--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sziasztok!
Asszem időrendben válaszolgatok...
Bomb: Tudom,hogy volt FS-nek ventri szervere és elejétől a végéig használtam is.(Akkor hallottam Dózi beteges kacaját először...majdnem lefordultam a székről és fél óra kellett a teljes regenerálódáshoz.)Most teljesen magán szerót szerettem volna nyitni a lakótársaimmal,hogy ne kelljen LAN-ozás közben felüvöltöznöm a felső szintre,ha akarok valamit...Találtam is egy hasznosnak tűnő linket és elvileg mindent jól meg is csináltam,de nem tudok csatlakozni a szerverre.
A G1-ellenes kampányodhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy...hát hogy ennyi már azért elég.Hidd el annyian annyiszor elmondtuk már játékban és itt SG-n is,hogy már senki még a G1 Marketplace felé se néz.
Madár/Petya/Six: Most komolyan...vesszetek össze egy ilyen baromságon,hogy nagyobb-e az xp szorzó!Akit igazán érdekel,belép megöl pár mobot,matekol és eldönti hogy szerinte mennyi az annyi.
Dóz: Mért bannoltatod magad,ha még nem is játszol,"csak teszt jelleggel" és rossz szerveren?Amúgyse hiteles,ha egy "ismeretlen játékról" írsz,max beépülsz a "kenyérért és szórakozásért" tüntető csőcselékbe.Óh...és a világért se másznék a lelkedbe,de először tanulj meg angolul,utána oltogasd őket.Én a modik helyében először kicinkeltelek volna,csak aztán küldtem volna a mikulás csomagot.(Mondjuk én egy tahó paraszt vagyok,de ez most mindegy.)
Bari: Porban hasalva kérem elnézésed,hogy eme hozzászólásom több,mint fele 9D-hez kötődik.Nem tudom mi ütött belém.Kérlek kegyelmezz és mutasd az utat a fórumozók igaz ösvénye felé!Gondold meg még azt a nov. 13-at!(Igen,azért eröltetem,hogy mind legyetek ott,mert egy szórakozóhely tetején kialakított privát helyiségbe akarlak gyűjteni titeket,és ha nem a dresscode-nak megfelelően jelentek meg szitává lövöm a placcot egy helikopterre szerelt gépágyúval.)
Maki: Előbb gondold végig,hogy mit írsz Te kis zsenipalánta...A rasszizmus mindenhol minden formában tiltott.(Kivételt képeznek a szakos fórumok.)#15947 bőven elég lenne,hogy bannoltassam a kis "fehérfűzős-bakancsos","rendfenntartó jelleggel vonuló",kis kopaszra nyírt lelkedet...Ajánlom nézd meg az Amerikai históriát!Lehet nem segít rajtad,de legalább látsz majd egy lehetséges jövőképet.
Gondolom érezhető,hogy én is mélyen rasszista vagyok...annyival alsóbbrendű fajnak tekintem a többi rasszistát,hogy le se merem írni,mert rámkülditek a rendőrséget.Csak azt remélem,hogy egyszer mind kihúzzák a fejüket a seggük mélyéről és elkezdenek értelmes ember módján gondolkodni.
No ennyi elég is volt,sőt...sok is de mindegy,ha már leírtam nem törlöm.
Grat mindenkinek a rengeteg hétvégi szintlépéshez!Szép napot!