--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Wow...csak keresztre ne feszítsetek...
Az elmúlt 5 napban senki nem írt semmit a játékról az ajándékokat leszámítva.Gondoltam a kongó ürességnél egy kis "végtelen történet" játék is jobb.Én indítottam a hülyeséget,ne Bari torkának ugorjatok...max azért,mert #16189 pöttyet obszcénre sikerült.
Bomb, ez nem hazugság,egyszerű fikció.Ennyi erővel minden irodalmi mű hazugság.Petőfi,Arany,Madách,Ady,Gárdonyi,Móricz,Tamási,Jókai és Mikszáth mind hazug disznók és az első művüknél el kellett volna hallgattatni mindet.(Csak gyorsan végignéztem a könyvespolc magyar részén.)Nem kell mindig mindent olyan komolyan venni.Lazíts...kapcsolódj be a történetbe és tereld értelmes mederbe vagy mit tudom én.Az egész lényege,hogy mindenki kedve szerint formálja.
Tudom,hogy ez 9D fórum és ez elég nagy offolás,de jelenleg nincs semmi a játékkal kapcsolatos fontos infó vagy érdekesség,esetleg újdonság.Pang a játék és a bossok spawnidején vagy az adott napi ajándékon/eventen kívül szinte minden egyéb csak ismétlés lenne.Annak meg hogy 17000 hozzászólásban leírjuk ugyanazt kb semmi értelme.
A pénz dolgon ne görcsölj!Még el se indult a verzió,de már írtad hogy nem veszel semmit.Ha neked az úgy jó,ne törődj semmi mással!(Én se tervezem,hogy pénzelem G1-et...egyenlőre.)
Érdeklődőknek a történet vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barit sikeresen átszállítottuk egy spanyol magánklinikára.Az első 10 órában minden zökkenőmentesen ment,ahogy kellett.Bari örült,mert nem kellett tovább bujkálnia a föld alatt,rengeteg ember közt volt,akikkel tudott is kommunikálni,és körülrajongták a könnyűvérű,csinos spanyol ápolólánykák.(Egyébként mázli,hogy elvittük abból az arab kis faluból,mert délután háromkor ott ért a felszínre a 4-es metró egyik fúrófeje.)Hogy rövidre fogjam a dolgot: a feletteseim gyanakodni kezdtek,ezért rövidebbre húzták a pórázom.Kiderítették hol rejtegetem Barit,akit egyébként nekem kellett volna letartóztatni,és kivezényeltek egy egységet az elfogására.Szerencsénkre Bari időben váltott Rambo üzemmódba és kinyírta az ügynököket,a klinika betegeivel és teljes személyzetével együtt.Megvolt a nagy golyózápor és a tűzijáték,egy akciófilmben most minden megoldódna és boldogan élnénk míg meg nem halunk...De esetünkben nem ez történt.Sira-t és engem életfogytig börtönbe küldtek bűnrészességért,Barit meg elvitte a szifilisz.
Bocs,hogy ilyen hosszúra sikerült!Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!(Őszinte részvétem annak,aki végigolvasta az én kis agymenésem.)