9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
am az a baj hogy gg is változott de valamiért nem javította magát ezért szar most sokaknak.
szal sztem ez a leggyorsabb és legkönnyebb módja legalább is nekem😛
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
am sztem lehet raknak be valami eventféleséget hétvégére a kimaradt 36 óra miadt dehát ki tudja majd meglátjuk mennyire fognak kárpótolni minket vagy hogy fognak e egyáltalán.
Ha nem tudsz értelmezni egy szöveget, akkor ne össze-vissza írj hülyeségeket. Töröld le a hülye 9D-t teljesen a játék éltávolítójának futtatásával. Majd rakd fel újra, és kész van.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Together we'll fly someday...
öcsémnek ugyn ez volt...
sehol nem tudott sabert venni magának, mindenhol azt az üzenetet írta ki
de akkor majd próbálkozom még!
köszi a segitséget!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
próbáld meg másik árusnál
Nekem sikerült belépni!😊Elöször valamit szarakodott de mikor Cancel-oltam GG-t elindult a motyó!😊
De van itt egy kis problémám.Valaki tudja miért nem tudok a General Store ban venni a hybrid cons. buffjához-hoz szükséges Jade szarságot?
segitsen valaki pls!Köszi elöre is!
Jó játékot mindenkinek!!!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
pl ez
de tényleg nem értem, hogy milyért a játékosoknak kell evvel szopni...(már elnézést) -.-
TAO BoT Warr
én inkább azt nézem, hogy melyik a gyorsabb és egyszerûbb út, de megértem mire akarsz kilyukadni.
emberét válogatja amíg nem ártok(ártunk) másoknak vele persze
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Bari,ne stresszelj az acclaimes accodon,az már rég Mickie Egér popijában pihen,de ezt már írtam...
Redmarlboro olvass vissza picit szerintem.Múlt héten kb végig FS liga balhézott fórumon.<#miaz>#miaz>De igazából annyira nem is kell visszamenned,elég ha belekukkantasz néhány aláírásba.(Law,Stanyi,Petya...most pl az én aláírásomban is ott virít majd.<#nezze>#nezze>)
Kockulás közben néha azért nyissatok ablakot és a folyamatos folyadékbevitelre is figyeljetek!Szép napot!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
én erre nem lennék hajlandó.
de minden tiszteletem
Macro nélkül, és még sorolhatnám.
I S A e o e m o w s m !
Nem fogok nekik itt össze-vissza copy/pastezni, reinstall, redownload, blablabla... Oldják meg rendesen, addig én nem szenvedek vele. -.-
valóban ez volna a helyes út
ha ez nem tetszik, le se szarom. ki az aki órákon/napokon keresztül hajlandó egyhelyben ugyanazt a gombot nyomkodni?
igye ezt te sem gondoltad komolyan<#hamm>#hamm>
szerintem a fejlesztõk sem
van egyátalán akármilyen egyesület, mert ha nincs azt mond kérlek
Ez van Udead, take it easy, én majd benézek, ha minden rendben lesz.
Nem fogok nekik itt össze-vissza copy/pastezni, reinstall, redownload, blablabla... Oldják meg rendesen, addig én nem szenvedek vele. -.-
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
választ pls
nekem mondjuk nem volt gond vele, de jobb félni, mint beszarni😊