21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #16215 Ok,veszem a lapot)))))És ha elnézitek a jövendölési hajlamomat : G1 ejteni fogja ezt a 9d t.Miért ? Hack,dupe meg miegymás,ami ellen semmit sem tud kezdeni.A játék tartalmi része mainapig is indy21 kezében van.Indy21 meg szarik a dolgokra.Bár ne lenne igazam,de G1 komolyabb cég,mintsem egy szedett-vedett indy21 es játékot fölszedjen.Hogy van IM ? szarklájméknál a függönyzárás elötti percekben is működött az IM.Na de ahogy mondjátok, várjuk meg a végét.De nekem Hyperion 3 napos hallgatása nem sok jót sugall. -
#16214 Talán igaz volt, talán nem.
Olyan ez mint a gumimaci, ha hiszel benne akkor létezik és látod -
#16213 Dehát Tusy és Bari én azt hittem, hogy minden igaz volt amit mondtatok...
Remélem a kapcsolatunk nem volt kamu... -
#16212 Csúnya gonosz ember vagy, ha szarkasztikusan kezeled a halálhíremet, és mélységesen sajnállak. -
#16211 Nem is tudtam, hogy a túlvilágon is van internet. De ezek alapján annyira nem lehet rossz a helyzeted akkor. -
#16210 Köszi, hogy méltóságteljes lett a halálom, megijedtem hogy az AIDS visz el amit az afrikai tiniktől kapok. -
Sixtail #16209 Helyes, a happy ending-ek már unalmasak. :D
-
#16208 Wow...csak keresztre ne feszítsetek...
Az elmúlt 5 napban senki nem írt semmit a játékról az ajándékokat leszámítva.Gondoltam a kongó ürességnél egy kis "végtelen történet" játék is jobb.Én indítottam a hülyeséget,ne Bari torkának ugorjatok...max azért,mert #16189 pöttyet obszcénre sikerült.
Bomb, ez nem hazugság,egyszerű fikció.Ennyi erővel minden irodalmi mű hazugság.Petőfi,Arany,Madách,Ady,Gárdonyi,Móricz,Tamási,Jókai és Mikszáth mind hazug disznók és az első művüknél el kellett volna hallgattatni mindet.(Csak gyorsan végignéztem a könyvespolc magyar részén.)Nem kell mindig mindent olyan komolyan venni.Lazíts...kapcsolódj be a történetbe és tereld értelmes mederbe vagy mit tudom én.Az egész lényege,hogy mindenki kedve szerint formálja.
Tudom,hogy ez 9D fórum és ez elég nagy offolás,de jelenleg nincs semmi a játékkal kapcsolatos fontos infó vagy érdekesség,esetleg újdonság.Pang a játék és a bossok spawnidején vagy az adott napi ajándékon/eventen kívül szinte minden egyéb csak ismétlés lenne.Annak meg hogy 17000 hozzászólásban leírjuk ugyanazt kb semmi értelme.
A pénz dolgon ne görcsölj!Még el se indult a verzió,de már írtad hogy nem veszel semmit.Ha neked az úgy jó,ne törődj semmi mással!(Én se tervezem,hogy pénzelem G1-et...egyenlőre.)
Érdeklődőknek a történet vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barit sikeresen átszállítottuk egy spanyol magánklinikára.Az első 10 órában minden zökkenőmentesen ment,ahogy kellett.Bari örült,mert nem kellett tovább bujkálnia a föld alatt,rengeteg ember közt volt,akikkel tudott is kommunikálni,és körülrajongták a könnyűvérű,csinos spanyol ápolólánykák.(Egyébként mázli,hogy elvittük abból az arab kis faluból,mert délután háromkor ott ért a felszínre a 4-es metró egyik fúrófeje.)Hogy rövidre fogjam a dolgot: a feletteseim gyanakodni kezdtek,ezért rövidebbre húzták a pórázom.Kiderítették hol rejtegetem Barit,akit egyébként nekem kellett volna letartóztatni,és kivezényeltek egy egységet az elfogására.Szerencsénkre Bari időben váltott Rambo üzemmódba és kinyírta az ügynököket,a klinika betegeivel és teljes személyzetével együtt.Megvolt a nagy golyózápor és a tűzijáték,egy akciófilmben most minden megoldódna és boldogan élnénk míg meg nem halunk...De esetünkben nem ez történt.Sira-t és engem életfogytig börtönbe küldtek bűnrészességért,Barit meg elvitte a szifilisz.
Bocs,hogy ilyen hosszúra sikerült!Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!(Őszinte részvétem annak,aki végigolvasta az én kis agymenésem.) -
unusual #16207 *ezt.... ( is ) -
unusual #16206 Ez mindenki maga dönti el. Elég jól látod a dolgokat..... Tehát már a választ is tudod! :) -
#16205 Ha nem akarok játszani vele, miért költenék rá pénzt?
@Petya: Vigyázz a szádra, az FBI nem szarral gurigázik, nehogy baleset érjen. -
bomb1111 #16204 De azt kérdezem hogy szerintetek,érdemes pénzt költeni rájuk ? Azt hogy játszasz vagy sem,mem kérfdeztem. -
#16203 Szerintem a koaládat dobd ki, de magadat is. És ha vettél egy új barackot, akit nem kell elszállítani másik országban, és még nem is naplózza ide, akkor írhatsz újra. De addig is, "ülj le fiam, 1-es." -
#16202 Szerintem eleve nem érdemes játszani vele.
De ezt jeleztem a váltás előtt is :P -
bomb1111 #16201 De mondanék mást,ami nem a plüsskoalamacikhoz fűzödő.G1 nek van IM je,nem is szarklájmos alatti.Van Support Ticketes rendszere,jóval a szarklájmos support alatti.(azt hogy pillanatnyilag nem működik,nem említem)Szerintetek érdemes pénzt költeni a G1 9dragonsra ? -
bomb1111 #16200 Dehogy dobd ki.De gondolom van elég eukaliptuszleveled,meg van türelmed kivárni míg a koalád felébred étkezés közben.Ezek szerint én befogtam a számat ))) -
szabi34 #16199 De legalább valaki ír ide...:D lehet h off de már lefáradtam a hülyeségtől. :D:D -
#16198 Rendben, már megijedtem, hogy ki kell dobjam a koalámat. -
bomb1111 #16197 Hewhe,helyes.Egyáltalán nem vagy rossz ember meg Tusy is +10 es(és elnézést mert nálatok az osztályozás maximuma az 5 ös ami a +10 el egyenértékü)Ami a plüssállatokat illeti,hagyjad őket békén))))) -
#16196 Hazudok, de aki elhiszi azt a sok szart amit Tusyval összehordtunk, meg is érdemli.
Ettől rossz ember vagyok?
Remélem nem, akkor ki kell dobjam a plüssállataimat. -
bomb1111 #16195 Elfogadom.De azért sosem hazudtam.És sosem ecseteltem magam mint egy ganékukac.De istenem,szólásszabadság van )) -
#16194 Nincs köze a magyar 9D közösséghez, de nem mennék bele, hogy hány posztod volt hasonló, mert én is tisztellek mint régi 9d játékost. -
bomb1111 #16193 Én is írtam ide elég off9dt,de az én offjaim vagy a magyarsághoz,vagy a 9d magyar közösséghez kapcsolodó HSZk voltak.Tisztellek,becsüllek mint régi 9d játékos de a mostani témádat egy szóval jellemezném : Hazugság. Ez meg az íratlan szabályokat sértő megnyilvánulás,hogy ne részletezzem. Ha úgy gondolod,mehet tovább,de a léhaságon kivűl,van más tartalma ami a 9d Magyar közösséggel kapcsolatos ? -
#16192 Az FBI-t biztosan. -
bomb1111 #16191 És azt hiszed hogy valakit ez egyáltalán érdekel ? -
szabi34 #16190 -_- -
#16189 Egész nap fájt a hasam a keleti fűszerektől, kaptam rá két gyógyszert, az egyiktől elalszom, a másiktól fosok.
Döntöttem, és csak az utóbbit vettem be, nem szeretném barnára festeni a kunyhómat, nos ezért vagyok fent. -
#16188 Sry a dupláért...
Mért is vagy Te ilyenkor még ébren?Holnap korán reggel mész melózni az ültetvényre a többiekkel,nem?Aludd ki magad,nehogy utcára rakjanak,mert nem bírod a munkát! -
#16187 Ahol most vagy ott még nem gondoltak az internetelérhetőség és a kávézó vegyítésére és Thaiföld sem a szomszédban van.Mondtam,hogy ne igyál abból a zöld löttyből,amit a házigazdáid reggeltől estig vedelnek!Mindegy,majd a klinikán kérünk toxikológiai elemzést és helyrehozzuk a fejed,ha tudjuk... -
#16186 Internetkávézóból írok, csak annyit, hogy a Thai prostinak ádám-csutkája volt -.- -
#16185 NEM MEGMONDTAM,HOGY NE IRKÁLJ AMÍG SZERZÜNK NEKED VÉDETT NETET???
Mit csinálsz,ha belövik a helyet az IP-d alapján,mi?Lett volna 5 csillagos búvóhelyed és szabad kijárásod egy új személyazonossággal,erre Te mit csinálsz?Részegen kikotyogod a teljes sztorit egy ázsiai sztriptíztáncosnak...Tényleg dögös volt a csaj,de akkor se szabadott volna csak így kitálalni neki!
A randival kapcsolatban remélem lesz valami fejlemény a hét folyamán!Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint amúgy se tudtam volna részt venni az eseményen,mert egy édes kis gyümölcs rengeteg pluszmunkát csinál nekem...
Bari maradj nyugton a seggeden és várj türelmesen!Már intézzük a következő helyed.Egy magánklinikára küldünk majd,ahol a személyzet tudni fog mindenről.Luxus körülmények várnak rád és ezúttal az emberi kapcsolatokat sem kell nélkülöznöd.Kitartás!
(Lesz pár könnyűvérű nővérke is a klinikán,de ha kikezdesz egy beteggel repülsz,szóval bírj a véreddel!!!)
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek! -
#16184 Oda dobhatsz, épp egy arab kis faluba rohadok tehénszar alá ásva.
Többet nem mondok, Tusy így is tajtékzani fog -.- -
#16183 Azt hiszem lassan atomot dobok a kelet Mo.-i régióra. Tudod oda Miskolc környékére. Baracktalanítás néven. Az nem számít direkt agressziónak. :D
Sajna ez van. Ezt dobta a gép.
Majd máskor összejön. -
#16182 Csak téged basznak át, nem akarják, hogy ott legyél.
Menj azért el, legfeljebb potyára mentél oda.
Barack is out. -
#16181 elmarad? :| -
#16180 Fájó szívvel kell közölnöm, hogy a jövő hét Szombatra tervezett randi elmarad.
Az okok között szerepelhetne:
Pot Istentelen frigyre lépett egy Barlangi Trollánnyal.
Barack rejtegetése miatt Tusy súlyos leszidást kapott Mulder ügynöktől, hogy milyen jogon rejteget egy barack formájú idegent az 51es körzet egyik budijában.
Csápi kolléga visszakerült a helyére, egy molylepke szájára.
Engem arabnak terroristának néztek, hiába mondtam hogy terrarista, és letiltották a repülésemet haza. A filateristára is csúnyán néztek, és LSD-s kérdéseket tettek fel.
Az okok sajnos nagyon is tényszerűen hatnak, és a valóságtartalmuk megkérdőjelezhetetlen.
We will update this post if we have any information from Indy.
Sorry for the inconvience!
Best regards
Hypergeek -
#16179 nem működik már...
azt írja ki hogy " Not the current event " -
#16178 Szóval rendszerdátumot kell... :D -
#16177 jobb alsó sarokban
de acclaimnél ez már nem működött a vége felé azért nem is írtam, szerintem itt se megy -
#16176 hol kell átállítani? :D