21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16135 Nem lesz...Bari bekattant.Az agyára ment a várakozás és úgy döntött tényleg maga szerzi vissza a healerét.Playdome-nál,Acclaim-nél,Disney-nél és G1-nél még valamennyire visszafogta magát,de olyan vérfürdőt mint amit Indy-nél rendezett még sose láttunk az FBI-os kollégákkal...
Ha minden jól megy sikerül eltusolnunk az ügyet és ráverjük a balhét egy kisebb vietnámi terroristacsoportra,de nem ígérem hogy hamar hallunk Bari hogylétéről.Lehet biztos ami ziher alapon tanuvédelem alá helyezzük,majd még kiderül.
No de picit komolyabb vizekre evezve,lehet most rakják fel a "javító" patch(ek)et.De lehet ez csak az én naivitásom és valójában csak lebaxta a biztosítékot náluk a kávéfőző... -
Udead #16134 Sziasztok mikor lesz szerver?Köszi Hajré solymok best leauge everxD -
Sixtail #16133 De szép cicus! *-* -
#16132 -
bomb1111 #16131 Kutyáék ugatnak,pénzecskéék besélnek,meg mi,szerény játékosok csak szívunk.Ahogy már korábban írtam,acclaim vagy GamerstFirst,tökmindegy amíg indy 21 így végzi a dolgát.Gondolom nem kell részletezni a dolgokat.....Akik megérték a -1bug+3 bug korszakot,tudják mire célzok.
Éljen a Hagyomány. -
bomb1111 #16130 Még nem jöttetek rá ? A lényeg hogy minél több USD t gyűjtsenek össze.Aztán a többi nem számít.Amíg indy21 nem fogja ujraírni a 9d klienset,meg nem fog egy hatékony antihack szerződést kötni GG ékkal,addig ilyen lessz. -
szabi34 #16129 Én sem de közelít ahhoz az állapothoz ami orosszal meg vn-el volt...:D
Németekben viszont bízom. Ha normális cég csinálja akkor nem lesz gond, mert ők azok akik nem fogják leszarni az egészet. Az eddigi tapasztalataim alapján legalábbis. -
#16128 Én azt nem mondtam h ez jobb .. :D -
szabi34 #16127 Ha így megy tovább akkor g1-nek is az lesz a vége. szóval...:) -
#16126 ejnye bejnye.. hamár ott élsz és az "Ő" pénzüket szerzed ne beszélj így erről a verzióról.. amúgy szerintem is hasonló sorsa lesz mint Russia 9dragonsnak.. vagy vietnáminak.. -
szabi34 #16125 Mért kell levonni úgy következtetést hogy még ne is láttad?:)
Lesznek ugyanúgy bugok, igen. de én olvastam olyat is hogy koreai verzióhoz hasonló lesz, de aztán kitudja. Meg aztán az is elég ha már ennél a g1-es szarnál jobb lesz. -
#16124 Igazi mazohista seggek vagytok!
Nem elég nektek egy verzió ebből a bugos szarból?
Még egy kiadás ezúttal a világ egyik legocsmányabb nyelvén több száz tonna buggal...
Hadd gratuláljak elsőként! -
szabi34 #16123 Én is néztem már. azt írják h hamarosan letölthető lesz. -
Exxtazy #16122 Regisztráltam, de letölteni nem lehet><
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy cb van még csak! -
Exxtazy #16121 Német 9D -
Vuong Phung #16120 ExiorZ fenn vagyyy ha vagy irj -
#16119 grat! -
#16118 Még mindig Megba_Szandra a nevem, ha keresnétek. -
#16117 Én már DB6 vagyok és megvan minden Tibet epim. -
Sirata #16116 Üdv!
Én tegnap a BOT RTD questet megcsináltam a 2ND role-hoz az működik.
A többi klánét nemtudom.
Jó játékot mindenkinek!
Béke -
Vuong Phung #16115 :(((( -
unusual #16114 Elég sok nem megy így van,és kb javítva sem lesz 1 ideig..... -
Vuong Phung #16113 Sziasztok akkor tehát nem lehet hétfőig küldízni naggyából ? -
#16112 nem hiszem hogy betartottátok volna eddig is ezt a hagyományt... -
bomb1111 #16111 És ami a jövő nyárra szoló meghívásomat ileti.Ha addig meg nem halok,érvényes marad.Meg ha meghalok,a fiam úgyis betartja az apja igéreteit.Nálunk ez hagyomány)) -
bomb1111 #16110 Csak így tovább ! De kérdem én,mit érsz el vele ?
Én első pillanattol kezdve elmondtam hogy G1 sem lessz külömb mint aclaim.Azért mert indy 21 hez van kötve,meg a döglöt kuyta ott van elásva.Azt mondtad hogy unod már amikor azt mondom hogy G1 nek semmi pénzt nem adok.De most kérdem én,ki az unalmas ? Az aki bannt ban után kap a szájáért,vagy az aki befogja a száját de mégsem támogatja G1 et pénzzel ? Szerintem a bann nem kerűl pénzükbe de hogy nem veszek kreditet tőlük,azt megérzi a zsebük.Gyere legyünk realisták....Én a te postjaidnál is durvább kommentárt írtam Hyperyonnak,PM be és a válasz az volt hogy értékeli a kommentárt meg azt hogy nem tettem közzé a fórumon,meg hogy figyelembe veszik a potenciális kuncsaftok bánatát-ohaját.Szóval POFA BE ha itt vagyunk a G1en és játszunk.Ha meg nem tetszik a REZSIM,le is út meg fel is út. Inkább gyere a Phoenix re,ha teheted,és senki sem fog lenézni azért mert vártad eddig a sültgalambot ami nem érkezett meg.Aztán meg az ilyen játékba kiadott szavakat hogy"DE ADDIG AMÍG NEM...."én,személyesen leszarom.És szerintem te is.Its a free land and play for fun.If you dont like this policy..just turn off.AND ALL OF YOUR CHOISE,SHUT YOUR MOUTH.Elvégre GamersFirst,nemde ? )))) -
Sixtail #16109 Én is. :D -
#16108 Tényleg azt hitted, hogy ilyen könnyen adom magam?
Csalódtam. -
#16107 Ne ezt töröljék.. hanem a lusta alkalmazottakat.. -
volfi #16106 Nekem még mindig semmi.El sem jutok a karakter választásig.Amúgy köszi a segítséget.Új kliensből sem indul!!! -
#16105 Nincs sok olvasnivaló. :D
-
#16104 okok
-
Sirata #16103 Üdv!
Stanyi ne méltatlankodj én EC 6 lettem ma hajnalra és igaz hogy 7végén melózom, de este megtudtam volna csinálni a 2ND küldiket.
1 biztos grindelni nem fogok.G1 bekaphatja, de sajnos nincs más hátra mint várni hétfőig és akkor meglátjuk mi lesz.
Béke veletek és jó játékot addig is. -
#16102 akkor tövig kapják be hogy RL5 vok és nem tok választani kasztott mert az elsőnél tartok -
bomb1111 #16101 Aki utoljára még az acclaimos 9dn játszott,az elöbb töltse le a GamersFirst oldalról a klienset és máris boldogan kezdheti az új LS 1 es karit.Ami az eventet,illetve a 122 es frissitést illeti,nem működnek a küldik amelyek quest item droppot igényelnek,tehát nem csak a 2.roles küldiket sem lehet befejezni,hanem még az első kaszt választás sem lehetséges.A Boss spawn eventet lefújták.És tisztán megmondták hogy sorry de semmiesetre se várjunk javítást hétfő elött.(az ők időszámitásuk szerint) -
volfi #16100 Kell még valami progi a futtatáshoz vagy mi?Mielőtt betöltené kidob és kéri az ID-m ????
Valaki??? -
RYO123 #16099 Okés kösz. Hát elég szar lehet mert a GG-t sem akarja updatelni :) mind1 ak 9dragons k.o. :D -
#16098 Postold már ki a hsz-eid linkjét legközelebb :P :D -
volfi #16097 Sziasztok.Szeretnék egy kis segitséget kérni.Már játszottam itt,de kicsit kihagytam és nincs meg a karim.Viszont ujra bereggeltem,de nem indul a játék.Tudtok esetleg ebben segiteni. -
szabi34 #16096 Jólenne ha kivételesen szombaton is csinálnának valamit g1-ék...:) legalább az új bugokat csinálják meg.:S