9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha választani kell akkor egyértelmû hogy kit választok, kivel akarok 1 ligába lenni és hát természetesen ez bari.
másik meg hogy amiket rólad hallottam épp elég ahoz hogy sejtsem nem lesz jó vége ha bekerülsz
dehát ez csak egyéni vélemény😛
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
I S A e o e m o w s m !
nah mindegy ezt nem feszegetem igen - nem 0-1
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
I S A e o e m o w s m !
(Anyázás mentes választ várok egy egyszerû "NEM" avagy igen válasszal)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
Mint már írtam neked War, ha nem bírod a képét nem írsz neki, nem szólsz neki, és így nagyon, nagyon, nagyon egyszerûen el van intézve a dolog.
Persze az embert ha megsértik vissza próbál ütni, de ennek szintén nincs értelme.
Következõ a kérdés: Volt-e olyan hónap amelyikben nem vitázott valaki valami hülyeségen? Az agyam eldobom komolyan mondom.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Mindegy.
Olyan jó volt beszólni, mégha hibás infóim is voltak.
Mindenesetre:
Szakadj le rólam. Nem akarsz problémának a nyakadra szerintem. Azt hiszem van abból elég nélkülem is.
Live: DoZeR 982
én vagyok az a warlord megsúgom
az a biztos forrásod egész biztos hogy nem jó
anno bardon volt 3 karim 1 cs7 bot healer 1 fc6 bot nuki és 1 ec2 bot warri.
évek óta ezen a nicken játszok és elöttem senkinek se volt.
bardon a DRH ba voltam és tény elég sokan ismertek köztük te is...
sztem azt a biztos forrásod gondold kicsit át mert elég szavahihetetlen lehet akkor vagy csak rossz infoi vannak😄
Én általában hülyeségeket beszélek, amit a többiek már meg is szokhattak tõlem.
De ezt pont olyan mondja, aki maga is csak egy névlopó? O.o
Akkor ki a szavahihetõbb?
Biztos forrásból tudom, hogy Warlord nem játszik. 😉
Volt egyszer egy másik Warlord Bardon. Az Legenya volt.
Csak nem Te bújkálsz a név mögött kis alkoholista harcsapaprikásszagú "barátom" ?
pont ezt csinálom már sm1 a kis hibem
aztán majd ha lesz suska csinálok 1 nukit😄
elõször szedd meg magad.. mondjuk egy healer vagy hybriddel és utána kezdj nukert... =)
am warri is elég pénzes tud lenni a sok hp absorb miadt😊
meg ha jól bánik valaki 1 nukerral akkor annyira nem kellenek jó cuccok.
TAO BoT Warr
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Maki az,hogy én hyb-el nem veszem észre ha buzerálták ck ar-t egy dolog...de ha tényleg nerf lett volna non-stop menne a spammolás miatta roarban (we love free roar!),ami nem történt meg.
Különben mit érdekelnek minket a nukerek?Mindig mindenki utálja õket.Grind közben ks-elnek,bp-n meg közvetlen az után ölnek le,hogy buffoltad õket.Épp rájuk férne egy kis nevelés. ^^
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
A sötét parasztok nem veszik észre az apró változásokat .. =)
A qilin mirrorokat tessék tartogatni mert ma kinyitottam 2-t és jött belõle BE + még egy 4slotos Deco.. =)
Ki a f*sz vagy Te, hogy így nekemfeszülsz? O.o
Csak azt írom, amit olvasok fórumon. A nukerek nyöfögnek, hogy a CK att rate meg lett buzerálva.
Még valami, amit esetleg nem tudok?
azért lett kicsit gyengébb max a nuker mert nincsenek jó itemek de ez igaz warrira is.
sry a dupláért
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
http://en.wulin.gpotato.eu/ad/
Trailer
info angolul
info magyarul
Ha jót akar magának a gamersfirst, akkor mindenképp megszerzi a databaset, mert ha nem, akkor nem lesz sok esélyük az Age of Wulin mellett. 😄
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Ha mégis tévednék, akkor érvénybe lép az a szabály, hogy mindig igazam van ^^
I S A e o e m o w s m !
Hyp azt írja, hogy majd ha eljön az ideje hogy le kell küzdeni a problémát, akkor majd le fogják.
A nukerek meg sírnak. Mert belettek nerfelve. Csak jó ez a G1 verzió valamire. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"