• LordTusy
    Bari,most kezdhetnék én is személyeskedni és írhatnék hasonló valótlan,ám annál hangzatosabb görénységeket,de nem teszem."Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,..."(Ha agresszív válaszod erre:"súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedők" alapozod,hát egészségedre.)

Unu,Dragonball filmnek jó volt a reklámja.vezette/-ti a DVD eladási listákat?Nem.Mindenki egyszer megnézte és az máris sok volt.WOW-nak jó volt a reklámja,ezért én is kipróbáltam.Aztán ott is hagytam szépen.Attól,hogy egy termék mögött jó marketinges csapat áll,nem lesz jobb a termék.

A WOW-os offolást magam mögött hagyva...
    Javaslatokat/ötleteket kérek!Mit tehetünk mi,a hétköznapi játékosok, azért,hogy a játék jó irányba induljon?Van-e lehetőségünk arra,hogy Indy-re vagy G1-re nyomást gyakoroljunk és valamilyen komolyabb eredményt csikarjunk ki belőlük?
    A kreatív és témához kapcsolódó válaszokat előre is köszönöm!Holnap estig nem nézek fórumot,remélem addig írtok nekem valami jót.(Fölös infó rizsával csomagolva...Na és?Legalább próbálkozom.)