9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
szerintük nem :D

#14699 nem fog 3 évig tartani mivel majd vesznek sok premit meg xp kártyát stb, tavaszra már DB-k lehetnek :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

jah reggel irta Emo hogy RC8 azota biztos RL
Stanyizllava
barack igazad van énís leszarom nincs kari nincs 9d és szerintem igy lesz a három negyede minek kezdjünk uj karit baszus most nehezükre esett volna egy adatbázist át hozni ide és akkor mindenki boldog lenne most meg mindenki elért pl. 200lvl most meg kemény 6lvl én tuti nem játszom bármilyen ajándék van

Kb. igazad van csak szerintem nem lessz semmi account visszaadás.
@janess :szerintem,ezek most csak betáznak de szégyelik beismerni.
MadeInHell
ezek márt most nem alszanak EmoP.. rl+ vagy talán márt fd

TAO BoT Warr

Stanyizllava
hátdeh szerintem nem fogják DB voltak megint gürizenek 3évet ?

MadeInHell
régi játékosok 98% találkoztam (EwR,Storom,EmoPikachu,Arslan,Vahj stb..stb..)ha õk újra kezdik másnak sem fog gondot okozni.

TAO BoT Warr

miért egy uj szerver nem ugy indul hogy egyböl event?szerintem igen.
BarackHUN
Bomb amíg az emberek nem kapják vissza a karijaikat kb a 9dragonsosok 98%-a leszarja a szerver állapotát, köztük én is.
Eddig is elfoglaltátok magatokat, folytassátok 9dragons nélkül, majd ha minden normális kerékvágásba kerül (remélem így lesz), akkor szépen alapítunk ligát stb.
Addig részemrõl leszarom az egészet, mert miért kezdenék még1 karit.

I S A e o e m o w s m !

Érdekli is õket hogy senkit sem enged be az upgrade information szerver. Õk hétvégéznek.....Igazuk is van hisz az IM még úgysem müködik ígyhát semmit sem veszítenek.De ha õk ilyen hozzáállással akarnak pénzt keresni,nem lessz szükségük bankra hogy vigyázzon a pénzükre.
Egy LINK a szerverek állapotáról.
ReszegKoldus
van aki azt gondolta egybõl minden event úgy és akkor lesz mint korábban? vagy már egybõl folyamatos 10x a kimaradt idõ miatt, nem? :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

akármennyire is hülyének hangzik de van benne igazság télleg kell sztem kis idõ mire teljesen kiigazodnak a játékon és a kezelésén szal várjunk...

MadeInHell
ez valami gagyi családi válalkozás,még keresik melyik az event key meg a beengedlek paraszt patch.

TAO BoT Warr

skrimer
24h -t se birt ki bugossan a game:D
übereli fvccklaimot:D

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

MadeInHell
Ez a gamersfish szarabb mint acclaim, azt se mondják baszlak segbe.Se notice se egy infó.VGM bujkál.<#falbav>és még mindig nem enged be<#ijedt>

TAO BoT Warr

skrimer
kell egykis off a G1-nek tartania,hogy lejáranak a premik és a deco..
okos... énis így csinálnám XD

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

nem mondtam hogy hidj nekik de legyetek kicsit optimistábbak. nem ennyire 1 oldalú a dolog mint ahogy sokan látják sztem

BarackHUN
Nem értem ez hogyan függ össze azzal, hogy hinni kéne annak amit mond?

I S A e o e m o w s m !

skrimer
checking cliens verzsön...

nekem a launcherrel nincs gond csak a szerver nem enged be
nekem a launchernél faild to connect the upgrade server nektek is? mert akk nem rakom újra megint ezt a fost:D
am hello újra mindenki:P visszatértem így a nagy bonyodalmak kellõs közepén ahogy látom.
am ne is várjatok sokat pár hétig mégcsak most kapták meg kell kis idõ mire helyrehozzák azt amit a succlaim elcsesszentett:D
szal nyugi és wait.

Stanyizllava
haha én elkaptam és bee engedettt

engem sem enged be
MadeInHell
azért vannak alig mert ez a szar nem enged be!Szerintem nem csak én jártam így

TAO BoT Warr

Blood Raven
A hejzet nagyon is jo alig vannak emberek rc körül nyugodtan lehet grindelni nemzavar senki lagg is alig van igaz wisp meg pm nemjo de igy mégnyugodtabban grindel mindenki:D

Hollo

MadeInHell
látom csak én jártam így dejó

TAO BoT Warr

MadeInHell
nem enged be<#szomoru1>

TAO BoT Warr

<#taps><#worship><#eljen><#alien><#alien2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
dehogy ér annyit

Stanyizllava
Õ Blade-SRB az egy DB8 wu wari van még két kari egyik H7 másik Ps9 és 500.000 forintott ér a karija deh kéne xd

Peter55
Hát, a lagg tûrhetõ néha-néha legalábbis nekem nem volt még nagyobb laggom, DC is csak egy de akkor majdnem mindenkinek. A szerveren alig vannak tárgyak, de szerintem ez érthetõ. Olyan buggal meg ami eddig nem volt, még nem találkoztam.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

nem olyan rossz? igen inkább szar.:D

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Peter55
Ki a franc az a Blade-SRB?:D Egyébként nem olyan rossz a helyzet, de azért örülnék ha vissza kapnám az "eredeti" karakterem most már.:)

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

uhm Stany te készen vagy....

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
És õ a vezérünk, hogy minden szavát igyuk?

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Deh nekem azt mondta Blade-SRB hogy nem lesznke karik

Kinek kell xp card? Adok el, 300 kk darabja. Haha
a Wu Tang kari neve -MsQuan- a HD Janessboss
megnézem melyiket hogy hivják nekem van fehér is fekete is
írj egy nevet meg h fehér fekete oldal:) épp készülök fekete karit kezdene mert eddig fehér voltam...

jo a thai 9d de engem mindig levernek mert pk szero és igy olyan vagyok mint Forrest Gump mindig csak futok vissza grindelni :)Szabi tolhatnánk együt és akkor lehet hogy nemvernének el mindig.
LordTusy
Töltsd le,ha jó lesz patchelésen kívül semmi komoly nem kell majd.
Stanyidekóder mondanám,hogy leszek,de kevés vagyok...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

:)
Nem voltam 1.5 napot és ennyi új hír.
Ezekszerint semmi értelme nincs per pill 'játszani' G1 9D-vel.
Addig le sem töltöm amíg ilyen állapotok vannak..

nagyszerû... sokat tudtam játszani:D na mindegy megyek thai 9d-re az legalább élvezhetõ is nem úgy mint ez a hulladék szar.

Maintance van.....

hát nekem most ennyi... launcher indításánál annyit ír h nem tud csatlakozni a game serverhez. Nemtudom h nálam van e a hiba de sztem nem.

:-) Vagy még nagyon sok minden nincs beállítva,és csak majd most eszmélnek rá mennyi meló van még evvel. :-)

ReszegKoldus
G1 majd hamarosan rájön, hogy rossz lóra tettek és hagyják az egészet a fenébe :)
addig is dekódoljuk stanyit...

Sõõttt már WT clan base-en is.....Hát nem tudom,de ha lesz IM nem vagyok benne biztos,hogy azt ne hackelnék meg.

LordTusy
Stanyi senki se mondta,hogy nem lesz acclaimes adatbázis.Mint innen többen,úgy én is elkezdtem egy karaktert unalomûzõnek amíg kiderül mi lesz.Nem kell azonnal magad alá pipilni,várj szépen türelmesen vagy játsz egy másik verzión,hogy addig se rozsdásodjanak be 9D-s agysejtjeid!Lehet én is tolom majd másik verzióval,nem tudom...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy