21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15215 A @ dóznak ment. -
#15214 -
#15213 Six, nálatok így ölelkeznek? o.O
@ -
Sixtail #15212
Gyerünk most mindenki utánam! Baráti ölelést mindenkinek, ahogy azt egy sorral (vagy ketővel, majd kiderül :D) feljebb láthatjátok!
Valami nincs rendben az előző mondatom szerkezetével, de nem gond, késő van már. :P
Gúd nájt mindenkinek! -
#15211 Maradj nyugodtan most is. :D
Nirvana nincs. Bardo sincs. Asura szintén nincs. :D
Phoenix van.
Én sajnos sosem voltam Fönix, mert sosem kellett meghalnom. De én vagyok az, aki akár egy iwiwes klubhoz is csatlakozhatna. Mi is a neve? Ja megvan! "Akik sosem adják fel!" vagy valami ilyesmi.
Amúgy meg mindenki fos, mert Bari So Awesome! :D -
Lawless #15210 sztem Nirvana forever pedig most kitartottam FS mellet -
#15209 Mindenki fos, I'm so Awesome
Téma lezárva. -
unusual #15208 Nekem is van veled,mint emberel-rel. Mondtam már személyesen bármikor megbeszéljük,mert nem mondhatod,hogy nem próbáltam. De amik történtek azok után szarok rá ahogy te is. De tuti én vagyok szar.....Meghajlok nagyságod előtt -
#15207 Nem MSN en fogok külön erre válaszolni.
Ez egy véleménycsomag volt olyantól, akit ismerek, és szeretek is.
Semmit elvenni nem akarok, és semmit hozzáadni sem akarok. Ez így tiszta, ahogy van.
Más viszont hogy célozgatások, és beszólások jönnek olyanoktól is akiket szarba se veszek (és nekik is így kéne tenniük).
Ez nem oda vezethető vissza, hogy én túl komolyan veszem a játékot. De Imiék után nem hiszem, hogy megengedhető hogy a társaság fele kilépjen mikor már összeáll egy csapat. A részletek bizonyára nem mindenki előtt ismertek (azokban az időkben egy FS tagnak sem volt nagyon biztonságos Safe Zoneból kilépni, és minden Boss kselve volt, de 2 liga is született FSből kilépettek miatt. Nem egy időben, mert ott sem bírtak megmaradni a seggükön, és csak a belharcok meg a széthúzás ment. FS egy tiszta csapat volt mindig is. Mindkét irányba tárt ajtókkal. De aki tőlünk ment az általában nem azért, mert olyan ártatlan volt, hanem mert mennie kellett. Volt olyan hogy magától, és volt olyan hogy repült. De mindegyiknek szarabb volt megélni azt a pillanatot, mint nekünk.
Épp ezért. Aki még nem érzi most úgy, még az is érezheti majd úgy hogy nincs nálunk helye. És én ezt szívesen éreztetem is az emberekkel általában.
A kedvenc történetem az ajtóra mutatással kapcsolatban egy nagyjából 2 perces csetelés volt. És abban olyan keményen ki lett nyilvánítva az akarat, hogy én is csak néztem. Army fia mutatta meg az ajtót Leilasnak. :D Best of Tirra pillanat volt. Szóval aki úgy érzi, hogy tud majd velem egy csapatban munkálkodni, az tegyen is úgy. Ha pedig nem, és ennek hangot is ad mint pl warika, meg extazy. Azok menjenek a balhé előtt...
Ez csak azon tagokra vonatkozik, akik sosem voltak egy ligában velem. Vagy kevesebbet, mint mások. Vagy épp miattam léptek ki anno. Vagy én raktam ki őket. -
szabi34 #15206 Nincs veled semmi bajom csak elolvastam az összes hsz-t itt én is. Azért sztem sok volt ez a dolog, mert nem is tudod kik vannak, vagy már csak voltak most fs-ben. Na de mindegy,
Army miatt talán én is maradok. Sokat számított h beszéltem vele. Maximum ligacset off lesz egy darabig míg helyreáll a rend.
Doz neked meg nyugi, ne foglalkozz inkább másokkal hanem gyere játszani ha lesz lehetőséged. Tudom h nehéz (főleg neked:P) de szard le ha beszólnak vagy ilyesmi. :)
Igen szar újrakezdeni, de szerintem a társaság miatt megéri.
Unu-val meg részemről már elfelejtve amit tett, meg van dumálva és amúgy meg nem sok olyan embert találni a játékban mint ő az is biztos.
Nah mára nekem ennyi volt. jó éjt. -
#15205 Nem állt szándékomban szétbaszni a ligát!
Ellenben, aki itt "megmutatja" az arcát felém, az ne akarjon velem játszani!
Unuval szemben vannak problémáim, mint emberrel. De ez nem kapcsolódik a játékhoz. Amit tudtam megtettem, hogy ne tudjak kapcsolatot tartani vele.
De nem emiatt írtam, hogy nincs helye FS-ben! Hanem mert Szabi PONT MIATTA LÉPETT KI ANNO!
Nem tudom Szabinak épp mi a faszom baja lett velem. Az ő baja. Mondtam mindíg: Engem lehet utálni! Elfér a hátamon.
Warika?
Olyat tett, amit nem tudok, és nem is fogok elnézni neki. Kezdhet neki DRH 2.0-nak az sem érdekel. Örülök, hogy Kami vette a fáradtságot, és visszaolvasott egy kicsit. Nem kellett sokat.
Bomb!
Minden tiszteletem a Tiéd! FS-t nem tudom miért hagytad ott, de tudom hogy egyedül vagy ha úgy döntesz. Bízom benne, hogy ha eljön az ideje újra elmondhatom, hogy egy csapatba tartozunk! És remélem hogy tettem már le tényleg annyit az asztalra, hogy ne Army kelljen közvetítőnek. ;)
És egy kérdés minden butafejűnek, aki semmibe vesz engem, és azt mondja hogy semmi voltam 9D-ben.
Mi a faszért akartak lejáratni, ha ez így van?
Lehet hibásan képzeltek el néhány dolgot.
Drótkefe stílus, nagy pofa, és kíméletlen gecizés. Ez is tudok lenni. De akit tisztelek, és becsülök a játékban, annak nem lehet olyan kérése, amit ha teljesíteni tudok nem teszek meg!
Szarom mindenki fején, aki azt mondja szar vagyok.
És leszarok mindenkit, aki semmibe vesz engem.
Jó játékot mindenkinek, aki megérdemli hogy ezt kívánjam neki. -
#15204 Lenne pár kérdésem és válaszom...(Ebben a hozzászólásban nem FS-t képviselem,csak magam.)
"Majd ha megjön az eszetek,még beszélgetünk"
Nem én írtam,hogy tisztogatok és azt sem,hogy tűzzel-vassal inkvizíciós küldetésem teljesítem.Nem én akadok ki 2 havonta egy random emberre és szívom a vérét,amíg a "barátaim" le nem állítanak.
"Addig is várom a becsületes magyarok band meghívását."
Ezzel arra utalsz,hogy FS tele van "kicsinyes",szar alakokkal (,hisz aki nem becsületes az mi más lehet?)?Légyszíves pontosíts!Egész konkrétan írd le,hogy ki az akivel bajod van és mi!
"Dózer nagyszáju,önző meg mindenkire haragszik aki többre vitte az életben mint ő..."
A nagyszájúval 100%ig egyetértek.Az önzővel már kevésbé,ha igazán kellett mindig segített.A maradék ne haragudj Bomb,de egy hatalmas marhaság,ő mindig épp arra haragszik,akinél könnyen talál "okot",hogy beleköthessen.
"...,őszinte és bármikor vállalja a felelősséget a saját tetteiért."
Túl őszinte és ha előbb higgadtan végiggondolná a problémáját,a végén nem lenne miért felelősséget vállalni.Konkrét példa: második kilépésénél,ha jól emlékszem,sub-master volt.Mivel ez is egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett marhaság volt kilépett bandástól,átadta másnak a master címet és lelépett.(Hogy egyértelmű legyen a problémám,simán várhatott volna,amíg átadhatja a mastert egy aktív tagnak,aki azonnal visszahozza a bandát FS-be.)
"Jaa,és amíg el nem felejtem,én sem értek egyet Dózer szóbeli megnyilvánulásaival de a köntös burkolata alatt biza igazságokat is találhatunk,melyek talán sokaknak érthetetlenek."
Persze,hogy mond igazságokat csak nem mindegy milyen büdös és koszos az a köntös.Sokat beszélgettem Dózival régebben és sokszor vitázgattunk is picit csak unaloműzőként.Azokban a vitákban volt értelem,egyikünk sem személyeskedett,nem volt trágárabb a kelleténél.Ez most szerintem szélmalomharc.Én vagyok Don Quijote,ő pedig a szélmalom,akiről minden támadásba csomagolt érvem lepattan és mereven tartja magát az alapzatához.Az igazi baj csak az,hogy én vagyok kettőnk közül a hülyébb.Tudom,hogy semmit se fogok elérni,de mégis próbálkozom,mert reménykedek.
"Dózer egy senki-semmi mint én,vagy akár te,de van gerince kimondani az igazat, az szerintem nem egy bűn."
Ezt most mért kell?Egyikőtök se egy "senki-semmi".Értelmes,kulturált emberek vagytok.Csak Dóz ezt elfelejti,ha a fejébe száll a vér.Kimondani az igazat nem bűn,csak észre kell venni,hogy más is mondhat igazat.
"Na jó,befogom a pofám mert nem akarom hogy csöngessenek..."
Inkább beszélj légyszíves,kíváncsi vagyok a hosszan tagolt,részletes véleményedre a témában.
Ez majdnem kimaradt...
"Nem vagyok seggnyaló de Dodó FS egyik irányzata."
Ő leginkább a mi szeszélyes,hirtelen haragú Dózink.Nyugodt,békés állapotában nélkülözhetetlen tagja a társaságunknak,de Rambo üzemmódban nehéz kordában tartani.Amikor volt is értelme a balhénak mellé álltam,de ennek most nincs.
"Alapvetően igazad van és én is ezt hangoztatom hogy nálunk MAGYAROKNÁL nem hagyomány az összetartás."
Remek,akkor mind felismertük a problémát.Most jön az a rész,amikor teszünk valamit a probléma megoldása érdekében.
ProType...hagyjuk,nem érsz annyit,hogy reagáljak.
Kami/Six
Bari:Te dinka,ha kezdtél volna egy karit már lazán fc lennél a Te játéktempóddal...De nem szóltam.Szeretés van.
Hosszú,unalmas és tele van baromságokkal...őszinte részvétem mindenkinek,aki végigolvasta.Utólagos elnézését kérem a többieknek is.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek! -
#15203 Mellesleg nekem is a faszom kivan a sok vitával, csak az EC1 healerem kapnám meg végre, rendet raknék VoH-ba -.- -
#15202 De engem is oltottatok. -
Lawless #15201 még az a jo h engem mindenki szeret :d -
Sixtail #15200 -
bomb1111 #15199 Kami ! Alapvetően igazad van és án is ezt hangoztatom hogy nálunk MAGYAROKNÁL nem hagyomány az ősszetartás.Hogy Dózer egy senki-semmi mint én,vagy akár te,de van gerince kimondani az igazat, az szerintem nem egy bűn.
Na jó,befogom a pofám mert nem akarom hogy csöngessenek ....... -
kalidor #15198 Kezdem elveszteni a fonalat... Kik a szuper hősök és miért? Ki nem becsületes... És ki a kicsinyes? Nem kéne egymás torkának ugrani állandóan... Nem elég nekünk ez a lüke Prototype, még magunknak is csak a bajt csináljuk...
És ha már ennyit veszekedtek...rávettetek hogy visszaolvassak kicsit. Ezért most haragszok rátok. :P
Nem Doz kezdte a vitát, hanem Warika szólt be neki kétszer is, méghozzá egy sajnálatomra elég bunkó megjegyzéssel. Szerintem bárki visszaszólt volna érte, Dozról viszont tudjuk, hogy kicsit hirtelen haragú, és nem rejti el a véleményét akkor se, ha az sértő a másik szemében. Ebben én nem látok semmi rosszat, de azért könyörgöm Doz...Nem lehetett volna levelezés útján kifejteni?
Ezután amit végképp nem értek, és amin Doznak még inkább jogosan elborult az agya, hogy egyedül csak Bari hiányzik a ligából... Már ne haragudj, de ezt meg milyen alapon mondod? Igen tény, Bari mindenkinek hiányzik, annak ellenére, hogy ha alkalma van rá, akkor olt minket ( főleg Petit és engem, de azt hiszem joga van rá. :D ). De könyörgöm... Az FS liga évek óta alakulgat, folyamatosan voltak akik eltűntek hosszú időkre, és újra megjelentek, volt amikor tényleg alig voltunk a ligában, sőt volt, hogy azt hittük hogy eljött a liga vége...De mindig talpon tudtunk maradni, mert az ilyen nagyszájú, de talpig becsületes emberek ( már bocsi Doz :D ) életben tartották a ligát. Nélkülük szerintem biztos állíthatom, hogy FS már nem lenne a játékban, és többek között én, Six, Tusy, Gabi, Zoli, Grab, Raven, Hugi, Bomb, Army, Tirra, Petike ( a kettes számú haló művész :D ) már rég nem játszanánk 9d-vel sem, hisz azt csak a társaság miatt tettük. Bocsi ha kihagytam azokat a játékosokat, akik még a régi 9d-ből játszanak az újjal is, de sokan vagytok. :D Egyébként szerintem az se véletlen, hogy Army, Bomb és még jó páran nem is írnak a csetre... Szóval légyszíves ilyet ne mondj, mert ez bántó, egy nagyon jó közösség voltunk anno, akik mindenben amiben csak tudtak, segítettek egymásnak. És bizony, pokoli sokan vannak sajnos azok, akik még most is hiányoznak azt hiszem nem csak nekem, hanem sokaknak másoknak is. Free, Doki, Pat-Merw, King csak hogy néhány embert mondjak közülük.
Doz te meg, hogy ne maradj ki a jóból... Alapvetően 90%-ban egyet szoktam veled érteni de könyörgöm...
1: Az ilyen dolgokat, hacsak nem a klánra is vonatkozik, lásd Warika második megjegyzése, kéretik pm-bem...Ne legyél lusta nem sokkal több gomb. :D
2: Mielőtt írsz szívj el egy cigit, hogy kicsit megnyugodj, mert amikor higgadtabban érvelsz, sokkal kevesebben fognak ellened fordulni...:P
3: Biztos vagyok benne én is, hogy lesznek tagok akik nem fognak a ligában maradni de! Mint már korábban írtam, vannak azért meglepetések is, számomra ilyen volt Stanyi esete, aki 100%-ban máshogy viselkedett ingame, mint itt fórumon, számomra nagyon pozítiv meglepetés volt. Nem kell mindig mindenkit elútasítani, de nehogy félre érts! nem azt mondom hogy mindenkit szeretni kell... nem vagyunk mi hippik...illetve én nem vagyok, másről inkább nem nyilatkozok. :) Nagy különbség van az eltűrés, és a szeretet között, ezt soha senki ne felejtse el...
PS: Maki...te meg szimplán lüke vagy, bocsi de ezt nem hagyhattam ki. :D
Srácok most hogy vagy 10 perce írok, meguntam...:P
Szebb Jövöt! -
szabi34 #15197 Na elég volt ebből a sok veszekedésből meg minden szarból.
Így talán Dóznak is bejön, bár remélem nem.
További jó játékot mindenkinek és sok sikert! BB FS.
Engem a továbbiakban megtaláltok white oldalon....
-
Exxtazy #15196 Kedves "Dodó"
Tiszteletem azoknak a cybervilágon kívüli ismerőseidnek/rokonaidnak akik elviselik a természeted!(Már ha való világban is így viselkedsz)
Körübelül fél órája megint előjött a szó ligachat-en rólad, és én abban a pillanatban megmondtam a magam véleményét rólad.Többiek emlékeztettek, hogy nem túl szép dolog mást a háta mögött ki beszélni, de fórumon nem akartam véleményt nyilvánítani nehogy a vita folytatásaként szolgáljon a postom, és mivel nem akarok "Gerinctelen"(ez a jelző gondolom sok mindenkinek ismerős, nem is olyan régről...) lenni, tehát leírom itt is.
Remélem tudod, hogy ha valaki az elmúlt 1-2 napban csatlakozott a fórumhoz, és az utóbbi postjaidat olvassa, akkor abban az emberben ez a mondat fogalmazódhat meg: "Hogy ez az ember mekkora 1 suttyó lehet"
Nem is akarom a dolgokat tovább cifrázni, csak adok 1 tanácsot:
Néha nézz magadba!
U.I.: Miért nem csodálkozom, hogy az ilyen intelligens,művelt ProType fajta ember fogja a pártod?!
További szép estét mindenkinek! -
bomb1111 #15195 Stanyizllavarol meg ideje leszállni mert nam szarházi))))Ha meg kari eladásért dolgozik az ő baja.Piac gazdaság van. -
bomb1111 #15194 Jaa,és amig el nem felejtem,én sem értek egyet DÓzer szóbeli megnyílvánulásaival de a köntös burkolata alatt biza igazságokat is találhatunk,melyek talán sokaknak érthetetlenek.
Dóz : Fékezd magad és ahogy ajánlottátok nekem : Kevésbé filozófálj és írd csak a nyers igazságot.Aki megérti jó,aki meg nem......annak őszinte részvét....
Szevasztok és jó játékot(már aki nem unja,mert én biza unom) -
unusual #15193 3x-or is left,csak,hogy neked jó legyen..... -
stukkos #15192 nincsen valakinek eladó QM gloves? exp kártyát meg be-t tudok adni ért meg 200k -t -
bomb1111 #15191 Na jó,csak hogy tisztán megértsetek :Ezennel Band nálküli vagyok.Majd ha megjön az eszetek,még beszélgetünk.Addig is várom a becsületes magyarok band meghívását.Noha FD s lennék soha nem kértem segitséget mert mindennek eljöna az ideje.Ha ti égiháborut tudtok csinálni a semmiből,szuper hősök vagytok.Mem vagyok seggnyaló de Dodó a FS egyik irányzata.Ha nektek nem tetszik,nekem tetszik.És ennyi.Tudom hogy sokatoknak nem tetszik a SZEBB JÖVŐT meg a SEGÍTS MAGADON....stb de nem értettétek meg az elmélet sugallatját : HA MAJD NEM TUDSZ MAGADON SEGÍTENI,HÍVJ MEGBÍZHATÓ SEGITSÉGET.
Szevasztok és semmi harag nélkül nem kívánom olyan magyarok társaságát akik kicsinyesek.
P.S. Dózer nagyszáju,önző meg mindenkire haragszik aki többre vitte az életben mint ő,de becsületes,őszinte és bármikor válallja a felelőséget a saját teteiért.Ez meg megfontolandó.
Adjon nekünk az Isten szebb jövőt és békés megértést. -
#15190 Ember, vedd már észre magad. És te gondolod magad normálisnak? Te ítélsz meg bárkit, jogosnak tartod, hogy szidsz mindenkit? De ha neked szól vissza valaki kulturáltan, akkor már anyázol ismét? Közöd nincs ehhez, úgyhogy nagyon gyorsan fejezd ezt be. A mondanivalódnak nincs értelme, nagyon menő leszel attól, hogy írsz összefüggéstelenül trágár szavakat.
Gratulálok, csak így tovább, potenciális jelölt vagy - az eddigi írásid alapján - tovább zülleszteni a társadalmat. -
#15189 Én bírom a srácot, ne bántsátok. -
#15188 megint kavar protype vegyétek ugy mint ha nem is lenne it azt javaslom és remélem banolva lesz ha lesz karink -
#15187 Nah pil olvasok mert boxon voltam nem voltam itt , am mizu , és szevasztok :D -
Sixtail #15186 Durva vagy! o.O -
unusual #15185 Te roppant ügyes vagy! Ezt mind egyedül sikerült összehozni? -
kalidor #15184 Hát igen...egyébként meglepödnél, de játékban Stanyi tök rendes, 99%-ban helyesen ír, és ráadásul érteni is lehet mit szeretne... Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, mikor összefutottam vele és beszéltünk
( mármint a fórumos dolgai után. :D ) . :) -
#15183 te lehetsz Stanyi nyelvtantanára -
kalidor #15182 Még szerencse, hogy nem lehet kivenni mit akarsz írni...Azért a bannod remélem nemsokára megfog majd jönni ismételten. :) -
ProType #15181 nem szerinted nem komoly deh csak azért nem mert anyád egy uca élö am télleg komoly -
Warrika #15180 loller ez se semmi:D:D -
kalidor #15179 Ejnye...most komolyan...neked mi közöd az egészhez...és kicsit kúlturáltabban nem lehetett volna?... -
szabi34 #15177 LoB questek:
http://9dragons.mmosite.com/content/2008-03-06/20080306175231151.shtml
nem az összes szerintem és nincs kép mellékelve de jobb mint a semmi...
hátha szüksége van rá valakinek. -
unusual #15176 Mire gondolsz? :) -
stukkos #15175 sziasztok, azt szabad itt kérdeznem h aki most játszik a 9d-vel, van e egy bizonyos eladó cucca?