--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Kérlek engedd meg,hogy erre én válaszoljak Six!(Először...aztán úgyis írnak még a többiek.)
Aki eddig fizetett "extrákat" kapott a pénzéért.Ha most hirtelen fizetőssé tennék a játékot,akkor csak azért kéne fizetnünk,hogy játszhatunk..."extrák" sehol,a játék tele van buggal és évek óta minden probléma megoldása a "soon" varázsszó.
Lehet,hogy sokan tényleg reménykednének némi javulásban és fizetnének 1-2,talán 3 hónapig...és mi történne aztán?G1 dobhatná 9D-t a kukába,mert Indy-nél a jó munka fogalma ismeretlen.Örülnének,hogy "kis" veszteséggel ki tudnak szállni,Indy meg keresne egy másik balek céget,akire rátukmálhatja ezt a vackot.
(4 év...4év...ha ennyi idő nem elég arra,hogy normális szintre hozzanak egy játékot,akkor mennyi kell?Talán az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükunokáink játszhatnak majd a játék teljes verziójával,amiben elvétve találnak hibát?Nem hiszem...Indy addigra becsődöl vagy beolvad egy nagyobb cégbe.)
(Oh és megragadnám az alkalmat,hogy újra leírjam a véleményem WOW-ról: "13 éven felülieknek vagy súlyos gyerekkori trauma okozta szorongásoktól nem szenvedők szerintem inkább kerüljék azt a játékot."Tőlem 5,999,999,999-en is játszhatnának vele,a véleményemen ez nem változtatna.Ezzel egyébként nem konfliktust kerestem,csak picit unalmas,hogy laikusok előtt,ha felröppentem az MMO RPG kifejezést mindenki a WOW-os oltásokkal jön...)