21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16455 igaza van -
unusual #16454 Nem tudom,hogy ki olvasta,de megosztom veletek Hyperion írását. Nov 13 -
Sixtail #16453 Egy reinstall segít rajta.
Persze ha okos voltál, csináltál backupot a már updatelt fájlokkal. Úgy csak egy copy/paste kellene neki. :P
Azt nem tudom, hogy ez mitől van, mert nekem még sosem volt ilyen esetem. -
#16452 Az mitől lehet hogy ha beakarok lépni a
Launcher azt írja ki: "Updated to the latest version 55." és nem tudok játszani.. ha valaki tudja megköszönném segítségét :) -
#16451 Enyém üzbég, de szerencsére voltam ott 1 évig.
Nem akarom lelőni a poént, de este 8kor menjetek Hefeibe, csinálok egy kis meglepit. -
zsele1000 #16450 Nálad is van? Neked milyen nyelvű? Csak, mert ami nálam van az vietnámi meg román nyelven "tud". Kéne valami érthetőbb. :D -
#16449 A GM tool nálam van. -
#16448 király,akkor nyalják a seggem tisztára,ezeknek minden megy és mégse megy
kicsit elbaszottul megy a cég -
Sixtail #16447 Amíg nincs nekik jól működő GM tool-juk, addig nem lesz event. Legalábbis ezt írták... Azért vicces, hogy 3 hét alatt sem tudtak egy programot összehozni, ami simán megduplázza az xp-t. :D
Meg az is, hogy NN/HZben a leállás után simán visszarakták az alap xpt, szóval szerintem tudnának ezek eventet csinálni, csak vagy nem akarnak, vagy simán lusták rá. :) -
#16446 srácok,valaki tud valami infot? eventet megszüntették 9d-ben vagy mi?
valamit alkothatna már a G1 ez a 3. hét hogy nincs event -
unusual #16445 LOL -
unusual #16444 Nekem sem sikerült eddig összehozni..... -
Sixtail #16443 Itt egy epic fickó:
o.O
Jól bírja. :D -
#16442 age of wulin a jó, ez a 2 olyan mint Baracknak az anime -
KingDx #16441 és szerintem a continent of the ninth jobb mert ott lehet ugorni benneXD meg gyorsabb is meg több skill van a vindictusban egy idő után repetivve lesznek a mozdulatok bár igyis király:D mindegy az a fő h vindictus kb január continent of the ninth kb 2012 január -
KingDx #16440 hát minek bajlodni vele elvileg december jon ki euráőpában a closed beta aztan a open beta gondolom pár honapja rá nekem siekrult de nagy a lag :D ha soloban nyomod akkor nincs lag:D mivel te vagy a hoster:D meg izé http://www.youtube.com/watch?v=WshQ6rfcdSY én itten tanultam meg h kell megcsinalni az egyetlen gond h találni kell egy jó proxyt és folyton probálkozni amig be nem enged ami néha idegesitő mert valamikor ez a proxy jó valamikor meg az szoval nem akadhatsz le 1nél -
#16439 jajj 1 KingDx jo rég jártál erre fele:)
Vindictusra pedig lehet menni kell valami progi amivel amcsi ipn keresztül csatlakozol gaméhoz le is van irva részletesen hogykell a Vindictus SG s forumban ha valakinek sikerül majd irjon rám mert nekem valamiért nem ment:) -
Sixtail #16438 A Vindictus-t már én is várom. Eddig még csak USA verzió van, no meg valami távol-keleti. -.- -
KingDx #16437 Srácok nem értem miért ragadtatok le ennél a játéknál amikor most már van console tipusu hack and slash mmo-k pl : Vindictus és a continent of the ninth (még nem jelentek meg de minjdárt kifognak) azért nézzétek meg őket és rájöttök h ez a játék a fénykorában is szarnak számít:D -
#16436 Én azért írtam azt, amit mert:
1: Attól, hogy neked valami nem tetszik, nem biztos hogy szar (lásd: nekem nem tetszik az anime, szerinted meg jó)
2: Tudtommal a WoW miatt még senki se ugrott ki az ablakon Songokunak képzelve magát (ennek ellenére szeretem a Dragon Ballzt :P)
3: Nem szoktam személyeskedni, pláne nem interneten keresztül
4: Ha belogolok a WoW törtszeróra ott vár 10 kari amiért nem küzdöttem, ingyenes, és PvPz-hetek akármikor, nem kell minden szir-szar hozzá (premi stb), és ha elbukom nincs mit vesztenem, ha emiatt nekem gyerekkori traumám van, vagy nem vagyok 13 évesnél érettebb, akkor én kérek elnézést. -
Sixtail #16435 Nem, nincs lehetőségünk, mivel a játékosok összetartása egyenlő a nullával, szóval semekkora.
Persze, ha pl. multimilliárdos lenne egyik gémer, aki már tényleg nem tud mit kezdeni a pénzével, az felvásárolhatná az egész gamet (publisher+developer jog), átszervezné a munkásokat, kirúgná a bénákat és jobb, tehetségesebb munkásokat állítana a helyükre, csinálna egy kis reklámot, stb, stb, na akkor az az ember tudna tenni 9D-ért valamit.
De ez egy kicsit irreálisnak tűnik, nemde? :D
Pícs, a mondat már az első postodban is helyes lenne, ha használtál volna vesszőt ott, ahol kell. :D -
#16434 Nos...
Én személy szerint nem érdeklődöm a játék iránt! Ugyan volt egy pici nosztalgikus érzésem és visszatértem egy rövid időre, de ennyi elég is volt! Rájöttem hogy baromira nem akarom végig szenvedni ugyanazt az utat!
alap xp akár 2x-es akár nem...mire összejönnek az itemek, mire megleszenk a killerek bla bla bla! Nekem ez már nem játék lenne hanem kínszenvedés, persze mindenki azt csinál amihez kedve támad vagy épp amit szeretne!
hiányzik a karakterem és szerettem ezt a játékot de ez a pici visszatérés ráébresztett arra hogy nekem ez igy nem megy...
Nektek akik még mindig bízva bíznak hogy lesz ez még jobb is, kitartás és sok türelmet kívánok mert tuti hogy kelleni fog!
Sajnos nem találtam jobb vagy legalább ien jó játékot mint 9D volt...Akár Acclaim rossz volt akár nem (persze tudjuk hogy az volt) azért a sok grind után tudtad ha belépsz ott lesz a karid most G1-nél sztem ez nem annyira biztos! Ha 1x tényleg ráunnak mert ők még lehet próbálkoznának de ameddig a felsőbb körök lekakkantják mi van és ki mennyit cheat-el addig kár is próbálkozni, gondolom ennek tudható be az a sok "soon" ami már lassan szállóigévé avanzsált!
Remélem azért ti akik kitartotok még szebb napokat is megértek a játékkal, nem mondom hogy soha többé nem térek vissza mert az lehet túl erős lenne és tőlem kicsit nagyot mondás is, hiszen az elmúlt 3 éve grind alatt voltak kisebb nagyobb szünetek de mindig ott voltam!
Szép napot/7végét
-
#16433 Bari,most kezdhetnék én is személyeskedni és írhatnék hasonló valótlan,ám annál hangzatosabb görénységeket,de nem teszem."Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,..."(Ha agresszív válaszod erre:"súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedők" alapozod,hát egészségedre.)
Unu,Dragonball filmnek jó volt a reklámja.vezette/-ti a DVD eladási listákat?Nem.Mindenki egyszer megnézte és az máris sok volt.WOW-nak jó volt a reklámja,ezért én is kipróbáltam.Aztán ott is hagytam szépen.Attól,hogy egy termék mögött jó marketinges csapat áll,nem lesz jobb a termék.
A WOW-os offolást magam mögött hagyva...
Javaslatokat/ötleteket kérek!Mit tehetünk mi,a hétköznapi játékosok, azért,hogy a játék jó irányba induljon?Van-e lehetőségünk arra,hogy Indy-re vagy G1-re nyomást gyakoroljunk és valamilyen komolyabb eredményt csikarjunk ki belőlük?
A kreatív és témához kapcsolódó válaszokat előre is köszönöm!Holnap estig nem nézek fórumot,remélem addig írtok nekem valami jót.(Fölös infó rizsával csomagolva...Na és?Legalább próbálkozom.) -
#16432 Bocsánat:
Aki animét néz AZT* az apja molesztálta, így helyes a mondat.
Tehát 1-1? -
unusual #16431 A WOW-nak jó a reklámja,és nem kevés volt belőle. Ha annak idején a Linage2-őt,vagy akár a 9D-t,vagy erre érdemes játékot reklámoztak volna ennyire akkor kb avval is annyian játszanának,és nem lenne ennyi " gané " benne. / szerintem / -
#16430 Aki animét néz az apja molesztálta.
1-1? -
#16429 Kérlek engedd meg,hogy erre én válaszoljak Six!(Először...aztán úgyis írnak még a többiek.)
Aki eddig fizetett "extrákat" kapott a pénzéért.Ha most hirtelen fizetőssé tennék a játékot,akkor csak azért kéne fizetnünk,hogy játszhatunk..."extrák" sehol,a játék tele van buggal és évek óta minden probléma megoldása a "soon" varázsszó.
Lehet,hogy sokan tényleg reménykednének némi javulásban és fizetnének 1-2,talán 3 hónapig...és mi történne aztán?G1 dobhatná 9D-t a kukába,mert Indy-nél a jó munka fogalma ismeretlen.Örülnének,hogy "kis" veszteséggel ki tudnak szállni,Indy meg keresne egy másik balek céget,akire rátukmálhatja ezt a vackot.
(4 év...4év...ha ennyi idő nem elég arra,hogy normális szintre hozzanak egy játékot,akkor mennyi kell?Talán az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükunokáink játszhatnak majd a játék teljes verziójával,amiben elvétve találnak hibát?Nem hiszem...Indy addigra becsődöl vagy beolvad egy nagyobb cégbe.)
(Oh és megragadnám az alkalmat,hogy újra leírjam a véleményem WOW-ról: "13 éven felülieknek vagy súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedők szerintem inkább kerüljék azt a játékot."Tőlem 5,999,999,999-en is játszhatnának vele,a véleményemen ez nem változtatna.Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,csak picit unalmas,hogy laikusok előtt,ha felröppentem az MMO RPG kifejezést mindenki a WOW-os oltásokkal jön...) -
#16428 Akik eddig is fizették minimum a havi premit, miért ne adnának ki ugyanannyit ugyanazért a játékért vagy még jobbért ugyanolyan időközönként egy jobb játék reményében? -
Kexii #16427 Szerintem az egész gond ott kezdődik a 9D-vel, hogy az Indy szarik az egészbe és nem törődik semmivel. Nekik tényleg csak az a cél hogy fusson a játék. De ha mondjuk megkapná a 9D-t pl mondjuk a Blizzadr akkor pár hónap alatt az egészet úgy megtudnák csinálni, hogy mennének az emberek rá mint a fene. De mivel egy jó kis Indy csinálja :) veszett ügy -
Sixtail #16426 Mikor a WoW indult (eredeti, nem tört), nem volt benne tizedannyi bug sem, mint 9Dben most (és 9D már 4 éves game). Ezért ők nyugodtan indíthatták rögtön havi fizetős alapon. Az eredményt a statisztikák mutatják.
9D sosem lehet fizetős, ameddig ennyi bug van benne.
Ha teljesen leállítják a gamet pár évre és kijavítják a bugok 95%át minimum, szereznek rendes szervereket, na akkor lehet úgy előfizetéses, hogy valaki tényleg elő is fizessen rá és játsszon vele. De addig is semmi esélye arra, hogy ennyi bug mellett valaha is P2P legyen.
Ha most benyomnák az emberek képébe, hogy 9D mostantól P2P, az egész gémer bagázs reakciója az lenne, hogy inkább elhúznak egy rendes játékot játszani és azért fizetnek majd. Legalábbis ez lenne a logikus.
Ok, most balra el! :P -
#16425 Jogos, és ha a kezdetektől lett volna tört én is így tettem volna.
De ha pl szeptembertől lett volna az, akkor havidíj. -
#16424 ez tiszta sor...részemről annyi előnye lett volna ha havidíjas, hogy akkor talán lenne törtszerver és azon játszottam volna :D -
Lawless #16423 ez tetszik...lajk -
#16422 Blizzard amcsi és tényleg ott van, viszont 10 millió + fő játszik vele, és tegyük fel, hogy mind megvette az összes kieget hozzá és fizeti a havidíjat, abból telik 1-2 bugfixre nem? :)
(És a 10 millió+ csak az EREDETIVEL játszók száma, a törtszerverekkel még kitudja hányan tolják).
Ha acclaim havidíjat vezetett volna be 9d-re nincs ez, ez ilyen egyszerű.
Aki akart volna játszani fizet, aki nem az meg elmegy.
Remélem ettől nem leszek paraszt, de így is fizettem havonta x összeget, ha havidíjas lett volna akkor is fizettem volna, csak nem premiért hanem a játékért.
Ez megoldotta volna a STAFF problémákat, ergo: több karbantartó, vehettek volna 2 konnektort és nem kellett volna a kávéfőzőhöz kihúzni az LD mapot futtató kábelt stb stb.
Nah mehet a FLAME -
Kexii #16421 a Wow az egy fizetős játék. Ezért mindig tesztelik a patcheket, és ha van is bug azt hamar kijavítják, hogy ne veszítsék el a játékosokat. Ez a "nagy" titok.:) -
Kexii #16420 Nyugodj meg játszottam Acclaimnál én is eleget! és ott se volt jobb a helyzet, csak a sok púderrel szépen el tudták fedni:) A folyamatos LD down ott is megvolt, hackerek megvoltam, bugok megvoltak. Mégis költöttek rá pénzt és itt is fognak. Ezzel nem fog segíteni hogyha 100x elmondja.
-
#16419 amúgy a blizzard is amerikai, nem? akkor a wownál is ugyanez van? (kérdezem, sose játszottam vele, de mivel amerikai cég így "nyilván" ott is ugyanez van:D )
ráadásul ugyanott van a főhadiszállásuk is, mint a gamersfirstnek...szóval tök mindegy, hogy amerikai a cég vagy sem -
#16418 szerintem mindenki el tudja dönteni akar-e pénzt költeni erre, tényleg felesleges folyton beírni már hónapok óta ez megy... :D -
Sixtail #16417 Az ok, hogy igaza van, de minek ezt 236546754253x leírni?
Olvass vissza és számold meg hányszor írta már ezt le.
Engem nem zavar, csak rámutatok, miért írta Kexii az előző hozzászólását. -
#16416 Kexii,ha játszottál volna acclaim 9d-be akkor nem járna a szád bomb miatt,bombnak igaza van,ez a G1 szarabb mint acclaim,de most leaglább mutattak valami ügyeset,vissza állitották a 2x rate-t HZ//NN-ben hogy LD ben el-e ment azt nem tudom,majd ha oda jutok h ott ölök akkor meglesem.