• P0Th3aD
    Nos...

Én személy szerint nem érdeklődöm a játék iránt! Ugyan volt egy pici nosztalgikus érzésem és visszatértem egy rövid időre, de ennyi elég is volt! Rájöttem hogy baromira nem akarom végig szenvedni ugyanazt az utat!

alap xp akár 2x-es akár nem...mire összejönnek az itemek, mire megleszenk a killerek bla bla bla! Nekem ez már nem játék lenne hanem kínszenvedés, persze mindenki azt csinál amihez kedve támad vagy épp amit szeretne!
    hiányzik a karakterem és szerettem ezt a játékot de ez a pici visszatérés ráébresztett arra hogy nekem ez igy nem megy...

Nektek akik még mindig bízva bíznak hogy lesz ez még jobb is, kitartás és sok türelmet kívánok mert tuti hogy kelleni fog!

Sajnos nem találtam jobb vagy legalább ien jó játékot mint 9D volt...Akár Acclaim rossz volt akár nem (persze tudjuk hogy az volt) azért a sok grind után tudtad ha belépsz ott lesz a karid most G1-nél sztem ez nem annyira biztos! Ha 1x tényleg ráunnak mert ők még lehet próbálkoznának de ameddig a felsőbb körök lekakkantják mi van és ki mennyit cheat-el addig kár is próbálkozni, gondolom ennek tudható be az a sok "soon" ami már lassan szállóigévé avanzsált!

Remélem azért ti akik kitartotok még szebb napokat is megértek a játékkal, nem mondom hogy soha többé nem térek vissza mert az lehet túl erős lenne és tőlem kicsit nagyot mondás is, hiszen az elmúlt 3 éve grind alatt voltak kisebb nagyobb szünetek de mindig ott voltam!

Szép napot/7végét