--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Nyitásnak...
Bomb: #15649 ejnye-bejnye...becsúszott két problémás szó.
Petya/Six: Nyugalom...ha Gubberx benéz és úgy látja szükséges,akkor cselekszik.(Már nem azért,de ha annyira zavar titeket srác mért nem írtatok PM-et Gubberxnek vagy egy modinak?Az nincs VIP jogok közt,mint a javítás.)
Bari: Gyorsan visszaléptél pár fázissal.Beletörődésből vissza a tagadásba?Vagy csak a benned szunnyadó düh késztetett ProType oldalára?Hiányzik az a healer,eltaláltam?Kami maga mondta,hogy ő hülye és azért jön be neki a healer (,dehogy szereti csak már késő volt átállni más játékstílusra és beleragadt a szerepbe,),szóval nekem nem kell többet írnom erről.Ja...és a metil gyógyszere az etil.
Szabi: Normálisan működő játékuk már van,az az igazi kérdés,hogy mikor fejlesztik 9D-t is arra a szintre.
Maki: Hagyd ezt a remény dolgot...inkább készíts egy ütemtervet,tartsd ahhoz magad és rövid idő alatt nagyobb karid lesz,mint amit elbuktál.
Dóz: Bennevagyok a piálásban,csak nem tudom,hogy pont nov. 12-én ráérek-e majd.Amint pontos infót tudok szólok.
ProType: Hagyjuk...majd szólj,ha nagykorúvá válsz és elmegyünk sörözni!Aztán majd jót röhögünk ezen a fura időszakodon.
Akiket nem szólítottam meg külön,azokkal semmi bajom csak pillanatnyilag nem szolgálhatok információ értékű mondandóval a számukra,ezért nem nyújtom tovább a már amúgyis hosszú hozzászólásomat.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!