9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki kereste ezeket pár napja (vagy hete? 😄)...

BoT questek
HD questek
SF questek

A többire még nem találtam semmit a fórumon.
Ezeket a linkeket ki lehet cserélni ott fenn is. ----^
Csírsz!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Nem hiszem...Hyperion azt írta ahhoz patch kell, indy meg nem dolgozik a héten valami miatt. Ráadásul ilyenkor már az amcsik is alszanak. 😊
Ráadásul tegnap este azt írta, hogy fórummal fognak szórakozni hogy gyorsabb legyen...De szerintem elszállt minden, õk elmentek aludni, és majd ha felkelnek lesz valami. 😄
LordTusy
Lehet most lövik be IM-et.De nem értem mért kell mindennek eltûnni hozzá,szóval lehet hogy csak elkúrtak valamit és aztán mégjobban és most sehol semmi.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

MadeInHell
ah köszi! megmentetted a gépemet egy szétveréstõl.

TAO BoT Warr

G1-nél van a hiba...A fórum, honlap, a szerók mind meghaltak. 😊 Még a kis játék letöltõ vackuk se müködik.
MadeInHell
HELP nem találja a launcher a netet! Járt már valaki így? esetleg valami ötlet?Tegnap meg percenként elment a netem,mintha a gép meg a modem között lenne valami hiba.

TAO BoT Warr

Okosabbat én sem tudok mondani mint Hyperion de ha G1 szerint ez 6x skill XP.....hát ez van,felejtsük el acclaimot és probáljuk megszokni G1 et.Bár nehéz,és én sem tudok belenyugodni a szinte 4 éves veszteségembe,befogom a számat ha már mégis 9d zek G1 en.Sajna az a helyzet hogy õk a publisherek és én csak játékos vagyok.De azért csak leshetik a pénzemet )))))
Hehe Stanyizllava ezt megkaptad.De szerintem jogosan.Elhiszem hogy gyorsan írsz mint a güzü meg hogy nem olvasod de mielött a MEHET gombot megnyomod tényleg átolvashatnád.Amióta ide irogatsz.... ne mondjam hogy kapirgálsz....valami Magyar helyesírás csak ragadhatott hozzád.Nem akarok rosszféle lenni de azért tényleg.....Én sem vagyok szótár meg helyesírási javítót sem használok de azért megpróbálok helyesen írni.Szerintem neked is csak tiszteletedre vállna ha nem ûznél gúnyt a Magyar helyesírásból.Márha magyarnak tartod magad.Ha meg nem,semmi gond csak mond meg))))Pedig szerintem Magyar vagy és tudnál érthetöbben is írni csak egy kis törekedés kéne. És tényleg nem vagyunk rosszfélék mi FS ok de .......
Peter55
Stany, szeretnélek meg kérni arra, hogy légyszíves ne gondolkodj. Mert káros hatással van ránk is, és a környezetedben élõkre. Vagy ha egyszer írsz valamit.

NÉZESD ÁT EGY ROHADT HELYESÍRÁS ELLENÕRZÕ PROGRAMMAL, ÉS GONDOLD ÁT, HOGY MI A FENÉT AKARSZ ÍRNI BAKKER!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Stanyizllava
ez nagy baromság egyszer 0.20 utána 0.10 utána 0.67

Stanyizllava
Deh xD nehogy már buffra 6x legyen mikor hyb buffja 4cheng és 0.20kapok 6x ben ez kapum alap kb 0.84 kéne

buffok vagy bugosak vagy nemtudom, de mikor állítólag 5x xp és skill xp volt akkor is ugyanilyen 1x-es volt... ezzel kezdhetnének valamit, bár most még elvagyok nélküle is 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stanyizllava
bomb mikor lesz 6x buffokrah mert most nincs hétvégén?

hát jah jobbat nem tudok.
sokan csináltak kiskarit a régi nevükön és sokak régi nevét lenyúlták gondolom példák nem kellenek😄
szal néveggyezést nem tudom másképp hogy lehetne megoldani.

ReszegKoldus
persze, meg lenne egy 5. szerver Asura néven, meg egy 6. Originial-Nirvana néven... <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

hát szerintem 1% hogy visszaadják a karikat és ha ez meg is történne akkor is biztos hogy nem a meglévõ szerokra raknák rá tuti hogy lenne 1 4. szerver Bardo néven. lehet ezért nem is lett bardo hanem lett helyette a phoenix hát ki tudja az esély mindenre megvan bár sztem mégha visszaadnák se érnétek túl sokat.
hisz mindenkinek milliárdjai voltak és az ottani gazdasági helyzet háát😄
viszont ha full üresen kapja vissza mindenki a kariját és a szero is csatt üres lenne akkor esetleg idõvel lenne esélyetek hogy visszadolgozzátok magatokat pénzügyileg meg fegyó ruha de ahogy látom abból is nagy felháborodások lennének.
tehát ha jobban átgondoljátok sehogyse lenne jó😄
nah hát majd meglátjuk mi lészen de azért bizakodok hogy hátha találnak 1 olyan megoldást ami jó lehet van csak nekem nem jutott még eszembe😛

Csani22
Én kicsit lemaradtam a játék újraindításával kapcsolatos infókról meg a hétvégi eventrõl is, viszont az furcsa hogy a szerók mennek és ha ide akarják visszahozni a karikat akkor névegyezések máris gondot jelentenek. Nem hiszem hogy erre nem gondoltak volna, szóval ebbõl kiindulva... Vagy lehet írtak valamit errõl csak lemaradtam.
Azért még én is reménykedem hátha.

Nekem is hiányzik, foleg hogy már megvolt az 1. icys bossom is 😞
Igaz csak 1 éve játszom, de akkor is ez volt idáig az 1etlen karim, tele jó, megsporolt cuccokkal.

Yang: Skandi- senior shao wari

Attól még nekem,és másnak is hiányzik,és reménykedünk még. Azért 2-3év game,és a ráfordított idõ+pénz,és minden más nem kevés.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Apa kezdodik... 😞

eloszor levelt nyomatták fel, most meg a skilleket és mindenki 2Roll feletti lesz. Abba lehet hagyni a sírásrívást a korábbi karikért. Mert egyre tobb jel mutat arra, hogy nem kapjuk oket vissza.

Csak még nem mondták ki nyiltan. 😞

Yang: Skandi- senior shao wari

Jah igen! Akinek van BOT healer karija az írjon már PM-et kérem. Köszönöm.

Szia. Lehet tudni,hogy mikor-tól lesz ez a 2x XP + 6x skill XP ?

A BOT küldiket ITT találjátok
<#hamm><#vigyor4><#alien2><#nevetes1><#eplus2><#kacsint><#taps><#vigyor2><#nyes><#alien>

P0Th3aD
Úgy legyen!

Ha mégsem akkor még ezt is kipróbálnám! xD

Szép napot

Apokalipszis - BOT warrior

Szevasztok !
Állitólag dupla XP meg 6x skill XP van a hát végéig.
Stanyizllava
Jaja nekemis kéne a küldis cucc mert nagy pázban vok most xD semmi küldimm nincs kész

valaki letutta menteni acclaim koszos oldalarol a questeket? mert most a BOT jol jonne nekem es gondolom meg par embernek is. remelem valami jóléleknek megvannak...koszi elore is

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Gold seller-ek már most is vannak,és speed hacker-t is láttam már. Ez van! Azon lepõdtem volna meg ha nem így lett volna. Ez ellen nem tudom mit lehetne tenni,de hát ilyen világban élünk. Majd lesz valahogy,olyan nincs hogy ne legyen. 😊

LordTusy
Joh...csakhogy mégegyszer egyértelmûen leírjuk a dolgot.A karaktereink acclaim-nél maradtak.Miért?Mert konkrétan az az õ tulajdonuk és nekünk engedélyt adtak rá,hogy használjuk õket.G1-esek ha megszakadnak se tehetnek ezügyben semmit,amíg acclaim nem hajlik a megegyezésre.Max többet ajánlanak az adatokért,de szerintem ennyi tárgyalás után eljutottak addig a pontig,ahol már veszteséges lenne nekik a vétel és már csak elvbõl sem veszik meg,mert acclaim...vagyis playdome...vagyis Disney ekkora broki.
A probléma legegyszerübb megoldása az lenne,ha sorban végigjárnánk minden Disneyland-et és felnyúlnánk minden Mickey egér seggébe,amíg meg nem találnánk az elrejtett adatokat!De a ninjás ötlet is megfontolandó...mondjuk úgy nem ülhetnénk fel hullámvasutakra és nem hallhatnánk kedves Disney figurákat szorgalmasan anyázni.

Végül csak annyit,hogy tetszik a neved miamoto.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
nem mondta senki, hogy szent és sérthetetlen, de honnan lehet megállapítani, hogy nem tesznek semmit?
pl. engem annyira nem érdekel a dolog, hogy a hivatalos fórumot olvassam, de szerintem bõven elég oda írniuk errõl akkor, ha van valami új információ és nyilván attól még nem lesz új info, hogy a sok türelmetlen "potenciális vevõ" telespammeli a fórumukat, hogy írjanak már valamit...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ok, rendben!akkor elnézést kérek, ha tényleg hülyeséget irtam.
legyen a G1 szent és sérthetetlen.De ha számitana nekik a dolob biztosan tennének valamit azokért az emberekért akik nem keveset áldoztak a 9d-ra!
na mind egy nem akarok én vitatkozni csak szerettem volna nyilvánosabban is a tiltakozók táborához csatlakozni!

amugy remélem nem sokan dölnek be ennek az új szarságnak ami egyébként ugyan olyan hibákkal teli meg gold sellerekkel is + hacker-töl hemzsegö lessz mint az acclaim-os!!!de öket mostmár lehet szapulni a G1 a király mert vissza adta a játékot!Nesze semmi fogd meg jól

azért jó játékot annak aki ezt tudja élvezni!

bye-bye

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

Ember, járjál már utána a dolgoknak mielött ilyen hülyeségeket beszélsz...😊

Bomb #14845-ös hozzászólásába pontosan leírta, hogy ki merre hogyan...
Az, hogy a db nincs G1 kezében az NEM, megismétlem NEM G1 hibája!

Na de hiába beszélünk errõl, beszélhetünk akár még hetekig is...
Attól még nem kapjuk vissza a karikat😊
Aki ráharapott a "bedobott csontra" annak jó játékot, aki nem annak meg további szép 9d mentes napokat.

<#integet2>

mindenki ért ahogy akarja a lopás szót!!!szerintem ez annak számit!
nevessen csak nyugodtan az akinek ez érdekes, de szerintem inkább sirni kéne rajta!max az nevet akinek nem volt vesztenivalója!én nem is akartam ezzel senkit bántani csak leirtam a véleményem.

örülök ha sikerült megnevettetnem vele titeket!

ReszegKoldus
ellopta? akkor gondolom éjszaka beosont pár g1-es ninja az acclaimhez, ahol egy festmény mögötti titkos széfet feltörve ellopták tõlük a 9d-t, nyilván így történhetett <#nezze>

Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon, de szoktam olvasgatni a beirásaitokat.Hát nem tudom...!sokan irjátok,hogy mennyire szar volt az acclaimos vrezió a sok hacker meg a gold seller meg a franc tudja mi miatt. DE...
MI VAN MOST?A 3 évet amit a játék mellet töltöttem azt most el lopta a kibaszott G1!Elnézést a goromba hangnemért, de ez baszottul felhúz, hogy ilyen könnyenel elvettek tölünk mindent és sokan bele is törödnek!Nem tudom, hogy tudja élvezni az aki újra kezdett mindent?!Mert EZ EGY NAGY RAKÁS SZAR!Dugja fel magának a G1 a kibaszott játékát jó magasra aztán meg menjen az annyába!A karaktereket akarom vissza amikre 3 év szabad idömet meg pénzt áldoztam és remélem nem csak a magam nevében beszélek!Aki pedig úgy dönt, hogy mégis játsza ezt a HÍG FOST az tegye azt!Sok sikert hozzá!Magasrol le szarom azt is ha 100x lesz KAPJA BE A G1 tövig ha nem adja vissza arégi karaktereket amiért sokan, sokat szenvedtünk!
Amugy én a magam részéröl mindenben egyet értek bomb1111 el!Ö igazat szól!

U.I mégegyszer elnézést, ha tulzásba vittem!

Szép napot srácok mindenkinek!

Stanyizllava
jah háát igen épp azon gondolkoztam lehet most pl gb erõsebb deh ec-fc agyon csapnak xD deh nem bizti ha jo a buffjaim 600def em van és sok a hpm 😄D

LordTusy
Stanyi elfelejted,hogy akkor már 2nd role után voltatok.2nd role skillek pöttyet izmosak nukernek... ^^

Maki örülök,hogy tetszik G1-es verzió.Majd picit több idõt töltesz 9D-vel és megtalálod Te is a sok pici hibát,mit mi már észrevettünk.Nos az hogy ki mennyit költött a karaktereire,az szerintem az õ magánügye.Én pl nem igazán költöttem,de nem is ezen akadtam fenn.Engem az zavar az egészben,hogy egyik napról a másikra buksz konkrétan mindent és kezdheted a 0-ról.

Nyah de hagyjuk is a spekulációt.Szerintem 2 max 3 héten belül hivatalosan bejelentik,hogy lesznek acclaimes karik avagy sem.Én pl ddig lazán elütöm a szabadidõm a kiskarival,aztán hivatalos infó után meglátom merre tovább.

egy picit:S
Stanyizllava
Sixtali azé kérdek ilyet mert a régi kariimmal a nukerral egy mikor FC voltam egy CS9 bot hybrid et egy lövéssel ki lötem most meg tetszik xD

Stanyizllava
zsolt ne szálj el magadtol mert át akartál verni kis majom csak jo hogy nem döltem beh még volt játék tehát k$$$sss neked és télleg ki kéne bnnolni

makiii
Te hibád ha magadra veszed. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
igen tudtam .. =)
és hétvégén megint lesz...
szóval go go go aki akar játszani.. aki meg nem az fogja be !

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Azt tudtad, hogy állítólag az a 2 nap alatt 5x event volt végig? 😄

A "cuccok nélkül" gondot én sem értem. Régen is tudtad 600as set nélkül nyomni, most is tudnád. Csak most azt is tudod, hogy már kb 4 éves játékélményed szállingózott el a reggeli emésztési gázokkal. 😄

Stanyi, te meg hogy kérdezhetsz ilyet? Nem egyértelmû? Hyb p0wa FTW! 😄

Ok, lépek. További jó játékot és spekulációt mindenkinek!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

uhh :S akkor a g1nek mégse sikerült bannolnia téged...sebaj majd még próbálkoznak

Time to nut up or shut up

Nagyon ügyes vagy!!!!! Így tovább!!!!! Anyukádnak otthon mond,hogy kuss! Köszi!

makiii
Na végre sikerült belogolnom a játékba és meglepõdtem..
Mindegyikõtök itt sír ,hogy ilyen szar meg olyan szar pedig
nem... az árak barátiak az ajándékok fincsik az exp jó...
2nap alatt gb3 lettem.. nem értem a nyavalygásotok okát..
ti voltatok hülyék hogy költöttetek pénzt a játékra.
amúgy sem hiszem , hogy a kaja pénzeteket öltétek bele a játékba..
Szóval KUSS!!

Hali!
Szerintem ez hülyeség hogy szar cuccokkal nem lehet fejlõdni.egy 120as def settel meg egy qm staffal elvagyok.A többi semmi extra.
És a G1 jól megcsinálta.Olyan kiskaput hagyott...lehet hogy tudjátok de ha regisztráltok 10-15 accot akkor kaptok naponta 10-15 quilinmirrors-t😊 annak azért nagy az esélye h be/gt/hp pill vagy valami egyéb finomság fog esni 😊

Time to nut up or shut up

Stanyizllava
Tusy nekem most nagyon bekött a hyb és ezt fel szeretném fc vini azt utána nyomom a nukereem csak kell valami cuccok hogy csináljam a nukert
meg ilyet öcsém RL1 DARK HEART VOK ez nagyon tetszik 😄DDDDDDDDDD

Stanyizllava
nem csak kérdem hogy ey szaros hyb már tud megvenri nukereket warikat ? vagy õk szarok vagy én vok joh xD deh a nukerem nem játszom ki prbáltam a hyb elég joh grindreh szerintem