21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16575 hmmm...
Én is szeretlek Bari,de most menjél szépen aludni!Holnap neked korán kell kelned a suli miatt,nem? -
#16574 Még az éhező árvák is? -
#16573 Mindenki: -
#16572 Ich bin kiprobalom 9germant mert G1 meg sok hack agyamra megy. -
unusual #16571 Német Szeró Küldi Help..... -
#16570 ja, és használjon több backspacet :P -
Sixtail #16569 Tusy, fáj a szemem a "wall of text"-től. :D
The [Enter] button is your friend! :D -
unusual #16568 Shortly..... -
#16567 Elvileg azt javították az előző patchek egyikével,nem?
De ilyeneket amúgy nem kell kérdezni miamoto,már tudjuk a választ."Soon" -
miamoto #16566 Ok!Köszi a választ!Legalább nem vagyok egyedül!:)
Ha esetleg lesz valami fejlemény ezzel kapcsolatban szóljatok róla légyszi!
Elöre is kösz!
Szép napot és jó játékot mindenkinek! -
unusual #16565 Nem vagy egyedül a problémával sajnos.....Én nem tudok ilyen infóról,hogy mikor. -
miamoto #16564 Sziasztok!Tudja-e valaki véletlen ,hogy mikor fogják megjavitani a karakter törlés opciót?Szeretnék egy nukert csinálni de már van 3 karakterm ebböl 2 semmire nem jó!De sehogy se, hogy kitörölhessem őket! Nem akarok másik felhasználót mert akkor nehézkes lenne a cuccok át rakosgatása.Szóval tud-e erről valaki, valamit?
Előre is kösz az infót! -
unusual #16563 Phoenix -
#16562 Egyébként melyik serveren toljátok?
Nirvana, Yin (pvp), Phoenix? -
#16561 #16556 itt jól leírtad, erre gondoltam egyébként! Living ablakos dologra. -
#16560 Hogy őszinte legyek először hallom ezt a nugettek finomítása dolgot,pedig kb az öregfiuk-csapat tagja vagyok.Légyszives részletezd a folyamatot!Mit is értesz tulajdonképp finomítás alatt? -
#16559 Köszi Tusy ;) lassan egyben a kép bennem már! Ty -
#16558 6. sor 5. szó: egyébként
-
#16557 Amit írsz azt értem. Erre én is oda figyeltem. Két azonos sima egy db-os nugget-et össze tudtam simán rakni egérrel, de pl.: 1db simát, egy 1db 2es nugget-et már nem, de próbáltam úgy is hogy 2db 2es-t össze rakni, az sem sikerült. Most jelenleg minden nuggetem amit tudtam összeraktam, van egy rakat kettes nuggetem, csak finomítanám hármas stb. minőségre, az viszont nem megy, az áruk meg horror. Hasonlóan voltam a talismanokkal is, de arra már rá jöttem, hogy azt árusnál lehet egybeolvasztani, ha megvan minden típusu talisman item hozzá. Nuggeteket is egybe lehetne olvasztani az árusnál, de arra nem jöttem rá, hogy hogyan csináljam meg a finomítást. Már ha jól írom le.
Elnézést az esetleges 9D nyelvtani hibáimért, kezdő vagyok még itt. -
#16556 Barci,Grimbusz azokra az ornament-ekre gondolt,amikből lehet 1k crit ornit,ar ornit,max wep dmg ornit stb csinálni.
Grimbusz,ha megnyomod az "L"-et,akkor bejön a living ablak.Ha ott rámész a resource collections fülre és kiválasztod hefei-t a sok négyzet közül,akkor megkapod a hefei-i npc-k által készített dolgok listáját.
Ha a crafts merchant listáját megnézed megtalálod minden ornament-hez a szükséges alapanyagokat.Csak annyi a dolgod,hogy megszerzed,ami a listán van.Szerintem egyénként csak a crit és az attack raiting ornament-eknek van értelme...a többinek kb semmi haszna.
Általában itt is,mint a groove cuttereknél van egy gyengusz ornament,amit general store-ban vehetsz,van egy ami mobokból esik és a többit dungeon-okból szerezheted.
Hogy pontosan mit írtál a végén: "Szal a noogeteket pakolom(nám) egybe azonos típust és azonos fajtát, de csak egy-egy db.-ot tudtam összerakni [így egy fokozatot lépett a noogets], halmozni, hogy úgymondjam finomítani nem sikerült tovább, ahhoz is ilyen módszer kell?" ezt nem egészen értem.Vagyis sejtem,de akkorsem értem az egészet.Egy storage vagy táska helyre csak egy ornament rakható,nem lehet belőlük 255-ös pakkokat csinálni...ez eddig világos és rendben is van.De több azonos ornament-ből lehet egy ütősebbet csinálni?Pl:2 300 crit orniból egy 500 crit-est?Crafts merchant-nál lehet csinálni egy 100as,300as,500as,700as felhasználásával egy 1000-st,de azt nem hiszem hogy lehet kisebbet is csinálni npc-nél.Mondjuk rég játszottam...lehet azóta már többféle megoldás van.
Fekete oldalon van FeketeSolymok liga,fehér oldallal kapcsolatban passzolok... -
#16555 Ja nugget, így már vágom. Azért nem tudod stackolni, mert abból van sok fajta, és mind hasonlít, de mégis más.
Pl van ami sima dmg-t ad, de van amibe zárójelbe, oda van írva, hogy "chi kung", és az máris nem ugyanaz. -
#16554 pontosabban Nugget, pl.: Fair Bronze Nugget (Physical) az +10 attack ratinget, ad és ilyen Nugget elég sok fajta van, Chi-Kung típusuak stb. ami jó fegyverbe, mint ornaments. -
#16553 A klánra való kérdésem meg arra irányult, hogy wu-tang, shaolin stb. klán magyar aktív van-e? Kit lehet , kell keresni belépéshez. Gondolom egy idő után egyéb okok miatt jó lenne mindenkinek. RL lvl fölött elég nehéz, bár nem lehetetlen fejlődni egyedül is. -
#16552 Mi az a nooget? -
#16551 Huhh ez végre egy szép összefogott leírás! Közben a slot-os fegyokba, amit találtam rá jöttem mt kell csinálni, csak a combining tool kellett hozzá, én mindig rossz fegyverbe akartam használni. Nagyon TY a leírást nekem sokat segített!
Gondolom ha ezek a kérdések mentek, egy kövi kérdésem már bakfitty lesz neked. Nooget-eket raknám egybe, mert ugye a storage slotok elég szegényesek méretűek, még a válogatott cuccaim sem férnek el.
Szal a noogeteket pakolom(nám) egybe azonos típust és azonos fajtát, de csak egy-egy db.-ot tudtam összerakni [így egy fokozatot lépett a noogets], halmozni, hogy úgymondjam finomítani nem sikerült tovább, ahhoz is ilyen módszer kell? -
#16550 Amikor épp mennek a szerverek és be is enged a login server és megy minden map...van aktív LIGA,igen. (Igen...fennakadtam a klán szón,mert 9D-ben 6 klán van se több se kevesebb.Adv klánokkal most nem foglalkozunk,amúgyse kerülnek a játékba.)
Fegyverekben/ruhákban a helyeket slot-oknak nevezik angolul,maradjunk ennél az elnevezésnél és senki senkit se zavarunk össze.Ahogy írtad fegyvereknél nézni kell,hogy kombinálhatóak avagy nem.Ha igen,akkor elmész a legközelebbi kovácshoz és ő megcsinálja neked.A folyamat nagyon egyszerű.A kovácsnál weapon combination-ra kattintasz.Ezután 3 kütyüt kér:a fegyvert,egy separatort és egy groove cuttert.Separator-okból 3 fajta létezik:bronze (Mobokból esik,üres fegyverbe csinál 1 slot-ot.);iron (Üres fegyverbe csinál 2 slot-ot,Item Mall-ban lehet venni.);jade (Már slot-os fegyverbe 1 slot-ot csinál,Item Mall-ban vásárolható.Erre van szükség a deco-k slot-olásához is.).Groove cutter-ből szintén 3 fajta van: narrow (4 szintet csökkent a fegyverén,general store-ban lehet venni.);double (8 szintet csökkent a fegyverén,mobokból esik.);triple (12 szintet csökkent,hefeiben a craft merchant-nál lehet készíteni 1 narrow + 1 double + 1 BE felhasználásával.).A hermit (,alapból 3 slot-os,) fegyverekbe a negyedik slot-ot hefeiben a refiner melletti npc-nél lehet beletenni a fegyverbe.A hermit fegyverekhez csak jade separator-t lehet használni és hermit groove cuttereket (,double hermit groove cutter az elérhető legnagyobb,ami 8 szintel viszi lejjebb a fegyvered).Ugyanennél az npc-nél lehet slot-ot tenni az arra alkalmas deco-kba.1 jade separator=1 slot.A többi ruhadarabot nem lehet slot-olni,nem kombinálható tárgyak.
Fontos megjegyezni azt is,hogy csak refine előtt lehet slot-olni a fegyvereket.(És ajánlott a refine után beletenni az ornament-eket.)
Az általad vásárolt "kalapács" gondolom combination tool néven fut.Avval tudod betenni az ornament-eket a slot-os fegyverekbe vagy deco-kba.
Eddig nem írtam,de gondoltam egyértelmű,hogy egyik npc se dolgozik ingyen.
Remélem segítettem és nem felejtettem ki semmit a leírásból.
Jó játékot és szép napot mindenkinek! -
#16549 General storeban lehet venni -azt hiszem combination tool a neve- amivel a slotos fegyverekbe meg ruhákba lehet rakni ornamenteket, a kombinálható cuccos dolgot meg nem értem :) -
#16548 Üdv all!
Pár kérdésem lenne, amire itt nem találtam még választ és már elfáradok a visszaolvasásban. Ha valaki tudja még is a forumon hol találom kérném, hogy mondja meg az oldalszámot, ty.
Fegyverekbe, felszerelésekbe, vannak helyek, amibe elvileg lehet bele tenni ezt-azt, ami növeli pl.: a fegyó sebzését, vagy a csizmában a futásod sebességét. Azt hogy tehetem meg? Illetve vannak kombinálható cuccok, azt vágom, hogy csak erre alkalmas itemet lehet felhasználni, de hogyan, erre sem jöttem még rá. Pedig vásároltam hozzá kalapácsot meg nem is tudom miket. Ebben kérem a segítséget. Ty a választ.
Aktív klán van egyébként az új 9D-n? -
#16547 Húú.. elég vicces a gt meg flowstone drop rate.. gc 3 vagyok és már van 119 low gt-m és 127 low flowstone-m..
Igaz be még egy se esett..
Az exp rate elég gagyi de hát ez van.. :)
az IM árakat még nem néztem de az lesz a következő (amennyiben valakit érdekel)
Mára ennyi Jó játékot , estét mindenkinek ! -
#16546 itt !
jelszónál próbálj meg betűket és számokat is használni :)
ugyanez a felhasználódnál.. :D -
#16545 mert nekem nem fogadja el a jelszót meg az a beíros valamit -
#16544 maki hol kel regizni küldj egy linket lécci köszi előre is -
#16543 2 napja indult és... -
Udead #16542 Hát én akkor nyomtam be a 90 napos premit mielött emgszünt volna elotte 10 nappal semmi infom nem volt arról hogy megszűnik a game :D szóval azt pl mondjuk buktam:D -
bomb1111 #16541 Azonnal,csak keressem meg a bankkártyámat......Na megvan.Csak az a baj hogy a kártyámon azt írja : "Nem volt elég egy 9d szivatás ?" -
#16540 Most görgetted tovább a lavinát :D :D :D -
#16539 bombot, ő itt a big spender -
unusual #16538 Gondoltam érdekel valakit..... -
Sixtail #16537 Realistának jobb lenni, mint optimistának. Kevesebb a csalódás. :P -
kalidor #16536 Lehet, ha támogja őket sok-sok ember a premi megvételével, a pénz láttán elkezdenek dolgozni. :)