--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Barci,Grimbusz azokra az ornament-ekre gondolt,amikből lehet 1k crit ornit,ar ornit,max wep dmg ornit stb csinálni.
Grimbusz,ha megnyomod az "L"-et,akkor bejön a living ablak.Ha ott rámész a resource collections fülre és kiválasztod hefei-t a sok négyzet közül,akkor megkapod a hefei-i npc-k által készített dolgok listáját.
Ha a crafts merchant listáját megnézed megtalálod minden ornament-hez a szükséges alapanyagokat.Csak annyi a dolgod,hogy megszerzed,ami a listán van.Szerintem egyénként csak a crit és az attack raiting ornament-eknek van értelme...a többinek kb semmi haszna.
Általában itt is,mint a groove cuttereknél van egy gyengusz ornament,amit general store-ban vehetsz,van egy ami mobokból esik és a többit dungeon-okból szerezheted.
Hogy pontosan mit írtál a végén: "Szal a noogeteket pakolom(nám) egybe azonos típust és azonos fajtát, de csak egy-egy db.-ot tudtam összerakni [így egy fokozatot lépett a noogets], halmozni, hogy úgymondjam finomítani nem sikerült tovább, ahhoz is ilyen módszer kell?" ezt nem egészen értem.Vagyis sejtem,de akkorsem értem az egészet.Egy storage vagy táska helyre csak egy ornament rakható,nem lehet belőlük 255-ös pakkokat csinálni...ez eddig világos és rendben is van.De több azonos ornament-ből lehet egy ütősebbet csinálni?Pl:2 300 crit orniból egy 500 crit-est?Crafts merchant-nál lehet csinálni egy 100as,300as,500as,700as felhasználásával egy 1000-st,de azt nem hiszem hogy lehet kisebbet is csinálni npc-nél.Mondjuk rég játszottam...lehet azóta már többféle megoldás van.
Fekete oldalon van FeketeSolymok liga,fehér oldallal kapcsolatban passzolok...