Nem hiszek már a mesékben én sem. Majd az idő igazolja G1-et.(vagy nem)
Nem egyedül küzdöttem. Egy remek, és kitartó kis csapat volt még velem. A kis csapat kb szó szerint értendő. Olyan 4-7 embert takar velem együtt.
Ravennek már az elején is megírtam, hogy az elsők között lesz, aki koccolni fog. (Nem pont ebben a formában.)
A dolgok érdekesség tétele a vezetők "feladata". "Fejétől bűzlik a hal." Szokták mondani. Ha nincs fantázia az emberekben, akkor mennek olyan helyekre, ahol minden nap adnak extrákat már a készítők. (lásd BOI (BOAAAAA).)
Szerintem a hackerekkel sem kell foglalkozni. Ők tudják mit, hogyan, merre, meddig. Aki amiatt érez keserű szájízt, mert nem találja elegendőnek a saját munkáját az ne is álljon neki közösségi játékok kipróbálásának. ;)
Csíterek mindig is voltak, és mindig lesznek is. Rakhatnak bármilyen biztonsági rendszert a játékra. Annak örüljetek, hogy a 90 napos preminél olcsóbban Ti is hozzájuthattok a tiltott gyümölcsökhöz! Ha ez nem elég, akkor károgjatok a sorsot, és G1-et okolva. Vagy maradjatok távol a játéktól, és figyeljétek mi történik majd.