9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát bocsi de én is nemet mondok😛
ha választani kell akkor egyértelmû hogy kit választok, kivel akarok 1 ligába lenni és hát természetesen ez bari.
másik meg hogy amiket rólad hallottam épp elég ahoz hogy sejtsem nem lesz jó vége ha bekerülsz
dehát ez csak egyéni vélemény😛

MadeInHell
<#nevetes1>

TAO BoT Warr

makiii
akkor majd úgy csinálom h ne vedd észre hogy egy ligában vagyunk...

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Attól, hogy engem kurvaanyáztál a többi FS tagot meg nem, én ugyanúgy nem leszek veled egy ligába.

I S A e o e m o w s m !

makiii
neked és dózernek szóltam utána odaírtam h persze vannak kivételek...
nah mindegy ezt nem feszegetem igen - nem 0-1

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Miután kurvaanyáztál engem meg az egész FS-t, én ha visszakapom a karijaim nem leszek veled egy ligába semmilyen formában.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Ha normálisan viselkedek és bocsánatot kérek a régebbi gusztustalan moderálatlan hozzászólásaimért van -e helyem az FS-be?

(Anyázás mentes választ várok egy egyszerû "NEM" avagy igen válasszal)

reméljük jövõ héten is megmarad😄

2x egész héten.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

skacok, valaki megmondja nekem h van e most event?
hehe ha te mondod én elhiszem😄

ReszegKoldus
passz, de biztos, hogy nem hasonlít <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

mire kéne hasonlítania?😮

pontosan. én vagyok az igazi az eredeti az utánozhatatlan😄

ReszegKoldus
kizárt...még csak nem is hasonlít <#zavart2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Akkor te ez a warlord vagy?

I S A e o e m o w s m !

probléma az mindíg van😛 am nem száltam rád attól még igencsak távol voltun😛 csak jeleztem azoknak akik nem ismernek hogy nincs nerf😛 és hibásak az infóid😛

Peter55
Srácok, bocsánat, hogy beleszólok eme nagyon fontos, és rohadt gyerekes vitába de, mire jó ez?

Mint már írtam neked War, ha nem bírod a képét nem írsz neki, nem szólsz neki, és így nagyon, nagyon, nagyon egyszerûen el van intézve a dolog.

Persze az embert ha megsértik vissza próbál ütni, de ennek szintén nincs értelme.

Következõ a kérdés: Volt-e olyan hónap amelyikben nem vitázott valaki valami hülyeségen? Az agyam eldobom komolyan mondom.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ToshiBá
Már rámírt, hogy az igazi vagy... 😄 ez van

Mindegy.

Olyan jó volt beszólni, mégha hibás infóim is voltak.

Mindenesetre:

Szakadj le rólam. Nem akarsz problémának a nyakadra szerintem. Azt hiszem van abból elég nélkülem is.

Live: DoZeR 982

mirõl is beszélsz te pontosan?😮
én vagyok az a warlord megsúgom
az a biztos forrásod egész biztos hogy nem jó
anno bardon volt 3 karim 1 cs7 bot healer 1 fc6 bot nuki és 1 ec2 bot warri.
évek óta ezen a nicken játszok és elöttem senkinek se volt.
bardon a DRH ba voltam és tény elég sokan ismertek köztük te is...
sztem azt a biztos forrásod gondold kicsit át mert elég szavahihetetlen lehet akkor vagy csak rossz infoi vannak😄

van valami event a hétvégére?
ToshiBá
Igen.

Én általában hülyeségeket beszélek, amit a többiek már meg is szokhattak tõlem.

De ezt pont olyan mondja, aki maga is csak egy névlopó? O.o

Akkor ki a szavahihetõbb?

Biztos forrásból tudom, hogy Warlord nem játszik. 😉
Volt egyszer egy másik Warlord Bardon. Az Legenya volt.
Csak nem Te bújkálsz a név mögött kis alkoholista harcsapaprikásszagú "barátom" ?

pontosan.
pont ezt csinálom már sm1 a kis hibem
aztán majd ha lesz suska csinálok 1 nukit😄

makiii
aha de ha grindre használod a nukert annak értelme nem sok van.... =)
elõször szedd meg magad.. mondjuk egy healer vagy hybriddel és utána kezdj nukert... =)

igen tény hogyha nem akarsz sokat futkározni elég költséges de simán tudsz vele ruha meg fegyó nélküól is grindelni.😛
am warri is elég pénzes tud lenni a sok hp absorb miadt😊

makiii
Szerintem meg a nuker a legköltségesebb és legigényesebb kaszt...

mire odaérnek lesznek jobb cuccok sztem😊
meg ha jól bánik valaki 1 nukerral akkor annyira nem kellenek jó cuccok.

MadeInHell
Nukerek jó cuccokal is kihalósak grind közbe,nemám az nélkûl.Majd fele új karit csinál ha LD be ér.Fõleg blacken a katanák lezúznak.<#violent>

TAO BoT Warr

nah nyugi nincs semmiféle csökkentgetés mint mondottam csak dozer beszél itt hülyeségeket bár már tõle megszokhattuk😊 nah mind1.

nana a nukerokat csak hagyd beken...orulok h elso sajat magam altal fejlesztett rombolom van. nevegyen el tolem semmi mert nagyonkiakadok es megy a leghajo kalapácsal meg sallóval USA-ra ala Red Alert

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

BarackHUN
Kikérem magamnak, én buff elõtt öltem le mindig mindenkit.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Hogy a fórumon mi megy az egy dolog...ha a valóságra vagy kíváncsi belépsz és elkezdesz játszani.Az évek alatt már megtanulhattuk,hogy a fórumon rengeteg értelmetlen baromság miatt is nyafognak.

Maki az,hogy én hyb-el nem veszem észre ha buzerálták ck ar-t egy dolog...de ha tényleg nerf lett volna non-stop menne a spammolás miatta roarban (we love free roar!),ami nem történt meg.
Különben mit érdekelnek minket a nukerek?Mindig mindenki utálja õket.Grind közben ks-elnek,bp-n meg közvetlen az után ölnek le,hogy buffoltad õket.Épp rájuk férne egy kis nevelés. ^^

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

makiii
mármint konkrétan nem..

makiii
nem neked szólt . Bocsánat ha megsértettelek..

Blood Raven
Köszi szépen vártam már hogy nekem is beszolj

Hollo

ReszegKoldus
miért, te ki vagy?<#fejvakaras>

makiii
Nyugi már ..
A sötét parasztok nem veszik észre az apró változásokat .. =)

makiii
Hmm.. 😄
A qilin mirrorokat tessék tartogatni mert ma kinyitottam 2-t és jött belõle BE + még egy 4slotos Deco.. =)

ToshiBá
Mi az hogy nem tudom már megint?

Ki a f*sz vagy Te, hogy így nekemfeszülsz? O.o

Csak azt írom, amit olvasok fórumon. A nukerek nyöfögnek, hogy a CK att rate meg lett buzerálva.

Még valami, amit esetleg nem tudok?

nincs semmien nerf csak megint nem tudja mirõl beszél szegény...
azért lett kicsit gyengébb max a nuker mert nincsenek jó itemek de ez igaz warrira is.

Nuker nerf? alacsony szinten semmit nem vettem észre. Sõõt nagyon erõs most a nukerem QM bracerrel.
sry a dupláért

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ezt a game-t várom már régóta, remélem jó lesz. de még messze van azért...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

sherlock1
Jön az Age of Wulin - Legend of the Nine Scrolls (Project 9 volt a fedõneve, Jiu Yin Zhen Jing a kínai)!

http://en.wulin.gpotato.eu/ad/
Trailer
info angolul
info magyarul

Ha jót akar magának a gamersfirst, akkor mindenképp megszerzi a databaset, mert ha nem, akkor nem lesz sok esélyük az Age of Wulin mellett. 😄

http://youtu.be/4v8qae11_-M

BarackHUN
A 600 def set meg stb-re gondolt (szerintem).
Ha mégis tévednék, akkor érvénybe lép az a szabály, hogy mindig igazam van ^^

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
Hát nemtom de én semmi nerfelést nemvettem észre nukeren sem pvpben sem grindben

Hollo

Nem Sztanyi.Senkinek sem fog elvesztõdni a most létrehozott G1 es karija.Ha visszaadják(amit kétlek) a volt acclaimos karikat,szerintem azokat majd egy más szerverre teszik.A mostani karik csak az esetben vesztõdnek el,ha idõközben G1 abbahagyja a 9dragonsos kisérletezést.
ToshiBá
Névlopással kapcsolatban.

Hyp azt írja, hogy majd ha eljön az ideje hogy le kell küzdeni a problémát, akkor majd le fogják.

A nukerek meg sírnak. Mert belettek nerfelve. Csak jó ez a G1 verzió valamire. 😄

<#nevetes1>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

P0Th3aD
Szar Fc? vagy most ezt hogy kell érteni? : )))

Apokalipszis - BOT warrior

Stanyizllava
bomb ugy értsem mit mondtál tehát ha lesz kari akkor mos mindenkinek a karija elveszik ? jó lenne már ha lenne karim nem kéne egy szar RL szórakoznom mikor ugyanaz megvan csak fc ben xd