9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#14699 nem fog 3 évig tartani mivel majd vesznek sok premit meg xp kártyát stb, tavaszra már DB-k lehetnek :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
@janess :szerintem,ezek most csak betáznak de szégyelik beismerni.
TAO BoT Warr
Eddig is elfoglaltátok magatokat, folytassátok 9dragons nélkül, majd ha minden normális kerékvágásba kerül (remélem így lesz), akkor szépen alapítunk ligát stb.
Addig részemrõl leszarom az egészet, mert miért kezdenék még1 karit.
I S A e o e m o w s m !
Egy LINK a szerverek állapotáról.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
TAO BoT Warr
übereli fvccklaimot:D
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
TAO BoT Warr
okos... énis így csinálnám XD
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
I S A e o e m o w s m !
am hello újra mindenki:P visszatértem így a nagy bonyodalmak kellõs közepén ahogy látom.
am ne is várjatok sokat pár hétig mégcsak most kapták meg kell kis idõ mire helyrehozzák azt amit a succlaim elcsesszentett:D
szal nyugi és wait.
TAO BoT Warr
Hollo
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Stanyidekóder mondanám,hogy leszek,de kevés vagyok...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Nem voltam 1.5 napot és ennyi új hír.
Ezekszerint semmi értelme nincs per pill 'játszani' G1 9D-vel.
Addig le sem töltöm amíg ilyen állapotok vannak..
addig is dekódoljuk stanyit...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy