21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #15975 Ez övön aluli volt!
Soha többé nem kötözködök veled! -.-
Ezt most megkaptad! :D -
#15974 Végre van egy kis ON is. -
Csaprago #15973 *kényelmes, most vettem észre a hibát... :)) -
Csaprago #15972 hát kénylmesebb volt, de te kényelmesebbé tehetted volna... -
#15971 Majd a főnöködnek köszönj egy Hure Mutter-t.
Poén lesz. -
#15970 Korrekció.
Az a 32€ valójában 35€ is megvan. :D
A rasszista részhez meg csak egyvalamit fűznék hozzá.
Én inkább HUNGARISTA vagyok. (NEM! NEM SZKINHED!)
Idekint pl kurvajól elvagyok a fekákkal, mert velük lehet csacsogni inglisül. (Bekaphatod Tüsi. Ők meg vannak lepődve, hogy ilyen jól megy tanulás nélkül...) De otthon kibelezném mindet legszívesebben. Úgy vagyok vele, hogy itt én vagyok a bevándorló. Ez itt az Ő "országuk". (Sokan német állampolgárok.) De a német melósok közül is csípek 1-2 őt. Van egy srác, amelyik már magyarul köszön, mert meg lett rá tanítva (Zerbusz :D ).
Na télleg koccolok alvadni. -
#15969 Jó lenne pontosan tudni mennyien is óhajtanak jönni...
Bari úgysem fog. Nem erőszak. Petya sem fog.
Army nem tudja még. (Mondtam neki hogy hülye kifogása van. Azt mondta ha most köszönök neki, akkor jön. :D)
Gabról nem tudok.
Cicc(ék) sem nyilatkoztak még.
Mondjuk nekem a mennyiség helyett a minőség fontosabb. ;)
De mivel az itteniekkel már elég régóta foglalkoztatjuk egymást nem hinném, hogy minőségi problémák lehetnének. :D
De aki azt mondja hogy jön, és közben esze ágában sincs, annak nagyon jó kifogás kell majd, hogy ne küldjem el a picsába.
Kami. Ez kb rád is vonatkozik.
Na tépek aludni.
Rekordot mentem ma. 6 óra alatt 32€ :D (És nem izzadtam meg. ;) ) -
#15968 Gyere nov. 13.-án és majd Akácfában kötözködünk pár macifröccs mellett.
Neked csak az ide- és visszautat kell megoldanod.Ha gondolod van egy kényelmes kanapém,kérdezd Csápit... -
#15967 Mindenhol vannak szélsőségek, nem minden fekete bűnöző, az USA-ban mégis be vannak skatulyázva annak.
De tényleg elég az ON-ból. -
#15966 olyan papírt lehet, hogy konkrétan nem, de ilyenvideót lehet mutatni
mondjuk én ezzel az erővel cionista vagyok, szerintem minden zsidónak izraelben kéne élnie :D -
#15965 "az emo szubkultúrát igazán nem értem mért kell idekeverni.Azzal,hogy másképp öltöznek vagy más zenét hallgatnak nem ártanak senkinek"
pedig marha egyszerű, te felsoroltál három dolgot ahova nyugodtan be lehetne helyettesíteni pl kopasz helyett vasalt hajú stb
ahogy így elnézem neked a gárdával lehet bajod, pedig azzal, hogy másképp öltöznek nem ártanak senkinek :)
mondjuk néztem képeket, nem láttam igazán sok "kopaszfehérfűzősbakancsost", de gondolom ők mindig a hátsó sorokban vannak :D
Hitler -ha az öngyilkosságára gondolsz megszívás alatt- semmivel nem szívta meg jobban mint a rakás japó, akik ugyanazt csinálták... -
#15964 *Kiirtja. -
#15963 Nekem nincs bajom a zsidókkal, nem tudsz mutatni olyan papírt, ami kimondottan zsidóbűnözésről szólna szerintem, ellenben a cigányokról.
Az én városomba sok van, nem mondom, hogy ki kell írtani őket, de egy szolid deportálás nem ártana... -
Sixtail #15962 Már mész is? Pedig még csak most kapcsolódtam volna be a témába én is.
Na mindegy, akkor majd máskor kötözködünk... fűzőket a bakancsba, stb. :D -
#15961 Attól,hogy eldöntitek milyen mocsok patkányok nem javul a helyzet.Szeretnél javítani a dolgon?Remek...keress valakit a kormányban,aki ésszerű megoldást kínál és állj mögé,de persze mivel a képességeid adottak,akár belőled is lehetne az az ember.Az pedig,hogy kiválogatjuk a "jó kisebbségieket" és kinyírjuk a többit hülyeség.
Ugyan nem kéne és el is lőttem már párszor,de egyszerűen nem lehet ilyenkor kihagyni a rasszizmus koronázatlan királyát.Hitler megszívta,előttetek ott a lehetőség,hogy így vagy úgy,de jobban csináljátok.
Hogy az előttem szóló szavaival éljek:
"Erről ennyit."Napokig húzhatnánk a témát,de senki nem győzne meg senkit.Elnézést kérek,hogy elkezdtem,de Maki "őszinteségét" látva nem tudtam visszatartani magam egy hasonlóan őszinte véleménynyilvánítástól.
No de most megyek,mert elkések az órámról.További szép napot! -
#15960 De elég az ON-ból, beszéljetek a 9d-ről, offolni is kell néha -.- -
#15959 Ez mind szép és jó, a világ szivárvány-színű meg minden, de attól még a sok retkes cigány rajtunk élősködik. Az emokkal valóban nincs gond, amíg meg nem látok pár elbaszott példányt, mert ha még csak magába fordulna nem érdekelne, de direkt mutogatják magukat másoknak.
És ilyenkor jön mindenki azzal, hogy van rendes cigány ismerőse.
Ehhez annyit fűzök hozzá, hogy nekem is, de 1 rendes cigányra jut 150 mocsok patkány.
Erről ennyit. -
#15958 Én egy bizonyos Professzor B.-vel ellentétben nem próbálok okosnak tűnni,csak leírom ami eszembe jut és ahogy eszembe jut.
A Prof. kedvéért: Ugyan ezek nem szükséges tényezők,viszont gyakori hogy a hasonlóan szélsőséges nézeteket vallók "bandákba" tömörülnek.Ez persze nem újdonság,de néhány éve megalakult számukra egy nagy olvasztótégely,ahova bármilyen "fémhulladék" betehető.Valójában persze ez mind a bomlott kis agyam szüleménye,hisz az a szervezet már többször is megszűnt.
Hogy Piás barátunk lelke is megnyugodjon: A rasszizmus (Igen...nem igényel idézőjelet,ez egy létező fogalom.) minden formáját megvetem.Szervezett vagy egyéni nekem mindegy.Persze a sajátom kivételével,de ez azt hiszem egyértelmű volt.
Szerencsére frissítettem,ezért erre is tudok reagálni Dr. R.K.:
Ugyan a rajok agresszívak kis alkohol fogyasztása után/nélkül is,de az emo szubkultúrát igazán nem értem mért kell idekeverni.Azzal,hogy másképp öltöznek vagy más zenét hallgatnak nem ártanak senkinek...max maguknak,de ahhoz nekünk semmi közünk. -
#15957 én ugyanezt mondanám pl az emo kinézetű egyedekre meg a rajokra (nem sajnos nem méhraj) -
#15956 Erről egyik kedvenc matek tananyagok ugrott be, Szükséges de nem elégséges, elégséges de nem szükséges, szükséges és elégséges stb.
Nagy fos az egész, de jól hangzik, és olyan mintha kurva okos lennél, ha ilyeneket mondasz .
Ezt nem Tusynak írtam, csak róla ugrott be -.- -
#15955 Szükségesnek nem szükséges,de sajnos népszerű... -
#15954 "fehérfűzős-bakancsos","rendfenntartó jelleggel vonuló",kis kopaszra nyírt"
ezek egyike sem szükséges ahhoz, hogy valaki "rasszista" legyen -
#15953 Ha szeretnéd... -
Sixtail #15952 De én nem is veszekedtem!
Most komolyan... Kötözködsz? :D -
#15951 Megbocsájtva. -
#15950 Sziasztok!
Asszem időrendben válaszolgatok...
Bomb: Tudom,hogy volt FS-nek ventri szervere és elejétől a végéig használtam is.(Akkor hallottam Dózi beteges kacaját először...majdnem lefordultam a székről és fél óra kellett a teljes regenerálódáshoz.)Most teljesen magán szerót szerettem volna nyitni a lakótársaimmal,hogy ne kelljen LAN-ozás közben felüvöltöznöm a felső szintre,ha akarok valamit...Találtam is egy hasznosnak tűnő linket és elvileg mindent jól meg is csináltam,de nem tudok csatlakozni a szerverre.
A G1-ellenes kampányodhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy...hát hogy ennyi már azért elég.Hidd el annyian annyiszor elmondtuk már játékban és itt SG-n is,hogy már senki még a G1 Marketplace felé se néz.
Madár/Petya/Six: Most komolyan...vesszetek össze egy ilyen baromságon,hogy nagyobb-e az xp szorzó!Akit igazán érdekel,belép megöl pár mobot,matekol és eldönti hogy szerinte mennyi az annyi.
Dóz: Mért bannoltatod magad,ha még nem is játszol,"csak teszt jelleggel" és rossz szerveren?Amúgyse hiteles,ha egy "ismeretlen játékról" írsz,max beépülsz a "kenyérért és szórakozásért" tüntető csőcselékbe.Óh...és a világért se másznék a lelkedbe,de először tanulj meg angolul,utána oltogasd őket.Én a modik helyében először kicinkeltelek volna,csak aztán küldtem volna a mikulás csomagot.(Mondjuk én egy tahó paraszt vagyok,de ez most mindegy.)
Bari: Porban hasalva kérem elnézésed,hogy eme hozzászólásom több,mint fele 9D-hez kötődik.Nem tudom mi ütött belém.Kérlek kegyelmezz és mutasd az utat a fórumozók igaz ösvénye felé!Gondold meg még azt a nov. 13-at!(Igen,azért eröltetem,hogy mind legyetek ott,mert egy szórakozóhely tetején kialakított privát helyiségbe akarlak gyűjteni titeket,és ha nem a dresscode-nak megfelelően jelentek meg szitává lövöm a placcot egy helikopterre szerelt gépágyúval.)
Maki: Előbb gondold végig,hogy mit írsz Te kis zsenipalánta...A rasszizmus mindenhol minden formában tiltott.(Kivételt képeznek a szakos fórumok.)#15947 bőven elég lenne,hogy bannoltassam a kis "fehérfűzős-bakancsos","rendfenntartó jelleggel vonuló",kis kopaszra nyírt lelkedet...Ajánlom nézd meg az Amerikai históriát!Lehet nem segít rajtad,de legalább látsz majd egy lehetséges jövőképet.
Gondolom érezhető,hogy én is mélyen rasszista vagyok...annyival alsóbbrendű fajnak tekintem a többi rasszistát,hogy le se merem írni,mert rámkülditek a rendőrséget.Csak azt remélem,hogy egyszer mind kihúzzák a fejüket a seggük mélyéről és elkezdenek értelmes ember módján gondolkodni.
No ennyi elég is volt,sőt...sok is de mindegy,ha már leírtam nem törlöm.
Grat mindenkinek a rengeteg hétvégi szintlépéshez!Szép napot! -
#15949 Na végre, ON-oztál is! :) -
#15948 Ma mindenkinek az agyára ment valami? Beszéltek itt össze-vissza minden hülyeséget. Nyugodjatok már meg egy picit, és ezt a rasszizmust meg egyebeket kéretik másik témába írni, és nem ide. -
#15947 Egyébként kifelejtettem a mocskos zs*dó illetve fa**zopó c*gányt..
elnézést ..
Mindenkinek szebb jövőt , bort , búzát , békességet , holdra kilőtt kisebbséget ! -
#15946 majd ha teleírod a fórumot azzal hogy a románok ellopták félhazánkat meg hasonló dolgok akkor beszéljenek rasszizmusról addig meg kussoljanak és dolgozzanak.. -
#15945 hopp...
kicsit sokat jelöltem ki.
mindegy. a REMOVED volt a flame.
filofaszfej szerint meg rasszizmus volt... -
#15944 DOZERhun
View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Oct 15 2010, 09:03 PM Post #1390
Initiate
Group: Members
Member No.: 256,350
QUOTE (Claimed @ Oct 15 2010, 06:53 PM)
Why no updates on this Thread,Dear gamersfirst staff. We would like to receive an official word,if its not a trouble.
As i told here many days ago.
G1=Acclaim. Just another name. But the mentality is (the) s(h)ame.
This is what can gave us a company from the USA... (promises, promises, grand words, and promises)
Next time i won't forgot to write some nice words about Yongnam too. Now hes just a REMOVED from the REMOVED.
This post has been edited by Cthulhu: Yesterday, 11:32 AM
Reason for edit: Quit flaming.
--------------------
At the dusk of the Acclaim they had a dog on the forum. A real licker henchman. Now G1 owe that dog.
Also you need to read the "Mein Kampf" to know what mean "racist"! Or just learn more about the 88...
Full Edit Quick Edit
Claimed
View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Oct 15 2010, 09:24 PM Post #1391
Conscript
Group: Members
From: İzmir/Türkiye
Member No.: 261,135
QUOTE (DOZERhun @ Oct 15 2010, 07:03 PM)
As i told here many days ago.
G1=Acclaim. Just another name. But the mentality is (the) s(h)ame.
This is what can gave us a company from the USA... (promises, promises, grand words, and promises)
Next time i won't forgot to write some nice words about Yongnam too. Now hes just REMOVED from the REMOVED .
Lol bro,Hope you won't receive a suspend for saying this.
This post has been edited by Cthulhu: Yesterday, 11:34 AM
--------------------
Darenor:ForFun Hero League Master
Greetings to all my friends at AoW,Pandora,Killer_Bees
Destiny,UnitedForces,NoMercy,EternalWinter
-
#15943 Én is láw jú Te alkesz genyó!
:D -
#15942 az előző hozzászólásában volt...
mellesleg amennyire beleolvastam, csupa türelmetlen gyökér ír oda szokás szerint, folyton csak "ápdétet" akarnak akkor is, ha nincs, nem tudom miért nem tudják megvárni, amíg lehet is valami újdonságról beszélni -
#15941 "That will proove my truth... wink.gif
And about this events, and the increased XP...
In Hungary we call this to "parasztvakítás" (this mean about "redneck blinding")-
Now all know what is my opinion about this.
Just some bones to the "loyal" dogs. "
hmm.. ebben hol a rasszizmus? -
#15940 ja gondolom nem mentetted el.. mindegy akkor megkeeresem.. -
#15939 linket tudnál adni? =) -
#15938 Abálom G1 et még fészbúkon is. :D -
#15937 Philosopher szerint rasszista megnyilvánulás. Érdekes hogy Chtululu vagy ki a rák csak flamingnek minősítette.
Yongnamról írtam hogy egy kutyaevő keletről. A pollos database thread 70. oldalán
:D
-
Sixtail #15936 Semmivel sem több, max ugyanolyan, persze jobb abban a tudatban grindelni, hogy több. :P
Dóz, lol, miért bannoltak már megint? :D