyanaz.
  • Sixtail
    Most ott tartunk, hogy a ligából kb 3-4 ember játszik még rendesen és néhányan hetente, kéthetente fel-felnéznek. Ennek semmi köze Madárhoz vagy a többi taghoz.
    A játék maga ennyi negatívummal (bug, hack, stb stb) már nem vonz senkit, úgyhogy nem sokan játszanak.

Tényleg nem tudom, minek örülsz, miben is lett igazad? Ha jól emlékszem, régen a tagok ellen volt némi ellenvetésed. Azokkal meg most sincs semmi baj és akkor sem volt. Aki játszik még, az talán igazolhatja is.
  • ToshiBá
    Nem hiszek már a mesékben én sem. Majd az idő igazolja G1-et.(vagy nem)
    Nem egyedül küzdöttem. Egy remek, és kitartó kis csapat volt még velem. A kis csapat kb szó szerint értendő. Olyan 4-7 embert takar velem együtt.
    Ravennek már az elején is megírtam, hogy az elsők között lesz, aki koccolni fog. (Nem pont ebben a formában.)
    A dolgok érdekesség tétele a vezetők "feladata". "Fejétől bűzlik a hal." Szokták mondani. Ha nincs fantázia az emberekben, akkor mennek olyan helyekre, ahol minden nap adnak extrákat már a készítők. (lásd BOI (BOAAAAA).)
    Szerintem a hackerekkel sem kell foglalkozni. Ők tudják mit, hogyan, merre, meddig. Aki amiatt érez keserű szájízt, mert nem találja elegendőnek a saját munkáját az ne is álljon neki közösségi játékok kipróbálásának. ;)
    Csíterek mindig is voltak, és mindig lesznek is. Rakhatnak bármilyen biztonsági rendszert a játékra. Annak örüljetek, hogy a 90 napos preminél olcsóbban Ti is hozzájuthattok a tiltott gyümölcsökhöz! Ha ez nem elég, akkor károgjatok a sorsot, és G1-et okolva. Vagy maradjatok távol a játéktól, és figyeljétek mi történik majd.
  • P0Th3aD
    Én nem venném ide azt hogy Raven alkalmas e vagy sem egy Csapat irányításához!
    Rálátásom sem volt hogy megtapasztaljam képességeit, amien kevés ideig én fent voltam! Nem Raven vallott szerintem kudarcot, hanem a játék!
    Most őszintén, ha ujbol és ujbol küzdened kell, a szerverek sem működnek, illetve orrba szájba azzal találod magad hogy mindenki pénzért vesz mindent, valahogy már nem ugyan az lesz a feeling!
    Nem vonom kétségbe hogy igazad lett, csak a körülményeket ne sarkítsuk le ennyire...

Béka :D
  • makiii
    Anno ő is megküzdött h FS fent maradjon most ideje a többieknek is bizonyítani. :) ( legyen az bárki)
  • bomb1111
    Amúgy ami a G1 es igérgetéseket illeti,én már nem hiszek bennük és ezért is kezdtem a mostani karimat építeni.Csak mint biztonsági lépés,ha netalán nem lenne Templates.Remálhetőleg hamarosan teljes létszámban találkozni fogunl.
  • bomb1111
    Aláírom.De valaki aki jobban lát mint én csak be kéne segitsen.Ma sajna megint el kellett venni a leadet Kamitól hogy adjunk leadet Dekre Pál nak,lévén hogy ő is gyakran van fönt.Na szóval feje tetejére állt a világ és nem akarom Pelikánt utánozni.Tudjátok : A gát.Tudom nem vagytok hibásak de fáj a lelkem mikor olyan emberektől kell elvenni a BOT leadet mint Gabi vagy Kami,és következik Hugi.
    Dózer,minden tiszteletem a tiéd és remélhetőleg hamarosan láthatlak a Phoenixen.Kitartó vagyok de azést jól esne egy kis nagypofáju,öregfiu segédlet.
  • ToshiBá
    Helyes meglátás kedves "Fedél Nélkül" árus "barátom"!
    Az idő mindenképp ide dolgozik a pofim felé.
  • ToshiBá
    Csak egy picit értetted félre. ;)
    Én leszarom, hogy G1 mire szarik. Nekem lett igazam a liga megalakítása, és az azon belüli dolgok rendezésével kapcsolatban.
    Ez a lényeg.
    Az hogy én még várok már más tészta. És azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki még kivár. Így nincs csalódás, nincs játékabbahagyás.
    Csak vad mosolygás azon, hogy akik elkezdték szépen levonultak elégedetlenkedve. ;)
    Bari&Pot&Én for perzidents! :D
  • ReszegKoldus
    meg az a baj, hogy szerintem ezt akkor is beírta volna, ha két év után van "igaza" :)
  • makiii
    Ezzel az az egy baj van ,hogy G1 le se szarja a régi karaktereinket. :S
  • ToshiBá
    -t
  • ToshiBá
    Tudjátok mi az igazán szánalmas?
    Mikor megalakult az "FS" liga, én heves nemtetszésemnek adtam "hangot". Én voltam a szarszemétgeci. Most hol is tartunk? Már akkor megírtam többek között azt is, hogy Raven nem alkalmas a dolgok kontrollására. Mintha most kb nem is játszana. ;) Sok kis pondró is ugatott nekem, hogy egy elszállt buzi vagyok. Mostanra azok már innen is eltűntek.
    Most önelégült vigyorral a pofámon gyújtok rá éppen, mert megint engem igazolt az idő. A patkányok mindig söpörnek a süllyedő hajóról. Aki megmaradt játékosnak, annak maxi respect!
    Én mindenesetre még várok a karaktereimre.

UI.: Mindenki annak veszi a szavaimat, aminek akarja!!!
    Akitket eddig is emberszámba vettem, azoknak szerintem ezt nem kell elmagyarázni.
  • BarackHUN
    Szabadfordítás, mondhatni Freestyle.
  • bomb1111
    Ninii egy Dodó ))))) Már azt hittem hogy az eszkimókhoz költöztél és ott nincs neted.Örvendek hogy láttalak.

@Lawless ! Azon túl hogy csak a lónak van pofája meg neked,nem értem mit zavar téged hogy a BOT leader nincs fönt meg hogy akkora amekkora ? Csak hogy tudjad,a mesterit már rég át akarta adni nekem de nem lehet mert alliance be vagyunk.Ha meg az zavar téged hogy nincs leadered,megnyugtatlak hogy amennyit vagy fönt,nem is fogsz egyhamar kapni.Én szinte minden nap fönt vagyok és ha kell beveszem azt aki csatlakozni akar a BOT okhoz.Meg ma a mester adott leadet Cseresznyének is,úgy hogy elvette Gabitól,mert Cseresznye is elég gyakran van fönt.És hogy csak tudjad,egy bandában egyszerre csak 7 embernek lehet leaderje.Tehát ha legközelebb valaki leadert fog kapni,úgy kapja hogy a legtöbbet hiányzó leadertől elveszik.

És sajna,ha G1 nem tesz valamit sürgösen,meg fog kelleni tanuljunk vietnámiul meg kínaiul))) Hetek óta csak őket látom.
  • ToshiBá
    A paraszt angolul inkább redneck... ;)
  • makiii
    Itt miért nem lehet lájkolni? :/
    +1
  • BarackHUN
    Farmerblinding (szabadfordítás, Kazinczy után szabadon).
  • makiii
    Na szóval amit furcsálok msot a játékban ,hogy megint tele van +10-es fegyókkal , gold sellerekkel, egy csomó golddal a játék..
    Most G1 megint hazduik egy nagyot..
    Dóz mondta egszer nekik: We call this: Parasztvakítás
    és ez így megy tovább és tovább...
  • Lawless #16776
    csatok! fellestem ma is 9D-be es hát elég szomorú h mára FS nagyon kihalóban van, mondjuk erre is számítottam mert ez a játék most egy ganaj és tisztára elment a kedvem is tole nemlátok benne semmi olyat ami megfogna és megint kedvet csinálna játszani! ja és azt uzenem hogy aki a BOT liga mestere FS-ben tolja fel a pofaját és adja át a mesteri címet mert én szégyellem a pofámat miatta amilyen low és mindig offline! sziasztok