9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ne rontsd el, még mindig jobb mintha tényleg õ írta volna 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Webfordító rulz lol.

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
De ez király akkor 😄DD

Stanyizllava
Today there will be maintenance.

the first step, which should be happening now, is that we will take down the game servers, and allow people to patch up to version 118 for some time before we pull down the patch servers for maintenance.

This should allow people to patch early and avoid having to manully update the client via gamersfirst live later in the day.

If you are not able to patch within the next hour, you will need to update the 9Dragons client from GamersFirst LIVE!.

All you need to do for that is to Run GamersFirst LIVE! once the patch servers are back up (which will be announced later around 2:15pm PDT) and update 9Dragons from there.

Sorry for the inconvenience.

Leirom magyarul is ha nem baj

Ma lesz karbantartás.

Az elsõ lépés, amelyet meg kell most történik, az, hogy mi lesz meg a játék szerver, és lehetõvé teszik az embereket, hogy patch-ig változata 118 egy ideig, mielõtt húzza le a tapasz szerverek karbantartása.

Ennek lehetõvé kell tennie az embereket, hogy patch korai és ne kelljen manully frissítse az ügyfél keresztül gamersfirst élnek késõbb a nap folyamán.

Ha nem tudja patch néhány óra alatt, akkor frissíteni kell a 9Dragons ügyfél GamersFirst LIVE!.

Mindössze annyit kell tennie, mert ez a Futtatás GamersFirst LIVE! ha a javítás szerverek biztonsági másolatot (ami késõbb kerül kihirdetésre körül 14:15 PDT) és frissíti 9Dragons onnan.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Stanyizllava
okés köszönöm

Itt a LINK Stanyi.Ha végig olvasod,mindent megértesz)))))
Stanyizllava
XD ok

BarackHUN
Pont tõlem kérded? Be se tettem a lábam még G1es verzióba.

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Peach van valami infó azon kivûl hogy szerelés van . ??

BarackHUN
Hol a retekbe lakom én? Legalább 450 a jäger itt -.-

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Udead nyugodj meg xD ugyan ez van nekem is

Sziasztok.Eza szar még mindig nem töld be(game guard),viszont állandóan kiad egy oldalt ahol mutatja mit kéne csinálni, mindfegy én addig wolf teamezek.Jó lesz így a z egy hetes 2x ha 4 napot nem tudunk majd játszani.😄
Most olyan Deja-Vu érzésem van. <#nyes>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Szevasztok !

A SZERVEREK ÁLLAPOTÁT MUTATÓ WEBOLDAL

Noha a tegnap este,a leállás elött 2 órára saccolták,immár több mint 14 órája nincs szerver.G1 ék mondása szerint belsõ,hálozati renszerek fölújitása miatt lesznek szerver kiesések.Az új patch(118 vagy akár 119 es is ?) beiktatását csak késöbb harangozták be.Szerintem a patchal odacsípték a fülüket,most meg várják indyék segitségét.Csak az a baj hogy indyék tudomásom szerint még nem fejezték be a 10 napos ünnepüket.Amúgy az új patchról annyit mondtak hogy a delete char gondok megoldását meg néhány G1 et illetõ(feltételezem a GM tools meg járulékai) újitásokat tartalmaz.
szia Tusy besegíhetnél nekik kicsit 😊amugy szereztem neked meglepi ajándékot 😄 ha elindul a szerver talizunk.
LordTusy
sokat piszmognak ahhoz képest,hogy milyen kis patch...<#lama>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

köszi akkor várok csak azthittem másoknak fut. 😊
P0Th3aD
dettó, bocsi utolga léptem csak be és akkor irta nekem is! UH várni kell

Apokalipszis - BOT warrior

Sziasztok van akit be enged a játék?mert akkor már nállam van a hiba vagy még nem müködik a szerver?nekem a GameGuard szorakozik.
P0Th3aD
Jages=Jager

P0Th3aD
Cliens updatel! 118 Patch elvileg a Delete Button-t javították vele karakter választáskor, nem próbáltam uh nem tudom müködik e...

Nem ide vágóan, de úgy érzem nem jó kombináció a 220Ft-os Jages és a Reggeli 6.30as kelés!<#zavart2>

Szebb napot

Stanyizllava
Most se megy akkor télleg lehet lesz valami <#mf1>ha mér KB 11orája nem lehet játszani de jó lenne lenének karik 😄 egybõl pezsgõt nyitnák a csajommal 😄

hát még korán reggel sem mûködik a gameguard:S:S
P0Th3aD
Nincs szerver?!
Pedig most léptem volna meg a lvl 100 millióezret!!!

Amugy meg nem tudok mit irni..megyek inkább aludni...

Pápá

Aludjál már! 😄
És tessék bevárni engem. 😛
Én is megyek most, jó9! 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Nekem sem megy a game guard pedig próbáltam mident amit írtak..Nektek elindul?
Szaisztok van valaki fent?
ReszegKoldus
a patchek mindig is az Indytõl jöttek, mivel õk csinálják a játékot

egyébként én amikor beléptem még lehetett mirrort kivenni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LordTusy
Még jó,hogy ma délelõtt szedtem ki a mirrorokat ^^

Banntól ne féljetek,nem csinálnak majd semmit...max hazavágják a Top 5 acctulajt és ennyi.(Mellékelten megjegyzem,ismerve az én régi formám és azt hogy azzal se kerültem Top 100-ba se,az az 50 acc gyenge becslés...<#hehe>)

A szerveres linket köszi,épp kérni akartam valakitõl.<#worship>

Ugyan nincs szó az adatbázis visszaállításáról,de ez a törléses megoldás hatalmas hülyeségnek tûnik.Ha visszahozzák a karaktereket,akkor külön szerverre.(Lehet az lesz az új PVP szerver...)Ehhez mondjuk a 3 régi szerveren túl sok volt az adat,ráadásul a régiek közt is lenne névütközés.Azt pedig,hogy a 3 régi szervert teljes egészében visszahoznák erõsen kétlem.6 szerverre amúgy sincs szüksége 9D-nek.Mondjuk lehet nem menne Bardo fine fölé,ha annyi lenne,de ez csak egy szép álom.Akárhogy is nézem nem tudják majd úgy megoldani a dolgot,hogy mindenki boldog legyen.
Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!

(Ui.: Gondolom,ha újra elérhetõek lesznek a szerverek már nem lesz ajándék mirror -fõleg,hogy 29-ig írták- de valaki azért dobjon majd egy hszt,ha nem túl nagy kérés!Köffi!)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

skrimer
HAHA Indy nélkül nem tudják megcsinálni..
Ekkora lámákat😄
na akkor jóéjt.
a bagjok meg keressenek más elfoglaltságot mert a hiba elhárítása több idõt vesz igénybe... 😉

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

skrimer
UPDATE: We need to wait for a new patch from Indy21 before we can bring the servers back up. This means the servers will be down for several more hours. We apologize for the inconvenience...

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

megfognam acclaimot es G1et becsuknam 1 szobába,beszegelném az ajtót és rájukgyújtanám a házat!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

MadeInHell
Hülyeség hogy bannolnak.Örülnek ha minnél többen vagyunk max azt aki csinált 50 accountot,mert biztos van olyan állat is.

TAO BoT Warr

nekem se megy a gameguard:S:S
bocsi ez hülye kérdés volt, és bocsi a dupláért
skrimer
gameguard sz@r 😊
nem updatel...
lehet javítják 119.patchel?O_O

honnan lehet lehúzni?
mar huzzom a 118 patchet 😄

Yang: Skandi- senior shao wari

Nem komoly, de legalább valaki elhitte <#finom>
22:30-kor indul újra ezek szerint
a http://9d.freeonweb.com/page.php?2 mar irja az ujpatchet, de meg nemmennek a szerverek

lol most nézem h már 10 óra xD akkor mégis megvárom a fél 11-et hátha lesz valami.
sry a dupláért

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

akkor lépek aludni inkább. annyit tuti nem várok.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

amikor leállt a szerver úgy 20:30 körül azt írták 2 óra lesz...

Time to nut up or shut up

új patch miatt áll az egesz. Remélem még ma elindul

Peter55
Nem, errõl nincs hivatalos infó, és nem hinném, hogy így lenne. Ha lesz valami, megtudod. Most csak Stany kavart itt össze-vissza.(Már bocsi Stany😄)

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

mért kell komolyan venni minden szart?

most ez komoly h az eddigi karikat törlik és a régieket visszaadják?
Stanyizllava
be tok lépni a 9d beh deh nincsenek szerverek

fél órát írtak ha jól láttam de sztem több lesz vagy már most több...

Nem vagyok ideges és gondoltam is , hogy így van csak megerõsítést akartam.
Megkaptam köszi<#awink>
Még 1 kérdés ami hülye kérdés persze de azért felteszem hátha vki tudja hogy meddig lesz ez?<#conf>