bomb1111#16110
Csak így tovább ! De kérdem én,mit érsz el vele ?
Én első pillanattol kezdve elmondtam hogy G1 sem lessz külömb mint aclaim.Azért mert indy 21 hez van kötve,meg a döglöt kuyta ott van elásva.Azt mondtad hogy unod már amikor azt mondom hogy G1 nek semmi pénzt nem adok.De most kérdem én,ki az unalmas ? Az aki bannt ban után kap a szájáért,vagy az aki befogja a száját de mégsem támogatja G1 et pénzzel ? Szerintem a bann nem kerűl pénzükbe de hogy nem veszek kreditet tőlük,azt megérzi a zsebük.Gyere legyünk realisták....Én a te postjaidnál is durvább kommentárt írtam Hyperyonnak,PM be és a válasz az volt hogy értékeli a kommentárt meg azt hogy nem tettem közzé a fórumon,meg hogy figyelembe veszik a potenciális kuncsaftok bánatát-ohaját.Szóval POFA BE ha itt vagyunk a G1en és játszunk.Ha meg nem tetszik a REZSIM,le is út meg fel is út. Inkább gyere a Phoenix re,ha teheted,és senki sem fog lenézni azért mert vártad eddig a sültgalambot ami nem érkezett meg.Aztán meg az ilyen játékba kiadott szavakat hogy"DE ADDIG AMÍG NEM...."én,személyesen leszarom.És szerintem te is.Its a free land and play for fun.If you dont like this policy..just turn off.AND ALL OF YOUR CHOISE,SHUT YOUR MOUTH.Elvégre GamersFirst,nemde ? ))))