• LordTusy
    Amikor épp mennek a szerverek és be is enged a login server és megy minden map...van aktív LIGA,igen. (Igen...fennakadtam a klán szón,mert 9D-ben 6 klán van se több se kevesebb.Adv klánokkal most nem foglalkozunk,amúgyse kerülnek a játékba.)
    Fegyverekben/ruhákban a helyeket slot-oknak nevezik angolul,maradjunk ennél az elnevezésnél és senki senkit se zavarunk össze.Ahogy írtad fegyvereknél nézni kell,hogy kombinálhatóak avagy nem.Ha igen,akkor elmész a legközelebbi kovácshoz és ő megcsinálja neked.A folyamat nagyon egyszerű.A kovácsnál weapon combination-ra kattintasz.Ezután 3 kütyüt kér:a fegyvert,egy separatort és egy groove cuttert.Separator-okból 3 fajta létezik:bronze (Mobokból esik,üres fegyverbe csinál 1 slot-ot.);iron (Üres fegyverbe csinál 2 slot-ot,Item Mall-ban lehet venni.);jade (Már slot-os fegyverbe 1 slot-ot csinál,Item Mall-ban vásárolható.Erre van szükség a deco-k slot-olásához is.).Groove cutter-ből szintén 3 fajta van: narrow (4 szintet csökkent a fegyverén,general store-ban lehet venni.);double (8 szintet csökkent a fegyverén,mobokból esik.);triple (12 szintet csökkent,hefeiben a craft merchant-nál lehet készíteni 1 narrow + 1 double + 1 BE felhasználásával.).A hermit (,alapból 3 slot-os,) fegyverekbe a negyedik slot-ot hefeiben a refiner melletti npc-nél lehet beletenni a fegyverbe.A hermit fegyverekhez csak jade separator-t lehet használni és hermit groove cuttereket (,double hermit groove cutter az elérhető legnagyobb,ami 8 szintel viszi lejjebb a fegyvered).Ugyanennél az npc-nél lehet slot-ot tenni az arra alkalmas deco-kba.1 jade separator=1 slot.A többi ruhadarabot nem lehet slot-olni,nem kombinálható tárgyak.
    Fontos megjegyezni azt is,hogy csak refine előtt lehet slot-olni a fegyvereket.(És ajánlott a refine után beletenni az ornament-eket.)
    Az általad vásárolt "kalapács" gondolom combination tool néven fut.Avval tudod betenni az ornament-eket a slot-os fegyverekbe vagy deco-kba.
    Eddig nem írtam,de gondoltam egyértelmű,hogy egyik npc se dolgozik ingyen.
    Remélem segítettem és nem felejtettem ki semmit a leírásból.
    Jó játékot és szép napot mindenkinek!