• ToshiBá
    Nem MSN en fogok külön erre válaszolni.

Ez egy véleménycsomag volt olyantól, akit ismerek, és szeretek is.
    Semmit elvenni nem akarok, és semmit hozzáadni sem akarok. Ez így tiszta, ahogy van.

Más viszont hogy célozgatások, és beszólások jönnek olyanoktól is akiket szarba se veszek (és nekik is így kéne tenniük).
    Ez nem oda vezethető vissza, hogy én túl komolyan veszem a játékot. De Imiék után nem hiszem, hogy megengedhető hogy a társaság fele kilépjen mikor már összeáll egy csapat. A részletek bizonyára nem mindenki előtt ismertek (azokban az időkben egy FS tagnak sem volt nagyon biztonságos Safe Zoneból kilépni, és minden Boss kselve volt, de 2 liga is született FSből kilépettek miatt. Nem egy időben, mert ott sem bírtak megmaradni a seggükön, és csak a belharcok meg a széthúzás ment. FS egy tiszta csapat volt mindig is. Mindkét irányba tárt ajtókkal. De aki tőlünk ment az általában nem azért, mert olyan ártatlan volt, hanem mert mennie kellett. Volt olyan hogy magától, és volt olyan hogy repült. De mindegyiknek szarabb volt megélni azt a pillanatot, mint nekünk.

Épp ezért. Aki még nem érzi most úgy, még az is érezheti majd úgy hogy nincs nálunk helye. És én ezt szívesen éreztetem is az emberekkel általában.

A kedvenc történetem az ajtóra mutatással kapcsolatban egy nagyjából 2 perces csetelés volt. És abban olyan keményen ki lett nyilvánítva az akarat, hogy én is csak néztem. Army fia mutatta meg az ajtót Leilasnak. :D Best of Tirra pillanat volt. Szóval aki úgy érzi, hogy tud majd velem egy csapatban munkálkodni, az tegyen is úgy. Ha pedig nem, és ennek hangot is ad mint pl warika, meg extazy. Azok menjenek a balhé előtt...

Ez csak azon tagokra vonatkozik, akik sosem voltak egy ligában velem. Vagy kevesebbet, mint mások. Vagy épp miattam léptek ki anno. Vagy én raktam ki őket.